19801
  • bakkerman
    hogyan lehet jelenleg a játékhoz jutni,vagyis a bétához? böngésztem cd kulcsos oldalakat,de ahol árulják ott csak preorder van...kifizetem,és majd valamikor csak megjelenik...de az nem pálya,főleg hogy már megint eltolták
  • Screenracer #10271
  • Screenracer #10270
  • Screenracer #10269
  • Screenracer #10268
    Ja, mert így saját tapasztalatból győzödhetnek meg a tévedésükről.
  • precise
    nagyon helyesen teszik
  • Screenracer #10266
    Ezt mondom én is. A CARS-t is mindig a Shiftekhez, meg GT-ékhez, Forza-ákhoz hasonlítgatják.
  • precise
    Sometime, video comparisons about accuracy between different games give some people the feeling that Laserscan doesn't make this big difference and it's mostly .. useless. If that's also your feeling, soon you will recognize that video comparisons are the only useless thing here.
    It's the difference between games born to be watched, and simulations born to be driven.
    Have a nice weekend.
    - Marco Massarutto (Assetto Corsa Developer)
    Utoljára szerkesztette: precise, 2014.10.26. 23:09:45
  • bakkerman
    ez jogos igen
  • Screenracer #10263
    Kicsit elszámolták magukat a novemberi megjelenéssel, szükségük volt még néhány hónapra, hogy rendesen befejezzék. Szerintem jobb várni még pár hónapot. mint novemberben egy bugos progival kínlódni.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.26. 10:08:47
  • bakkerman
    baszki pedig elő is rendeltem már :/ nagyon messze van március,mostanában nem tolom az autós játékokat,de ebben nagyon bíztam
  • Screenracer #10261
    A bannerunkra hallgass, ne holmi 576-ra. Vagy nézd meg az új hivatalos trailert! #10245
  • bakkerman
    miért lett elhalasztva a megjelenés? Pont ma reggel nézek rá a naptárra,látom hogy kevesebb mint egy hónap,aztán 576-on meg májust írnak,itt a bannerba meg márciust...vagy ez is megmarad ilyen szellemprojectnek mint az AC meg az rF2 hogy lényegében sose lesznek kész?
  • Screenracer #10259

A profilja alapján inkább CARS-szal tolja. Mivel ő össze tudta hasonlítani a Ferrarit az AC-ban lévővel és egyáltalán közük sincs egymáshoz, úgy döntött vesz egy McLarent, mert az CARS-ban olyan mint az igazi.
  • Screenracer #10258
    Én lusta vagyok ennyit írni.
  • Szabi #10257
    és a minták, a szín, a tükrözödés, a féknyereg színe, illetve az igazi Spider nem Italia :D
  • Screenracer #10256
    A figura se stimmel rajta. :DDD
  • SityiSXT
    Nem stimmel - a felnin Ferrari, nem pedig Purrari logo van!
  • lac coo
  • Szabi #10253
    azóta már vissza lett alakítva, eladta, majd vett egy McLaren-t és Assetto Corsa-ban zúzza a 458asokat :D
  • SityiSXT
    Mondjuk a kocsiját elnézve...

Igen... Ez egy Purrari 458
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.10.25. 15:32:29
  • Screenracer #10251
    Free user. V.I.P. Már 2012 április óta tag.
  • Danecay
    Biztos kipróbálta a virágbolti verziót :D
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2014.10.25. 12:34:38
  • Screenracer #10249
    3+ millió követő. Ártani nem árthat.
  • SityiSXT
    Nocsak - ki figyelt fel a Project Carsra?
  • Screenracer #10247
  • Screenracer #10246
    Egy kis nyálcsorgatás. :))

• Screenracer #10245
  • SityiSXT
    A mai frissítés lehetővé teszi a junioroknak is a multit. Most már mindenki naponta kapja a frissítéseket és hozzáfér mindenhez - nincs elzárva senki elől semmi.
  • Screenracer #10243
    Az ilyen videóktól rögtön kedvet kapok a CARS ikonra kattintani. Eszméletlen nagy verseny feelingje van. Köszi.
  • Screenracer #10242
    Látom érkeztek be megfejtések és köztük vannak jók is, de legjobb a #10237-es hsz volt. Tehát Macleody barátunk nyerte a fődíjat, egy virtuális hátbaveregetést, mégha meg is fordította némileg a megfejtést. :))) Valóban a 4-es volt a kakukktojás. Az készült a pCARS-ban, a többi egy igazi P1-ről készült, amit potom 1.9milló fontért bárki megvehet. Gratulálok a győztesnek.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.23. 19:33:03
  • SityiSXT
    B835 - a WMD login visszakerült a kalózkodás visszaszorítása végett. Emellett a DX11 renderer kapott egy nagytakarítást, elvileg a fotómód is elérhető már, a vehicle showcase oldal is működik, persze jöttek javítások autókhoz, pályákhoz. A juniorok elől ideiglenesen letiltották a multit egy bug miatt.

Új teaser:

Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.10.23. 15:43:11
  • Fantasy18
    Egy kis napszak változós videót csináltam... 5:45 től szembe menni a nappal eléggé brutálul néz ki :)
  • SityiSXT
    1., 3. egyforma... Amúgy csak nem AC-PC összehasonlítás történik éppen?
  • Danecay
    A rendszámtábla :)
  • macleody
    Az első 3, mert nem Cars-ból vannak, valódi fotók. És az GTR nem sima P1.
  • b-type
    a 4. képen nem stimmel a hátsó szárny :DD
  • Screenracer #10235

"This video is the shorter video I promised. It shows 25%, 50%, 75% and 100% strength levels simultaneously in a four window configuration.

AI is definitely one of the things that needs to be improved in this game. This video shows the same cars (12 Group A's), on the same track (Sakitto East), with the player in an E30 M3 starting at 8th place each time. The only difference being the AI strength.

At 0% strength (not shown in this video) the AI is nothing more than moving obstacle. I lapped them about 4 times in my 5 laps. Very easy, very docile. Just something simple to interact with on the track.

At 25% the AI is a slightly faster moving obstacle. Still very docile, still very slow.

At 50% the AI is a good bit faster. If you're a slightly moderate driver, you should be able to beat this skill level every time, but you probably won't be lapping them a million times in a short race. I personally would use this skill level to try to choreograph races, since at 50% the AI is still slow enough to beat easily, but fast enough to seem believable in a video.

At 75% the AI starts getting really aggressive, and doesn't mind running you off the road if you get in the way too much. It took me many attempts to get a good recording at this strength level. As long as you don't get run off the road by the AI, this is a pretty fun, challenging strength level.

At 100%, you're pretty much guaranteed to be run off the road if you get anywhere near the AI drivers. Without this hostility, the AI would be pretty fast, and very competitive.

The AI at the higher levels desperately need better collision detection. The higher strength level, the worse the collision detection. The AI cars literally have zero collision detection at 100%. If this can be fixed, the AI should be excellent in this game, and now there's a good bit of time for them to get it right.

I assume that 60-65% is probably the best setting currently, but I haven't had a chance to test it out yet."
  • Screenracer #10234
    1.

2.

3.

4.

Melyik a kakukktojás? És miért?
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.23. 11:34:14
  • Screenracer #10233
    Mondjuk, ha ez reálisan van lemodellezve, akkor tudom már miért tart ott az F1-ben a hibridrendszerrel a Ferrari, ahol éppen tart. :D