• Fernandooo #10385
    Sajnálom, hogy ennyire sarkosan kell megfogalmazni a véleményemet, de a toleranciának is van egy ésszerű határa. Nálam most lett vége az elnéző felfogásnak. Nem ok nélkül...

Ez a játék még mindig egy használhatatlan roncs. Három év után enyhén röhejes, hogy az AI MINDENHOL halálosan béna, indokolatlanul fékezget, kilökdös, hatalmas karambolokat produkálnak. 90 és 100%-on egyaránt. Undorító, hogy pl. a Lotusokkal nem lehet játszani, mert crash van betöltés közben. Pitiáner, 5 körös, AI elleni versenyek 50-60%-ban kifagynak bőven a verseny vége előtt. Van, hogy a játék már indításkor összeomlik. A karrier játszhatatlan, és nem arról van szó, hogy még nem kerek, hanem arról, hogy egy káosz az egész, ordenáré mennyiségű hibák fordulnak elő, gamebreaker hegyek vannak, amik egy dologra jók: Az ember azt mondja, hogy jó, x hónap múlva megnézem, mit szerencsétlenkednek ezek. Aztán kiderül, hogy még mindig ugyanazok a hibák, hiányosságok pusztulnak szerteszét az egész cuccban.

A vsszajátszások hibamentes használatát hónapok óta képtelenek megoldani! Hol vannak a ligázáshoz szükséges MP elemek??????

3 éve fejlesztik, könyörgöm. Az egy dolog, hogy sok a tartalom, de a vázat ennyi idő alatt már bőven illett volna hibamentesre produkálni. Hol van ez a kiadható, játszható, élvezhető kategóriától? Elmondom, erre még a hátralevő 5 hónap is kevés lesz, de az csak 4, mert február legvégén már goldba kell adni az egészet, utána nem tudnak dolgozni rajta.

A vezetési élmény nagyon jó, a hangulat is remek – addig, amíg nem jön egy bug, egy crash, egy fagyás, valami nevetséges hülyeség, vagy hiányosság. Percek kérdése. Max fél óra.

Könyörgöm, boxkiállást nem voltak képesek normálisan összehozni… Semmit.

A multi sem százas, hol betölt pályákat, hol nem. Lutri. A TT az, ami úgy-ahogy működik, aztán annyi. Dögunalom egyébként. Ezzel még legalább egy év meló van ahhoz, hogy a mostani, ismert hibák és hiányosságok százait (nem túlzás szerintem) kiiktassák valahogy. Ma leültem a játék elé, negyven perc alatt 8 összeomlás, fagyás történt. És nem számolom az AI totális hülyeségeit… Ez még a F1 2010 szintjét sem éri el technikailag, mert ehhez nem 12 patch, hanem annak tízszerese kellene. És ezt már nem menti meg az, hogy nincs kész. Ennyi év után a nagy részének készen KELLENE lennie, ehhez képest nincs kész semmi. El van kezdve itt-ott, valahogy működik x percig, aztán annyi. Ez hol profi produktum? Ezt hol lehet felhőtlenül élvezni? És ugye ennek a játéknak már tavaly meg kellett volna jelennie, aztán most novemberben…

Mégis, ezek mondjuk szeptemberben miből gondolták, hogy novemberre minden fasza lesz? Lesz ebből valaha is jó szívvel kiadható, igényes, előremutató, teljes játék? Mert egyre kevésbé gondolom úgy, hogy igen. Meg kell mondjam, szerintem a márciusi premier sem fog megvalósulni, ha mégis, akkor abból botrány lesz, mert egy rakat szart akarnak akkor kiadni. Négy hónap nagyon kevés még ennek. Tudom, mert benne vagyok, napi szinten tesztelem, nézem, játszok/játszanék vele. Ebben a játékban nem gamebreaker elemek vannak, a játék maga gamebreaker.

Már eleve a menürendszer még mindig egy ócskaszar, a pálya választó menüpont valami hihetetlenül gagyi pl. 3 év után ilyen minimális körítés jellegű dolgokra nem adnak. De semmire, a fontos összetevőkre sem. Hihetetlen, hogy ez a csapat hozta össze anno a Shift 2-őt, amiről megoszlanak a vélemények, de legalább működött… Ez meg szinte totálisan működésképtelen… Azért ez valahol nagyon nagy blama.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.12. 18:56:47