SityiSXT#10377
Azt hiszem, félreértesz. Nem azt mondom, hogy a pályán lévő legutolsó porszem is befolyásolja az autó működését, mert nincs akkora számítógép a világon, ami ezt le tudná modellezni. Egyedül azt mondtam, hogy ezekkel valószínűleg jobb lenne, hiszen hihetőbb szimulációt valósítana meg, nem? Túldimenzionálni nem akarom a jeletőségét...
Ami pedig a zászlókat illeti: ebben is egyetértünk, hiszen a jó társaság az, ami számít, nem pedig az, hogy a renitenseket hogy szankcionálják. Ellenben ha a valós versenyeken vannak zászlók, nem volna élethűbb, ha az AC-ban is lennének? (Azt meg már csak félve merem megemlíteni, hogy a sárga zászló nem kicsit tudna hasznos lenni társaságtól függetlenül, hiszen hibázni bárki hibázhat).
Azt hiszem, a jelenlegi beszélgetésünk kiválóan mutatja, nagyon is eltérő lehet, ki mit keres, mit tart fontosnak egy szimulátorban. És ezzel abszolút semmi gond sincs, sőt! Neked meg Laccoonak az a legfontosabb, hogy az autó viselkedése minél "szimulátorosabb" legyen (jobb szót most hirtelen nem találtam), nekem meg valamennyire számít az "üveggyöngy", a "beleélhetőség", a "versenyszerűség" is. Készséggel elfogadom, hogy mást nem hoz lázba az, hogy a fékkel nagy ritkán, de gondok adódhatnak, vagy nem tartja fontosnak a zászlókat - számomra viszont ezek az apróságok picit zavaróak. Persze ettől nem lesz az AC rossz játék - mint ahogy a Project Cars sem csak ezek miatt lehet esetleg jobb az AC-nál.
Laccoo: Mi idejétmúlt? Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.11. 13:07:11