Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Mondom szar vagy😊)) bye!

Mi van <#idiota>, hiányoztam? Nem tojt semmit a nyuszi és idejöttél flémelni. Félkegyelmû. <#bdead>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Jacek
Figyelj egyébként szólok még trollnak is szar vagy😄DDDD

Az szar. Ez egyértelmû. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Az hat, a gep a szar mi mas. 😊 Igen, az meggyozo erv, hogy de nalam jol megy 😊....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Most már én is azt mondom, hogy ez nemhogy szimulátornak szar de még autós játéknak is. Mióta 32 biten fut nincs kékhalál, viszont fagy állandóan. Nordschleifen nem tudok két kört lezavarni. Az AI buta mint a segg, most is megfordult egy Nord-on és elindult visszafelé, csúszkál össze-vissza, nekem jön, lelök az útról. Persze én meg sem tudom mozdítani, olyan mintha betonfalat akarnám arrébb tenni. Ha nekicsúszok a szalagkorlátnak, olyan mint a mágnes, nem lehet róla leszakadni. Marhára megbántam, hogy megvettem, mert ígéretesnek tûnt de ezek visszafelé haladnak nem elõre. Jövõ héten rááldozom azt a pénzt és megveszem az Assettot mert ez egy katasztrófa.
Jacek
Ostoba hozzászólásodból?😊)

És ezt mibõl látod? De egyébként jól látod. <#idiota>

Jacek
Látom a PC-hez is nagyon értesz😊 OMG...

Megnéztem. Nálam semmi baja. A géped a szar. <#vigyor2>

lac coo
Én ezt a szart el nem indítom mostanában .😊

macleody
Jaj, ne butáskodj már. Jó ez. Csak nem kell elindítani 😊
Nem csinálunk valami multi mókát? Marha kíváncsi vagyok milyen multiban, de nem akarok felmenni valami "hardkór" szeróra bénázni 😊
lac coo
Olyanokat crash-el ez a trágyadomb, szétbassza a videómemóriát, újrainditásig alig mûködött a gépem :

Nem, a gépnek semmi baja! 😄 ezt már nem elõször játssza el, úgyhogy illene az új autók gányolásán kívül valami hasznosat is csinálni már sms-nél ......

Az intro videóra mekkora átbaszás már kiírni, hogy aktuláis állapot ?! 😄DDD

macleody
Ez lett az eredménye, hogy szembe jött a nyomorult AI. Ráadásul a második, mert az elsõt sikerült kikerülnöm.

sertrex
A 15-ei buildig semmi baj nem volt a 64 bites rendszerrel, az ismert problémákon kívül, teljesen stabilan ment.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
A 64bit-es szrintem meg nagyn friss es instabill, a megjelenes utan hetekig (honapokig?!) ki volt kapcsolva. Szerintem felesleges eroltetni.
Jelenleg ugy is optimalizalatlan a program, nem fog segiteni a 64bit (legalabbis nem hiszem).
macleody
Épp tegnap jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni a 32 bitest, mert azt még el sem indítottam.
lac coo
Hat azt sem.....Es AC ban nem kepes atirni egy sort, hogy elore lehessen vinni meg egy tiz centit.... 😊 Bezzeg felfele enged vagy ket metert 😊

Jacek
Én a két kormány, két mûszeregységet soha nem értem😊

Alexease
Kicsit nagy a FOV es hatul van pilota😊 Valszeg reflex, sokan toljak ugy irrealis FOV-val plusz a hatso ulesrol vagy motorblokkrol neznek keresztul a lathatatlan pilotan😉
lac coo
Ez a harom monitoros cucc ritka szarul van beallitva......

Most ezt.

"X64: Don't press ESC while in a external camera (including freecam) it will CTD.."

elõtte meg ezt írták.

"Do NOT play MP using x64, the game will crash if the host exists the lobby."

Szóval nem a teljes 64 bites verzió használhatatlan, hanem hibák merülnek fel idõnként. De ez elõ szokott fordulni fejlesztés alatt. Ezzel nincs semmi baj. 😊)))

Melyik autó, milyen tipusú gumi volt az, amelyik ugyanolyan szar? 😄DD

lac coo
Annyira nem stabil, hogy lattam mar forumon az aktualis build melle kiirva piros betukkel, higy 64 biten ne hasznald ! 😊))))

lac coo
Nem tudtam, hogy uj gumi van mar megint, de ugyanolyan szar, mint az elozo otven....lehet ez a bajom ? 😊))

Azt se felejtsd el, hogy a fejlesztés alatt új dolgok kerülnek bele és az is bezavarhat a hibátlan mûködésnek, átmenetileg. Az se mindegy, hogy 64 vagy 32 bites verziót futtatsz, mert a 64 bites egyelõre nem teljesen stabil. Néha a Steam kavar be és még lehetne folytatni. A lényeg, hogy inkább most jöjjenek ki ezek a hibák, mintha a kész verzót kellene állandóan patchelgetni, mint ahogy a CM szokta az F1-gyel. 😊)

macleody
A gépnek semmi baja, se tesztekben, se más játékokban nem produkál hibát. A debug viszont tele van figyelmeztetésekkel és hibákkal. Még az jutott eszembe, hogy a comodo internet security baszakodik és azért nem tud hozzáférni dolgokhoz a játék. Mert a debugban ilyeneket ír, hogy nem tud megnyitni egy csomó file-t.
Korábban ezt írtad.

"...gumi ugyan az..."

Most ezt.

"Megint egy uj gumi.... !!??"

Most pontosan mi is a bajod?

Formula C a legaktivabb, mar rev 13-nal tart (azon belul is A, 😎. Sztem jo hogy reszelgetik es jobbat akarnak, persze ettol naponta szetesnek regebben mukodo autok is.

FFB teljesen jo szerintem (NKP, AC csak kormany ero tipusu, nem a fenek feedbackes RF2) - mar ha olyan autot hasznalsz, amin epp szerencsesek az egyuttallasok.
lac coo
Megint egy uj gumi.... !!?? 😊)))) Uj ffb nincs az, is szokott lenni havonta vagy otven fajta 😊

Steamen csinalhatsz repair files-t - vagy valami hasonlot. Kijavitja a hibas fileokat, ha vannak. Nekem volt ilyen gond egyszer es kidobalt a jatek.

Memoriatesztet is csinalhatsz (win8 -ban van alapbol). Volt egy hibas modulom es akkor neha jott a kekhalal.

Ha minden ok, nem szokott fagyni a CARS, es eleg sokan/sokfele hw-en tesztelik.

A GT autok most kaptak egy uj gumi modellt, meg setupot. Valoszinuleg meg allitgatni kell. Ha nem akarod velemenyezni a fejlesztoknek, akkor celszerubb mas autot hasznalni addig is.
sertrex
Nem kell külön bejelenteni. A tagok számára ott a fórumon ez a topik, ami már többször is be lett linkelve.http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15635-Project-CARS-Scheduling-Production

Ebbol a szovegbol csak az derul ki, hogy butykolnek a build folyamaton. Bejelentettek alphat is?
sertrex
"A word of warning and an advance sincere apology to all users. Tomorrow released build 0706 will be very large unfortunately (4.9G😎 due to build machines workspace setup and build practice changes that were necessary to undergo for us.

That means that the daily content update will be of usual volume, but unfortunate limitations of the patching system mean the build produced in new environment will suffer from such an update. Not all lost though, as by unifying our project space setups across a number of machines we are hoping to eliminate/reduce such large updates in the future altogether (although never say never...)

Apologies again "

Lezárták a prealpha szakaszt és jöhetnek az alpha munkálatok. 😊
Nem a játék lett kész, csak tartják magukat a menetrendhez.

A kékhalál általában memória probléma miatt van. Nekem még sose jelentkezett ilyen hiba, se a menüben, se játék közben. Szóval nyugodtan szétrúghatod a géped. <#eplus2>

sertrex
Miért nem állítottad vissza arra az értékre, ami szerinted a jobb? Fõleg ha tudod is, hogy milyen értéken volt elõtte. <#fejvakaras>

macleody
Monzán mentem pár kört, bmw m3 gt-vel, 10 AI-val. Totál elállítgatták a kocsit, tök máshogy viselkedik. Emlékszem a kerékösszetartás elõl 0 vagy -0.1 volt, hátul 0.1. Most elöl -0.4, hátul 0.4, pattog a kocsi mint állat. Az AI meg még hülyébb mint volt, tök egyenesben elrántja jobbra, bele a falba, minden kanyarban füstöl a gumija, természetesen a hosszú jobbos utáni s kanyarban szarrá zúzzák magukat meg egymást. Sikerült a szarból még szarabbat csinálniuk, ehhez már tényleg csak gratulálni tudok. Eddig elvoltam vele, még tetszett is a bömös de azt hiszem itt a vége. Ráadásul ezektõl a random fagyásoktól meg kékhaláloktól agyfaszt kapok. Hiába töröltem a profilt meg a configot. Olyasmiket ír debugban, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat. Nem tudok angolul, úgyhogy nem fogok nekik fájlokat töltögetni de basszák meg a szarjukat.
macleody
Hát nem tudom de hogy már a menüben kékhalált nyomott ez a fos, komolyan egyszer szétrúgom a gépet.
lac coo
Megvan !!! Más lett a porfelhõ a kavicsban !! 😄D
( Asszem. ...)

macleody
A levegõt, páratartalmat, szelet kifelejtetted. De lehet csak üléshuzatot cseréltek minden autóban 😊
lac coo
Hát itt se a kicsi se nagy nem hoz változást, úgy látszik 😄DDD

Vagy lehet rossz dolgokat nézek, nem AI-t, FFB-t meg ilyeneken kéne néznem, hanem füvet, kavicsot esõcseppet ...😄DD

Alexease
A nagy update meret nem jelent feltetlenul nagy valtozast is😉
Lehet hogy file-rendszert csereltek, kodolast, bekerult valami uj shader vagy akarmi, ami engine-bol mukodik es az osszes tartalmat erinti.

A lenyegi valtozasok altalaban a legkissebb file-meretuek😛
lac coo
Gondoltam ennyi gigába csak belefér némi javulás ...De nem !!! 😊)

Ugyan az a roncsderby mint volt, én semmit nem vettem észre, hogy változott volna .<#levele>

De tényleg semmi észrevehetõ! FFB ugyanaz, hang ugyanaz a használhatatlan, gumi ugyan az , AI ugyanaz ....

sertrex
Ezek szerint a szimulátorozás a legõsibb mesterség. <#awink>

Alexease
Ez Gigara van meg😊<#idiota>
lac coo
Akkor tényleg megvan kilóra.....

A holnapi build(0706), 4,9 Gbyte lesz!!

lac coo
Kilóra megvan az tuti .

Ismeretlen forrásból. Megtalálták a bibliai Paradicsom térképét. Itt és most elõször a nyílvánosság elõtt.

<#wink>

(Forrás:https://twitter.com/LiveEnrique/status/454743693426036737/photo/1)