33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    miért lenne más íze attól még, hogy ledarálod? :D

sztem kevered a görcsölést a bedurranással! amúgy örülj neki, ez a jó! az oldalemeléshez annyi súly kell amennyivel meg tudod adni a válladnak a kellő stimulációt. ha már túl nagy a súly, azt onnan lehet tudni, hogy bedurran a trapézizmod(csuklya) is. ez azért van mert bekapcsolódik a mozdulatba. ezt hívják csalásnak.

én ha jól oda tudok koncentrálni oldalemelésnél akkor miután letettem a súlyt annyira görcsöl a vállam, hogy nem bírom a számhoz emelni a shakeremet. na ilyenkor kell nyújtani!
  • Jobson
    jelen pillanatban én is ilyen felállásban csinálom az edzést ahogy itt van írva, csak azza a különbséggel, hogy egy izomra 3 gyakorlatot csinálok. most mi legyen csináljam így tovább vagy ahogy itt van írva?

köszi
  • Jobson
    milyen íze van mikor le van darálva és inni kell?

más kérdés

ahogy megfigyeltem a vállam nagyon gyenge, főleg oldalemelésnél, pedig kis súllyal csinálom (szószerint kis súly), de pár emelés után úgy bedurran, hogy majd be sz*rok. ez változni fog remélem.
  • CeeZee
    cseréld le pufirizsre! én pl nem emésztem jól a zabpelyhet és el is kellett hagynom az étrendemből. vagy daráld le és igyad!

kezdő tömegelő edzésterv

ez első ránézésre jónak tűnik
  • CeeZee
    ezt így elég nehéz otthon megoldani. az még nem is lenne óriási gond, hogy nincs gép, de gondolom, hogy az a súly mennyiség sem megfelelő amivel rendelkezel.
    azok a gyakorlatok amiket a #4635-ös hsz-ben írtam szabadsúllyal elvégezhetőek.
    gyakorlatok végrehajtása
  • Jobson
    most estem át a kezdő átmozgatásos szakaszon. tömegelés a cél. a kaja az meg van oldva, egyedül a zabbpehellyel van ki a t*köm. dehát valamit valamiért. nem nézni kell hanem enni :)))

• Bammy
    CeeZee nekem is mondhatnál valamit hogy mi alapján edzzek! Az a helyzet hogy normális kondigépem sincs, és terembe se tudok lejárni! Szal van 2 egykezes súlyzóm emg egy kétkezes, ez mind:( ja, 16 éves vok, 182 cm és 87 kg
  • juzosch
    Pár hónapig nagyjából mind1 mit csinálsz, a lényeg, h lefáradjanak az izmok, és ne sérülj/tedd tönkre az izületeket.
    0áról nagyon könnyű fejlődni akárhogy, de ahogy egyre erősödsz, úgy egyre lassul a fejlődés, és ekkor már egyre inkább szükség van a profi edzéstervre.
  • CeeZee
    én is edzettem otthon még régen, de ha eredményt akarsz akkor meg kell oldanod a terembejárást!
    de kezdésnek egyenlőre ez is elég ami neked otthon van
  • Viktorr
    A 45 kg az a kondigépen lévő súlyra értendő(tárogatás,mellhez lehúzás,nyakig húzás stb)

17 éves vagyok/60 kg:( és 175 cm

de nem tudok járni terembe mert a közelbe nicns csak kondigépem van otthon meg két egykezes sulyzóm...
  • CeeZee
    bocs, de nem emlékszem milyen szinten vagy. most nincs időm, amint lesz, leírok egy komplett kezdő edzéstervet.
  • CeeZee
    az amit csináltál a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető edzésnek! nem tudom mi ez a 35-45kg! ezt csak így odaírtad! ez testsúly?
    néhány dolgot azért leírhatnál magadról hogy képben legyek. testsúly/magasság/életkor. ha leírtad már akkor tedd meg még 1x, mert lusta vagyok keresgélni.
    addig is csináld azt az edzést amit leírtam
  • Viktorr
    kb 3 hónapja már el kezdtem az edzést és kb 35 kg val indultam már 45-nél tartok és 1 cm nőtt a karom:)
  • Jobson
    abban nekem is segíthetnél.
  • CeeZee
    majd azért szólj a bevezető szakasz végén és összeállítok egy alap edzéstervet neked.
  • jazzy
    Nem tudjátok lesz-e valamikor a közeljövőben Szegeden valami testépítő esemény?
  • kritikuss
    Szuper Kupa Szeghalom
    erőemelés és fekvenyomó verseny,
    amelyen (Kathi, Tóth, Lauter, Barna, Kiss)
    szenzációs bodybemutatót tartott.
    Videobejátszást nézd meg a muscleteam oldalán.www.muscleteam.hu
  • Viktorr
    Értem,kössz srácok!
  • CeeZee
    nem jó így! és izomtömegnövelésnek(tömegelésnek) hívják!

heti 3x kéne átmozgató edzést csinálnod, melyek során ugyanazt fogod elvégezni(ez kb 2 hónapig tart, aztán jöhet a keményebb edzés is). ez egyfajta bevezetés a szervezetednek az osztott, több gyakorlatos edzés előtt
    mindenből 3 sorozat és sorozatonként 10-15 ismétlés, erőlködés nélkül, az adott izomcsoportra koncentrálva (ez nagyon fontos, hogy ÉREZD a mozgás közben az izmot, ezt meg kell tanulni)!

1. mell - fekvenyomás
    2. hát - döntött törzsű evezés
    3. comb - guggolás (a hátsó fejére mehetne még lábhajlítás)
    4. vádli - álló vádli
    5. váll - oldalemelés
    6. bicepsz - állva bic.
    7. tricepsz - tric. nyújtás rúddal fekve(homlokraengedés) vagy ülve
    8. has - hasprés
  • jazzy
    Tömegnövelésnek nevezik, ugyanis nő az izomtömeg. A cél jó, a megvalósítás nem.
  • Viktorr
    az a célom,hogy nőjjön a karom,mellem szélesedjen a hátam stb...nemtudom minek nevezik ezt,de ez jó így?
  • CeeZee
    ez katasztrófális, már bocs. feltéve, hogy izomtömegnövelés a célod
  • jazzy
    Én csak fehérjeturmixot.
  • Bammy
    Ténlyeg! Ti nem sztoktatok turmixokat tolni? ha igen milyet?
  • Viktorr
    Hey Hó!

Szerintetek milyen a mostani edzéstervem:

Hétfőn,szerdán és pénteken nyomom általában

Kondigépen Hátra- 5*10 45kg,,Mellre 5*10 40kg,Tárogatás 5*10 45kg,Állva lehúzás 5*10 25kg

és sulyzós edzések(vállra,bicepszre)

Szerintetek ?
  • Bammy
    Jó nyugi, de et azt írtad hogy: "Vagyi mindent akarsz egyszerre". S erre írtad hpgy összeállítasz diétás és tömegnövelő étrendet, és azthittem egyben.de rájöttem h a kettő kizárja egymást és már értem hogy hogy értetted. (amugy én tudom h mit szeretnék:izmosodni egészségesen ugy h ne legyen semi bajom:D)
  • CeeZee
    én nagyon jól tudom, hogy mit írtál. és hidd el, nem fogom jobban tudni attól még hogy másodszorra is leírod. az a baj, hogy még te sem tudod igazán, hogy mit is szeretnél (de le ne írd még egyszer, mert lekaparom a falat)
  • Bammy
    Ő, küszi előre is mindent, de én azt írtam h nem akarok se diétázni se tömegnövelni. "Csak" egészségesne táplálkozni, s a kajálássalo is elősegíteni az izmaim fejlődését:)
  • CeeZee
    majd ha lesz fix időpont és te is tudni fogod, hogy mikor érsz rá akkor megdumáljuk!
  • jazzy
    Még nem tudom pontosan mikor lesz, de szerintem felugrok! Csak sajna nem ismerem Pestet úgyhogy majd kéne segítség. De vizsgaidőszakban leszek úgyhogy lehet közbejön valami.
  • CeeZee
    nekem csak fura, hogy bazi nagy a felirat, de amúgy nájszos! holnap izzadtságtesztnek vetem alá. felhúzás alatt lesz esélye bizonyítani! :D

közönségtalira nem ugrasz át ide? (többször nem kérdezem :D)
  • jazzy
    Az király, legalább nem kellett kiadnod érte 3500 Ft-ot.. Mondjuk én szolnokon veszem és mindenből kapok 200-500-1000 ft engedményt tehát már összespóroltam az árát:)
  • CeeZee
    komoly! mondjuk én már régóta onnan rendelek és most is megvolt egy viszonylag szép összeg. csak pont rád gondoltam, mert tegnap mondtad, hogy vettél
  • jazzy
    ez komoly?
  • CeeZee
    vagyis mindent akarsz egyszerre! :D
    ha lesz egy kis időm összeállítok egy diétás és egy tömegnövelő étrendsablont, mert megmondom őszintén, hogy elég unalmas mindig ugyanazt leírni és a kezdőknek is egyszerűbb lenne

nem azért mondom, de ez a "Legjobb lenne ha ketten összeállítanátok nekem!" duma kicsit necces volt! tudom, hogy nem rossz indulatból írtad, de majd ha én úgy gondolom és az időm engedi akkor majd leírom neked 1 hsz-en belül azt aminek én utánajártam az utóbbi néhány év alatt. nem csesztetni akarlak, mert kezdő vagy csak azért írom, hogy tudd, hogy ha úgy gondolom válaszolni fogok attól függetlenül, hogy külön megkérsz-e vagy sem.
  • Bammy
    Hát mostmár tényleg nemtom milyen étrend szerint egyek. Legjobb lenne ha ketten (ceeZee,jazzy) összeállítanátok valamit nekem! azt emgköszönném:). De amúgy, nem is tömegnövelni, nem is diétázni akarok, csak azt szeretném hogy egészségesen táplálkozzak, és a kajával is elősegítsem az izmaim fejlődését!
  • CeeZee
    !!!szemét leszek!!! most kaptam meg a shopból rendelt cuccot és kaptam ingyen egy ilyen body.builderes seggtörlőt! mennyiért is vetted? !!!szemét voltam!!!

bocs de ezt nem hagyhattam ki!

más: közönségtalira nem tudsz eljönni decemberben?
  • jazzy
    Egyébként épp erről beszéltünk nem is olyan régen. 2 napja nem tudta, hogy mi az aminosav, mostmeg már le vagyunk oltva, hogy hülyék vagyunk mert a tojás a legjobb. :D
  • jazzy
    Talán tanul valamit a nálunk okosabbaktól, akik persze okosabbak azoknál is akiktől mi tanultuk!
  • CeeZee
    ne! ne menj kérlek! mi lesz velünk nélküled? itt hagysz minket ilyen bután?