33479
-
kritikuss #4373 Debrecen
FITPARADE
Dennis James és Mohammad Mustafa (vendégpozolt)
Kathi Béla győzött
muscleteam -
kritikuss #4372 Debrecen
FITPARADE
Dennis james és Mohammad Mustafa (vendégpozolt)
Kathi Béla győzött
muscleteam -
kritikuss #4371 Debrecen
FITPARADE
Dennis james és Mohammad Mustafa (vendégpozolt)
Kathi Béla győzött
muscleteam -
#4370 Coleman itt még milyen kicsi a mostanihoz képest, de nekem így vhogy jobban tetszik, márcsak azért s mert nem akkora "állat". -
#4369 De kemééény, azta, iylen hátat "felépíteni" nem egyszerű munka, midnen tiszteletem az övéké. -
a zsírkereskedő #4368
bal-flex-jobb coleman... -
a zsírkereskedő #4367 npc 91'
1-levrone 2-flex 3-demayo 4-ronnie sorrend
érdemes megnézni már csak coleman miatt:D meg flex és levrone formája is igencsak brutális... -
#4366 Szép történet, jó lehet ilyenekre visszaemlékezni. -
a zsírkereskedő #4365 ha én meg nem vagyok ott sose evezel első gyakorlatnak
amúgy most h nagyon törtem a fejem a kondis múltam miatt beugrott mi is történt valójában...
úgy 99-00 körül éppen alapozás volt a kéziedzésen és levittek minket a közeli edzőterembe:D
mondanom se kell nézvén az anatómiai ábrát az volt az első ami eszembe jutott h ennyi izmunk van?:D
aztán persze szinte csak mellre és hátra edzettünk és amikor vki nem az egységesített 30kilóval nyomott fekve hanem merte emelni a súlyt azt egyből majdnemhogy meglincseltük: "mit csinálsz! szétroncsolod az izületeid! túl kötött leszel stb":D (uram atyám a végén még izmosodott volna picit:D:D:D:D)
aztán kaptunk ingyenbérletet le is jártam kb 4hétig de mivel focipálya mellett volt a terem és focizni nagyon szerettem 4 hétből 3és felet fociztam:D
aztán évekkel később megint lementünk ugyancsak kéziedzésen-te jó ég ahogy visszaemlékszem olyan dolgokat csináltunk h hihetetlen:D
csoda h nem sérültünk meg:D
aztán a középsuli 3ik osztályában látván osztálytársam "hihetetlen"(40es kb-hozzáteszem azóta is lejár és sokkal szarabbul néz ki mint akkor:D) méreteit én is elhatároztam h "gyúrni" kezdek:D
aztán most itt tartok:D még a gurtnit se tudom rendesen használni:D:D:D:D -
#4364 szegény CeeZee akit azzal zaklatnak edzés közben hogy hogyan kell feltekerni a gurtnit! -
a zsírkereskedő #4363 tegnap kb 2 órát rászántam az edző válaszolra
nos az a véleményem h szegény bunny:D-nem lennék a helyében
amúgy nem egy rossz ötlet ilyen rovatot csinálni de mikor mindenki ugyanazt kérdezi...:D
hülyék az emberek:D
én is csak 3embert nyaggatok ha valami hülyeség eszembe jut:D bár mostanság már egyedül oldom meg az egyéni szocproblémáimat és kikísérletezem mi a jó
előbb utóbb úgyis meglesz az eredmény:D -
#4362 most olvasom az edzőválaszolt és tényleg így volt. -
#4361 sztem erről az IP-címről más neveken már hülyéskedtek és ezért durran már el az agya. -
a zsírkereskedő #4360 ma először olvastam az edző válaszolt...
mi az első amit olvasok bunny válaszai közül?
"menj már a picsába idióta!"
a kérdés az az volt:"A delta izmokkal problémám van! Nem fejlődnek kellően! Milyen gyakorlatot javasolsz ehez- azt mondták nekem hogy tárogatás fekve erre a gyógyszer! igaz ez??????"
-
Atrium #4359 hát nem arra alapozom a kajám, csak risz+natúrjoghurt+zöldségkeverék+grillcsirkefűszer=a kaja amit gyorsan meg tudok enni és ha nem para a joghurt akkor maradok ennél -
#4358 ha natúr és kevés benne a zsír akkor nem gáz. persze nem erre kell alapozni a kaját. de sztem ezzel nem mondtam újdonságot. én jelenleg tömegelek és kb napi 150g joghurt megy le. veszek hozzá öntet fűszereket/porokat és azzal locsolom le a csirkét, hogy jobban csússzon. a kapros pl. nagyon finom! -
Atrium #4357 hello megint! az érdekelne -most-, hogy a natúr joghurt mennyire megengedett? -
#4356 idén korábban jött el a karácsony! :D
sztem a világítás nem volt az igazi -
#4355 hát igen... :D
még engem is meglepett, pedig elég sűrűn láttam a teremben
amúgy üdv! rég "láttalak" -
a zsírkereskedő #4354 én azt hittem eresebb lesz meg keresztszálkásabb de a régi önmagához képest kvanagy és jobb is
fiatal és remélem összejönnek neki a dolgok meg zolinak és bernátnak is:D -
BPeti2 #4353 -
bdanoo #4352 khruntor.fw.hu
nézzétek meg az oldal céljait is
thx
Dano -
#4351 Steve Namat (Németh Pisti) megnyerte az NPC Border States Classic-ot az USA-ban! félnehézsúlyban és az abszolútban is ő lett a bajnok! gratula neki!
képeket még nem találtam a hivatalos oldalon sem, de sztem nemsokára fennt lesznek -
#4350 amikor én élőben láttam Jablonicky-t, akkor Darrem Charles-ot és Melvin Anthony-t utasítva maga mögé lett az 1. bár akkor ott jobb formában is volt, de amint kiderült, hogy nem Darrem nyert a füttyszóból le lehetett venni a közönség véleményét.
ja és Nicu ott volt a Superbody-n is legalábbis begurult a corvette-jével. :D -
kritikuss #4349 Igazad van, Nicu valóban nem volt a dobogó egyik fokán sem.
CSAK (!!!!!) 9. lett. Bárki, aki belegondol óriási eredmény !!!!!!
Személy szerint én gratulálok neki.
http://www.muscleteam.hu/masterpro.htm
további képek a fennti címen!!!muscleteam -
a zsírkereskedő #4348 mindenkinek ajánlom
azt hiszem egyszer ki kell próbálni majd:)
és egyébként sztem erről szól ez a sport illetve nagyban
nem hagyjuk el magunkat az idő múlásával sem:) -
a zsírkereskedő #4347 2006 IFBB Masters Professional World Championships Show
Bob Cicherillo (1st), Johnny Stewart (2nd), Pavol Jablonicky (3rd)
nicu nem ért el helyezést...
groulx 4ik lett
jablonicky meg 3ik
nekem bejön a masters
főleg h pavol meg bob most ilyen jók nem beszélve groulx-ról
picit nem olyan a hasuk mint fiatalabb társaiknak - igazad van -
a zsírkereskedő #4346 szerintem nincs túl sok összefüggés bár az tény h megersezkednek és nehezebben reagálnak az izmok
amúgy itt egy nagyon zúzós válledzés(angol szaknyelv de érthető)
anthony féle válledzés -
#4345 szar a link! na mind1, a lényeget úgyis leírtam -
#4344 hírek Bernátról
a NABBA világbajnokságán lett abszolút győztes idén, spanyolhonban -
#4343 Köszi, a Bernát hol nyert legutóbb? Én még valami junior 3. helyezésére emlékszem, jó régen volt... -
bdanoo #4342 khruntor.fw.hu
nézzétek meg minél többen az oldalt nemsokára lesz frissítve is.
bocs a helyesírási hibákért:P
ja és az "oldal célja" rovatra feltétlenül menjetek rá
thx
Dano -
#4341 Lee Apperson, gyerekkori nagy kedvencem. ő az a "baywatch"-típusú testépítő aki pl egy dupla bicepsz pózban szinte elveszik, viszont a "csípőreteszem a kezem és úgy csinálok, mintha nem is feszítenék" vagy alapállású pózokban elég jó.
a szemüvegét biztos a TV-Shopból rendelte, de ezzel ne törődjetek :D -
#4340 Claude volt egyszer a Fit Muscle TV-ben (ez is egy netről letölthető kb 1/2 órás részekből álló műsor volt még a BB TV előtti időkben, Hankó Dáviddal, Gárgyán Ritával, Eszteró Zsoltival) és egy edzését mutatták be, ha jól emlékszem a hátát edzette. nagyon komoly volt ott a háta és az még pluszban rátett, hogy UV fénnyel volt megvilágítva
-
#4339 pl. Don Youngblood:
-
#4338 kíváncsi leszek rá, hogy Ronnie fog-e indulni majd mastersben. elvileg már megtehetné, de még hajtja a bosszúvágy a Mr. Olympia-n elszenvedett veresége okán.
azt észrevetted, hogy az idösebb versenyzőknek olyan egybefüggő (értsd: nem elég formás, tagolt) a hasizma? vagy csak én látom rosszul? -
a zsírkereskedő #4337 claude groulx master mr olympia
elég konkrétan néz ki...
-
#4336 -
a zsírkereskedő #4335 hát ha ez szteroid és legálisan interneten és boltokban lehet venni akkor te vagy a májkl dzsekszon!
nem beszélve arról h amit beszúrtál el se olvastad h micsoda:)
idióta vagy-kvajókat röhögtem rajtad
egyél hurkát kenyérrel mert az 100%természetes
és halj meg 30 évvel azelőtt mint amennyit élhetnél
a piros kapszulákat meg hagyd meg nekünk kokszosoknak akiknek nem áll fel a dákó
viszlát a pokolban:D -
#4334 A kreatintól semmi bajod nem lesz, alig van olyan, még aki hobby szinten is gyúr, aki kine próbálta volna a kreatint. Méghogy ettől impotens legyél, beb*szna, esetleg csak azt fogod észrevenni, hogy izmosodsz, meg hogy jobban bírsz, de ezektől a "mellékhatásoktól" nem kell félned.