Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csúszik mint a barom, ami nem baj, de semmit nem érezni belõle, csak a látvány van. Lassú kanyarban alig akar elfordulni, de a legkisebb leheletnyi gázra is azonnal meg akar forogni, gyõzöm visszarángatni a kormányt, nagyon rossz 😊
Kicsit fake, de hasznalhato😄
ebben neked mi tetszik ? 😊))) ennél az autónál az ffb idegesítõ, lassabb tempónál gyakorlatilag nincs is 😊
Egyébként ez a bömös nagyon bejön:
De nagyon pálya és autó függõ, az tuti, sokat megnéztem most pár nap alatt, de alig van használható .
Mugello az melyik pálya ? 😄
Én visszavettem már a rizikóvállalást és agressziót az AI-nál, de nagyon ritka, hogy két kör alatt nem hullik ki elõlem az összes ....
Kiprobaltam az F3-at (amirol a videot toltatok), az is eleg jo - bar meg erosen felkesz, mert a felfuggesztes animacio erosen fake. De ugy nez ki nem befolyasolja, mert nincs kapcsolat a mukodes es a latottak kozott(?!)😛
Oulton-t probaltam, mert azt szeretem(-nem😛), de az meg nagyon az elejen van - most kerult be -; 2 kor alatt elfogyott az osszes AI a kanyarokban. Mint sok-sok budosbogar, a hatukon fekve nyoszorogtek a kavicsagyakban😊
De Mugello teljesen jo, 10 kor alatt, hatulrol, 5-6 autot tudtam megelozni, es folyamatosan jottek vissza ram. Valszeg az is auto fuggo, de az mar hasznalhatonak tunik.
Nekem honapokig ment az elozovel, nem volt semmi baja, az utolso update valamelyikenel nekem is fagyas volt, masodjara meg resetelte a gepet😉
A torles ota nem volt semmi gond.
Lusta vagyok torlgetni aztan allitagtni, neha kevesebbet hasznalom, mint amennyit az iditas elvesz😉
Rendelek egy tápot, erõs a gyanúm, hogy a kb. 8 éve használt kütyü már nem bírja a strapát. Csak még azt nem tudom, hogy FSP Raider legyen van nézzek valami mást.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De amúgy is mindegy, hogy rajtnál, vagy két kör alatt töri halálra magát a komplett mezõny 😊
Ez is felvezetõ.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
A videód amúgy privát .....
Szerintem téged nem bír ez a progi. 😊 Ugyanaz a pálya és autó. 15 AI. Az álló kocsi az enyém. 😊)
Amúgy Formula C, gondoltam megnézem milyen a felvezetõ kör 😊))
Komolyan totál használhatatlan ez a program ! régen azért mentem én sok körös versenyt is , ok, hogy piszkálják, de valahogy csak lehetne úgy is, hogy ne legyen abszolut nulla az egész 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De rögtön meg is nézem, mit tud nem ultrán, hanem minden high-on, élsimitás nélkül .....
Mert nálam 3570K meg egy Radeon7870 és elég jól ment ameddig tudtam nézni a buildeket😊
Igaz 4.5ghz megy a proc meg a 7870 TahitiLE ami egy 7950-7970 között van mert az is brutál tuningon esett át.
I5-õt tuningolni kell hogy vadállat legyen😄