Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Picit allitgattam csak, kis kerekdoles nagyob aero, annyira nem fopytam bele, Most mentem mclarennel, az meg semmit nem csinal, oda van ragasztva az utra 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Kicsit allitgatni kell, mert alapbol valoban rossz😉
lac coo
Alexnak írtam ,az F3-ról 😄DDDDD

Csúszik mint a barom, ami nem baj, de semmit nem érezni belõle, csak a látvány van. Lassú kanyarban alig akar elfordulni, de a legkisebb leheletnyi gázra is azonnal meg akar forogni, gyõzöm visszarángatni a kormányt, nagyon rossz 😊

Alexease
Akkor az valszeg HW lesz.
Alexease
Igen, Florence. Az osszes kamu nevu palya a kozeli nagyvarosokrol van elnevezve Imola (Bologna), Monza (Milan).

Kicsit fake, de hasznalhato😄
macleody
Nekem megfelel 😊 A porsche meg vezethetetlen, jobbra-balra rángatja a kormányt. A bömöst legalább lehet normálisan "vezetni".
lac coo
közben megvan, Florence vagy mi ...
ebben neked mi tetszik ? 😊))) ennél az autónál az ffb idegesítõ, lassabb tempónál gyakorlatilag nincs is 😊

macleody
Újra lett telepítve, és törölve minden. Szóval ezért gyanakszom a tápra. Elég öregecske már, ráadásul az alaplapi 8 pines aljzatra csak egy 4 pines csati van rádugva. És persze húzva van a gép.
Egyébként ez a bömös nagyon bejön:

lac coo
Nekem ami nagy bajom, minden autónál érzem, hogy a szûk kanyarokban valami miatt nem lineáris a kormány, ott mindig meglepõdök mert többet kell tekerni mint amennyit amúgy kéne 😄DDD

De nagyon pálya és autó függõ, az tuti, sokat megnéztem most pár nap alatt, de alig van használható .

Mugello az melyik pálya ? 😄

Én visszavettem már a rizikóvállalást és agressziót az AI-nál, de nagyon ritka, hogy két kör alatt nem hullik ki elõlem az összes ....

Alexease
Most mar vannak azert jo autok, es nagyatlagban az FFB es gumi beallitas is hasznalhato. Erzodik, hogy lesz benne potencial😉

Kiprobaltam az F3-at (amirol a videot toltatok), az is eleg jo - bar meg erosen felkesz, mert a felfuggesztes animacio erosen fake. De ugy nez ki nem befolyasolja, mert nincs kapcsolat a mukodes es a latottak kozott(?!)😛

Oulton-t probaltam, mert azt szeretem(-nem😛), de az meg nagyon az elejen van - most kerult be -; 2 kor alatt elfogyott az osszes AI a kanyarokban. Mint sok-sok budosbogar, a hatukon fekve nyoszorogtek a kavicsagyakban😊

De Mugello teljesen jo, 10 kor alatt, hatulrol, 5-6 autot tudtam megelozni, es folyamatosan jottek vissza ram. Valszeg az is auto fuggo, de az mar hasznalhatonak tunik.
Alexease
Probald torolni a teljes profilodat.
Nekem honapokig ment az elozovel, nem volt semmi baja, az utolso update valamelyikenel nekem is fagyas volt, masodjara meg resetelte a gepet😉
A torles ota nem volt semmi gond.

Lusta vagyok torlgetni aztan allitagtni, neha kevesebbet hasznalom, mint amennyit az iditas elvesz😉
lac coo
Autó az nekem is van ami tetszik.......De attól még most nagyon nem alkalmas játékra 😄

macleody
Jó tudom, hogy te utálod, nekem viszont van egy-két gép ami tetszik benne 😊
Rendelek egy tápot, erõs a gyanúm, hogy a kb. 8 éve használt kütyü már nem bírja a strapát. Csak még azt nem tudom, hogy FSP Raider legyen van nézzek valami mást.
lac coo
De idegeskedj, általában ha fut is a játék se jó semmire, csak gépet tesztelni.Nagy katymasz jelenleg az egész .

macleody
Agyam eldurran már ezzel a szarral. Mennék egy versenyt 15 AI-val és egyszerûen vagy szarrá fagy vagy kékhalált dob a gép. Azért röhej, hogy minden játék megy normálisan, ez meg szarakodik.
Hát, van még rajta mit csinálni. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Mindegy, vletlen láttam azt a szép akciót, gondoltam utólag csak felveszem 😊))
De amúgy is mindegy, hogy rajtnál, vagy két kör alatt töri halálra magát a komplett mezõny 😊

Ez is felvezetõ.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Valamelyik buildnél írták, hogy a felvezetõt ne nagyon használjuk, mert a karrier miatt nem mûködik minden pályán és autóval egyelõre, vagyis ismert hiba. Elvileg minden buildnél törölni kellene a profilt, de én is csak akkor szoktam, ha a mûködésben fennakadás van.

lac coo
Mi a fene, már csak úgy is törölni kell mindent ? 😊)) Nem is volt semmi update azóta, hogy felraktam 😊))) Az én videómon felvezetõ kör volt .

A videód amúgy privát .....

Néha nem árt, ha törlöd a dokuból a profilodat és a graf txt filet.

Szerintem téged nem bír ez a progi. 😊 Ugyanaz a pálya és autó. 15 AI. Az álló kocsi az enyém. 😊)

lac coo
Szinkron karambol !
Amúgy Formula C, gondoltam megnézem milyen a felvezetõ kör 😊))

Komolyan totál használhatatlan ez a program ! régen azért mentem én sok körös versenyt is , ok, hogy piszkálják, de valahogy csak lehetne úgy is, hogy ne legyen abszolut nulla az egész 😊

Alexease
Ez melyik versenysorozat?! 😊<#idiota><#zavart1><#wilting><#taps>
lac coo
Sokat gyakorolták....! 😊

Abban fog igy kinezni
Alexease
Sebring 12h. Eppen romeltakaritas van😄

IMSA Tudor United Sportscar - Sebring 12h - Live-broadcast
Bocs, de ezt nem tudom mire érted. 😊 Nord már van a CARS-ban. A videón meg az igazi van. 😊)

Alexease
Jo nagyot urgottak😊
Build 7000
lac coo
<#mf1>

Alexease
Team Member (Steam, Properties, DLC ful).
Alexease
<#idiota><#banplz>
L-user! 😄

lac coo
Most amúgy a 25 Eurós befizetésemmel milyen user vagyok én ? 😄DDd

BooMiller
<#idiota><#taps>

BooMiller
Nem azt mondtam hogy segít😊 Hanem ahoz hogy azt a rendszert csúcsra járasd jól jön még egy kis proc erõ.

Minek szarozni 3 moncsival mikor itt van ez:

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Mindegy nem tuningolok, emiatt tuti nem 😊 Esõben maxon 20 fps, ezen milyen tuning segít már ? 😊 De nekem nem is kell max beállítás, inkább egyéb bajom van a játékkal 😊

BooMiller
... én csak régi buildot láttam , mielõtt steamos lett😊 Alexét nézegettem, ezzel a mondjuk 7950-el nem voltam elégedett de csak egy Phenom hajtotta aztán raktam be a I5 3570-et ami 4500 megy és megtáltosodott pedig Radeon volt és mint tudjuk ez is az NV-t szereti...😊

lac coo
De a lényeg továbbra is az, amit napok óta mondok, bár nekem teljesen rendben van így ahogy kinéz ( mondjuk esõ az kuka úgy ahogy van ...), de szerinted mekkora sikere lesz ennek, ha mindenki csak közepes beállításokon fogja tudni futtatni, és nem úgy ahogy a 100. user galery reklámozza 😊))

BooMiller
Mit nem értesz?

BooMiller
Lol jó ez.. végül is minek az a +30% teljesítmény😄DD Majdhogynem kis sem hajtja a 770-et😊

<#eljen><#nemtudom><#taps>
lac coo
Tuningolja a tököm, jó e z😊 azon már nem fog múlni ......

De rögtön meg is nézem, mit tud nem ultrán, hanem minden high-on, élsimitás nélkül .....

BooMiller
1 moncsin szerintem k.jól kellene mennie..

BooMiller
Melyik nemzeti trafikot raboltad ki?😄DDD régen nem I5 volt😄 Meg ment a sírás hogy a 6870-et nem tod lecserélni😊 Nem Sajnálom csak csodálkozom hogy szarul fút.
Mert nálam 3570K meg egy Radeon7870 és elég jól ment ameddig tudtam nézni a buildeket😊
Igaz 4.5ghz megy a proc meg a 7870 TahitiLE ami egy 7950-7970 között van mert az is brutál tuningon esett át.
I5-õt tuningolni kell hogy vadállat legyen😄

lac coo
I5 2500 asszem 3,3 Mgz-en megy most ..

Teszteltem a gépet, BF4, Crisys 3 meg ilyenek mennek fullon ....Nagy anomália nem lehet a géppel ...