Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem biztos, hogy nem (csak) ezen ok miatt.
Köztudott, hogy a nem hivatalos játék fordítás nem "stipi-stopi" elven működik. Bárki, bármit lefordíthat ha van hozzá kedve, tudása, szorgalma stb.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
nyilván mindenkinek jólesik egy köszönöm, de mivel senki nem kérte őket, hogy fordítsanak, ezért nem várhatja senki, hogy értékeljék azt amit csinálnak
ha fordító nem akar fordítani, akkor nem fordít
arról már nem is beszélve, hogy ha a köszönetnyilvánítás lenne az egyetlen motiváció a fordításra, akkor már nyilván nem lennének fordítók
abban meg egyetértek sakhalinnal, hogy ha valaki nyilvánosan felvállal egy fordítást, akkor a tisztesség megkívánja, hogy tájékoztassa is az embereket a projekt állapotáról, és be is fejezze azt amit elkezdett
vannak itt olyanok, akik azáltal szereztek maguknak "hírnevet, megbecsülést", hogy nyilvánosan felvállalták egy játék fordítását x évvel ezelőtt, és ebből táplálják az önbecsülésüket (ez elég szánalmas)
Várom, hogy elkészülj és jöhet a móka magyarul is.
Nekem sokkal ellentétben nagyon bejött ez az új rész és a fordítással csak még jobb lesz.
Köszi az infot ...És nagyon jó is lett a teaser is.
A Wolfenstein - The New Order magyarításom 70%-nál tart.
Egy kis ízelítő belőle:
Utoljára szerkesztette: blackroy, 2015.02.15. 14:57:52
Tipikus primitív hozzáállás. Akkor se kapná "jogosan az ívet", ha hetente csak 1 szót fordítana le, mert ez az ő dolga, az ő munkatempója, az ő ideje, rohadtul senkinek semmi köze hozzá.
Ez csak a gyöpös rögeszme. Ha percenként százalékosítanak akkor is itt nyivákolnátok mint az a bizonyos tisztálkodó nő.
Lassan halad ez észlelhető minek írogassa ki állandóan. Anno tömören leírta mi a szitu aki nem fogta fel azt csak sajnálni tudom.
Én is várom mint 675 másik magyarítást mégse nyivákolok (jó néha Imit csesztetem de az csak poénból hogy pörögjön fel végre<#banplz>#banplz>)
Az változik, hogy látom, hogy tényleg halad, és hogy mennyire. Ha közel 2 év alatt meg csak ennyit változna a % jelző, akkor ez az ügy tényleg halott lenne.
Szerinted mi változik ha kiírja hogy 33.75%? Semmi maximum egyedül neked lesz jobb senki másnak.
Halad ahogy halad.
Részemről csak azért várom a 3. rész magyarításának a végét ,mert korábban írták hogy utána befejezik az Invisible War magyarítását is.És akkor végre végig viszem őket.
"Tudjátok, az élet többről szól, mint a másoknak való megfelelésről."
Bárcsak így lenne. Az egész élet erről szól, így van ez a családnál, a munkahelyen. A legrosszabb az, amikor se másoknak, se magadnak nem tudsz megfelelni...
Gondolom te is tudod, milyen az, amikor keresed a számodra megfelelő állást, de legtöbb helyről visszautasítanak. Ha mégis szereznél valami kis munkát, senki nem elégedett veled és rövid időn belül elbocsátanak, pedig mindent beleadsz.
Én így, a magam tempójában ha lassan is, de haladok.
Tudjátok, az élet többről szól, mint a másoknak való megfelelésről.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A Deus ex is lassan olyan lesz mint a lelki gyakorlatok a a legyetek jók ha tudtok-ból. 😄
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Mort! Sajnos azt nem ismerem egyáltalán.
Anonymusx! Ebben biztosan teljesen igazad van, csak épp angolból elég gyenge vagyok, úgy meg nehéz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem volt az elmúlt 2 évben olyan lemezképfájl amit ne nyitott volna meg.
Én nagyon nem vágom.
Daemon Tools Lite 4413-0173-mam van és ma azt írta ki, hogy Gadget initialization error és nem működik.
Ilyenkor mit kell csinálni (win 7 64 bit-es rendszerem van)?
Még egyszer bocs, hogy ide írtam. Kérlek segítsetek! <#worship>#worship>
Hogy látod így elsőre?Ha megvan a többi akkor bevállalod?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
2. Most már kaphatna valami 5 euros leárazást végre, mert irritálóan tartja az árát 😞
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A SHADOW OF CHERNOBYL, CALL OF PRIPYAT megtalálható a magyaritas portálon.
A Steam-es verzióhoz kellenének!
Köszönöm a segítséget!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
kultúrmocsok #43707
Ezaz.Első 10 óráig tök oké.Azután unalmas önismétlő grind.Itt a kevesebb több lett volna.
És akkor a 2 DLCvel mi lesz.Kaporszakáll leszek mire végzek vel ha egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: sakhalin, 2015.02.12. 21:22:12
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy nem igazán ide tartozik a kérdés, de a normál fóruma a játéknak totál halott, és mivel készült hozzá magyar fordítás talán tud valaki segíteni. Valaki meg tudná mondani hová kerülnek Thief 2014 játék mentései? Nem találom sajnos. Előre is köszönöm a választ.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.