Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Amúgy érdemes visszaolvasni ,röhej ez az ember ! 😊)

2013 Jan.31-11:32: Ha szimet akarok, akkor az rF2 és az AC?
Az AC-t hol lehet letölteni vagy megvásárolni? Ha jól tudom, néhány kamerás videón és képeken kívül még semmit se villantott a Kunos. A tech demóval meg, ami majd egyszer megjelenik nem igen lehet majd szimulátorozgatni, az csak arra lesz jó, hogy megnézd, megy-e a gépeden.

2013.Jan.31.-12:06 : Konkrétabban mi az amiben rossz a fizikája a CARS-nak? Például lefikáztad az e heti buildet, de a leaderboardon úgy tûnik, hogy nem mentél egy mért kört se. Eléggé jól megkülömböztethetõek a különféle járgányok viselkedése a játékban, nem beszélve a pályák készenléti állapotáról. Szóval elég sokat kellene ahhoz körözgetned, hogy ilyen sommásan nyílváníts véleményt. Ez nem F1 2012, ahol minden autó ugyanolyan beállítással megy.

Egy óra alatt kiokosodott, egyik elsõ hsz-e, érdeklõdött ha szimezni akar mivel játszon ,rá egy órával már engem osztott mi a bajom a CARS-al ! LOL .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én nem emlékszem? Mit mondtam?
Hogy idézzem magamat:
"...elmondanám, hogy csak az ilyen félanalfabéta, unintelligens idiótákkal szoktam így beszélni..." - ezt írtam 13.45-kor. Szerinted mi változott, azóta? <#idiota>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Jacek
Még valami ezek kb 2 órája hangzottak el, tényleg menj orvoshoz a rövidtávú memóriáddal van valami probléma😄DDD

"bunkó, paraszt, elmebeteg ,seggfej" meg definiáld már ha ezek nem káromkodások akkor mik?😊) De tegyünk egy próbát lemész egy konditerembe menj oda a legnagyobb állathoz akit látsz és ezeket a szavakat ismételd el neki😊 Ezután nem hiszem hogy lesz idõd azt mondani neki hogy mi vagy te 6 éves😄DDD

Jacek
Én csak ismételni tudom magam , családoddal! így szoktál idegenekkel beszélgetni? ezért utaltam a fogsorod elvesztésére..... intelligens emberke vagy 😊))

Ja, te még ott tartasz? Ez neked káromkodás? Hány éves vagy? 6?

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Jacek
"bunkó, paraszt, elmebeteg ,seggfej"

Mint említettem nem emlékszel arra amirõl beszélünk de még a saját hozzászólásaidra sem,csak így gyorsban ezeket te írtad hogy is van ez?<#idiota>

Oké.

Na jól van, akkor ezt abba is hagytam veled. Fogalmam sincs, hogy mire válaszoltál, milyen káromkodást olvastál és nem is érdekel, te egyszerûen szánalmas vagy.

lac coo
Pontosan ugyanaz .....

Jacek
Tudod az a probléma hogy mit te pl most leírtál az a nem igazán fedi a valóságot😊))
Hogy te mit te mit látsz abban amit írtam az a te dolgod hogy én mit gondoltam az meg az enyém, arról én nem tehetek hogy nem érted kb. nem is érdekel.. folyamatosan azt másolod amit neked ír az ember, nem emlékszel csak kb 2-3 hozzá szólásra.
Így elég nehéz pingpongozni bevallom próbálok lemenni a szintedre de nem igazán sikerül, mert papolhatsz itt szócsatáról, színvonalról.. miközben habzik a szád és folyamatosan káromkodsz, most akkor hol is az a színvonal<#idiota>

Erre nem tudok mit mondani. Te nézted. De gyanítom a kettõ, nem ugyanaz. 😊)

Figyelj! Én szívesen folytatok veled szócsatát, de akkor emelned kell a színvonaladon, mert ez inkább szánalom, amit mûvelsz. Így nincs benne semmi élvezet, hogy egy jó benyögésre mondjon az ember egy jó riposztot. Az egymás sértegetése meg unalmas. Ráadásul az, amit csinálsz egy idõ után azok számára is unalmas lesz, akik eddig szimpatizáltak veled. <#idiota>

Egyébként amire te gondolsz az ez lehet;

"De ha ilyen helyet keresnék magamnak, akkor tényleg szakemberhez fordulnék inkább."

Ezt a magyar nyelv feltételes módnak hívja és semmi hajlandóságot nem sugalmaz. Hidd el semmi baja a memóriámnak. Ez a mondat csak neked jelentett nagyobb kihívást, ami úgy látszik a képességeid határát már átlépte. Megpróbálok a jövõben egyszerûbben fogalmazni, csak a kedvedért.
Amúgy dicséretes próbálkozás, hogy a CARS-t is megpróbáltad a mondatba belecsempészni, de sok értelme nem volt. Legfeljebb úgy jött ki, mitha az egy negatívum lenne, ha valami preAlpha. Azt már nem is tudom, hogy a grafot minek fogalmaztad bele. Too Much! Ettõl még egyébként flémelés, mert magáról a játékról semmi érdemit nem mondtál. 😊)

Na, szedd össze magad és legyél kreatív. Mert abbahagyom és nem válaszolok és akkor nem tudod senkinek bizonygatni, hogy te mekkora ász vagy. <#ejnye1>

lac coo
A gyozike show is eladott minden reklamidot........

Jacek
Olvas, értelmez.gondolkodik.. ha ez nem megy nem tudok segíteni.... nem tehetek róla hogy 2-3 hozzá szólásig terjed a mermoriád😄DDD
Gondolom ezért jön be az alpha CARS óránként elfelejted milyen anomáliát fedeztél fel benne... így mindig elámulsz a grafon....

Basszus, ez nagyon gyenge volt. És megint nem tudtad értelmezni, amit olvasol.
Milyen ismétlés? "...legyen önálló gondolataid..." What??? Tanulj már meg rendesen fogalmazni!!! Ez olyan szánalmas. <#sir>

Ui. Te egy topik keselyû vagy.

Mibõl?

Amiben nem bíznak oda nem fizetnek, mert többet árthat, mint használ egy rossz helyen elhelyezett reklám.
És tényleg, ettõl nem lesz jobb, de már annyira jó, hogy a megjelenés elõtt egy fél évvel le vannak foglalva a helyek a bejelentkezési képernyõn. 😊

Jacek
Na haladunk haladunk😊 Már hajlandóságot mutatsz az orvosi kezelésre😄DDD A többi megint ismétlés, erõltesd már meg magad legyen önálló gondolataid.. 😊)

Ui. nem én vagyok a CARS topic háziállata😄DDD

Jacek
Ebbõl megint kiderült milyen ostoba ember vagy😄DDD

lac coo
Ez nem bizalom kerdese....Ez fizetett reklamfelulet ! 😊
Meg aztan, ettol nem lesz jobb.....

Nõ a bizalom a pCARS irányába. Egyre erõsebb támogatása van a játéknak. <#taps>

Milyen téveszmékkel? Hogy emberszámba vettelek eleinte? Ja, mindenki tévedhet. <#nevetes1>
De ha ilyen helyet keresnék magamnak, akkor tényleg szakemberhez fordulnék inkább. Nem egy bentlakóhoz. <#shakehead>

Jacek
<#nyes>ezt tudnám ajánlani biztos foglalkoznak a téveszméiddel😊))

<#unalmas>Ez a lufi is kipukkant. <#levele>

Jacek
Mondom én😊))))

Errõl szól? Szeretnél megkarcolni? Szegénykém. 😊)) Próbálkozz csak. De akkor ne csodálkozz, hogy továbbra is azt kapod, amit eddig. <#idiota>

És te is rájöhettél volna, hogy nem a CARS miatt, hanem a bunkó, paraszt viselkedésed miatt nem hagyom annyiban. Mert az ilyen alakok nem ide valók. De hát manapság már minden tanyán lehet internet és nincs más eszköz csak a szavak. Azokból meg van nálam elég. 😊)

Jacek
😄DD zuzu elevenedbe találtam mi😊)) bye....

Jaaaaa. Addig minden rendben, amíg te ideröfögsz, lekilencévesezel. De az már baj mi ha ugyanazt visszakapod a pofádba. Az már felháborító mi? Milyen jogon merek neked visszaírni? Nem vagy te egy kicsit nárcisztikus elmebeteg? Nem kicsit. <#idiota>

És ha már a regekrõl van szó? Te milyen néven flémeltél itt, amíg a mostani pihentetve volt? Az nekem ne beszéljen intelligenciáról aki érvek híján, fizikai megtorlással próbálja alátámasztani igazát.
És ha már a családomat is megemlítetted, elmondanám, hogy csak az ilyen félanalfabéta, unintelligens idiótákkal szoktam így beszélni, mert nagyjából ezen a szinten szokták csak megérteni a mondandóm. De te ebbõl se értettél. Szóval... <#bdead>

Jacek
Rájöhettél volna már hogy itt nem a CARS a fõ probléma, hanem a te alpári személyiséged😊

Jacek
Jaj te ki retard😊 Olvasd el a saját böfögéseidet😄DD vigyázz nyomokban cars-t tartalmazhat....

Ja ha elolvastad a hozzászólásaimat látsz benne káromkodást meg hozzád hasonló stílust? Ja nem csak tõled jönnek ilyen intelligens hozzá szólások, remélem a családoddal is hasonló stílusban kommunikálsz😊 Mondjuk nem hiszem mert apukád elverné a seggedet kisfiam.

Nem véletlenül van új reged párat már elhasználtál.. szerintem készíts egy újat mert ez eléggé elhasználódott, a hozzád hasonlóknak egyébként jó ez az anonym internet mert a relalife-ban felgyülemlett feszültséget frusztrációdat itt ereszted ki... megértem való életben nem is lehet mert nem lennének fogaid😄DDD
De továbbra is az orvosi tehát gyógyszeres kezelést javasolnám...

Mondjuk nem is neked írtam, amit ... <#fejvakaras>

De ha már kritkának hívod, akkor nem ártana, ha néha tartalmaznának a hsz-eid valami valós részleteket is. Sokszor vagy mindig hiányzik, hogy melyik autó, melyik pályán, pontosan mi is a baj vele, mert általában csak bajod van. Estleg ha nem jó, hogy lenne a jó. Mert az az igazság ha valaki látja a hibát, akkor elvileg azt is tudja, hogy hogy lenne jó. 😊) Érted. Mihez képest, nem jó. Ha így nézem a kritikát, akkor ilyet még nem igazán lehetett tõled olvasni. És ezt tényleg nem bántásból mondom, de így van. 😞

lac coo
En is a cars al foglalkozok, csak nekem vannak kritikaim 😊))))

OFF
Itt van lent, a mai összes hozzászólásod. Miért is jársz te ide a CARS topikba? Flémelni? Trollkodni? Nyugodtan bökjél rá arra a hsz-edere amilyikben a CARS-hoz szóltál hozzá! Elõre megmondom, hogy nincs köztük olyan. Ráadásul még nem is szólt hozzád senki. Teljesen saját magadtól vagy seggfej. Csak a tisztánlátás kedvéért.

"Én úgy gondol nem lenne túlzó a 3450 autót bemondani😄DD OMG...
Komolyan mintha valami 9 éves gyerek irkálna... "

"Hûha de megmondtad kisfiam😊)) Anyukáddal otthon így beszélsz szerintem kimossa a szádat hypóval😄DD"

"De megint én követtem el a hibát hogy zuzuhoz szóltam elnézést.. "

"Gondolom valami magán intézetben van, abból gondolom hogy van ott internet."

"Tudom hogy te könnyen azonosulsz a 12 éves korosztállyal..😊 "

"Ennyire fáj zuzu?😊 Légy bátor és kérj segítséget4 Fejlett már az orvostudomány😊)) Mert ekkora fanboyt ritkán látni szerintem simán fizetnének hogy vizsgálhassanak😊)) "

"😄 majd letölt egyet😊) "

"Ez a www.frappánsválaszokmestere.eu-ról töltötted le? vagy ennyire nem megy habzó szájjal valamit magadtól írni😊
Figyelj tudom hogy gáz úgy irkálni a szimekrõl hogy a legtöbb idõsebb nálad és kb ezt a cars-t ismered ami egy alpha állapotú cucc, te mégis 500+ órát töltöttél vele és gondolom örömködtél hogy elverted a falnak menõ AI-t😄DDDDD "

"Mondom én hogy 12 éves😄DDD"

"További jó szakértést mára, nekem dolgom van😄DDD linkelj pár videót attól szakértõbbnek tûnsz.. meg vegyél be valami nyugtatót😄DDD"

Gondolom megint én vagyok a rossz, mert még mindig megpróbálok a CARS-szal foglalkozni a CARS topikban.

OFF VÉGE

Pedig elég lekezelõnek tûnnek az ezirányú hozzászólásaid. 😞

Amiatt ne agggódj, hogy a szabadidõm megy rád, bár eddig nem tartottalak szarnak, de hát te tudod mi vagy. <#idiota>

Szerintem te és lacccoo barátod próbáltok rendszeresen szakértõnek tünni, de ahogy nézem a szennyvízszakmában lehettek érdekeltek, mert a szarozáson kívül még mást nem nagyon lehetett tõletek hallani. 😄DD

Attól, hogy mondod nem igaz. 😄D
Egyébként arra a korosztályra buksz, mert akkor inkább neked kellene orvos. <#kocsog>

Ha már van linked hozzá, neked miért nem megy így se? Ezt a habzószájat nem most írod elõször. Egy tükör van elõtted? Ott látod? <#idiota>

Jacek
További jó szakértést mára, nekem dolgom van😄DDD linkelj pár videót attól szakértõbbnek tûnsz.. meg vegyél be valami nyugtatót😄DDD

Jacek
Mondom én hogy 12 éves😄DDD

Jacek
Ez a www.frappánsválaszokmestere.eu-ról töltötted le? vagy ennyire nem megy habzó szájjal valamit magadtól írni😊
Figyelj tudom hogy gáz úgy irkálni a szimekrõl hogy a legtöbb idõsebb nálad és kb ezt a cars-t ismered ami egy alpha állapotú cucc, te mégis 500+ órát töltöttél vele és gondolom örömködtél hogy elverted a falnak menõ AI-t😄DDDDD

Te úgy szoktad? :L

Szép próbálkozás. Ha így folytatod te is emberré válsz, ha eljön az idõd. Csita. <#idiota>

Jacek
😄 majd letölt egyet😊)

lac coo
Szerezz mar not magadnak ! 😊)) Akkor talan nem minden szabadidiodet toltod ezzel a szarral 😊)))

Eddig nem tudtam, hogy kik az állítólagos célközönség, de hálisten itt vagy te ebbõl a korosztályból. <#vigyor1>

Jacek
Ennyire fáj zuzu?😊 Légy bátor és kérj segítséget4 Fejlett már az orvostudomány😊)) Mert ekkora fanboyt ritkán látni szerintem simán fizetnének hogy vizsgálhassanak😊))

lac coo
En nem mondtam, hogy kulonb vagyok azoknal, se azt higy bajom van veluk........

Sokat ne gondolkodj, azt olyanok teszik, akiknek van agyuk. <#bdead>

Hû mekkora szókincs. Ezt háromórán keresztül írtad? Vagy kértél valakitõl segítséget? <#idiota><#kocsog>