58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#46427 És sokkal szegényebb országok is vannak köztük, mint mi, mégsem jutottak el a fizessél a magyarításért szintig. Én szívesen dolgozok ingyen is (illetve hivatalos fordításnál egy példányért a játékból) úgy, hogy mellette egész héten melózok, kapcsolatban vagyok, meg úgy általában élek is. -
Anonymusxx #46426 Nem róla beszéltem hanem egy másik kevésbé ismert csapatról..
"Azonkívül Baker mellett, tudtommal volt egy kis csapat, amikor már fizetősek lettek a fordítások" -
NiGhTM4R3 #46425 Andriska megszervezné az egészet, mint ahogy tette a Thief, PoEt esetében is :)
Komolyra fordítva én támogatnám az ötletet, a mostaninál csak jobb lehetne hisz a magyarító közösség konkrétan halott. Persze néhány kisebb/közepesebb/gagyibb játékok még úgy ahogy fordításra kerülnek de hol fog fordításra kerülni egy DA:I vagy hasonló kaliberű játék... (persze vannak kivételek, mert most is folyik a FC4, Dying Light, stb. magyarítása de nekem vannak kétségeim a minőség felől) -
#46424 Sehol nem állítottam, hogy léteznek még.
Azt közöltem, hogy sokkal ismertebb, mint Baker. Utóbbi csak a magyarításokat készítő társai és a honosítás scene ellen elkövetett tettei által lett "híres".
Mint mondjuk egy valóság show "sztár"...
-
#46423 Csak ugye a GH nem "nyomta" úgy magát, mint BT. Ők csak dolgoztak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen.
És az a rengeteg játékos aki élvezte a magyarításaikat, leginkább csak a telepítőben találkozhattak a nevükkel, nem ütköztek úton-útfélen a nevükbe.
MoRT2195: az FPS egy műfaj. A műfajnak vannak rajongói, egy műfajt nem kedvelhet mindenki, csak egy kisebb-nagyobb réteg.
Szóval rétegjátékok. Az, hogy elég nagy és kedvelt réteg, attól még technikailag réteg.
Ebből a tekintetből én is rétegjáték-fordító vagyok, hiszen kb. tucatnyi fordításomból 8-9 a stratégia különböző szintet elérő játékai. -
#46422 Azaz volt. A GH 2010-ben befejezte működését. 2014-ben csak Cloud-ra töltötték fel korábbi alkotásaikat (az Admin és nem a fordítók) mert a régi tárhely megszűnt. Viszont már egyik tag sem aktív és 2010 óta új fordítás sem érkezett tőlük - bár nagyon életjel sem.
Kinőttek ebből már, más lett a fontos számukra - az élet rendje szerint. Néhány tagot személyesen is ismertem (10 éve már ennek), ma már másnak élnek, a GH csak egy nagyon szép időszak emléke.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.08. 17:21:36 -
FucknRollDevil #46421 Rengeteg helyen van támogatásos rendszer. de egyébként is az általad felsorolt országoknak mi közük a honi magyarítás problémájához,de most őszintén??? 50+milliós országokat ne hasonlítsunk már a mi szerény népességünkhöz. ezeken a helyeken nem 30-40 fordító van mint nálunk,hanem 3000-4000,de lehet keveset mondok.
de nyilván az egyszerűbb megoldás elutasítani minden előremutató ötletet és konzervatívan továbbra is tocsogni az álló kakiban. már most is borzalmas a helyzet a magyarítások terén. irreálisan lassan készülnek el és helyenként a minőség sem a legjobb és mi lesz akkor ha a mostani fordítók többsége úgymond kiöregedik család vagy egyéb elfoglaltságok miatt? nuku utánpótlást látok. -
#46420 "ismertebb magyar fordító csapat nincs"
Ezek szerint, te nem emlékszel - de van ismertebb - http://www.gamehunter.hu/
PC:
A Da Vinci-kód v1.0
Advent Rising v1.0
Age of Wonders – Shadow Magic v1.3
Alarm für Cobra 11: Nitro v1.0
Another World v1.1c
Battle For Middle-Earth v1.03
Battle For Middle-Earth II v1.05
Battle For Middle-Earth II The Rise of the Witch-king v2.00
Battlefield 1942 és kiegészítői v1.0
Black & White 2 v1.2
Broken Sword – A Halál Angyala v1.0
Broken Sword 1: Shadows of the Templar v1.0
Broken Sword 3: The Sleeping Dragon v1.0
Call of Juarez v1.0.0.0
Call of Juarez: Bound in Blood verziófüggetlen
Cobra 11 Crash Time v1.0 beta
Colin McRae Rally 3 v1.0
Command & Conquer Generals v1.07
Command & Conquer Generals Zero Hour v1.04
Command & Conquer Tiberium Wars Kane Edition verziófüggetlen
Counter-Strike: Source v1.0
Crashday v1.0
Day of Defeat: Source v1.0
Death to spies (Смерть Шпионам) v1.3
Death to Spies: The Moment of Truth (angol változatra) v1.0
Death to Spies: The Moment of Truth (orosz változatra) v1.0
Doom III v1.5
Doom III Resurrection of Evil v1.0
Duke Nukem: Manhattan Project v1.0
Emergency 2 v1.0
Fallout 3: Operation Anchorage v1.0
Formula1 2001 v1.0
Freedom Fighters v1.0
Freelancer v1.0 beta
Garfield 2 v1.0
Ghost master v1.01
Grand Theft Auto: San Andreas v1.04
Heroes V – intro és outro feliratok v1.0
Hitman 2: Silent Assassin (eredeti lemezes) v1.0
Hitman 2: Silent Assassin (nem eredeti lemezes) v1.0
Hitman 3: Contracts v0.90
Hitman 3: Contracts videók honosított változatai
Hitman: Blood Money v1.2
Instinct (angol változatra) v1.0
Instinct (orosz változatra) v1.0
LEGO Star Wars v1.0b
LEGO Star Wars II v1.1
Max Payne 2 v1.0
Need for Speed: Most Wanted v1.1
Need For Speed: Underground v1.0
Need For Speed: Underground 2 v1.1
Painkiller: Battle Out of Hell v0.95
Painkiller: Battle Out of Hell videók
Pontifex 2 v1.0
Prey v1.1
Project IGI 2: Covert Strike v1.0
Quake 4 v1.3
Railroad Tycoon 2 v0.70
Robin Hood's Quest v1.0
RollerCoaster Tycoon 2 v1.0
Silent Hill 2 v1.0
Silent Hill 2 Director's Cut v1.0
Silent Hill 3 v1.0
Silent Hunter 3 v0.98
Splinter Cell & Mission pack v1.0
Splinter Cell Pandora Tomorrow Single Player Demo v1.0
Star Trek: Elite Force 2 v1.0
Star Wars Jedi Knight 3: Jedi Academy v1.6
Star Wars: Republic Commando v1.0
Supreme Snowboarding v1.0
Terminator 3 – War of the Machines v1.0
The Suffering v1.0
Tomb Raider Legend v1.2
UFO - Extraterrestrials (szöveges fordítás) v2.0
UFO - Extraterrestrials (teljes fordítás) v2.0
Wall•E v1.0
Warhammer 40,000: Dawn of War v1.0
Wizard of Wor v1.0
World Racing 2 v1.0
Worms 3D v1.0
Worms 4: Mayhem v1.0
X-Men: The Offiicial Game v1.0
You Are Empty (angol változatra) v1.0
You Are Empty (orosz változatra) v1.0
XBOX platform:
A Da Vinci-kód
Advent Rising
Painkiller: Hell Wars v0.95
Mobil platform:
Yetisportok 1 v1.0
Yetisportok 2 v1.0
Yetisportok 3 v1.0
Yetisportok 4 v1.0
Yetisportok 5 v1.0 -
#46419 A Call of Duty, Battlefield és Medal of Honor rétegjátékok? Hát ennél hülyébb dolgot nem is mondhattál volna. Nem volt ismert csapat? Ez is szintén hülyeség. Szerintem Baker nevét kb. mindenki ismeri. Jó, valszeg nem a rengeteg elkészített magyarítás miatt, hanem a fizetős hozzá állása végett, de akkor is, szerintem ismertebb magyar fordító csapat nincs. -
#46418 Külföldön miért nincs ilyen pénzért fordítok oldal? Mindenhol (oroszok, brazilok, spanyolok, kínaiak, stb.) max. regisztrációhoz kötött egy magyarítás, és adományozni lehet, HA valaki akar, de nem kötelező. Komolyan ez csak valaki agymenése volt MO-n. -
FucknRollDevil #46417 Nulla szervezéssel naná,hogy nem lett belőle sok minden. az ember valamit vagy csináljon normálisan vagy sehogy. ezért írtam, hogy valakinek akit mindenki ismer és talán tisztel fordítói berkekben el kellene kezdenie megszervezni. közös honlap, közös rendszer, közös fórum a project irányításoknak, olyan irányítók,vezetők akiket mindenki elfogad, stb. kezdetben pl felvenni a kapcsolatot minden magyarítóval vagy csoporttal és elmagyarázni nekik,hogy hosszútávon mindenkinek (magyarítóknak és játékosoknak is) jobb lenne ez az út és aki értelmes felfogású valamint hajlandó feladni a saját egóját (páran tuti a saját kuckójukban akarnak magyarítani,vagy nem csapatjátékosok) az tuti benne lenne. utána pedig minden menne a maga útján, a főszervezők minden fordítót arra a projectre állítanának rá,amiben otthonosan mozog.
csak az első lépést nehéz megtenni,utána megindulna a dolog.
eleinte lehet pár ingyenélő játékos morogna,de aztán beállna minden a helyes kerékvágásba és mi játékosok is rájönnénk,hogy nekünk is így a legjobb.
és nem azért fárasztalak titeket az ötletemmel,mert annyira égeti a zsebem a pénz amit támogatásra költenék,de a fenti módszerrel sokkal szervezettebben és gyorsabbak készülnének el a magyarítások. ez pedig még a hülyének is megér magyarításonként mondjuk 300 ft-ot.(most amikor sokan 150 ezer ft-ért vesznek videókártyákat a gépükbe ez alamizsna) -
Anonymusxx #46416 Ők elég rétegjátékokat fordítottak, és nem volt egy nagyon ismert csapat...
-
#46415 HA olyan csábító lenne egy fizetős fordítás, bár g összejött volna a csapat. Azonkívül Baker mellett, tudtommal volt egy kis csapat, amikor már fizetősek lettek a fordítások. Az elképzelésed szerint, a fizetősség fényben, annak bővülnie kellett volna, nem eltűnnie. -
Anonymusxx #46414 Mi a helyzet az Age of empires 2 magyarításával?
Amúgy tervezed lefordítani a maradék kb 3000 sort? -
Nalenth #46413 Szia!
Nagyon eltűntél, május óta nem tudlak elérni az email címeden. Nem tudjuk, hogy miért szálltál ki a Pillars of Eternity fordítási projektből szó nélkül. Szerencsére már folytatódnak a munkálatok, de akkor ott, abban a pillanatban projektvezető nélkül maradtunk. -
FucknRollDevil #46412 mert Baker szinte magában van. de ha tényleg össze lehetne szervezni az összes még aktívnak nevezhető kevés fordítót(nem beszélve azokról,akiket a minimális támogatás motiválna,hogy fordítsanak és csatlakoznának) egy nagy csapatba és meg lehetne osztani a feladatokat szervezetten, akkor jó dolog sülhetne ki belőle. a jelenlegi helyzetnél sokkal jobb. és mint mondtam nekünk PC-s játékosoknak mondjuk 300-500 ft az lópikula lenne magyarításonként.(1 fél doboz cigi ára) szerintem minden sokkal jobb,gyorsabb,szervezettebb lenne. az olyanok, akik meg ennyit is sajnálnának a fordítóktól,és csak ugatni járnak a magyarítások készítőihez(lásd john angel fallout new vegas "rajongóit") azok meg eleinte füstölögnének,majd szép lassan elhullanának és eltakarodnának oda ahová valók :) -
#46411 Ha nincs, és nem tudok hozzá írni, továbblépek. Rengeteg játék van. Ne nevezz hazugnak azzal, hogy azt állítod, hogy akár saccra is tudom, mennyiért vesznek, meg árulnak házilag barkácsolt toolokat mások, ha egyszer megmondtam, hogy nem tudom!
Mass Effectben 1 tömörített fájl van, és annyi. Bayonetta meg többszörösen egymásba ágyazott fájlból áll, de szerintem ott is csak fájl van tömörítve.
FucknRollDevil
Mióta Baker pénzért adja a fordításait, drasztikusan leesett, mára már szinte nulla az általuk kiadott fordítások száma. A régiekre meg ahogy hallom, support sincs, pl Company of Heroes legújabb frissítése.
Utoljára szerkesztette: Evin, 2015.10.08. 14:33:44 -
Anonymusxx #46410 Miért, milyen a stílusa? Én semmi rosszat nem látok abban amit ír, ellenben a te pár szavas semmitmondó hozzászólásoddal...
Elhiszem hogy szar a kedved, mert neked nehéz lenne összehozni a pár száz ft-ot, amit esetlegesen egy magyarításért kellene fizetni, illetve könnyebb mindent ingyen elkunyerálni.
-
FucknRollDevil #46409 Baker 4 President. remélem összekapja az összes magyarítót és egy csapatba egyesíti őket. támogassuk őt. sokkal több magyarítás készülne el és sokkal gyorsabb idő alatt. én tuti áldoznék egy ilyen egységes magyarító brigádnak pár száz forintot magyarításonként ha ez megvalósulna. és ha mondjuk hozzám hasonlóan gondolkozik még 200-300 PC-s játékos,akkor már azt mondom,hogy a fordító csapat is kellően motiválva lenne. nekem,nekünk játékosoknak 300 ft lószar, de ha megszorozzuk 300-al az már közel 100 ezer ft. azaz ha mondjuk a nagy közös fordító brigádból 5 fő dolgozna egy igényes magyarításon,az 20 ezer ft fejenként.nem sok,de még is valami és pici ösztönzőerő,hogy a magyarítás gyorsan készüljön el.
(nyilván felbukkan majd itt pár jézuskát imitáló, csupaszív fordító aki ecseteli,hogy mennyire isteni egyedül,magányos farkasként,baromi lassan dolgozni és hogy ő soha egyetlen fordításáért sem várna el adományokat,de ez EPIC FAIL) -
#46408 " Baker for president " lol
egyébként a "pöcsegödörhöz" a te stílusod is csak hozzátett... -
FucknRollDevil #46407 nem kis pöcegödör van itt :) a sakhalin féle magyar parasztok pedig megérdemelnék hogy ne magyarításokat kapjanak, hanem lófaszt az agyonhasznált seggükbe. az ilyen retardáltak még 100 ft-ot is sajnálnának egy normális magyarításért,munkáért miközben a százszorosát elisszák vagy elcigizik havonta.remélhetőleg baker követőkre talál és a magyarítások a jövőben csak támogatással lesznek elérhetőek.jót tenne mindenkinek.egy magyarító is sokkal szívesebben áldozna 10-20-30 órát a szabadidejéből,ha megtérülne a munkája,meg lenne becsülve. a munkamorál is nagyobb lenne valamint a soha semmiért nem áldozó csak itt pofázó egyének is elmehetnének meggyet szedni játék helyett.ha már ugye a kiadó cégek leszarják a nemzetünket,így alakulhatnának profi fordító csoportok(a hobbi fordítókból)akik még ha nem is keresnék halálra magukat a játékosok támogatásából azért megtérülne az idejük,megbecsülést kapnának. és ugye a fordítások elkészülése is gyorsabb lenne.
szóval Baker for president.valaki amúgy tényleg megszervezhetné,hogy az összes igényes magyar fordítót egy csapatba tömörítené,a támogatásokat pedig ki lehetne dolgozni,hogy ne kelljen tízezreket áldozni azoknak akik a magyarítást akarnák élvezni.de még is adakozniuk kellene. olvasom hunosítók fórumát is és amit ott johnangel-el művelnek egyesek az elszomorító. anyázzák,szidják,ércelődnek vele. angel a világ legtürelmesebb embere lehet,mert én a helyében már rég kiírtam volna oda fórumra,hogy:majd elkészül a fallout amikor elkészül,ha pedig nem tetszik,akkor a cigányparasztok letolhatják a boxerem és a fordítás elkészültéig szopogathatják a dákeszem :) -
bugyibucii #46406 Biztos, tudod mi mennyi, mert te sem tudsz mindenhez írni, ha tudnál már rég meglenne.
Először meg kell keresni a megfelelő embert aki segít, de nem ingyen mert neki is több hét minimum. Gondolok itt Mass effect, Bayonetta, stb olyn játékokra amik agyonra vannak tömörítve. -
#46405 Ebbe ne keverj bele, köszi!
Sosem adtam pénzt hobbifordításhoz használt toolért, sosem kértek, és nem tudom, mennyiért vesztegetik őket egyesek. Ha nem volt, kértem, ha nem kaptam, írtam magamnak. -
bugyibucii #46404 Látom, hogy csak a szád nagy és fújod a magad hülyeségét.
Nem felelhetünk meg mindenkinek.
Elmondtam, neked mi mennyibe fáj nekünk. Ha elhiszed, ha nem egy olyan embernek a szavára nem adok aki nem tett le semmit az asztalra. Nulladékokkal nem foglalkozom. -
bugyibucii #46401 Ha pénzt kérnénk érte, akkor tudod mennyit kellene? Gondolom nem vagy tisztában egy-egy tool megíratásának árával, amit saját zsebből fizetünk.
Ha már annyira kukacoskodni akarsz elárulom neked, 100 dollártól akár 500 dollárig is terjed a konzolokra.
Nem fognak neked ingyen csinálni semmit főleg ha hetekig, hónapokig kell csinálniuk a toolokat. Ha nem hiszed el kérdezd meg Evin-t, ő is tudja mennyi az ára a tooloknak. 100 dolláron alul a kisújjukat sem mozdítják meg.
Szóval mi még csak dobáltuk bele a pénzt, meg időt, azért hogy más minimális aktivitással kitudja váltani.
Sok itt a 20 éven aluli gyerek, akik semmit sem tudnak dolgokról, de a szájukat tudják járatni...
Utoljára szerkesztette: bugyibucii, 2015.10.08. 10:04:02 -
Anonymusxx #46400 "Ha valaki pénzt kér a munkájáért akkor az miért baj!??"
Én kérdeztem egy embert, aki folyton verte a nyálát a Baker 500 forintja miatt, és azt válaszolta hogy azért nem tetszik neki, mert mások ingyen csinálják :)
Szerintem a legtöbb ember aki ezen fennakad kb 8 -10 éves gyerek lehet, akik nem tud kifizetni ennyi pénzt, vagy irigy :) -
#46399 nem tudom, hogy vannak a konzolos dolgok.
valaki megcsinál valamit PC-re, az nem használható konzolra, soha nem fogja az a valaki konzolra is megcsinálni még csak nem is gondolt rá, jön valaki aki ezt felhasználva megteszi és azért pénzt kér amit csak a konzolosok fognak kifizetni.
Vagy nem?
Ha én pc-re készítenék ilyeneket ingyen köszönömökért aztán felhasználná valaki egy platformhoz amit tudok, hogy a büdös életben nem fogok használni/fejleszteni/készíteni akkor pont leszarnám még ha pénzt is kér érte! Mivel én nem kértem érte soha és nem ugyanazt akarja árulni ugyancsak pc-re mondjuk úgy , hogy azt mondja ő csinálta akkor nem érdekelne. Lehet, hogy van pc-je is és tőle is megkaptam a köszönömöt amikor letöltötte.
De nem vagyunk egyformák és ez a szép a világban! :)
Szerk:
"nem lesznek túl népszerűek akkor sem (lásd béker)"
Ezt még mindig nem értem!
Ha valaki pénzt kér a munkájáért akkor az miért baj!??
Te ingyen dolgozol a munkahelyeden vagy ha valami fusit csinálsz valakinek akkor nem kérsz érte pénzt?
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.10.08. 09:35:21 -
#46398 úgy érted, más munkájáért kér pénzt
olyan munkáért, amiért a készítő nem kér pénzt
fordítsa le ők(ők) a játékot és kérjenek érte pénzt, nem lesznek túl népszerűek akkor sem (lásd béker), de akkor legalább tisztességes a dolog -
bugyibucii #46397 Te hülye gyerek, sajnos nem tudok mást mondani rád, olvasd már el a gyik-et egy kis aktivitással össze lehet szedni a kiváltáshoz szükséges pontokat. Te mit mutattál fel eddig, hogy csak a szád jár? Azért, hogy ide jársz nap mint nap nethuszárkodni, attól jobban érzed magad?
Remélem a húgyos ágyneműdet magad is kitudod már mosni....
OFF -
#46396 Sosem értettem ezt a köpködést (mint anno Baker-t) , hogy ha valaki pénzt kér a munkájáért az miért baj?
Van aki megcsinál dolgokat ingyen igen, mert ő úgy gondolja, hogy neki elég a köszönöm is érte!
Valaki pisztolyt tart a fejedhez, hogy fizess azért amit senki más nem csinál meg?
Na meg ez az adót fizet-e!? Spékeljük meg a köpködést egy jó adag irigységgel is...
Én szeretem a Mass Effect trilógiát és ha kértek volna pár száz forintot a ME3 Magyarításért hát kifizettem volna szives örömest mert nem tudok annyira angolul és örömmel játszok a saját nyelvemen játékokkal.
De bármilyen Magyarítást mondhatnék amivel szivesen játszom épp. -
AVadember #46394 Ok, de az nem látszik, hogy mit módosított.
---
Ilyenkor célszerű volna jelezni, hogy mit szerkesztett, ha már nem normálisan válaszol valaki. -
#46393 Tévedsz. Szerkesztette az üzenetet. Pont, hogy 2 percre rá. Tehát megírta cikasz az üzenetet, ő meg a szerkesztésben válaszolt. (Azt már én se értem miért így válaszolnak egyesek, szóval ne is kérdezd :D) -
#46392 Mondjuk még mindig kicsit fejvakargatós, hogy minek kell a felhasználót egyáltalán bármire rákényszeríteni, hogy letöltsön egy magyarítást (akár pénz vagy pontok). Ez a jövő, gondolom.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.10.07. 19:35:44 -
AVadember #46391 Kettő perccel előtted írta, hogy "Szolgáltató váltás lesz". -
#46390 nem is működik az oldal...
Általános szerverhiba - Lehetséges, hogy tiltott .htaccess kapcsolókat használ az oldal.
Internal Server Error - The request was not completed. The server met an unexpected condition.
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.10.07. 18:24:01 -
bugyibucii #46389 Ha már kötözködni akarsz, akkor olvasd el a gyik-et hogy lehet ingyenes pontokat gyűjteni nálunk, amiből ingyenesen le tudod tölteni.
Aki meg akar az támogat, mert ugye nem csak nálunk van támogatás ami nem kötelező.
Szerintem is az írígység szól belőlük. Gondolkozz el előtte, ha mi befejezzük sosem lesznek olyan játékok konzolra, amiket több év alatt nem tudott senki sem megoldani. Köszönd meg hogy szabadidőt áldozunk rá.
Szolgáltató váltás lesz.
Utoljára szerkesztette: bugyibucii, 2015.10.07. 18:25:41 -
#46388 Ahogy a 2. rész is. Egyedül a 3. részhez nem jött hivatalos magyarítás, illetve a 2. résznek pár DLC-jéhez sem, de maga az alapjáték, és jó pár DLC magyar feliratos volt alapból. -
#46387 Miért kell mindig ugyanazt a kört lefutni? Nagyon idegesítő már.
Irigyek vagytok ?
Aki akar fizet érte ,aki nem az nem .Senki fejéhez nincs odatartva a pisztoly.
-
Andriska86 #46386 A Mass Effect 1 fordítása nem a PlayOn tulajdona? Ők vajon tudnak erről, hogy ti pénzért áruljátok?
Ezt jó lenne tisztázni! -
bugyibucii #46385 Konzolozz csinálta eddig, úgy tudom.
@mocsok :Publikus, szóval nem tudom mi ez az lopás, csak nevetek :)
Utoljára szerkesztette: bugyibucii, 2015.10.07. 15:09:24