33479
12316971501353788406.png
  • k O T T A
    erről beszélek...
    olvasni de rakok linket
    óvoda-de hasznos
  • Bammy
    Valaki az én kérdésimre is válaszoljon pls! thx:)
  • juzosch
    http://body.builder.hu/

itt olvasgass sokat.
  • zmeor
    melyek a fehérjegazdag kaják?
  • k O T T A
    miért ilyen kibaszott lusta mindenki?
    le van írva minden olvass csak vissza
    nem kell csodákat várni másfél hónap alatt! ez több éves folyamat nem lehet hónapok alatt itt elérni egy álomtestet...
    70% az étkezés és csak utána jön az edzés
    ja és ezt évekig... és akkor utána nagy lehetsz
  • a zsírkereskedő
    #4516 - a ch szegény diéta nem leányálom... sokkal jobban meg van kötve a kezem mint amúgy

#4521 - lehetséges ha zsírt eszel és tömöd a kekszet!
    ez nem így működik
    olvass vissza picit van egy csomó étrend itt csak vissza kell nézni
    amúgy 12kilót kb minimum fél év de legtöbbször kb egy év alatt lehet felszedni(izmot)-több kilót lehet de izmot nem nagyon-legalábbis naturálként
    szóval olvasgass vissza értsd meg h ez a kaján múlik
    táplálékoknálfehérje-ch
    ásványianyag-vitamin
    kreatin a fontossági sorrend és után az extrább cuccok

• juzosch
    Egy hozzáértővel beszéld meg, állítsatok össze egy tömegnövelő edzéstervet + étrendet. És majd mindent elmond részletesen.

de 1,5 hónap alatt ennyit kizárt dolog, főleg, hogy első néhány hónapot nem is szabad ennyire keményen meghúzni, mert ennyi idő kell, hogy egyáltalán hozzászokjon a szervezeted.
  • FFX
    hova sietsz ?
  • Bammy
    16 éves vagyok, 85 kiló. (nem tiszta zsír, több rajtam az izom). Hogy pénzt mennyit szánok rá? Megmondom anyámnak milyen kaját vegyen és ennyi. Szóval?
    (ja, mi az a tömegelés?)
  • zmeor
    és valami kondival?
  • juzosch
    Komolyra fordítva szerintem nem érdemes ilyen célokat kitűzni, mert nagyon ember, edzésfüggő, és amíg nem próbáltad, te sem tudhatod.
  • juzosch
    Egyél sok zsírt, és ne mozogj.

Egyébként csak ha nagy mázlid van a génjeiddel, vagy koksszal.
  • zmeor
    sziasztok!

lehet hízni 68 kilóról 80 ra másfél hónap alatt?
    17 vok
    ha igen akkor hogyan?
    kösz
  • juzosch
    Ez nem monoton egy kicsit?
    Én egyébként a tojást falom számolatlanul. A legjobb kaja:)
  • a zsírkereskedő

a nehezen fejlődők átka - az étkezés
    alapok az izom fehérjéből épül fel tehát ha izmosodni akarsz fehérjét kell enni:húsok,tojás,sovány tejtermékek stb biztos tudjátok
    az energiát a ch és a zsírok szolgáltatják
    a fehérjét nem ez utóbbi kettőt lehet manipulálni mert ezeket tudja a szervezet tárolni-ezért fehérje az imnden étkezéshez kell

könnyen elkészíthető és olcsó kaja: rízs 200ft/kiló - csirkemell 870-1000ft/kg
    rízsből és húsból se kell egy kilót enni naponta a mi szintünkön

én egyetemre ált úgy megyek h mivel diétázpm és kb 8órát nem vagyok otthon esetleg 10et ezért edényben viszek kaját
    általában olyan fél kiló húst viszek ezt elosztom 3-4 felé viszek még pufirízst egy zacskót és egy fehérjeturmixot vész esetére-(pl-kunyerálnak és megesik rajtuk a szivem vagy maradni kell még a suliban) így mivel 2óránként eszek meg se kottyan a távoltöltött idő
    reggel tejsavó simán vitaminnal zsírégetővel suliba még viszek 2 adag zsírégetőt(pici dobozba rakom) azt valamelyik 2 étkezéshez benyomom
    hazafelé ügyelek h 2 órája ne kajáljak pont hazaérek zsírégetőt be irány aerob 45 perc aztán kaja megint kis rízs 2óra pihi aztán nyomás vissza a sima edzésre utána még kajálok 2szer és nagyjából ennyi a napi étkezés 7-8 simán megvan - mindne étkezésben van fehérje kb 20-30g ch-t meg 3szor eszek
    ja és mindíg röhögök a kolisokon akik 300ért vesznek szenyát meg 600ért főtt kaját én meg egész nap max 1000ből kijövök és 7-8szor eszek
    ennyi az alacsony ch-s diétám
    néha ha nincs még kész a hús akkor szoktam tojást enni de nem viszem túlzásba
    zöldséget is mindennap eszek
    ha tömegelnék ugyanez lenne csak 5-6szor nyomnék 80gch-t(az kb 100g rízs és 150g zabpehely...)
    mindent kimérek (nem szemmérték!) és dobozokban viszem el
    ja és mindenki hülyének néz de ez nem zavar csöppet sem
  • jazzy
    Hány éves vagy, hány kiló vagy, mi a konkrét célod, mennyi pénzt szánsz rá?
  • jazzy
    Szia. Iskolaidőre tudnánk ajánlani pédául ugyanazt amit mindig. Csirke + rizst. Könnyen megcsinálható előző délután. A kihagyás csak abban az esetben szükséges ha túledzetted magad, viszont ez nem fordulhat elő ha normálisan edzel és edzések között megtartod a kellő pihenőidőt. Pihenő meg van oldva természetesen is pl karácsony, nyáriszünet, nyaralás, stb.
  • Ars3nal
    hali
    tudnatok ajanlani delelottre(iskolaido:c) konnyen megcsinalhato es tarolhato taplalo kajakat? tomegelni szeretnek viszont kiegeszitokre nem igazan van penzem es most elegge megalltam a fejlodesben:s most 180cm magas vagyok es 75 kilo(tavaly 55röl indultam)
    használ-e ha pl.2-3 havonta kihagyok 1-2 hetet az edzesben?
  • Bammy
    Na hát elég érdekes beszélgetés volt itt az étkezésről...Nekem milyen étkezést ajánlanátok? Konkrét kajákra értem, hogy mit egyek, reggel délben este, hányszor, mikor, edzés után, előtt, stb. Csakmert elhiszem hogy normális étkezés nélkül nem sok eredménye van az edzésnek, szal ezért tőlteke kérek tanácsot hogy hogy és mit. Persze ne egy ilyen testépítő étrendet mondjatok mert én nem is úgy gyúrok meg ilyenek, csak azért mégis fontos a táplálkozás, de a honlapokon meg a prof. testépítőknek van fent normélis étrend, szal tőletek kérdezem hogy iylen fiatalon kis gyúrás mellett mit egyek:)
  • a zsírkereskedő
    vállazásshawn ray és kev levrone... ők prok és így edzenek:D minekünk még nem kell ennyire belelendülni:D
  • a zsírkereskedő
    flex magazine workout

eddig nem volt olyan rész amit ne néztem volna élvezettel
    sztem nagyon jó kis műsor ha valami gyakorlatot nem tudsz h kell csinálni ezek a srácok megmutatják
  • a zsírkereskedő
    flex vállazik-demó edzés versenyidőszak körül
    workout-le priest-tel-mell
    ugyancsak ez - köv rész-tricepsz

köv rész - bicepsz
  • Pheaper
    köcce
  • FFX
    body.builder.hu
  • Pheaper
    vki tud ilyen tréning videókat? honann lehe tleszedni ? .
  • juzosch
    Amit rendesen megindokoltál, azzal egyet is értettem.
  • jazzy
    Én általában meg is indokoltam amit írtam. A másik az, hogy mi már nagyon sokszor nagyon sok embernek elmagyaráztunk itt a fórumon kifejtve. Nagyjából ugyanezeket a problémákat kéne mégegyszer legépelni neked, ami már sokadjára kezd kicsit fárasztó lenni. De ha az alján használod a keresőt nézd meg CeeZee régebbi válaszait, perfekt indoklás szerepel benne!
  • CeeZee
    ok, kösz! ez már megtörtént néhány hete :D
  • juzosch
    Onnan gondolom hogy sokkal profibbak, mert amit mondtak az egy kerek egész volt, megindokolva. És ha valaki hülységet mond, akkor elmondták, hogy hogy is van az.

De itt általában csak annyit kaptam az arcomba, hogy nem értek hozzá.
  • jazzy
    Igen a freemailes címére kell küldeni mailt.
  • CeeZee
    ééén? ember, te miről beszélsz?
    arra próbáltam rávilágítani, hogy te pár hsz alapján eldöntötted magadban, hogy nálunk sokkal profibb emberektől hallottál "tuti" tippeket. amiket mondtál azok alapján elég egyértelmű a szinted.
    és ezek után még rákérdezel, hogy mi volt hülyeség abban amiket mondtál? pont tőlem akit néhány hsz-el ezelőtt próbáltál leoltani, hogy nem jól tudom a dolgokat? átgondoltad ezeket az ellentmondásokat?
  • juzosch
    Ezek szerint elfogadod, hogy hülyeséget mondtál?
  • CeeZee
    "Nálatok sokkal profibbaktól vettem át ezeket a gondolatokat." --> majd ők segítenek neked
    nem tudom ezek után mit vársz
  • juzosch
    Mi az amit mondtam, és nagy hülyeség?
  • CeeZee
    MÁS: Jazzy, te a Bunny freemail-es címére küldtél levelet a VIP reg-hez?
    csak mert szarakodott a c2.hu, ahonnan küldtem és most nem tudom hogy megkapta-e. meg a freemail is "villantott" már párszor

• juzosch
    100%osan tényleg nem, de nagy vonalakban igen. És így utánanéztem nagy hirtelen (body.builder.hu), és nem sikerült megcáfolnia. De azért pontosított bennem 1-2 dolgot.
  • CeeZee
    de a számodra alap dolgokkal sem vagy tisztában
  • jazzy
    Az aminosav valóban alap, mert a fehérjebevitel az alapokhoz tartozik, a fehérje pedig aminosavakból épül fel.
  • juzosch
    Kinek mi az alap:)
    Nálam az az alap, hogy mikor mit érdemes enni. Hogy ez pontosan hogy mikor mire bomlik, és biológiailag mi történik, az már a következő szint.
  • jazzy
    A tápkiegek már nem az alapokhoz tartoznak, de aki komolyan foglalkozik a témával annak "illik" ismernie őket valamilyen szinten. Azt kell mondanom, hogy nem vagyok benne biztos hogy 100%-osan tisztában vagy az alapokkal. Ezt természetesen nem rossz indulatból mondom nem akarlak kritizálni.