19801
  • macleody
    És?
  • Szabi #10231
  • nayrobi
    GT6-ban van egy rakás elektromos és hybrid autó.
  • Screenracer #10229
  • Screenracer #10228
    2014-es Audi R18 e-tron Quattro, lesz benne és 2013-as Aston Martin Rapide S Hydrogen, már van benne.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.22. 08:08:16
  • SityiSXT
    Már van benne: 2013 Aston Martin Hybrid Hydrogen Rapide S

Más: Visszarakták a WMD logint - remélhetőleg ez segít a kalózverziók kiszivárgása ellen.
  • endy papp
    Esetleg valamilyen elektromos -hibrid meghajtású kocsit is rakhatnának bele....olyan még úgy sincs egy szimben se.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.22. 07:49:55
  • Screenracer #10225
    Itt valami készül.

Soon...

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.21. 22:40:49
  • Screenracer #10224
    Ami nincs hibalistán, de ismert hiba, hogy egy ideje nem rögziti az időket a leaderboard. Azt igérik hamarosan megoldják. :-))
  • Screenracer #10223
    A 833-as build már elérhető.

"Known issues:
    - Replays: Working but sometimes you can't watch saved replays plus other issues
    - Speed sensitive camera option is missing from UI
    - None of the debug tools (F1, Ctrl+F, Ctrl+I, tweakit, etc etc) are available unless you use -gold command line (but by using -gold you get assert popups again )
    - If you want to run x86 Gold, run the pCARSGld.exe directly - DO NOT RENAME FILES!
    - Due to hurricane Gonzalo striking the English shores this morning, the clouds have relocated. Expect them back in your next build.
    - DX9 not booting"

Ahogy nézem a DX9-et használóknak a mai build nem tölti be a játékot. Egyáltalán van még olyan, akinek csak dx9-es kártyája van? Nem akarok megbántani senkit, félreértés ne essék, de már lehet kapni egy játék áráért, akár használtan is DDR5 kártyákat. De egy GTX 550-es is van 15ezer körül és azon is elfut a CARS közepes beállításokon. Ezt azért állítom ilyen biztonsággal, mert amikor nekem is ilyen volt még, akkor még közel se volt ilyen optimalizált, mint most és azért egész jól futott a játék. Most meg bizosan stabilan menne rajta.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.21. 15:12:46
  • Screenracer #10222
    Autók, fegyverek, csajok. Ki mondaná erre, hogy OFF?

• Screenracer #10221
    Intel szerint ennek a procinak a max hője 100 fok, tehát elvileg bírnia kell. De ha nincs még, akkor szerintem megéri egy ilyet vagy hasonlót beszerezni, márcsak a kütyü élettartamának meghosszabbítása végett is, de még inkább ha ilyen hard játékokkal játszol rajta. :))
  • RYO21
    i7-4700HQ notebook cpu, ami más játékoknál olyan max 75 fok körül szokott lenni.
  • Screenracer #10219
    Meg. :) Persze ez függ hardwaretől is, pl. milyen CPU, milyen hűtő van rajta, hogy általában mennyi szokott alapjáraton lenni, más játékoknál mennyi szokott lenni. Szoktad-e tesztelni, figyelni a HW hőértékeit. Stb., stb...

Nekem nem szokott CARS alatt, 65 fölé se menni, de gondolom nem egyforma a cuccunk. :)
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.20. 19:08:04
  • RYO21
    Szóval akkor azt megkérdezhetem, hogy másnál is nagyon melegszik a játéktól a CPU?
  • Screenracer #10217
    :) De a ha más technikaijellegü problémád van, pl. a melegedéssel, szívesen segítünk. :)
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.20. 18:49:34
  • RYO21
    Ok
  • Screenracer #10215
    Köszönjük az észrevételt, de ebben a topikban nincs helye wareznak. Tehát ne lepődj meg ha a hsz-ed törlésre került. Köszönöm a megértésed. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.20. 17:29:33
  • Screenracer #10213
  • Screenracer #10212
    Már tölthető a 832. build.

"Known issues:
    - Replays: Working but sometimes you can't watch saved replays plus other issues
    - Speed sensitive camera option is missing from UI
    - None of the debug tools (F1, Ctrl+F, Ctrl+I, tweakit, etc etc) are available unless you use -gold command line (but by using -gold you get assert popups again )
    - If you want to run x86 Gold, run the pCARSGld.exe directly - DO NOT RENAME FILES!
    - Cloud flickering/popping across tracks, issue has been identified and will be solved."

Részletesebben itt. :)))
  • Screenracer #10211
  • Screenracer #10210
  • Screenracer #10209
    Részemről befejeztem a virágbolti témát. A következő erre vonatkozó hsz-t már automatikusan törlöm.
  • goldboy
    Na akkor ez melyik virágbolti verzió?
    Az enyém nem "publish", és van FFB is.
    Azért írtam az early access-t, mert aki nem volt "befektető" sehogy sem tudta kipróbálni , és csak jobb lenne egy frissitgetett verziót használni, miközben a cégnek is van bevétele.
    A nagy bevétel meg majd a konzolos megjelenésnél jön.
  • Screenracer #10207
  • Screenracer #10206
    Igazad van, ebben tényleg nincs FFB. Jó szórakozást a virágbolti verziódhoz. :DDD
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.19. 19:37:31
  • Screenracer #10205

Letöltöttem én is a virágboltit. Most telepíti. De addig is itt egy kép. Gondolom ott alul látod, hogy ez a publikus verzió. Abban gondolom nincs vita, hogyha nem lenne "nem publikus", akkor ezt nem tüntetnék fel külön. ;) Ha megnézem, hogy mit tartalmaz a virágbolti, akkor én is látni fogom, hogy van-e eltérés a publikus és a tört verzió között. :))

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.19. 18:48:00
  • alma2
    "És akkor még arról nem is beszélve, hogy jelenleg is egy jó pár dolgot felhőből tölti be a játék, köztük az FFB-t és a kormány beállításokat se tölti le gépre. :DDD"

Ezt irtad a masik topikban is, ez szerintem mende-monda.
    Milyen beallitasokat toltene le szerinted? Milyen ertekeken alljon a kormany a beallitasokban? Pl nekem teljesen jol allt a kormanyomhoz. Nem is ertem mire gondolsz, te igen? :)
    Na meg ha letezne es valoban letolti, akkor azt is beletettek volna a releasebe.
    Egy kezemen meg tudom szamolni hany jatekot vedtek hasonlo elkepzelesben, na ez sose fog azokhoz tartozni azt gondolnam.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.19. 16:29:19
  • Screenracer #10203
    Tudnak a kalózverziókról. Ha valóban akkora veszélst jelent, biztosan kitalálnak valamit. Amúgy meg van rengeteg progi amiből sok kalóz verze készült mégis csúcsokat döntöttek eladásban. Ez csak vihar egy pohár biliben. Ráadásul a napi buildek miatt soha nem lesznek naprakészek a kalózverziók. :DDD És akkor még arról nem is beszélve, hogy jelenleg is egy jó pár dolgot felhőből tölti be a játék, köztük az FFB-t és a kormány beállításokat se tölti le gépre. :DDD
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.19. 15:20:39
  • goldboy
    Ha van egy kis eszük az SMS-nél, akkor csak kiadják early access-ben, ha már úgy is kiszivárgott !D
  • Screenracer #10201
    Sajnos a visszajátszás hónapok óta az ismert hibák lista élén áll.
    "Known issues:
    - Replays: Working but sometimes you can't watch saved replays plus other issues"

De elvileg a versenyhétvégén, ha végigcsinálod a versenyt, akkor az egészet lehet rögzíteni, elmenteni, függetlenül a verseny hosszától. TT-ben vagy egyéb módban csak az utolsó 30 másodpercet tudod visszanézni. Ennyit tudok én róla, mert nem igen szoktam használni ezt a funkciót. :))
  • MooneyR
    A Sierra meg az időjárás az jófajta :) tegnap kipróbáltam Imolán. Replayt lehet hosszabbra állítani? Na majd délután még kipróbálok ezt-azt benne.. de nekem eddig is várós volt.
  • SityiSXT
    Félig off: érdemes meghallgatni ebben a videóban, mire panaszkodnak és mi tetszik ezekben az autókban:

• SityiSXT
    Hát ez az! Én sem értem...
  • Screenracer #10196
    Én igazából nem akarok szőrszálhasogatni. Szerintem tök mindegy. Jelenleg is van olyan dolog, ami CARS-ban jobb és van olyan, ami AC-ban. És ha mindkét játék végre "kész" lesz, akkor se fog változni a helyzet. Meg abban se hogy ez is tök mindegy, mert mindkettő a rendelkezésemre áll, tehát élvezhetem előnyeiket és hátrányukat egyaránt. Nem is értem azokat akik CARS-ért is fizettek, meg AC-ért is, hogy mi előnyük származik abból ha versenyeztetik őket, az egyiket savazzák a másikat meg magasztalják.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.18. 18:55:15
  • SityiSXT
    Szerintem akkor inkább én tévedek. Ez egyben azt is jelenti akkor, hogy bukik az összehasonlítás - ha már ennyire szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor az egyenlő feltételeket biztosítsuk, viszont pálya híján ez nem fog menni. Talán az AC-ba bekerül Brands Hatch, elég népszerű...
  • Screenracer #10194
    Sityi! Úgy tudom, hogy, Brands Hatch, Oulton Park, Cadwell, Donnington Park(=Derby) lézerszkenneltek csak. Silverstone nem, legalábbis úgy tudom, de lehet hogy én tévedek. :)
  • Screenracer #10193
    Lényegében egyetértünk, sőt ebben a vetületben igazat is adok neked. De én még nem láttam CARS-ban 2d-s kátyút vagy 2d-s rázókövet. Pont az ilyen aprólékosságok miatt késik, mert mindent ki akarnak dolgozni benne. Nincs festett lökhárító, nincs 2d-s útpadka. Vagy legalábbis a végtermékben nem lesz. A CARS-ban folyamatában rakják bele a dolgokat, szóval előfordulhat, hogy egy ideig placeholder cuccok vannak benne, de ezen csak az akad fenn akinek gőze sincs a fejlesztésről és azt hiszi, hogy a Tesco polcán születik egy játék. :))
    A vita nem is arról van részemről, hogy melyik jobb. Szerintem van SMS-nek is akkora múltja a szimek területén, még akkor ha a múltban többször változott is a nevük(SimBin, Blimey Games), mint Kunosnak tehát nem programozó analfabéták csinálják a CARS-t. És azoknál mindenképpen többet tudnak erről a szakmáról, mint az itt tudálékoskodók. :( És mivel én felhasználó vagyok és nem fejlesztő így azokban bízom jobban, akik már felmutattak valamit, bizonyítottak.

Mondok egy példát. Mikor megjelent a STAR WARS Epizode I., akkor jöttek a hangok, hogy ezt nem így kellett volna, nem lett volna szabad engedni, hogy Lucas rendezze, írja meg ilyenek. Innen is üzenem, hogy ébresztő!!! LUCAS szellemi terméke a STAR WARS, nélküle nem létezne, az ő fejéből pattant ki, az ő univerzuma, azt csinál vele amit akar. Lehet mondani hogy nem tetszik, lehet elmélkedni arról, hogy ez jobb lett volna így vagy úgy, de ez akkor is más ember terméke és ő tette le az alapokat. Tehát a megmondóknak tudom üzenni ha ekkora ászok miért nem ők találták ki a Csillagok Háborúját?

Ebből kiindulva lehet itt villogni az AC-val a CARS-szal szemben, de ez csak más tollával való ékeskedés, de semmi érdeme egyikünknek se egyik létrejöttében se.
  • b-type
    A 'kamu' az ami virtuális világunkban is kamu, a virtuális világ 1 és 0 és ezt mindenki tudja is. Ezen belül kamu a kamu, pl. van egy kátyú ami megüti az FFB-t (azaz modellezi hogy megüti a futóművet), ha megállsz és megnézed a kátyút és azt látod hogy csak textura, akkor kamu. ...ha megállsz és megnézve látod hogy beleesett a kerék, azaz ténylegesen van ott egy gödör lemodellezve, az a nem kamu.
    Én nem szoktam sarazni a CARS-t, várom én is főleg a karrier mód miatt, szeretem az AC-t ugyan, de én csak nyerek a CARS-l is, ha mindent sikerül megalkotniuk, tehát részemről csak ez a téma van kiemelve!
    az egyes és nullák világában is van ami kamu...hasonlóan mint egy lökhárító le van modellezve, vagy csak rá van festve. :)
  • SityiSXT
    AC vs PCars - egyedül Silverstone-on van értelme a kettőt összehasonlítani, mert az az egy pálya az, ami mindkét játékban ott van és laserscannelt. Autóból már picit nagyobb a közös halmaz, de ott se ártana ugyanolyan, de legalábbis hasonló beállítással menni. És ha megvan az összehasonlítás, azzal sem fogunk semmire se menni, mert eltérő időpontban történt a scan a két játéknál, kérdés a scan felbontása, kérdés a játékban használt mátrix felbontása - meg egyébként is, egyik játék sincs még kész. :)
    Amúgy nem furcsa: a PCarsosok közül sokan azt mondják, jó játék az AC, viszont az AC-sok közül sokan köpködik a PCarst?