Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
általában igaz, hogy ha valamihez hozzászoktunk az hiányzik, ez olyan mint az az elhíresült videó ahol a srác a kormány holtjáték állítási lehetőségét hiányolta szvsz.
Az hogy a fék pontosan milyen részletességgel működik az AC-ban azt nem tudom, nem könnyű jól megfékezni egy autót az biztos, ABS-szel nekem is voltak gondjaim a játék egy szakaszában, ABS nélkül viszont sehol...csak nem voltam versenyképes. :)
Sztem Kunos jól fogja meg, Alex-l vannak ilyen vitáink, mert szerinte minél többet számol egy szim annál jobb, és ebben igaza is van HA maga szim jó.
Mert hiába számol sok mident, mindent úgy sem tud....és van egy irány amit a programozónak kell megadni nevezzük egyszerűbben tapadásnak, vagy pontosabban, de ködösebben szimegyensúlynak.
Ahogy egy autó is megépül, egy versenytechnika, annak is van egy alapja...qva fontos hogy az milyen, főleg a protoipus bajnokságnál fordulnak elő olyanok, hogy az idei autó/motor már sz@r...és faraghatnak rajta bitang nagy költségeken, és akkor kevésbé lesz sz@r, egyszerűbb átállni a következő évi autóra, vagy év közben építeni egy B autót.
..ha egy motor(két kerekű) geometriája, merevsége sz@r akkor ott hiába 16 fokozatban állítható az első felfüggesztés..az bizony addig sz@r lesz, amíg újra meg nem építik.
Én ezért nem az alapján ítélek meg egy szimet mert számol felhősödést az aszfalton...az nem rossz. De a legelső hogy milyen az autókezelés. Utána jön minden más szvsz(!).
Ezért nem fontos nekem menedzselni a fékeket, ...ez jól hangzik, de nagyon ritkán használom mert alig észrevehető a hatása, hajlok rá hogy azt mondjam hogy nem észrevehető. Karbonféknél még oké, mert ott az első nyomáspont nagyon durva, de más esetben nem igazán.
kupás Clio:
csak a fékfolyadék fajtája változtatható semmi más. Se kialakítás, sem tárcsa, sem betét..semmi, csak az olaj.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.11. 10:38:58