33479
-
#4573 Én sem nagyon szoktam bár múltkor pont kivételt tettem mert a srácon látszott, hogy kezdő és tárogatásnál fent úgy összecsapta a két súlyt hogy félig visszapattantak, mondtam neki hogy mégse kéne ezért meg azért, és azóta úgy csinálja ahogy mutattam neki, úgyhogy hálisten vannak kivételek. -
#4572 ilyenek mindenhol vannak és egy ideig szórakoztató is, csak ezek néhány hét után már ronikólmennek érzik magukat és lenéznek mindenkit. de ezt szó szerint kell érteni. mindenki szarjankó a Barna Robi, Németh Pisti, Halmi Pisti kaliberű emberek meg olyan nagyok, hogy "fújj ekkora én nem akarok lenni". na ezek nem is lesznek, nem mintha ezen múlna.
van néhány srác a teremben akik szoktak alkotni, de a pálmát még mindig egy srác viszi aki oldalemelni próbált, de valami iszonyatos rángatózós, dobálózós, leteszem a combomra az ismétlés végén(!) a súlyt-típusú szánalmat produkált.
azért itt hozzátenném, hogy aki full kezdő és csak ezért hibázik annak szoktam segíteni, de a nagy átlagnak a közelébe sem megyek, mert lehet, hogy még ő ugatna le a végén. vannak emberek akikről sugárzik az ostobaság és teljesen reménytelenek -
#4571 Engem inkább a hangos pofázás zavar nagyon. Bejön és ordítva elkezd beszélgetni a másikkal aki a terem másik végében van. Múltkor bejött majdnem magamra ejtettem a súlyt akkorát ordított mellettem. Úgy meglepődtem, hogy köpni nyelni nem tudtam. -
#4570 ilyenek elofordulnak az egyebkent felszerelt iskolai konditerembe nalunk:c -
#4569 nekem mondjuk van haverom aki bézból sapiban edz, de miután kiröhögtem levette... azt a fejszerkezetet! :D hát ez lehet pl kifogás. ez olyan mint a csajoknál a smink.
de van aki a sapi tetejére odatűz még egy napszemcsit (biztos ami biztos) és a pihenőidőben táncol a tükör előtt vagy stíröli hogy ki mennyivel nyom fekve. na ez a szánalmas! -
#4568 köfi -
#4567 Jó igen azokat én sem bírom. Hálisten ebben a teremben ilyenek nincsenek, én sem divatból vettem hanem muszájból. -
#4566 én is izzadós-típus vagyok, de én még a törülköző adta lehetőségek határain belül. :D bár volt hogy döntött törzsű evezésnél mire feltekertem a gurtnit már a szemembe fojt az izzadtság. sebaj, szem becsuk aztán ami a csövön kifér! :D
nekem nem is a fejkendővel van a bajom, hanem azokkal a hihetetlen divatbuz*kkal akik bézból sapkában és napszemüvegben jönnek le edzeni -
#4565 Én annyira izzadok, hogy kénytelen vagyok ilyet használni ezek után. Mindig a törölközőbe meg a pólómba törölgettem, de egy idő után már annyira nedves volt a törölközőm is, hogy olyan lett a pad is és én sem edzenék más izzadtságában. Egyébként nem is zavar:) -
#4564 én majd powerhouse-os gatyát fogok venni. lehet meglepem magam karácsonyra. :D
téged nem zavar, hogy van valami a fejeden edzés közben? tudom, mi a funkciója, de engem zavarna. bár lehet, hogy a Scorus és a Kormány is ettől lett izmos. :D -
#4563 Vettem ma egy ilyen törölközőt:
Meg egy ilyen fejkendőt mer ettől biztos izmos leszek: :D
A kettő együtt 4500 huf volt annyira nem is drága.. Annyi volt mint a multi-x -em:D És kaptam 2 ajándék tollat! wow. -
juzosch #4562 Nem én nem, csak beszólok mindenkinek:D -
#4561 52 db új üzenet? mi történt itt emberek? :D mindenki nőni akar? :D -
#4560 pufirízs -
juzosch #4559 Hát igen, a tészta sem az igazi, dehát ha rizsből készíted a hamburgert, szétesik a kezedben:D -
#4558 ha ilyet akar enni csináljon otthon magának
de én az ilyen lisztfélségeket messziről kerülöm-még ha "teljes kiőrlésű" akkor is
van jobb megoldás ami sokkal jobb-rízs vész esetén krumpli(nem bírja a gyomrom) -
juzosch #4557 És még csak jól sem laksz.
Ha hamburgert akarsz enni, akkor keress egy vikingert, vagy hasonló helyet, ahol a hamburgerbe rendes csirkemellfilét, és rendes zöldségeket raknak. -
#4556 a hírek igazak
igenis nagy rakás szar és ha veszel egy menüt napi 7-8 étkezésnyi pénzed rámegy 1 étkezésre-márcsak ezért sem ajánlom senkinek
de aki hülye haljon meg-hízzon el -
juzosch #4555 Azért valamennyit túloznak, beledögleni nem fogsz, de ha kicsit is törődsz a testeddel, akkor messziről kerüld. -
#4554 télleg a mekis kajákkal mi van?
mi igaz a hírekből és mi nem? (elhízás) -
juzosch #4553 A tojást el ne felejtsd, az a tökéletes táplálék. Könnyen emészthető fehérje, sok vitamin stbstb. -
#4552 Váltogathatod a húsokat es váltogathatod a rizst mondjuk krumplival. Én egy ideális esetet írtam le. És igen, víz. -
#4551 víz -
#4550 2.6. étkezésig jó sok a változatosság:D:D
de ha így kell akkor jó:)
köszi
ja és a pia?
én mondjuk hízni szeretnék tök mind1 milyen formában. csak azért elég vicc hogy 17 évesen 185 cm és 68 kg
szal kéne a súly tök mind1 milyen formában -
#4549 1. étkezés: 100g Zabpehely mondjuk vmi gyümölccsel. 2. étkezés: 125g csirke - 100g rizs. 3. étkezés: 125g csirke - 100g rizs. 4. étkezés: 125g csirke - 100g rizs. 5. étkezés: 125g csirke - 100g rizs. 6. étkezés: 125g Csirke - zöldség. 7. étkezés 100g túró.
Pl ez egy lehetőség számodra, táplálékkiegészítő nélkül. Csirkét lehet helyettesíteni pulykával, marhával, tonhallal. Remélem próbálsz hozzá alkalmazkodni ha már kiszámolgattam ilyen késő északa:D -
#4548 185/68
zsír nemsok
pénz: legyen átlagos, szal írd mi kell anyám ugyis beteszi a hűtőbe:D csak lehetetlen dolgokat ne
kiegészítő nem kell anyagcserém közepes:D -
#4547 Csirke,pulyka,hal,marhahús - ezeket eheted. Nem nagy megvonás, az átlagember ezek mellett még max disznót eszik azt kell csak mellőznöd. -
#4546 Nem tudjuk hány kiló vagy, mennyi rajtad a zsír, mennyi pénzed van rá, akarsz-e szedni kiegészítőket, mennyit edzel, milyen gyors az anyagcseréd stb. Van egy séma amit pár hsz-el ezelőtt leírtam abból állíts össze magadnak egy napi kaját. -
FFX #4545 ez esetben kénytelen vagy megtanulni főzni és meg van oldva a probléma :) -
Bammy #4544 Nade akkor ha elfelejthetem a tejet meg a tojást akkor milyen magas fehérjetartalmú kaja marad? Marad a túró estére, meg néha a csirke, de aztsem csinákltathatok minden nap anyámmal. Meg bab, vagy mi? -
#4543 tudtok nkem írni egy étrendet?
pl reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi
szal ilyenekre? ugy pontosabban? de fontos hogy így napsakokra osszátok ne így hogy: " egyél bazdmeg halat meg húst és ígyál hozzá 100%os tejet"
hanem reggeli: cornflakes 10 órai : 3 párizsis zsemle. stb
köszi a fáradozást
-
#4542 Kifelejtettem, hogy tejet azért nem iszunk mert 1., Ami mostanság a boltokban van az nem tej, legalábbis nem sok köze van hozzá. 2., A tej zsírtartalma a fehérjetartalmához képest nagyon magas. -
#4541 Igy van tejet nem iszunk. Hogy Bunnyval éljek: "Tejet a kismacskáknak!". Tojásban annyi g a fehérje ahány g a fehérjéje:D A sárgája tele van telített zsírokkal tehát annyira nem nyerő, akkor egyél tojást ha nem vagy hízékony és lehetőleg ne olyan sokat.. -
juzosch #4540 Az átlagos bolti tejet nyugodtan elfelejtheted, nem sok értékes dolog van benne,sőt egyesek szerint káros is, ha sokat iszol. -
Bammy #4539 Köszi jazzy! A tojásban meg tejben mennyi a fehérje? Tegyük fle megeszek tükörtpját egyet abban mennyi? -
#4538 de a zsír alatt az is számít h mivan...:D
pl én nem nagyon birom akik nagyon híznak szezonon kívül de igazából tök mindegy
naturálként az a legfontosabb h nem nagyon szabad bezsírosodni mert utána minél többet kell fogyni annál inkább több izmot vesztesz...
és ugyebár az a sport lényege h izmos legyen az emberünk...
-
#4537 tehát végülis fekvő + kaja ? -
#4536 Én is dagadtnak számítok, de szerintem nem ez a lényeg.. :) -
#4535 A tömegelés a tömegnövelés, azaz amikor izomtömeget növelsz. Neked 170-200g fehérjét kell bevinned és kb 400g ch-t (szénhidrátot), a következő kajákból: Csirke (kb 20% fehérje, azaz 100g csirkében 20g a fehérje), túró (ezt csak este, mert lassú felszívódású kb 10-13% fehérje), tonhal ha szereted (20% fehérje). Rizs (70% ch), zöldség (ennek a ch tartalma elhanyagolható), pufirizs (ugyanaz mint a rizs de ezt lehet csak úgy rágcsálni mert jó, megkenheted különféle cuccokkal de csak mértékletesen), krumpli (kb mint a rizs kicsit kevesebb ch). Zöldségként ehetsz pl babot,brokkolit, meg ilyesmiket ezek marhajók. Tömegnövelésnél az alap kaja a csirke + rizs. Tehát leírtam, hogy mennyit kell bevinned fehérjét és ch-t, leírtam melyik kajákban mennyi van belőlük, az adagokat próbáld összeállítani magadnak úgy, hogy kb 5-6 de akár több étkezésre is eloszthatod egyenletesen a fehérjét és a ch-t. Tehát minden kajálásban ugyanannyi fehérje és ch legyen. Estére túró ajánlott mondjuk natúrjoghurttal vagy valami zsírszegénnyel elkeverve, mert a túróban kazein van (lassú felszívódású fehérje) és így alvás alatt csökkenti a tápanyaghiányt. Ezenkívül kell még telítetlen zsírt bevinni a szervezetbe olajokból. Legtöbben lenmagolajat használják erre a célra ebből 1-2 evőkanál este és meg is van a szükséges zsírsavak bevitele. Nagyjából ennyi jutott most eszembe, ha valami nem tiszta kérdezz! -
#4534 tömegelés amikor az év bizonyos szakaszában az izomtömegépítésre mész rá és nem érdekel h bezsírosodsz
nem csaló étkezésről beszélünk mert anélkül is bezsírosodik az ember...
az előbb leírtam h mit kéne csinálni: visszaolvasni:)
a 16 éves 85 kilóról meg annyit ha nem vagy 190 akkor bizony dagadtnak számítasz:D az én olvasatomban:)
de ezt fél év alatt leküzdheted ha olvasol és csinálod