19801
  • SityiSXT
    Ugye azzal tisztában vagy, hogy az AC publikusan hozzáférhető jó régóta, míg a PCarshoz már hasonlóan régóta nem lehet csatlakozni. Sőt, ha jól emlékszem, a csatlakozást már azelőtt megszüntették, mielőtt az AC tech previewja egy pályával és egy Lotusszal kijött volna... Rengeteg a passzív acc a WMD-nél, mert sokan egyfajta előrendelésként tekintettek a dologra vagy szimpla befektetésként, ergo cask a töredéke a tagoknak az, aki ténylegesen teszteli a játékot / játszik a játékkal.
  • Screenracer #10513

Hozzá kell tennem, hogy WOW! És még azzal is kiegészíteném, hogy WOW! Konklúzió. WOW!

(Nem OFF, mert az előzetes tervek szerint, ez az autó szerepel a CARS kínálatában is.)
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.06. 20:36:08
  • Screenracer #10512

Bruno Alexandre (QA - Tom Minion) írta ma a fórumon.

"PC freezes? Computer hangs or just the game ?
    Also prepare your HDD, Internet and eyes as this is going to be a massive build :| "
  • Screenracer #10511
  • Screenracer #10510

Casual, arcade. :DDD
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.05. 19:33:33
  • Screenracer #10509
    What the World Is Going to Play
  • Screenracer #10508
    René Rast készül a 24 órás Le Mans-ra.

"2 Laps with Project Cars in an Audi R18 TDI from 2011...
    For me it is important to get used to the new driving technics like lift offs before braking zones, without Project Cars it would be much more difficult to apapt to this new driving style.
    Looking forward to the race already :)"
  • Screenracer #10507

• Screenracer #10506
  • Fernandooo #10505
  • Screenracer #10504
    :DD DS9X. Na! :))
  • janihunk
    Olyan élsimítások vannak már hogy szinte ki se lehet mondani. dsx9 :D
  • Screenracer #10502
    Mondjuk ahhoz, hogy szép legyen nem kell feltétlenül maxra tolni mindent. Először is a dsx9-et én túlzásnak tartom és az nagyon zabálja az fps-t. Az előre renderelt képeknél is sok szerintem a 4. Ehhez hozzátartozik, hogy én NV-t használok, tehát nincs tapasztalatom AMD/ATI kártyákkal.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.05. 11:37:08
  • janihunk
    Motion Blur engem zavar, azért nincs bekapcsolva. És hát igen szépen megy, de esőbe borzalmas. 20fps ha van. Főleg a városos pályán.
  • Screenracer #10500
    Nem lehet mindenki Fernando.
  • Fernandooo #10499
    Külső nézet, segítségekkel? :D Az komoly! :D
  • Screenracer #10498
    Szépen rátoltál mindent, a Motion Blur kivételével. :) Szóval, ha nincs felvétel, simán meg van a 60 fps így is?
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.05. 10:07:36
  • janihunk
    Saját:

Utoljára szerkesztette: janihunk, 2015.01.05. 07:33:55
  • Screenracer #10496
  • Screenracer #10495
    Én szónokinak éreztem a kérdésed, de ha válaszolnék rá, akkor azt mondom, hogy nem tudom. :)
  • Fernandooo #10494
    A kérdésem viszonylag egyszerűnek mondható: Szerinted elképzelhető, hogy cirka 35 nap alatt mindazt elvégzik, amit nem sikerült nagyjából 730 nap alatt? Az első évet - vagyis az első 365 napot - nagyvonalúan nem számolom. Én kb. 730 napja érzékelem ugyanazokat a hibákat és hiányosságokat, csak azért kérdezem.

De igazad van, hülyeség ebből újabb vitát csinálni, márciusban minden kiderül.
  • Screenracer #10493
    Na, akkor 35 nap múlva kiderül és nem kell még Nostradamusnak se lenni, különböző jóslatokkal. ;)
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.03. 20:06:17
  • Fernandooo #10492
    Igen, ez van mantrázva már három éve. Makacs kis bogárkák ezek… Ráadásul még mindig nem állt össze a játék egyetlen eleme sem, holott elviekben már tavalyelőtt – vagyis 2013-ban meg kellett volna jelennie az első ígéretek szerint, aztán 2014 novemberében. Szerinted ez ebben az állapotban meg fog jelenni márciusban – vagyis nincs már két hónapjuk sem, mert ugye nem az van, hogy lezárják a projektet és másnap kint van a boltokban… -, méghozzá vállalható állapotban? Megy bármi rendesen a rémunalom hotlapozáson kívül? Az a vicc, hogy ez az egész pont olyan állapotban van, mint amilyenben 2014 elején volt. Új tartalmak? Ne vicceljünk már, a meglevő featureok nem működnek rendesen. A multi egy lutri, de az esetek nagy százalékában sokkal inkább beragad a töltőképernyőnél, aztán lehet kontrolaltdelezni, hogy kivánszorogj belőle. :D Vicc. Elárulom neked, hogy van erre az egészre kb. 35 napjuk! Arra, hogy M.I.N.D.E.N. összeálljon és tökéletesen működjön, ahogyan az egy kiadott, pénzért árult játéknál kell. Nem csak hogy bugos a dolog, a különböző részegységek nem működnek. Sem a multi, sem a karrier. Az AI egy fostalicska. A szabályrendszer hol van? Van a hotlap, az időjárás oszt kész. Nevezzék át project Hotlapra és szavam nem lesz. (Bár az a mérhetetlenül gagyi és kezdetleges leaderboard, amijük van, megint csak vicc. Hol van, hogy x user mennyi kört ment x pályán? Meg eleve, az a kinézet…) Dedikált szeró? AC-ben már működik, csak szólok… Szóval ez mind 35 nap alatt menni fog? :DDDD Nem fog menni. Ez a projekt megbukott. Még egy halasztás már komédia lesz. Márpedig lesz, ebben biztos vagyok, és így mire végre majd megjelenik, úgy avul el az egész, hogy öröm lesz nézni…
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.03. 19:40:59
  • Screenracer #10491
    Majd akkor hasonlítsuk össze a két játékot ebből a szempontból, ha CARS is piacon lesz. Főleg úgy, hogy decemberbe lett az AC 1.0. ;)

Teszem hozzá, hogy decemberben én is inkább az AC-val toltam többet. A CARS jelenleg nem igazán alkalmas játékra. Itt a végére eléggé szétkapták. Azért azzal is megyek pár kört naponta de csak hotlapozgatok.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.03. 19:40:18
  • Screenracer #10490
    Hát igen! Ezek bugok végzetes hibák. Nincs ember aki ezt javítani tudná. :)) Nem hiszem, hogy néhány bug amit béta állapotban találnak és véres kardként mutogatnak az messzemenő következtetésekre adna okot. Az ilyen és hasonló bugok javítása általában pár perces elfoglaltság egy devnek. És mivel egy csomó új tartalom kerül még a játékba most is, lehet nem ezzel foglalkoznak elsődlegesen és még mindig erre van a fórum, hogyha ilyennel találkoznak, akkor szóljanak ott, legalábbis ha valaki azt akarja, hogy ne legyenek ilyen bugok ott sokkal nagyobb esély van rá, hogy valaki javítja majd őket. Aki ezt a topikot olvassa, nem biztos hogy segíteni tud ezen. ;) Ez kábé arra jó, hogy a bétában még sok a bug. Heuréka!!!
  • Fernandooo #10489
    Igen, éppen ez látszik a videókon is... Én inkább a szememnek hiszek, nem a parasztvakító pr-dumának. Nem véletlenül adtam fel ezt az egészet októberben. Nulla fejlődés, nulla közösség, nem volt benne több. És hát ugye az sem mindegy, hogyan számolja azt a bizonyos fizikát, mert ha alapvetően fos az algoritmus és hányja magából a hibákat, akkor számolhatja másodpercenként akár egymilliárdszor is.
  • Screenracer #10488
    "Did You Know? Project CARS' physics are calculated 600 times per second! And we check your finger movement over 250 times per second!"
  • Fernandooo #10487
    És akkor három, random videó a játék állapotáról. Az első december 31-én készült:

A második december 18-án:

A harmadik december elején:

Ezek egy éve is jelen voltak. Észrevehető a fejlődés. Márciusi megjelenés?

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.03. 18:28:29
  • Fernandooo #10486
    Óriási siker elé néz a Project CARS. Az alábbi ábrán egy rétegjátékkal, az Assetto Corsával van összehasonlítva, az alapján, mennyien használják a két játékot a Steam-en.

Apró érdekesség, hogy a játékosok száma decemberben a CARS-ban 58 volt. Assetto Corsában 916. F1 2014-ben 485. És ahogy olvasom a fórumokon és hallgatom a beszámolókat, ami szerint a fejlesztés kb. ott tart, amikor októberben töröltem a játékot a gépről, ebből semmi nem lesz márciusban sem. Ha nem lett volna ez a három év tesztelési lehetőség, most visszakérném a pénzemet. Ez egy döglött projekt.
  • Screenracer #10485
    "Did you know? Project CARS' volumetric throttle system checks ambient track temp & air pressure to determine how much torque is available?"
  • Screenracer #10484
  • Screenracer #10483
  • Screenracer #10482
  • Screenracer #10481
    Project CARS Driver Feedback Compilation Available

"For the past few years, Project CARS Handling Consultants Ben Collins & Nicolas Hamilton have provided detailed feedback reports in the World of Mass Development forums to help fine-tune the cars’ handling characteristics.

Now, just in time for Christmas, we have decided to share the real-drivers’ input with everyone by releasing a document that contains all their feedback reports from more than two years of development.

The document you can download below allows everyone to catch up on all the physics feedback reports from the two Handling Consultants as well as the subsequent replies from Slightly Mad Studios’ vehicle dynamic engineers.

The document starts in November 2012, a crucial month for the development of Project CARS’s physics model as implementation of Project CARS’ revolutionary SETA tire model was kicked off that month.

All the feedback is unfiltered & unedited as it was posted inside the WMD forums, giving you the chance to get some unique inside even if you don’t happen to be among the lucky having access to the World of Mass Development forums."

Download Project CARS Driver Feedback Compilation Here
  • Screenracer #10480
    https://twitter.com/slightlymadteam/status/547883533264375810

"Happy Holidays everyone! Next year is going to be a game-changer as we break the rules of traditional racing games with ProjectCARS."
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.12.25. 10:37:47
  • Lac878
    Szerintem is egyre jobb lesz, mióta kicserélték a gumit és a Force Feedback-et azóta komolyam mondom élvezet vezetni. Kiplóbáltam a BMW E30-at valami félelmetesen jó! Összehasonlítottam Monzán mind három progiban Asetto és R3E az E30-at és szreintem abszolut felveszi a versenyt sőt nálam a PCars tetszett a legjpbban! Hozzáteszem hogy abszolut elegem volt a PCars-ból állandóan az NFS köszönt vissza benne, de most mióta vannak ezek a változtatások kezt k...va jó lenni! Graf is optimalizálva lett fix 60 megy sok autóval, ugyhogy alakul ez, én látom a fényt az alagút végén!
  • Screenracer #10478
  • Screenracer #10477
  • Screenracer #10476
    http://steamcommunity.com/app/234630/discussions/0/619574421278707929/
  • GPx8
    Ez a mai verzió, már egész jó! Lehet vele játszani.