SityiSXT#10371
Kupás Clio: pontatlan példának hoztam fel, mert hirtelen ez jutott az eszembe.
Fékmelegedés: Ezért is írtam - lehet nélküle élni, de ha van és jól van megcsinálva, akkor miért ne tetszhetne? Ráadásul nem is a helyes működéssel kapcsolatban tapsikoltam, hanem amiatt, mert sikerült túlfőzni őket, és emiatt gondjaim támadtak. Persze ehhez elég durván kellett bánnom szegény autóval...
Ezen továbblépve a többi hiányosság továbbra is szúrja kicsit a szememet az AC-val kapcsolatban: a zászlószabályok hiányáról már szóltam, a sérülésmodellezés kezdetlegességéről már szóltam, az időjárást meg most mondom - szerintem sok pluszt ad legalább az élmény szempontjából az esős verseny (pláne ha változni is tud, mint itt - ráadásul 4 időjárást definiálható egy versenyre). Ennek tükrében az AC igazából akkor tudja magát jól megmutatni, ha ideális körülmények között profi és szabálytisztelő játékosok játszanak vele - amint valamelyik feltétel borul, elkezd kicsit kilógni a lóláb. Persze ez még változhat akár a végleges verzió megjelenése után is. Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.11. 11:16:07