33479
12316971501353788406.png
  • jazzy
    Ebben sincs igazad. Sajnos nem ertesz a dologhoz csak foloslegesen osztod az eszt. Kerdezz meg akarmennyi testepitot, hogy mennyire fontos a kaja es mennyire az edzes. 70-30 vagy 80-20 szazalekot fognak mondani. Heti 3 vagy 4x1 orat barmelyik hulye tud edzeni, de ettol meg nem fog fejlodni.
  • CeeZee
    tévedsz barátom! beszéltél már komoly testépítővel?
  • jazzy
    Sem a futas sem az uszas nem aerob tevekenyseg egy tulsulyos embernek. Dieta, es gyaloglas.
  • juzosch
    És nagy különbség h a topic 70%-a az étkezésről szól, vagy h 70% fontosságú. Azért szól 70%-ban az étkezésről, mert arról sokkal többet lehet beszélni. Az edzés meg nem más, mint egy edzésprogram teljesítése.
  • juzosch
    Nem mondtam, hogy csak edzeni elég. Azt mondom, hogy az edzés az első, a kajálás pedig a katalizátor hozzá. Eredményt egyik nélkül sem lehet elérni.
  • a zsírkereskedő
    megnézném mire olyan nagy a pofid
    a legtöbb sportoló azt se tudja mit miért csinál
    én kéziztem 5évig elég magas szinten (2odosztály) csak tudom
    fingjuk sincs mit miért csinálnak aztán h mit esznek arról meg végképp nincs
    amúgy akkor sok sikert a gyúráshoz mert te azt csinálod ez meg a testépítés topik ami 70%ban az étkezésről szól
    tehát ne olts le senkit h csak edzeni elég
    itt nincs olyan létjogosultságod a hallottak alapján mint hiszed
  • juzosch
    "ez nem a hülyék sportja"

Leszámítva, hogy a legtöbb sportághoz ennél több ész kell, igazad van:)
  • juzosch
    Hát kajálástól még senki sem lett izmos, edzéstől viszont már nagyon sokan.
  • a zsírkereskedő
    azért maradjunk annyiban h én 3 évig nem figyeltem különösebben a kajára és most pár hónap alatt 2szer annyit fejlődtem mert felismertem h egy helyben tekerek
    diéta altt is 120al guggolok 140ről és szinte mindenben ugyanolyan erős vagyok
    ha normálisan kajálsz normálisan fogsz kinézni az edzés még mindíg csak 30 % maximum szóval akár hiszel benne akár nem ez sajnos tény
    ha nem hiszed és nem csinálod ugyanilyen maradsz - ha meg csinálod és nem hiszed előbb utóbb hinni fogsz benne mert igaz!
    ez nem a hülyék sportja, aki szendvicset eszik az szart se fog elérni vele
    uff szóltam
  • juzosch
    Azon lehet vitatkozni, hogy az étkezés, vagy a mozgás a fontosabb. Testalkattól is függ. De ha erősödni+fogyni szeretnénk, akkor inkább a mozgáson legyen sztem a hangsúly. (legalábbis, ha nem alapból szörnyű az étrended, mint pl a meki-zabálóké)
    De az biztos, hogy egyiket sem szabad hanyagolni.
  • a zsírkereskedő
    az étkezés még mindíg a legfontosabb...
  • juzosch
    Ha fogyni is akarsz, akkor járj el szépen futni, úszni Inkább ez utóbbi ha lehet, mert attól még erősödsz is. A zsír normális ütemben csak az ilyen aerob tevékenységektől megy le.
  • juzosch
    Amit csinálsz, az még nem gyúrás.
    És ne kicsit nyújts hanem rendesen. Ráadásul nem azt mondtad, hogy már felnőttél?:)
  • a zsírkereskedő
    szerinted?:D
    járj le edzeni és egyenlőre felejtsd el a zsírmentességet
    ez nem így megy
    csontváznak vagy embernek akarsz kinézni?
    ha csontváznak akkor hajrá most szálkásíts de az izmaid miatt nézel ki emberi lénynek szóval sztem tömegelés és utána pucolás sajnos ez a metódus
    de azért ne annyira zsíros legyél h a köldököd legvégét csak barlangászás után éred el:D:D:D
  • Bammy
    Aki tud erre is mondjon vmit pls ;)
    Lenne egy kérdésem. Ha egy picit kövér vagyok, azaz nem k9vér vagyok, scak testesebb egy picit, de leginkább a hasamon van felesleg. Akkor először inkáűbb fogyjak le és utáőna gyúrjak, vagy mehet az hogy fogyózok is (de közben eszek rendesen, hogy meglegyen a vitamin, fehérjebeviteé, mindenre figyelek) és közben gyúrok?
  • Panzermeyer
    Elhiszem :D
  • k O T T A
    én 3sorozatot nyomok minden gyakból-bukásig nem nagyon szoktam és erőltett ismétléseket sem-viszont baromisok szuperszettet nyomok
    de pl a lábbicepsz és combfeszítő külön izom... azért van 5 gyakorlat lábra de így is alig tudok hazamenni
  • Panzermeyer
    Úgy értem, hogy pl amikor vmelyiket edzed, akkor arra hányfélét edzel? Vagy mindegy, csak összesen legyen meg egy izomcsoportra a 9 vagy a 12? Mert pl én tricepszre szoktam tolódzkodást csinálni, meg súlyzóval is edzem.
  • k O T T A
    nagy izomcsoport(hát,láb,mell)12sorozat
    kis izomcsoport(tric,bic,váll,vádli)9sorozat
    legyen tömör és rövid edzés nagy intenzitással
    én is ma lábaztam és 50perc alatt simán végeztem (guggolás -felhúzás-lábnyújtás-lábhajlítás-lábkitológép)
  • Panzermeyer
    Én arról érdeklődnék, hogy egy edzés alkalmával egy adott izomcsoportra hányféle gyakorlatot szoktatok végezni?
  • Bammy
    Lenne egy kérdésem. Ha egy picit kövér vagyok, azaz nem k9vér vagyok, scak testesebb egy picit, de leginkább a hasamon van felesleg. Akkor először inkáűbb fogyjak le és utáőna gyúrjak, vagy mehet az hogy fogyózok is (de közben eszek rendesen, hogy meglegyen a vitamin, fehérjebeviteé, mindenre figyelek) és közben gyúrok?
  • Bammy
    Én csak azért kérdeztem mert régen hallottam azt hogyha fiatalon kezdesz el gyúrni, azt nem szabad, mert megállsz a növésben. De ha ti mondjátok..elhiszem hogy hülyeség. Végülis nagy részben olyan gyakorlatokat csinálok itthon mint tesiórán, kivéve a súlyzózást. Néha azt is szoktunk tesin is, kb 5 óránként, 3 kg-s súlyokkal. Én itthon 6 kg-s egykezes súlyzókkal nyomom. Bicepszre tricepszre meg mellre. De nem úgy hogy nyomom mint a hülye...csak bemelegítek mint állat, és addig nyomom mindegyiket ameddig érzem hogy most már elég nem nagyon bíromtovább, akkor leállok, nyújtk egy kicsit és kész. Ezt napi 1-szer.
  • a zsírkereskedő
    nem égetlek de tényleg minőségi képek:D
  • CeeZee
    ne égess, hogy nekem címzed a postodat! mit fognak rólam hinni az emberek?
  • a zsírkereskedő
    mindenki verje erre a galériára a kukiját
    testépítő galéria
    nem is rosz egy újregtől
  • CeeZee
    csak dilibogyót ettem! :D vagy kialudtam magam!

hali!
  • jazzy
    Nagyon kinyilt valakinek a csipaja! :DD Na sziasztok vasarnap jovok:P
  • CeeZee
    köszi, most megnyugodtam! akkor csináljam azt amit a tornaórán szoktam?
    szerinted akkor még lehetséges hogy növök pár centit? mert eléggé kétségbe vagyok esve.
  • juzosch
    A fekvőtámasztól, felüléstől tuti nem állsz meg a növésben. Amit tornaórán csinálsz, azt tuti lehet otthon is.
    A lényeg a NYÚJTÁS. Ha rendesen nyújtasz edzés után, akkor nem lesz probléma.
  • a zsírkereskedő
    a modik nem szertik a pucér lányokat akik egy teljesen izléses akt fotón szerepelnek
    hol +18 egy playboy kép ahol nem is látszik csak alig a nuni?sztem +12
    **** **** ****(tetszés szerint behelyettesíthető)
    ráadásul fehérnemű topikban:D
    amúgy tetszik a büntipont mert kőkeménynek hatok:D - tibi vagyok b*meg:Dkőkemény:D

amúgy a néni szerint a zabkorpa az igazi én meg mondom h zabpelyhet eszem erre ő-nem mi zabkorpát eszünk reggelire csak zabkorpát:D
    nem ugyanaz?:D nem tökmindegy?:D minek fáraszt?:D
    kb ennyi
  • CeeZee
    vadangyal rulez! :DDD
    vigyázz, mit írsz, mert látom, megint gyűjtöd a büntipontokat. dagadt zsírk*csög helyett nevezzük inkább így: testsúlyához képest magassági hiányokkal küszködő lipidbödön
  • a zsírkereskedő
    megnézte valaki is azt a managert?:D:D:D:D?
    dagadt zsírköcsög:D amúgy most új helyen vagyok a néni jó fej de 70kilósan próbál nekem magyarázni mit egyek:D mondom inkább tessék vadangyalt nézni:D:D:D:D
  • CeeZee
    annak aki még nem látta:

"A napokban Amerikában a Planet Fitness lánc egyik terméből rendőrökkel kivezettettek egy ráadásul büntetésvégrehajtási tisztként dolgozó sportolót, mert guggolás közben nyögött! Ez a hely is egy olyan "edzőterem-üzlet", ahol a szabályzatban benne van és a falra ki van írva, hogy nem lehet nyögni, elemelni, bakancsban edzeni, többliteres vizes kannát bevinni, stb. Mi több, [URL=http://www.youtube.com/watch?v=SvQpR_nzu9M]van egy sziréna, amivel megszégyenítik azt, aki "izomagyúként" viselkedik.[/URL] A Planet Fitness politikája: "A cég ítélkezésmentes atmoszférát próbál teremteni, ahol a tagoknak tiszteletben és nem megfélemlítésben van részük." Érdekes érzés lehet ez a testépítőnek, akinek a rendőrségi jelentésében most az áll, hogy a bűne nyögés. (eredeti Tesztoszteron.hu hír)"
  • CeeZee
    itt megemlíteném azt a tényt is, hogy nálunk a családban senki sem sportol/sportolt rendszeresen. nagyapámat pl nem is ismertem, mert korán meghalt, faterom pedig túl van néhány infarktuson és 120-130 kg-ot nyom. ő az a fajta "sportoló" aki az autótól az első székig rekord idő alatt jut el. a magas vérnyomást persze én is örököltem valamilyen szinten és csak az edzésnek köszönhetem, hogy lejjebb ment. ez azt hiszem önmagában is elég motiváció lehet bárkinek.
    és akkor még a helyes táplálkozásról nem is beszéltünk...
  • a zsírkereskedő
    ez nem az edző válaszol...:D

visszatérve miért állna meg bárki is a növésben?
    attól állsz meg ha szart eszel amit eléd raknak és nem tudod mit eszel-ebből kifolyólag alultáplált leszel és kicsi és zsírköcsög szép szóval kifejezve és hidd el előbb vagy utóbb minden ember zsírköcsögként és abdomenális elhízottként végzi 15-20évvel korábban a temetőben
    ez a sport meg nem erről szól
  • CeeZee
    na még egy picit! :D
  • CeeZee
    gondolkozz! aztán kérdezd meg az okosoktól, hogy pontosan miért is állnál meg a növekedésben? ez baromság!
    viszont az inteligenciát csökkenti, úgyhogy vigyázz! :DDD és impotens is leszel! :DDD
  • FtranX
    nem állsz meg tőle a növésben.
  • Bammy
    Én tényleg ezt hallottam hogy ha korán elkezded a gyúrást megállsz a növésben. Én ezért nem gyúrok oylan nagyon komolyan csak azért edzek itthon, bár súlyzókkal gyúrok. De eddig ezért nem kezdtem el mert fostam h ne legyen gáz, bár már most is 180 cm magas vagyok szal nem lenne olyan nagy gáz ha megállnék a növésben, de azért még szerintme fogok nőni.
  • jazzy
    Ne csinaljatok mar meg a vegen komolyan veszi :DD