33479
-
juzosch #4613 De igazából azt hisztek amit akartok. Na én mentem át az index fórumra, ott tanulok is valamit. -
juzosch #4612 Kösz, én már felfogtam. De nem tudom honnan hallottátok ezt a hülyeséget, és miért hisztek ennyire benne? -
#4611 hagyd, úgysem fogja fel! -
juzosch #4610 Ahogy olvasgatomn ezt a két oldalt, egyre inkább alátámasztják azt, amit mondok. -
juzosch #4609 Biológiai érték -
#4608 Akkor remélem elolvastad amit belinkeltel. Egy az hogy nem arra valaszoltal amit en mondtam, a 2. meg az, hogy Jay étrendje van itt aki csak a tojásfehérjét eszi.
"Hangsúlyozom, hogy ez Jay étrendjének csak 3 állomása a napi 15-ből, mégis láthatjuk, hogy 35 tojásfehérjét és 4 egész tojást is bevisz." a maradék 12-ben meg húst :D -
juzosch #4607 Bevágtam a linket a bodybulder.hu-ról vagy 10 hsz-szel ezelőtt. -
#4606 az utolsó mondatodban van az igazság: "...zabálom a csirkét IS 1000-el."
még mindig jobb ezen vitatkozni, mint azon, hogy a szalonna miért rosszabb a csirkemellnél
de úgy gondolom ezt a csontot már lerágtuk eléggé -
#4605 body.builder.hu - tesztoszteron.hu
A csirke jobb vagy a tojás? Kíváncsi vagyok milyen választ fogsz kapni szakedzőktől.
Nem foglak győzőgetni, ha elvakultan az elveidet vallod, hát tedd azt, ettől nekem nem lesz rosszabb. -
juzosch #4604 Minimális? Minden egyes molekulája hasznos. Épp ezért jó a tojás. És a lehető legjobb arányban tartalmaz mindent. Nem véletlenül, hisz ebből nő a csirkehús is. -
juzosch #4603 Értem én, én pont ugyanezt mondom, de én (és rajtatok kívül mindenki, akitől hallottam a tojásról) azt mondom, hogy a tojás a jobb.
De én is zabálom a csirkét is 1000-el. -
#4602 az a baj, hogy nem fogod fel, hogy mit beszélek. értelmezd már a szöveget! ha valaminél van jobb, attól még az nem lesz rossz. csak kevésbé jó! valaki magyarázza már el neki!
én mindkettőt eszem, de a hangsúlyt a húsra fektetem -
#4601 Igen van benne omega-3. A pacalban is van fehérje. Attól, hogy minimális mennyiségű hasznos összetevője van attól több a haszontalan és nem éri meg. Könnyen bontod könnyebben mint a húsból származót ez igaz, de akkor én a helyedben kivonnám tejsavóból, mert azt mégkönnyebben! Egyébként felhasználás szempontjából nem az emésztési sebesség az elsődleges. -
juzosch #4600 Nem lehetne szavazást kiírni?:D -
juzosch #4599 Az a gondom, hogy te vagy az első aki ezt mondja. Eddig minden orvos, minden testépítő, minden táplálkozási tanácsadó csak ajánlotta feltétel nélkül.
Na meg finom és meg se lehet únni:) -
#4598 nem adod fel mi? :D tüzön-vizen át véded a tojásaidat! :D
a tojás jó, ezért egyél te is sokat és akkor majd azzá válhatsz te is! :D én meg majd eszek sok csirkecicit és majd mell leszek ha nagy leszek
tök felesleges ezen vitázni mindkettő jó (de a hús jobb persze)
amúgy a zsírsavprofilja nem jó a tojásnak ebben ne is reménykedj! -
juzosch #4597 Egyébként sem úgy működik, hogy a hús egyből megy az izomba, tehát ez a hús-húsból dolognak semmi logikai alapja nincs. -
juzosch #4596 Pedig a tojás könnyebben lebontható.
Tojás
És a zsírja is úgy tudom omega-3, ami kifejezetten egészséges. -
#4595 a jakómat!!! :D nagy arc az öreg! -
#4594 annak is csak a fehérjerésze jó!
ez nem úgy működik, hogy "mi bajunk van vele". a hús jobb! hogy érthetőbb legyen: húst húsból lehet építeni legkönnyebben
én is szoktam tojást enni, de nem erre alapozom a fehérjebevitelt. ez a lényeg -
#4593 ja, és vizet iszunk, méghozzá sokat! 4-5 litert! a gyümilé amúgy is hízlal! a vitaminigényt nem fogod tudni vele fedezni. -
juzosch #4592 Mi bajotok a tojással? Valaki nemrég leszólta, te is csak a 2. helyre teszed. Viszont én úgy tudom, hogy a világ legtökéletesebb tápanyagforrása. -
#4591 ez a kaja se nem diétás, se nem tömegnövelő. ezt az étrendet felejtheted is el. ami szerinted egészséges az a tv-ben annyit ajnározott barnakenyeres, gyümölcsleves, zsírszegénymániás baromság.
figyelj:
elsődleges fehérjeforrás: HÚS
másodlagos: tojás
a tejtermékek pedig csakis ezek után jöhetnek
szénhidrát: RIZS, zabpehely
esetleg krumpli
zsír: lenmagolaj, mogyoró(héjas)
a rostokat meg zöldséggel visszük be: brokkoli, borsó stb
-
a zsírkereskedő #4590
a szöveg pedig:
"Bazmeghaén...böáááááá...szétszakítom a jakómat!"
igen ő a bbtv-ből ismert sztárfotós -
FFX #4589 azért mert nincs ideje az izomzatodnak regenerálódni -
Bammy #4588 Oksa értem. De amúgy jazzy, ha azt mondtad a kaja nem diétás, akkor végülis maradhat, mert mindenből a vitamindúsabbat meg egészségeset eszem ami jó,d e közben végülis nagyon nem fogyok mert ahopgy mondtad nem diétás, de izmosodok. Mert msot végülis annyi a változás az étrendemben h egészséágesen táplálkozok. De szerintme én tömeget növelni nem nagyon fogok, van rajtam elég gyúrnivaló:) -
#4587 nem, pihenes alatt no az izom, es sokkal hatekonyabb az edzes kevesebbszer tobbet csinalsz mint tobbszor kevesebbet, eroemelok is igy csinaljak pl Darazsi -
Bammy #4586 Ok. De amúgy miért nem edzhetek minden nap? Nem jobb minden nap picivel kevesebbet, mint 2 naponta sokat? -
#4585 Az a baj, hogy a kaja nem diétás sajnos. A diéta alapja a gyakori evés! Napjában legalább 5ször kell enni de inkább 6-7 akár 8szor. Kenyeret jobb lenne kerülnöd, a tésztát pedig főleg. Nem számít, hogy ilyen liszt olyan liszt mittudomén ezt csak elhitetik, hogy jobb. Persze biztos több benne a vitamin meg satobbi de ugyanannyira hizlal. Diétában nincs narancslé, viz van! 1 héten 3nál többet ne edzz, neked az bőven elég. Más: Először tömegnövelni kell, mert a tested formáját az izmok határozzák meg, azaz ha lefogysz (és a fogyással még pluszban vesztesz izmot) akkor nem fogsz kinézni sehogy. Én anno 130 kilós voltam de mégis tömegnöveléssel kezdtem. Tömegeltem másfél évig és már akkor is látványos volt a változás, most pedig diéta alatt egyre jobban látszódnakl az izmok formái. Tehát előbb tömegelés, csak aztán diéta ha rám hallgatsz! -
#4584 sztem mindennapos edzes nem valami jo,inkabb heti 3-4szer szunetnapokkal, kaja tenyleg dietas, en igy ehendoglenek:D -
Bammy #4583 Én most fogyni akarok+közben gyúrok/edzek szal izmosodni akarok. A következőt csinálom, légyszi mondjátok el a véleményeteket meg hogy ti hogy csinálnátok a helyemben. Először is kikötném hogy 16 éves vagyok, 185 cm körül, 85 kg. Reggel eszek főtt tojást+kétszersültet, iszok narancslét vagy eszek narancsot, mást nagyon nem, ja, a kétszersültet megkenem margarinnal. Suliba barnakenyérből (vagy ilyenekből, rozsos vagy ilyen) viszek szenyát (1 vagy 2) amiben leginkább zöldség van meg vaj, s kevesebb hús. Ebédre sajna muszáj a sulis kaját ennem..ez van. Itthon meg csak egyszer eszek vacsorát 6 óra tájban. Saláta, hagyma, túró, mindenféle zöld cucc, paprika, paradicsom, tészta (de nem a szokásos hanem ami fogyókúrás) + csirke, pulyka. Na szal ennyi a kaja. Ezek mellett napi egyszer "gyúrok". Has, láb, bicepsz, tricepsz, hát, mell. Ameddig bírom, néha van hogy tovább bírnám, de majd növelem az adagot mindig annyira ameddig bírom. Utána persze nyújtok(előtte meg bemelegítek) Na bocs h hosszú lett de nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, javaslatokra tanáscokra, mit csináljak másképp stb. Thx! Ja és este terveztem amit mondtatok h eszek túrót. Innipedig napközben leginkább vizet, néha 100 %-os narancslevet iszok. -
#4582 nem a ruha teszi az embert... hanem az izom:D
a ruhától nem nősz...
én spec inkább a feszülősebb darabokat birom de a kedvencem az egy v-kivágású baromibő fekete sima póló-van vagy 15éves valakitől örököltem-de akkoris a legjobb cuccom:D
ruha helyett inkább kaját veszek:D-ez most a nagy dilemmám is mert imádok cuccokat venni meg metrószexkedni de most v kaja v ruha sajna:D
inkább izmos vagyok aztán nyárig kibirom a régi "göncökben" -
#4581 nekem meg lesz oldva elvileg egy par honap mulva remelem... -
Bammy #4580 Ezért kell otthon egy pince ahol ki lehet alakítani egy saját fasza akonditermet:D nekünk votl ilyen, ahol bátyám gyúrt, de azóta elköltöztünk, ittmeg a pincénkben már nem konditerem van. De ehhez pénz is kéne:d -
#4579 ilyesmiket tapasztalok en is... az a legviccesebb hogy kajalni osszevissza szoktak ahogy latom, edzeni meg meginkabb:D meg nemelyik a zenejevel idegesit rohadtul, beteszi a hard technojat azt nemérdekli hogy más embert rajta kivul zavar... -
#4578 Nekem olyan volt, hogy mellhez húzást csináltam, csinálom, csinálom, már majd beszarok, a végén jártam, és odaszól, hogy csinálod még?! NEM, épp nem csinálom amint látod! -
#4577 Olyan törölközőt akartam amin Garfield van és próbálja kinyomni a súlyzót fekve, nagyon üt!!:D De olyat sajna nem találtam és kellett egy törölköző aztán megláttam ezt és beleszerettem, nekem nagyon tetszik. 3500 HUF-ért elég drága volt, de ezt csak egyszer kell megvenni! -
#4576 Hát a body.builder.hu-s törölköző egy kicsit divat, de teljesen meg tudom érteni, mert nekem is fáj utána a szívem :DDD
-
#4575 én azt szeretem amikor pl tárogatásnál mire leengedem a súlyt ott terem valaki. én nem tudom mit gondol az ilyen. hogy a súlyt 10 percig a mellem fölött fogom tartani, hogy ő válogathasson az egykezesekből?
a lábemelés dettó. hameg fellendítem a lábam és pofán találom rúgni akkor én vagyok a paraszt -
Bammy #4574 Azzokkal a halakkal mi van amit ilyen konzervben árulnak? Tudjátok amiből van citromos meg paradicsomos...nem jut eszembe a neve. Talán tonhal de nemtudom a nevét. Szal oylat ehetek vagy hanyagoljam?