• Fernandooo #10393
    Nézz meg egy Race 07-et. Az is eléggé komplex, ott is van tartalom rendesen, meg különböző osztályok, szabályrendszerek, stb. És nem azt mondom, hogy a placeholder cuccokkal van a bajom (sőt, még csak nem is a vezetési élménnyel), hanem azzal, hogy maga a játékmechanika és struktúra nagyon de nagyon nem áll össze. (Összeomlások, fagyások, idióta bugok, anomáliák, hiányzó elemek.) Nem lettem hater, de ennyi év után simán elfogy az ember türelme bármivel szemben, főleg akkor, ha nem látja azt, hogy legalább elkezdene egységes egésszé összeállni a történet. Itt nem látható ilyesmi. Vannak a különálló, inkább nem működő mint működő részek, és nem látom, hogy lesz ebből kerek egész. Nem fogok ezen túl nonstop fikázni, mert nem a műfajom, de ami röhej, az azért röhej. 3 évvel ezelőtt még azt mondtam, hogy ez az autós játékok Crysise (külső és játékmechanikai újdonságai okán) , most azt, hogy ez az autós játékok Duke Nukem Forverje. (Horror hosszúságú fejlesztési idő, borzasztóan gyenge végeredmény.)

Eljutottam odáig, hogy előre fintorgok, vajon mivel fognak márciusban előállni. Márint kifogás és magyarázkodás szintjén. (Most már azt sem tartom kizártnak, hogy végül dead end projekt lesz belőle, volt már példa erre. És akkor itt mutatnák rá arra, hogy talán mégis csak szükséges a kiadói háttér és finanszírozás, mert akkor legalább van, aki seggbe rúgja és hajtsa a fejlesztőket.)
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.12. 19:59:27