• SityiSXT
    B-Type: A fékekkel történő gumimelegítés már csak a cseresznye lenne a tejszínhab tetején a tortán, az nem fontos - meg ha a valóságban se számít igazán, akkor főleg nem hiányzik, én csak megpróbáltam továbbgondolni. De magának a féknek a működését viszont úgy érzem, tényleg tovább kéne reszelnie Kunoséknak, ha annyira precízek szeretnének lenni (ha már a pályák is mind laserscan alapján készülnek...). Én, mint fakezű/-lábú kocasofőr annyit látok, hogy a Project Carsban tudni kell menedzselni a fékeket is (persze nem túl hangsúlyosan, a gumik lényegesen fontosabbak), és ez ad egy különleges ízt az ottani szimulációnak - az AC-ban nem, ott a fék mindig ugyanúgy fog (ami nem feltétlenül rossz, semmiképp sem főbenjáró bűn, csak egy kicsit olyan "meh" az összehasonlítás után).

Screenracer: Értem én, mit mondasz. Én inkább arra gondoltam, hogy teszem azt egy kupás Clión gondolom a fékek hűtését elég bonyolult lehet megváltoztatni egy versenyhétvégén a garázsban, de egy másik féktárcsát felpattintani csak percek kérdése - ezt lenne jó átvinni a játékba. Meg hát ott vannak a homologizációs szabályok is, például idén nem lehet a sebességváltó fokozatain változtatni a Forma-1-ben - és a Codemasters F1 2014-éből is kivették ezt az autóbeállítások közül.

Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.11. 09:54:54