33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    majd kaphatok autogrammot?
  • CeeZee
    igen, úgy érti
  • Brolly
    Sok sikert, de a natural alatt azt érted hogy kox nélkül?
  • a zsírkereskedő
    :D nem vagyok alkalmas a kissebb súlycsoportokra ennyi nem olyan az alkatom 90+ szóval h ezt érett izomzattal meg tudja az ember valósítani naturálként ez kb 5 éves cél
    jó lehet az eber 100kiló akarok is lenni de akkor csak egy idomtalan test leszek és mire az egész beeérik ahhoz kell idő
    de ez nagyon jövő egyenlőre csak simán tömegelek:D
  • bens
    nasser el sonbati
  • Brolly
    Most ezt nem értem, hogy okok hog yakarsz indulni, de nem fogsz 80 kilóba indulni, mért, lehetsz 80kg-san is szuperszálkás, mondjuk a tömeg az kell azt tom.
  • a zsírkereskedő
    :D
    én nem így állok hozzá a dologhoz
    egyszer indulni akarok majd versenyen de nem fogok 80 kilóban indulni:D
    szóval arrébb van az még
  • Brolly
    hát jól kell magának ismernie az embernek hogy miből mennyit hogyan. De én azért nem szeretnék ilyen hátat.
  • CeeZee
    egyrészt genetika, másrészt meg rutin (diéta, aerob edzés, és cuccok pontos belövése)
  • Brolly
    Ez nagyon durva, azta k*rva, hogy lehet vkinek ennyire szálkás háta?
  • CeeZee
    megfejtés
  • CeeZee
    felismeri valaki ezt a fószert?

• CeeZee
    elég száraz a srác:

ennyire lepucolt hátat ritkán látni, de a lábikrája se gyenge
  • a zsírkereskedő
    DOZ

és ma

már nincs is olyan kockafeje:D

tömegeléshez
  • CeeZee
    kösz a tippet! kipróbálom!
  • a zsírkereskedő
    na most kurvajót röhögtem ezen:D
    szokásom néha politizálni ilyen időben és az elején nem használtam spoilert...
    most is ugyanúgy nyomom csak spoilerben:D
    amúgy elhiszed h nem izgat?:D
    max ha halálfejes leszek újra regelek

amúgy 87 kilósan ha azt mondják így fogok kinézni - fejbelőttem volna magam...
    kurvára nem tűnök 87nek. mondjuk nem baj, mert ezért cél a 100 kiló:D
    még fél év kb a " határidő" de inkább én is úgy megyek h kinézetre legyen jó a dolog és a kilók csak a tápanyagok kiszámítása miatt kellenek
  • jazzy
    :DD Dehogy is, arra mondtam hogy meg 1 buntipont es kitiltanak:D
  • jazzy
    Nem erdemes lefagyasztani, en azt a cuccot dobtam be amit leirtam es eszmeletlen kemeny, ehetetlen lett, ugyhogy most olvasztom ki. Akkor erdemes bevagni melyhutobe ha van benne felvert tojasfeherje is.
  • a zsírkereskedő
    ezt h érted:D?
    naplopó leszek?:D
    járok egyetemre:D már amikor van gyakorlatom:D:D
  • jazzy
    160g rizs, fél liter viz, 2 adag whey pro.. azt mondjak finom.
  • CeeZee
    ha nem ezekről az agyoncukrozott vacak joghurtokról van szó (és feltételezem, hogy nem ezekre gondoltál) akkor nincs gáz.

én az előbb leírt masszát bedobtam a mélyhűtőbe. majd este elválik, mi lett belőle, mert a tegnap esti állapotában nagyon finom volt

most valami tejberizsen agyalok, persze némi módosítással. egyenlőre ez még csak ötlet szintjén van a megvalósítás valószínű a hétvégére marad
  • jazzy
    Higitas is, es iz is. 250g turo meg 150g joghurt es 1 adag whey pro, nagyon fincsi. Eleg fontos mert el tudok nyammogni rajta mintha valami joghurtot ennek..
  • CeeZee
    az még belefér, de ha a higítás miatt kevered bele a joghurtot akkor én vízzel nyomnám. bár gondolom neked ez egyfajta "édességhelyettesítés" és az íz is számít (bár diétában ez nem lehet feltétel, de ez egy jó alternatíva).
    én tegnap 300-350g Alpa túrót 1 adag csokis tejsavóval és higításnak 0,5-1dl tejjel összekevertem és isteni lett!
  • jazzy
    Hagyd. Ne valaszolj neki, majd pattog magaban, majd veszekszik bunnyval ircen. :D
    Mas: Szted nem gaz ha dietaban az alpa turot alpa zsirszegeny natur joghurttal eszem? Egyutt feherjevel nagyon finom.
  • vg
    Azt tényleg nem tudtam... MÉÉÉG!!!!!!
  • CeeZee
    #2519 --> ez is jó!
  • vg
    Nah, erről van szó! Amúgy az oldal alján van egy kereső(gondolom még észre sem vetted te hatalmas idijóta), talán úgy könnyebb lesz megtalálni a semmit... ;)
  • FFX
  • CeeZee
    igen igazad van! hazudtam reggel, délben, este! ezt elk*rtam! nem kicsit, nagyon! az eddigi hsz-eim teljes mértékben hazugságra épültek és csak azért írtam egy halom étkezési/edzési tanácsot itt (direkt rosszat) mert egy hazudós vagyok. de most lebuktam!

:DDDD
  • vg
    Nah, lássuk, hogy én is hadd röhögjek magamon! :) Főleg azt te barom, amikor én írtam bármit is a bunny-nak, és utána írtam, hogy jajdejó, válaszolt! Köszi! Az viszont tény, asszem április felé te mondatad a bbtv-t, de ennyi az érdemed, és ezért örökre hálás leszek! Ki is nyalom a segged, ha szeretnéd! ;)
  • vg
    Itt az a baj, hogy amikor ircezett, akkor nem egészen így hívták... ;) Mennyél fel ircre, és kérdezd meg lajosh-t, őt talán még emlexik is rá, te überhülye! :D gecijo vagy srac! Itt CeeZee a hazug, nem én... ;)
  • jazzy
    Csak ra akartam vilagitani, hogy kb minden szava hazugsag:D
  • CeeZee
    én találtam jobbakat is!:D ezeken röhögök már egy ideje.
  • jazzy
    © vg 2006. ápr. 20. 14:35 | privát | galéria | válasz erre | #2613
    Nem ismerem ezt a Drugs Bunny arcot, de azt hiszem, hogy jobb is!
    Válasz 'CeeZee' üzenetére (#2611)

ma 08:53 | privát | galéria | válasz erre | #4213
    Mellesleg Bunny-val én már akkor veszekedtem neten, amikor te még internetet sem láttál!
    Válasz 'CeeZee' üzenetére (#4208)

:DDDDDDD gecijo vagy srac
  • vg
    Én csak magamat szeretem, mint egy király!
  • CeeZee
    ne akard, hogy visszakeressem, hogy miket kérdeztél nem is olyan régen! ami egyébként nem lenne gond, csak akkor most ne játszd meg magad, hogy mekkora király vagy!

hogy én mennyit segítettem itt az embereknek azt nyugodtan meg lehet kérdezni. mert én ha tudtam, segítettem. persze volt amikor poénosan válaszoltam valakinek, de ezzel úgy hiszem az ég világon semmi probléma sincs
  • CeeZee
    Az sms-eket a 1792-es emelt díjas telefonszámra lehet elküldeni! :D
  • Brolly
    A többiek szerint ki szerepelt le, és kinek nagy az arca?
    Szerintem Ceezeenek egyáltalán nincs nagy arca, vg meg nem szereti azokat akik most kezdik el a testépítést.
  • vg
    Ez jó nagyon jóó!!!!! :) Én írok neki várva, hogy helyesli majd a kajámat meg a táp kiegészítőm???!?! Mikor írtam én ilyet ide, hogy írtam a bánninak és válaszolt!? Asszem barátom, TE szerepeltél le mindenki elött, de nagyon, mert ez egy mocskos hazugság!!!!!! Vegyél vssza mostmár az arcodból, mert ez már gerinctelenség amit csinálsz! Ennyit rólad!
  • CeeZee
    ha te ilyen nagy spíler vagy akkor miért tőlem kérdezgettél annak idején amikor elkezdtem látogatni ezt a topicot? hmm?
    ja, és ha annyira utálod a bánnit akkor miért írogatsz neki várva, hogy helyesli majd a kajádat meg a táp kiegedet? ugyan már! még ide is beírtad, hogy írtam a bánninak és válaszolt! jujj, de jó!
    itt már mindenki előtt leszerepeltél, mindenki tudja, hogy milyen vagy!

rohadtul érdektelen, hogy ki mióta van ezen a fórumon, ez nem jogosít fel arra, hogy bunkó legyél, ez nem előjog. rombolni a hülyegyerek is tud! újat alkotni vagy csupán valami építő jellegű dolgot tenni viszont intelligencia kérdése.

és az is intelligencia kérdése, hogy nem tudsz kitalálni jobbat, minthogy mindig ezzel kezded: "Ez egy teljesen felesleges hsz volt..."
    igazad is van! viszont ha gondolkodnál akkor rájönnél, hogy ez CSAK neked volt felesleges, aki számít az úgyis megérti