33479
-
a zsírkereskedő #4293 mert a szokásos tévhitek egyikét adja be neked h kötött lesz az izmod meg stb
nézd meg adriano-t-hasselbaink-et-vagy akár c ronaldo-t
úgy néznek ki mint aki otthon ül és csipszet eszik?
nem
izmosak mind és posztjuk legjobbjai
az h kötött vagy, meg nem az izmodon múlik hanem h nyújtasz-e izületet
egyél többet és járj kondiba nyugodtan
ha nem 15-20 kilót hízol(hozzáteszem kb 2-3 éves meló ennyit felszedni-persze izmot nem zsírt:D) akkor jobb lehetsz sokkal: erősebb gyorsabb és a strapát ugyanúgy fogod bírni
ennyit a tévhitekről -
#4292 deh akarok izmosodni deh csak módjával. a haverommalkapcsolatban mér érzem hogy cinikuan irtál? magyarázd+ plz -
#4291 Haverodnak sok esze van, gondolom tapasztalatbol beszél...
ha nem akarsz izmosodni, akkor csinálj felülés-fekvőtámasz:) -
#4290 szasztok skacok
ti mit javasoltok? mellizmot és hasizmot szeretnék erősiteni:) valami itthon is elvégezhető, egyszerű de nagyszerű módszerekre gondoltam.ami persze hatásos is + esetleg valami erőnléti edzésprogram(focizok). gyúrni nem érdemes aszonta haverom, mert az csak leköti az izomzatom, focinál ez meg nem előnyös
elöre is thx -
a zsírkereskedő #4289 képek scorus bernátról -nabba vb cím 2006
grat neki
a magas 179-centiig kategória nyertese
és az abszolút győztes
-
Jobson #4288 Minden edzésen végigmenjek az egész testen, csak mindig más gyakorlatokkal?
Hétfőn fekvenyomás, akkor szerdán kézi súlyzóval ferde padon?
de adhatsz tippet is szivesen fogadom :)) -
#4287 Inkabb ugy csinald, hogy minden testreszedre csinalsz 1 fajta gyakorlatot, 2-3 bemelegito sorozat es 3 munkasorozat es valtogasd a gyakorlatokat edzesrol edzesre. -
Jobson #4286 Ezt olvastam a bb.hu-n. Ilyenre gondoltál? Ezt mindet heti háromszor?
fekvenyomás
vállból nyomás egykezessel
lehúzás csigán tarkóhoz
hiperhajlítás
bicepsz állva
tricepsz állva egykezessel
lábnyújtás vagy guggolás sarokalátéttel
lábhajlítás
vádli állva 3x50
hasprés / lebegőülés 3x amennyi megy
-
#4285 2 honapig ne kezdj izomcsoportonkenti kemeny edzesbe csak atmozgato jellegu edzeseket csinalj 12-15-20 ismetles kis sullyal minden testreszre. Nem kell sokfajta gyakorlat nem kell sok sorozat, de mindig melegits be kelloen. Utana erdemes kulon edzestervvel foglalkozni. -
Jobson #4284 Tudnátok segíteni egy kezdő tömegnövelő edzéstervvel? Melyik nap melyik testrészt edzem hány gyakorlat testrészenkét, mekkora sorozatok stb...
Köszi -
#4283 a sushi is!:D azért olyan nagyok és izmosak a japánok!:D
ok, remélem idetalálsz! -
a zsírkereskedő #4282 a tatár beafsteak is nyers:D és amikor volt nálunk egyszer azt is megsütöttem:D
mondván h nem bízok én senki emberfia hentesben h csak úgy nyersen toljam magamba:D
amúgy olyan 5 előtt picivel ott leszek -
#4281 a szalmonellával hogy állnak? :D mondd meg nekik, hogy a húst is nyersen kell enni, mert akkor nem roncsolódik a benne lévő fehérje! :D
hihetetlenek az emberek! -
Jobson #4280 pedig azt mondják ennél nincs jobb :))) -
#4279 főzelék rulez!!! :DDD tojás és tej turmix! lol! -
#4278 az is lehet, de én inkább sérülésre gondolok -
a zsírkereskedő #4277 na ez az állatfaj a gyúrós
nem kell velük törődni
mert ha azt csinálod amit ők mondanak olyan is maradsz mint vagy, vagy rosszabb -
Jobson #4276 Ma megkérdeztem a melóban két kondizós srácot, hogy ne csak virtuálisan kérdezzek, hanem élőben is. Hát nagy élmény volt.
A lényeg:
- nem kell változtatni a hétköznapi kaján
- sok főzeléket kell enni mert abban sok a fehérje
- a napi fehérjeszükséglet megvan két tojás meg tejből készült turmixból
Erre én megkérdeztem, hogy mi is van a 2g/tskg fehérje, meg a 4-6g/tskg ch-val, meghogy nem inkáb állati fehérjét kéne bevinni és megkaptam, hogy az hülyeség.
És mivel nagyon meggyőzőek voltak ezért inkább úgy döntöttem, hogy nekik hiszik és nem nektek :)))
De a viccet félretéve, maradok itt veletek, és titeket zaklatlak a kérdéseimmel. -
#4275 Hát a különbséget azt látom, de azt hittem hogy genetika:) -
#4274 hogy-hogy te nem látod? :D nézd meg a 2 karja közti különbséget! -
#4273 Hogy látod hogy leszakadt a bicepsze, miben leeht ezt látni? -
#4272 mi volt a bal bicepszével? leszakadt? a pro-s kép csalóka, mert tükörképe az eredetinek (elég ha megnézitek a 11-es számot a gatyóján) és ott a "jobb" bicepszén látszik, hogy lehetett valami sérülése régen. bár én a helyében (de jó lenne :DDD) fordítva tartanám a kezeimet. arra célzok, hogy ha rövid a bicepsz és a most muscular pózban felfelé áll a tenyerem akkor a bicepsz mégjobban megrövidül. ezzel szemben viszont, hogy ha lefelé csavarom a csuklómat, relatív megnyúlik a bicepsz. biztos sokan szórakoztatok azzal, hogy egy bicó póznál ki-be forgattátok a csuklótokat és "mozgott" az izom.
van néhány ilyen testépítő akin látszik, hogy hol volt izomszakadása.
a 2. képen viszont nagyon durva a mellizma! annyira lepucolta, hogy olyan, mintha "utólag rakták volna oda"! -
a zsírkereskedő #4271 ilyeneket szúrj be ne reklámot:)
amatőrként és proként
-
Complete Muscle & Fitness Training System DVDRIP
Complete Muscle & Fitness Training System DVDRIP
Introducing the revolutionary Muscle & Fitness Training System - your ultimate guide to unprecedented lean mass gains. Muscle & Fitness has brought the industry's best training minds and athletes together to create a state-of-the-art Hollywood production with the most advanced combination of training information, graphics, animation, and DVD technology. This amazing five-DVD package, with training log and poster, tells you exactly how to turn your arms, chest, shoulders, back, legs - whichever muscle group you want to grow - into a magnificent, chiseled physique even the pros will envy!
Abs DVD
This DVD includes 6 complete routines designed to chisel your abs like never before. Muscle & Fitness has assembled both home and gym routines for beginner, intermediate and advanced training. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to carving ripped, rockin' abs!
Arms DVD
This DVD includes 4 complete programs and 15 exercises for your biceps and triceps. Whether you are just starting out, or have been training for years, the Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!
Chest & Shoulders DVD
This DVD includes mass-gaining and muscle-defining programs to build a strong chest and broad shoulders. Muscle & Fitness has assembled the 18 best exercises for chest and shoulders, plus 4 complete programs. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!
Back & Legs DVD
This DVD includes mass-gaining and muscle-defining programs to build a thick back and powerful legs. Muscle & Fitness has assembled the 22 best exercises for back and legs, plus 4 complete programs. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!
Home Training DVD
This DVD includes 5 complete full-body workouts, ranging from "No-Equipment-Necessary" to the "Barbell and Bench" workout. These routines include 36 different exercises to help you achieve your training goals at home with little to no equipment. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to full-body fitness at home!
Home:http://www.musclestuff.com/comftrsy.html
Download: TOTAL 1592.29 MB (AVI)
http://5rbih142er.rapidsafe.de
-
a zsírkereskedő #4269 én most felhúzással kezdek aztán evezés rúddal és csigával szuperszettben
aztán húzódzkodás kb saját testsúly plusz 15 kilóval és gépen lehúzás h gigantikusan bedurranjon a hátam
a végén pedig egykezes csigás evezés és áthúzás
meggyilkolja a hátamat anélkül h a srác a képről elintézné:D:D:D
aztán persze nyújtom ameddig csak tudom meg izomkodva feszítgetem sorozatok közt -
#4268 az ember, akit én csak úgy hívtam, hogy: GYÍÍÍLKÓÓÓS!!! :DDD
-
#4267 felkerültek a hétvégi Superbody képei!
ezzel a fizikummal lehetett elvinni az Újonc1 es kategória aranyérmét:
Zombori Laci -
#4266 én azon agyalok most, hogy bevezetem azt az edzésmódszert, hogy a hátamat A és B hét szerint edzem majd. az "A" héten főleg az erőgyakorlatokon lenne a hangsúly (felhúzás, döntött törzsű evezés), a "B" héten viszont a csigás lehúzásoké lenne a főszerep (persze mellette menne mondjuk egy evezés is). de az is lehet, hogy a gyakorlatok maradnak ugyanazok, csak a sorrendjük fog változni.
a mostani edzésem szerint:
1-szélesfogású lehúzás,
2-döntött törzsű evezés,
3-alsó csigás evezés padon,
4-valamilyen szűk fogású lehúzás, ami jól kinyújtja a hátizmot a negatív szakasz végén
tehát a 2. variáció szerint "A" héten lehúzó gyaksikkal kezdenék, "B" héten pedig az evezéssel/evezésekkel és/vagy felhúzással. -
a zsírkereskedő #4265 oks ott leszek
én még nem tudom jelen állás szerint mire edzek én is pont ezzel a variációval szállok szembe:D
mégegyszer köszi de inkább lennék megint 18 mint most 20onvalamennyi:D -
#4264 ez jó! :D
én általában konyhai cuccokat kapok! :D van egy marha jó serpenyőm amiben lehet olaj nélkül húst sütni. az az én drágaszágom :DD
ha betalálsz a melóhelyemre akkor gyere majd pénteken 5-re vagy egy picivel korábban. pénteken hátazok meg tricepszezek -
#4263 Boldog szuletesnapot! -
#4262 Boldog Születésnapot!! -
a zsírkereskedő #4261 thx
bátyám ajándéka négy pufirízs szalaggal átkötve - szétröhögtem a fejem:D:D:D:D
majd írj a péntekkel kapcsban -
#4260 Heppi Börzdéj Tu Jú!!! -
#4259 fájt este a torkom, annyit ordibáltam a versenyen! :D
ennyire jól még egyik versenyen sem éreztem magam! haver megnyerte az újonc 1-et, beszélgethettem (ha csak néhány szó erejéig is) néhány nagy versenyzővel és a terem ahová járok összességében jól szerepelt az indított versenyzők tekintetében.
bár a sáriévi nem kellett volna oda és a közönség néha "elaludt" (bár erre Vörös Zoli mondta, hogy azért nem tapsolunk, mert mindenkinek műanyag doboz van a kezében :DDD ), mégis azt mondhatom, hogy ez egy nagyon jó verseny volt!
Barna Robit viszont megnéztem volna a színpadon, de leginkább a Németh Pistit láttam volna szívesen a Tóth Dani mellett. reméljük, hogy még látunk ilyet, de az is lehet, hogy a Pisti legközelebb egy amcsi versenyen fog színpadra lépni. -
a zsírkereskedő #4258 megnyugtatlak a normál embereknek a kéepeken szereplő hasik is hatalmasak
ha már fehérjét akarsz inni ne ilyet vegyél mert ez kurvadrága
ez olcsóbb és én is ilyet iszok pl vagy ez is jó mégez is nagyon népszerű
ha nemf ejlődik valaki testsúlyban az meg azt jelenti h nem eszik eleget
picit lejjebb vannak táplálkozási tervek pl amit én is csinálok
én most 88kilós vagyok és még mindíg növök tőle szóval aki nem nő és kezdő az csak szimplán nem eszik eleget
hajrá -
#4257 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Eddig ezt szedtem; Ultra Mass 35, de sajnos nem segített olyan sokat. 3 dobozzal megittam, de a súlyom, tömegem ugyanannyi maradt. Pedig állítólag elég magas kalória van benne... Noh, mindegy! Lehet, hogy az étkezésem nem a legtökéletesebb, de igyekeztem áttérni a "hasznos" kajákra!
Kondi terembe most a nő ezt ajánlja nekem (Ultra Mass-t nem Ő ajánlotta, hanem a Biotech boltba). Szóval; Prolab - Whey Protein Isolate! Erről tud valaki valamit? Jó ez? Érdemes elkezdenem ezt? Nem akarok egy nagy szekrény lenni, csak egészéges alak, tudjátok, már illesztettem be nektek képeket Mens Healt-os magazinból! :D Köszi a segítséget! -
a zsírkereskedő #4256 tegnap volt a superbody
vörös zoli meg sári évi voltak a konferansziék
vörös zoli hát mit is mondjak hatalmas:D közvetlen jófej és teljesen nyílt-kaptunk is ceezeevel autogramot:D jeee
a kupán voltak nagyon jó srácok pl johnny fitnessből bognár gergő nagyon jó már most 3ik superbody-ján formás telt volt és pózolni is remekül tudott-övé a jövő 2-4 év és nagy versenyzővé válhat
a grand prix-ben lauter viktor nyerte az alacsonyak kategóriáját kérdés nélkül
a grand prix kettőben pedig tóth dani megvédte a címét
enigma nem volt most túl jó formában: picit lapos és vizes volt
gyurma nagyon jól nézett ki szerintem - én neki adtam volna az első helyet ebben a kategóriában szivem szerint mert jó alakja van kidolgozott és a kűrje is rendkívüli volt (ment a sima átlagos kűrje egyszer csak mulatós zenére váltott és részeget játszott-a közönséget felvidítva és mindezt jól kivitelezte)
mondjuk dani itt a magasaknál megérdemelten nyert gyurma második helye sem volt kétséges enigma 4ik lett
a két grand prix győztes lauter és tóth mentek az összetett bajnoki címért...
nagyon szoros volt viktornak nem volt szembeötlő hibája és jó volt hátulról alapában véve nem volt gyenge pontja
dani is nagyon jó volt de a hasa és a háta bevizesedett ami a győzelmébe került-bár a szokásos tricepsz pózában lealázta viktort de a többiben nem volt jobb - illetve nem tudott jobb lenni
összességében jó kiélezett verseny volt
nagyon bejött a verseny bár néhány fika csávó otthon maradhatott volna még gyakorolni a pózolást...(újonc és tinédzser kategóriákban)
még annyit hozzá kell tennem h a képek megtévesztőek... a srácok szaladgáltak a nézők között és hatalmasak még ha a képen nem is látszik:D szóval óvatosan a fikázásokkal:D ami képen kicsi lehet h a valóságban 2szer akkora mint az illető:D -
a zsírkereskedő #4255 senki nem kap semmit
én már csak ilyen vagyok
és a kajámból se adok -
#4254 Kérj most,s akkor nem kell majd sorba állnod:)