Screenracer#10382
A CARS-ban rendelkezésre áll, legyen az szervezett vagy nem szervezett futam, online, quick race, race weekend vagy karrier, minden zászlószabály, számolja hogy hányszor voltál sportszerűtlen és ha elérted a limitet disqualifikál, még van boxutca áthajtás, stop-and-go büntetés, meg tudja különböztetni, ha kanyarátvágás történik vagy csak lecsúszol az aszfaltról, ez azért fontos mert használ hasonló lassító módot is online (vagyis ebben nem vagyok biztos, mert mostanában nem voltam online, hogy jelenleg is van-e még, mert volt szó róla, hogy ezt a részt törlik, mert teljesen életszerűtlen), ezenfelül még van olyan, hogy bármilyen körülmények között hagyod el a pályát, azt a köridőt érvényteleníti. Karrierben lesz még idő és pénzbüntetés is(ezek tervek). Azt hiszem, hogy azért ez több mint az elég jó és akkor még meg sem említem, hogy ezeket nem kicsi appokból kell összevadászgatni, hanem a játék alapfelszereltségéhez tartozik, autósnyelven szólva. Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.12. 12:40:50