33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    ja, azt nem írtam, hogy sámlira állva :D
  • a zsírkereskedő
    csak szeretnél akkora lenni:D
  • CeeZee
    hagyd a francba! tanulj meg diétázni! és az aerob edzés is fontos persze.
  • CeeZee
    vannak városi legendák, mint pl megállsz a növésben meg ilyenek, de ezek hülyeségek. ha ésszel csinálod és nem mész relatív nagy súlyra az edzés során akkor nem lesz gond
    amúgy én 14 éves koromba mentem le először terembe. és akárki akármit mond nem emiatt vagyok 152cm magas. :DDD
  • CeeZee
    ha zsírosodsz akkor, aerobozz pl reggelente. ez nem egy nagy CH mennyiség
  • Kövesdi A
    az gondoltam hogy a étkezés is jelentösen bele számit de ez a zsír égetö amit én szednék közvetleül edzés elött kell be veni és ugy az edzés idején hat és meg szokszoroza le adodot caloriákat !
    szasználnak az ilyen szerek ?
  • jazzy
    Haspres: Ez vegezheto pad nelkul is,felhuzott terdekkel.
  • jazzy
    A "szerek" csak akkor kellenek ha rendben van minden mas, a taplalkozas es az edzes. Ha sajtostesztat eszel minden nap akkor nem hasznalnak semmit. A legfontosabb a dieta, nem igazan van szukseg kulonfele tapkiegekre, esetleg akkor ha mar relativ keves rajtad a felesleg a konnyebb fogyasert, vagy az energizalasert hogyha nagyon faradekony vagy.
  • kritikuss
    Egy franko hely, azoknak, akik edzeni szeretnének
    és erre járnak, netán itt laknak a környéken.pulzus
  • Kövesdi A
    hi nekkem az lenne a kérdésem hogy járok edzeni és most tervezem hogy veszek ilyen zsir égetöt edzéshez mert hát van egy kis felesleg rajtam
    és hogy ne adjak ki feleslegesen pénz az lenne a kérdésem hogy használnak ezek a szerek ?
  • a zsírkereskedő
    szerinted aki pl 5éves kora óta bírkózik annak baja lesz nagykorára mert izmos?
    nem-szóval semmitől nem kell tartani
    a hasprést meg simán csinálhatod nem kell hozzá semmi "cucc"
  • Bammy
    köszi. és azt a hasprést hogy kell? kell hozzá valami cucc vagy lehet cucc nélkül mint a felülést?
  • jazzy
    Semmi gond nincs ezzel amit leírtál. A gond akkor van ha nagyon megterheled a szervezeted, mondjuk nagy súlyokkal edzel. Bár véleményem szerint a felülésnél jobb a hasprés.
  • jazzy
    A kitartás a lényeg! :D
  • Bammy
    csá! Nekem az lenne a kérdésem hogy okozhat e valami kárt egy 15 éves gyerek szervezetében/fejlődésében ha naponta gyúr súlyzókkal meg fekvőkkel, felülésekkel egy 30-45 percet? Kb számoljunk bele olyan napi 50 felülést, 30 fekvőt, meg 5 kilós súlyzókkal egy kis gyúrást. Lehet valami gond? Csakmert hallottam hogy fiatalon még nem ajánlatos gyúrni. Igazából ez szerintem nem is nevezhető gyúrásnak, mert nem lemegyek a terembe összeállított heti edzésprogrammal csak naponta egy kis gyúrás. nem szeretném ha valami bajom lenne, de kicsit testes vagyok, nem dagadt, de van rajtam felesleg, és jó lenne belőle izmot kreálni.
  • a zsírkereskedő
    130
    (nem kötekedés)
  • FFX
    1 hónapja, fogytam is 2 kg-ot bár nem tartom valószínűnek hogy az mind zsír lett volna
  • jazzy
    Csak akkor kezdj diétázni ha úgy érzed elegendő izom van rajtad. Én 130 kilósan kezdtem el tömegelni 2 éve és pár hónapja kezdtem el diétázni 115 kilósan. Tehát nálam simán bevált, hogy eleinte erősödsz is meg fogysz is, bár nem tudom te mióta edzel:)
  • FFX
    amíg 90 kg vagyok (zsírosan :) ) addig nem is akarok tömegelni :)
    Nem is szándékom állandóan uncle beans rízst venni mert az nem férne bele a költségvetésbe, de jól jött mert tulajdonképpen ki volt mérve. Szóval akkor 200-250 g rízstől még nem fogok annyira zsírosodni?
  • CeeZee
    tudok róla, de ha tasakozok:
    -egyszerűbb elkészíteni (ami elég fontos tekintve azt a tényt, hogy minden reggel főzök)
    -nem kell hozzá olaj
    -nem kell méregetni
  • CeeZee
    én már szinte képtelen vagyok sokat aludni mert így is arra ébredek, hogy eszméletlen módon korog a gyomrom és reggel az első dolgom enni. általában nagyon kell pisilni is. :D na ilyenkor van a gebasz, mert döntenem kell.
  • a zsírkereskedő
    ha sima rízst veszel sztem van 200ft alatt is kilója...
  • CeeZee
    ácsi! ugye azzal tisztában vagy, hogy 125g rizsben 85-90g a CH! én a rizs CH tartalmát 70%-al számolom. ha te eddig 2 tasakkal ettél akkor az elég kevés (tömegeléshez). én 87 kg vagyok és reggel eszem 120g pufirizst és a nap folyamán még 4x125g főtt rizst! az az igazság hogy zsírosodok, de ez még belefér.
    ebből azt akartam kihozni, hogy számodra elég valószínű, hogy az aerob edzés lesz a kulcs

ja és az ánkl bensz kicsit drága, ha nagy tételben veszed akkor érdemes olcsóbbat venni. én a teszkósat vettem most valami 120 FT körül 500g-ot, de van még jó néhány.
  • FFX
    köszi elég velős válasz volt :) Én úgy hallottam hogy kardiómozgást nem nagyon érdemes végezni mivel egy idő után szinte csak szénhidrátot használ el a szervezet és nem égeti el a zsírt és az izmokat is "zabálja". A sok alvás tényleg nem hülyeség mert akkor is sok kalóriát éget el a szervezet mert így tudja fenntartani az alapvető életfunkciókat szóval erre is fogok figyelni
  • FFX
    szóval elvileg kb 270 g fehérjét és max 270 g de inkább kevesebb szénhidrát ? Uncle Beans rízst szoktam venni az kétszer 125 g és az pont elég szóval a szénhidrátfogyasztásom nem sok elvileg, vagy ez is sok?
  • a zsírkereskedő
    na figy ez hosszú lesz...
    egy átlagos ember 80-85kg 15%os testzsírral 3hónap alatt leadhat 4-5 kiló zsírt és felszedhet kb 3kiló sovány izmot...tehát képes rá a tested
    eddz a lehető legnagyobb súlyokkal és pihenj viszonylag sokat:ha tudsz 90kilóval fekvenyomni nem fogod ugyanazt az edzéshatást elérni ha nyomsz 60kilóval...
    a másik fontos dolog, hogy kevesebb kalóriát kell enned(a fehérjét tilos lejjebbvinni mert kell az izmoknak-a szénhidrát és zsírfogyasztásod csökkentsd)
    napi legalább nyolc óra alvás(igen hülyén hangzik de fontos)
    aerob mozgás(séte alacsony intenzitású kocogás lépcsőzőgép-kb 40 percig heti 4szer5ször-max 5!mert izmosodni is akarsz!az aerob edzés intenzitását mértékét folyamatosan kell növelned, hogy hozzászokjon az anyagcseréd tehát heti2-3szor 20-30perccel kezdj egyensúlyra törekedj, hogy elég erős legyél az edzésen és zsírt is égess
    táplálkozás:kiegyensúlyozott-elegendő-fehérjedús
    2óránként fehérjével kell ellátni magad tehát 2óránként enned kell és mivel zsírt égetsz napi 2g/testsúlykilogrammnál többet kéne enni fehérjéből
    mivel ez sok és enni is sokszor fogsz bejön a képbe az éjszakai turmix...felkelsz megiszod alszol tovább...hidd el kényelmetlen de hasznos-(hozzáteszem másoknak az a véleménye h ez a kajaszünet megzavarja a hormonális folyamatokat alvás közben és nem túl szerencsés)
    szénhidrátot korlátozd: a rossz időpontban vagy túl nagy mennyiségben elfogyasztott szénhidrátok elhízást okoznak
    ha a megfelelő időben eszel feltöltik a glikogén raktáraid és segítenek a regenerációban
    4kiemelt időpont van edzés előtt,edzés után rögtön, majd edzés után 60-90perccel+reggel is fontos felkeléskor - pihenőnapon mérsékeld a fogyasztásukat-és lassan lebomló összetett szénhidrátokat próbálj meg fogyasztani pl zabpehely-rízs
    még valami: a táplálékkiegészítők...fontosak!
    számodra aminosavak:segítenek megőrizni az izommennyiséget hatékonyabb az izmok feltöltődése-glutamin
    fehérjeturmix:ezzel tudod pótolni a szükséges plusz fehérjemennyiséget tejsavó az ideális
    +speciális kreatint is használhatsz mint pl attack a scitec-től...ez nem vizesít be feleslegesen, energizál, és segít bedurranni
    edzésterv:1.nap mell bicepsz+kardio/2.nap láb+kardio/3.nap pihenő/4.nap hát+kardio/5.nap váll+tricepsz/6.nap vádli has+kardio/7.nap pihenő
    kardio=aerob-séta/lépcsőzőgép stb
    ez az edzésterv csak példa nem szentírás a kajához találsz még infókat elég sokat
    remélem kielégítő
  • FFX
    jelenleg 90 kg vagyok. egy éve már fogytam 35 kg-ot, akkor 120 voltam. A magasságom 172 cm kb. Hát sajnos elég sok kenyeret eszek de igyekezek leszokni róla. ma például rántott csirkemellet ettem rízzsel.
  • CeeZee
    nem tudom, hogy most mit eszel, hány kg vagy, milyen magas...
    amit a zsíros írt nagy vonalakban az jó!

ha lesz időm, majd még részletezem!
  • a zsírkereskedő
    3g/testsúlykg fehérje-h ne veszíts izmot
    és relatíve kevés ch max 3g/tskg
    de ha most lefogysz magadra se fogsz ismerni...
    keress vissza picit én leírtam anno nem is olyan régen h lehet izmosodni és zsírból fogyni bár ezt a két folyamatot nem szereti a testünk egyszerre csinálni szóval elég nehéz...
  • FFX
    Most szeretnék rászokni a rendes kajálásra. Először is le kéne adnom legalább 10 kg-ot. Valaki meg tudná mondani hogy mennyi csirkemell, rizs meg egyébb kaja kellene ahhoz hogy elkezdjek fogyni? Természetesen rendszeresen fogok gyalogolni meg szobabiciglizni is.
  • a zsírkereskedő
    hülyeségeket írok:D
    nem úgy mint egy zsírpaca....
  • a zsírkereskedő
    volt is ára:D
    de leszarom inkább nézek ki jól és járok szakadt naciban és nézek úgy ki mint egy zsírpaca:)
  • CeeZee
    egy jó gatyának is ára van ami nem szakadna szét :DDD
    járj meztelenül, ne szarozz! csak arra figyelj, hogy errefelé ne gyere. és ha véletlenül megdobálnának az utcán kővel akkor tudd: ezt csak szeretetből teszik :D
  • a zsírkereskedő
    jah amúgy annyit a lábazásról h most 2hét alatt 2 nadrágom szakadt szét
    az izmoknak ára van
  • a zsírkereskedő
    majd elmesélem
    most mindenki így hív az egyetemen...engem meg nem nagyon izgat:)
  • FFX
    bbtv 11, pont abból vannak a képek kilopva :D
  • CeeZee
    kotta? :D
  • CeeZee
    jaja! :D a kis főzelékgyilkos!
    amúgy volt erről egy kis videó is az egyik BB TV-ben! utána pedig a mostani leszálkásított formát mutatták kontúrként. tanulságos
  • FFX
    azért ezen nagyot néztem :O
    Bunny 2001-ben: bunny 1 bunny 2
  • a zsírkereskedő
    írtam bunnynak
    mert engem érdekelt ez a dolog vele kapcsolatban

Kérdés 2006-11-03 20:06:28
    helló bunny régóta foglalkoztat a kérdés h te miért nem indulsz versenyen. az ember azt hinné h egy ilyen jól felkészült ember aki ki is néz valahogy az odateszi magát vagy talán személyes oka van h nem? esetleg túl sokat láttad a versenyzés árnyoldalait? köszi
    kotta
    Válasz 2006-11-04 00:38:46
    részben az az oka amit írsz. részben nem vagyok elég jólé feékészült ehhez. haramdrészt tisztában vagyoka korlátaimmal és nem jók a strukturális adottságaim a versenyzéshez.