19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#10312 Hát..ez van az Asseto Corzások tajparasztok a Cars-ot meg behúzta az intellektüell réteg . :) -
SityiSXT #10311 Hasonlítsd össze a társalgás színvonalát itt és itt. De szinte az összes Project Cars hírnél akad rengeteg olyan kommment (magyar-külföldi oldal, egyre megy). ahol páran kényszert éreznek arra, hogy beböfögjék: "Árkádfos, az AC akirály!" - fordítva valahogy ez sosem fordul elő. Ez természetesen nem az Assetto Corsát minősíti, de úgy tűnik, van egy keménymag fanboy, aki nem bír magával. -
Screenracer #10310 Valami ideiglenes FFB van, mert beintegrálják a játékba aZ FFB Tweakert. Azt vettem észre, ha belépek carsetupba és váltok gumit vagy valami mást állítok és azt elmentem akkor jobb lesz valamivel az FFB, mintha csak simán belépek a pályára és már nyomom is neki.
Az a terv, hogy összekötik a carsetupot az FFB-vel és minden változtatást az autón lekövessen az FFB is. De gondolom el lesz látva az FFB is csúszkákkal, hogy tudja finomítani mindenki az izlése szerint. Jó lenne, ha ez még novemberben elkészülne, mert ez a középrehúzós cucc nem igazán jön be és unalmas is tőle a vezetés, főleg úgy hogy ez van minden autóhoz jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.09. 09:42:41 -
#10309 És most megint nincs ffb vagy mi van, mit kell woodoozni vele ? -
Screenracer #10308 A Summary fül alatt.
De mint említve lett ez a rész átdolgozás alatt van és nem működik még. A Free Practice részben még a régi carsetup van és az működik.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.09. 09:28:32 -
#10307 Világos... És akkor hol lehet most cambert állítani pl ? :) -
Screenracer #10306 Máskor is. :) Annyit még hozzátennék, mert úgy látom azt nem tüntették fel, hogy a felsorolt autók és pályák közül nem mindegyik lesz benne az alapjátékban. Később DLC csomagokban vagy egyenként, ez még nem világos, lesznek elérhetőek. Azt se tudni még hogy mi lesz a végleges lista az alapcsomagban. -
Screenracer #10305 Nem hiszem, hogy a CARS az AC-ra akarna hasonlítani. Ugyanis egy kicsivel nagyobb eladásban godolkodnak. ;) -
Screenracer #10304 Érdekes. Ha ezt el tudtad olvasni, akkor azt miért nem, hogy még nincs kész? Sőt még nem is működik, csak a helyét csinálták meg, eddig. ;) Ebből adódóan a szövegezés is változni fog.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.09. 00:21:44 -
#10303 WTF, FFB beállításokban mit keres a futómű-gumi ???? -
#10302 Úgy tűnik, egy Assetto Corsa fanboy csak köpködni tudja a Project Carst - de egy Project Cars rajongó képes kritizálni az Assetto Corsát.
Avagy minden játék Assetto Cosra szeretne lenni ! ;) -
#10301 Köszi! -
Screenracer #10300 http://www.projectcarsuk.com/
A game info fül alatt. -
#10299 Hali!
Egy autó- és pályalistát tudna nekem valaki linkelni? Kerestem az előbb, de nem igazán találtam eddig. -
#10298 Hi! Láttátok már az új carsetup menüt? Még nincs kész, de alakul. Az autónként állítható FFB, meg nagyon kellett már. Úgy látszik érdemes még fél évet várni.
-
#10297 mivel igazságtalan mint minden általánosítás, ezért feszültség forrása lehet, azé a feszültséggé, amit szavakban el akarnál kerülni.
Én most láttam első lakalommal, de élből bosszant, mert degradáló.
Több energiát nem érdemel, mert azt csinálsz amit helyesnek gondolsz. -
SityiSXT #10296 Nem szól az az aláírás személyesen senkinek, de elég sokszor bebizonyosodott már, hogy sajnos így van (elég a konzolos topikot megnézni, de márutt is lement már jópár csörte ezzel kapcsolatban, nemzetközi szinten is), nekem meg nem tetszik ez a hirig. Sőt, az AC saját fórumán is a Cars topikban elsősorban a Cars oltás megy - a WMD fórumán viszont teljesen normális hangnemben beszélgetnek az AC-ról a topikjában.
Ha tehetném, aláhúznám / dőltté tenném a fanboy és rajongó szavakat, mert az én olvasatomban a kettő nem ugyanaz. Én magamat ugyanúgy AC rajongónak tartom, mint CARS rajongónak, mert bár kedvelem mindkettőt, a konstruktív jellegű bírálatot el tudom velük kapcsolatban fogadni - a fanboyokkal ellentétben. ;) Akinek nem inge, ne vegye magára (ezért sem neked szól ;) ) - de jó lenne, ha akinek az, felöltözne tisztességesen és értelmes beszélgetést folytatnánk a két játékról. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen akár egyik, akár a másik: őrültség ilyet elvárni, de csak azért a földbe taposni a másikat mert nem a személyes kedvenc, mindezt mondvacsinált, szűklátókörú okokkal - na az már egyfajta szegénységi bizonyítvány.
Virágozzék minden virág, beszélgessünk a két játékról, mérjük össze őket - de normálisan, rajongókként, nem fanboyokként. (És tökmindegy, hogy ki kezdte úgy, hogy a másik visszaütött: nem szabad elkezdeni, ennyi a titok!) -
#10295 ez nagyszerű.
az aláírásodhoz grat. nem tudom miért az általánosítás, én spec sehol nem köpködtem a CARS-t.
..bár valahol az jó, ha az rF2 és a CARS is az AC-hoz méri magát, csak szvsz nem azt taposva kellene feljebb jutni. bár szvsz csutka feleslegesen ezt kérni. -
SityiSXT #10294 Tegnap bevittem a gépemet a munkahelyemre, mert a gyakornokom ki szerette volna próbálni a Project Carst. Ment is vele pár karikát, aztán megmutattam neki az Assetto Corsát is, hogy legyen viszonyítási alapja. A nap végén azt mondta, neki a Project Cars jobban tetszik, mert természetesebben mozognak és viselkednek az autók, noha az Assetto Corsában az FFB tényleg jobb. A srác szereti az autós játkokat, de most vezetett először korménnyal. Mindkét játékban realisztikusra volt beállítva az ABS, TC, stability ki volt kapcsolva - én pedig direkt nem mondtam véleményt, nehogy befolyásoljam. -
Screenracer #10293 -
SityiSXT #10292 Link - Azt hiszem, még régebben itt is előkerült a "dehátezcsakegyshift" féle "vád" - itt a stúdióvezető szellemes válasza rá.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.05. 21:55:45 -
Screenracer #10291 Áh. Most nem igazán működik a tweaker se. Sőt annyira szétkapták most az FFB-t hogy több autónál nincs is. Épp olvastam WMD fórumon. Lehet, hogy hétvégére már lesz működő FFB. -
Screenracer #10290 Ez mivel kapcsolatban jött elő? Volna egy linked hozzá? -
Zsoltee_a_bator #10289 Mostanaban nem probaltam, de itt talalsz FFB tweaker fileokat: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?6198-The-FFB-parameter-tweaking-thread. Ha jol be van allitva, nagyon jo tud lenni a feedback (versenykepes AC, RF2, stb-vel).
Alapbeallitason is hasznalhato lehet par heten belul, mert most raporogtek a temara kicsit.
-
SityiSXT #10288 Bocs a dupláért, de kifutottam a szerkesztési időből - ezt viszont mindenképp meg akartam osztani:
-
SityiSXT #10287 Build 844 (05/11/14) - Úgy tűnik, kezdik beépíteni az új FFB-t:
* Fix for default values FFB
* Control screen FFB features
* FFB code side done by Steve D. -
Screenracer #10286 Wellcome! :)) Egyébként a mostani FFB se olyan rossz, csak az a trükkje, hogy ha választasz egy új autót egy pályára, be kell lépni a carsetupba és ha nem is csinálsz semmit, akkor is mentsd el, így valahogy összekapcsolja az az autót az FFB-vel. Gondolom azért működik ez most ilyen trükkösen, mert ha molyolunk az autó beállításaiban, akkor változni fog az FFB is, vagyis az FFB követi majd az autóban bekövetkezett változásokat. Legalább is ez a terv. :)) -
#10285 Köszi. -
Screenracer #10284 Jelenleg placeholder FFB van a játékban, aminek semmi köze a véglegeshez. Grafikus feületen be lesz építve az FFB Tweaker a játékba és emiatt nem elérhető szerveren se az új FFB. Írták fórumon is hogy egy kis türelmet kérnek.
Az F1 menüt úgy tudod elérni, hogy a -gold szót beírod a parancssorba a Steamen. -
#10283 Be lehet kapcsolni valahogy az F1-es menüt? Mert az FFB katasztrófa így. -
Screenracer #10282 :))
Elég sokat javult az fps-e a játéknak, de az biztos, hogy antik gépekkel már nemigazán lesz érdemes próbálkozni. :)) Amúgy Fraps-szal vette fel lehet, hogy a felvétel és a játék egyszerre volt sok.
Más. Láttad a carsetup menüt és a főmenüben a kormánybeállításnál mi készül? A főmenüben alaposan bele lehet majd piszkálni az FFB-be, a carsetupban meg egyenként minden kocsinak lehet egyedi FFB-t állítani. Nagyon durva lesz. Ha valakinek nem tetszik az FFB, állítsa be magának. :DDD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.04. 22:54:46 -
SityiSXT #10281 Nem rossz - kár, hogy pár helyen láthatóan kevés volt a gépe... -
Screenracer #10280 -
Screenracer #10279 -
Screenracer #10278 -
Screenracer #10277 -
goldboy #10276
-
SityiSXT #10275 Úgy tűnik, Kunosékat is sikerült megnyerni:
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.10.30. 20:08:02 -
#10274 értem,köszönöm! Akkor várás van :) -
Screenracer #10273 Nincs semmi mód rá. Nincs béta se. Márciusban jelenik meg. Preorder, most csak a dobozos, Limited editon, verzióra van. Steamen a megjelenés előtt közvetlen lehet majd előrendelni. Más játékoknál is így működik.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.30. 14:06:35