Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amióta kijött a nagyobb több gigás frissítés(kb 2 hete),no meg azóta a többi.
Nem hogy szétesik,hanem egyszerûen le áll a gépem és újraindul, annyira megfekszi ez a játék.<#falbav>#falbav>
Mellesleg ,mintha a 1/2 1 évvel ezelõtti állapot köszönne vissza minden téren.
Nem tudom mire vélni,talán újra kezdték az elejérõl vagy nem tudom....<#nemtudom>#nemtudom>
Asszem mostanában még el sem fogom indítani,mert hát....minek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tényleg nem vagy egy ostoba ember😄 azt is elhiszem hogy te ezt hiszed magadról és a közvetlen környezetes is ezt erõsíti, de figyelj már a rácsok az ablakon meg a magas kerítés az sokat elmond😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Jott valami info, hogy a kovetkezo szint tesztelesehez (alpha/beta?!) lehet jelentkezni, amihez valami ingyen/ajandek elso DLC-t adnak(?!).
ON
Erre csak annyit, hogy hol a fenében volt az a magas igényed amikor kihagytad az alapvetõ mûveltséget az életedbõl? A szövegértés azért fontosabb, hogy milyen szimmel tolod. Persze, ha többet adtál volna a mûveltségedre, akkor ez a "beszélgetés" nem történne meg, mert akkor nem aszerint itélnéd meg az embereket, hogy ki mivel játszik. 😄DD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ez egy magyar pénzkeresõ oldal még új de garantáltan kereshetsz vele pénzt! Akár napi 10$ mindössze 10 perc munkával!!! Nekem sikerült! És neked?
http://adf.ly/iGvU5
Ha én lennék a HG minden egyes hsz-edet, ami nem a CARS-ról szól kitörölném, vagyis egy flémed se lenne itt.
Másodszor senki nem akadályozta meg, hogy leírd ide a szarjaidat.
Szóval pontosan mi a bajod? Hogy más a véleményem és le is irom?
Honnan veszed a bátorságot, hogy megpróbálod megtiltani, hogy leírjam a véleményemet a véleményedrõl. 😄DD Ez egy nyílt internetes topik, nem?
Az alreg hülyeségedet meg hagyjuk már. Ez annyira szánalmas. Hogyha tudnád a valódi nevemet akkor mi lenne? Mi? Eljönnél megbosszulni? Ki is itt a ZUZU?
na az te vagy egyébként meg mindenkit szapulsz alpári módon mert egy rendes flamehoz kevés vagy nagyon😄 Na tényleg ennyi volt mára holnapig gondolkozhatsz valami velõs válaszra "mondom jó,csak!!!" kb erre futja😊
cars:

Ki van adva, kész játékként? Fent van a Steamen és meg lehet venni? Ja, nem, az az AC, ami bárki számára elérhetõ és még nagyon messze van attól, hogy kész legyen. Persze ha Kunosnak lesz kedve befejezni valaha is. 😄DD
Honnan veszi a bátorságot ehez? nem házigazda nem az õvé a topic ez egy nyílt internetes fórum, egy simpla retardált alreg aki azt hiszi ha posztól napi 5 videót övé a topic lol...
most majd jól megkapom zuzutól a magamét de még ez sem megy neki...
Most vettem észre a pályákkal is vannak bajok ,az is kilóra megy , Monzában néhol akkor rázókövek vannak mint egy autó 😄D
No mindegy, toljátok, jó ez nektek, NFS is világsiker lett, sok a kisigényû ember ....
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Nem olvasok vissza, nem hinnem, hogy udonsagra lelnek a hozzaszolasok kozott😊<#idiota>#idiota>
( Nyilvánvaló kiskorú vagy még, azok dumája ez az utálod a játékot ...hogy lehet utálni egy játékot ??? 😊))
Gondolom ez is a szövegértési problémádnak tudható be, de azért elmondanám, hogy már mások is említették itt, hogy használják és még jónak is találják. Másrészt azért nem ez a topik a világ közepe és a CARS-nak azért jóval nagyobb tábora van világszerte. És külömben is. Ki a faszt érdekel a véleményed. <#idiota>#idiota>
az a legnagyobb baj veled kisember, hogy csak trollkodni jársz ide. Egy hsz alatt mást mondasz egyszer hogy milyen jó, és egyre jobb, utána hogy milyen jó lesz ha kész lesz.
Mellesleg egyszer írd már le nekünk mi az ami jó benne, mert ahogy nézem itt a legtöbb user hetente egyszer elindítja, megállapítja, hogy szar, és annyi. Ember nincs itt rajtad kívül aki ezt használná, játszana vele ( pláne 500 órát fél év alatt ...).Hogy hónapról honapra sikerül rontaniuk valamin az hihetlen. Shift is hatalmas fejlesztés volt, sikerült az amúgy használható ISI enginebõl egy rakat szemetet csinálniuk ....
Miért? Csak az számít véleménynek ha fikázok valamit? Egyébként azért mert nekem bejön, tetszik. Ennyi. Tudom hogy vannak hibái, nem is kevés, de még nincs kész. Novemberben, ha kiadják és ha akkor is tele lesz hibával, majd én is fel leszek háborodva és meg is fogom írni az SMS fórumára, nem ide, mert gondolom itt senki nem tudja kijavítani azokat. 😊)
De addig hiszem, hogy ez k***a jó lesz. És természetesen nem vagyunk egyformák és nem kell egyetértenem másokkal, ha nem értek velük egyet. 😄DD
Ezek a másfél-két éve úgy fejlesztenek ,hogy mára simán elérték a használhatatlan szintet. Én így dolgoznék, már rég hajléktalan lennék ....
És nem kell ezt megmagyarázni, pontosan tudom milyen volt régen , mire lehetett használni ....
De minedegy szar, ezzel a fenomanils jatekkal mar nem bir...
Amugy is mindegy, szerintem sms azzal jatszik, higy mivel masfel evvel ezelott viszonylag jo volt minden szep lassan elbaszott benne mindent, majd veglegesben visszallitja azt az allapotot,A nyakamat ra ! AI mindig is jo volt, mi mayert rontanak el ennyire, ugyanaz a palya ugyan az az ezereves auto , erdekes megis egyre szarabb.......
Csak mert sehol se olvastam, hogy be van fejezve a játék vagy kész lenne a végleges AI. Sõt egyáltalán mibõl gondolod vagy mibõl szûrted le, hogy mostanra tökéletesen kellene mûködnie mindennek? Szerinted a fejlesztõk szándékosan elkúrják, hogy néhányan ne tudjanak vele játszani? Az meg egyenesen vicces, hogy olyan akarja megmondani, hogy mi szimulátor és mi nem, aki, idézem; "Ha nekicsúszok a szalagkorlátnak, olyan mint a mágnes, nem lehet róla leszakadni." Hát maradj az úton!! 😄DD
Itt van neked is a link. http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15072-Money-Back-Offer-(FSA-FCA-Update) Itt viszakérheted a pénzedet, ha megbántad a vételt vagy nem azt kaptad, amit vártál. Itt legalább visszadják. 😊)