33479
12316971501353788406.png
  • kritikuss
    Debrecen
    FITPARADE
    Dennis James és Mohammad Mustafa (vendégpozolt)
    Kathi Béla győzött
    muscleteam
  • kritikuss
    Debrecen
    FITPARADE
    Dennis james és Mohammad Mustafa (vendégpozolt)
    Kathi Béla győzött
    muscleteam
  • kritikuss
    Debrecen
    FITPARADE
    Dennis james és Mohammad Mustafa (vendégpozolt)
    Kathi Béla győzött
    muscleteam
  • Brolly
    Coleman itt még milyen kicsi a mostanihoz képest, de nekem így vhogy jobban tetszik, márcsak azért s mert nem akkora "állat".
  • Brolly
    De kemééény, azta, iylen hátat "felépíteni" nem egyszerű munka, midnen tiszteletem az övéké.
  • a zsírkereskedő

bal-flex-jobb coleman...
  • a zsírkereskedő
    npc 91'
    1-levrone 2-flex 3-demayo 4-ronnie sorrend
    érdemes megnézni már csak coleman miatt:D meg flex és levrone formája is igencsak brutális...
  • Brolly
    Szép történet, jó lehet ilyenekre visszaemlékezni.
  • a zsírkereskedő
    ha én meg nem vagyok ott sose evezel első gyakorlatnak

amúgy most h nagyon törtem a fejem a kondis múltam miatt beugrott mi is történt valójában...
    úgy 99-00 körül éppen alapozás volt a kéziedzésen és levittek minket a közeli edzőterembe:D
    mondanom se kell nézvén az anatómiai ábrát az volt az első ami eszembe jutott h ennyi izmunk van?:D
    aztán persze szinte csak mellre és hátra edzettünk és amikor vki nem az egységesített 30kilóval nyomott fekve hanem merte emelni a súlyt azt egyből majdnemhogy meglincseltük: "mit csinálsz! szétroncsolod az izületeid! túl kötött leszel stb":D (uram atyám a végén még izmosodott volna picit:D:D:D:D)
    aztán kaptunk ingyenbérletet le is jártam kb 4hétig de mivel focipálya mellett volt a terem és focizni nagyon szerettem 4 hétből 3és felet fociztam:D
    aztán évekkel később megint lementünk ugyancsak kéziedzésen-te jó ég ahogy visszaemlékszem olyan dolgokat csináltunk h hihetetlen:D
    csoda h nem sérültünk meg:D
    aztán a középsuli 3ik osztályában látván osztálytársam "hihetetlen"(40es kb-hozzáteszem azóta is lejár és sokkal szarabbul néz ki mint akkor:D) méreteit én is elhatároztam h "gyúrni" kezdek:D
    aztán most itt tartok:D még a gurtnit se tudom rendesen használni:D:D:D:D
  • CeeZee
    szegény CeeZee akit azzal zaklatnak edzés közben hogy hogyan kell feltekerni a gurtnit!
  • a zsírkereskedő
    tegnap kb 2 órát rászántam az edző válaszolra
    nos az a véleményem h szegény bunny:D-nem lennék a helyében
    amúgy nem egy rossz ötlet ilyen rovatot csinálni de mikor mindenki ugyanazt kérdezi...:D
    hülyék az emberek:D
    én is csak 3embert nyaggatok ha valami hülyeség eszembe jut:D bár mostanság már egyedül oldom meg az egyéni szocproblémáimat és kikísérletezem mi a jó
    előbb utóbb úgyis meglesz az eredmény:D
  • CeeZee
    most olvasom az edzőválaszolt és tényleg így volt.
  • CeeZee
    sztem erről az IP-címről más neveken már hülyéskedtek és ezért durran már el az agya.
  • a zsírkereskedő
    ma először olvastam az edző válaszolt...
    mi az első amit olvasok bunny válaszai közül?
    "menj már a picsába idióta!"

a kérdés az az volt:"A delta izmokkal problémám van! Nem fejlődnek kellően! Milyen gyakorlatot javasolsz ehez- azt mondták nekem hogy tárogatás fekve erre a gyógyszer! igaz ez??????"
  • Atrium
    hát nem arra alapozom a kajám, csak risz+natúrjoghurt+zöldségkeverék+grillcsirkefűszer=a kaja amit gyorsan meg tudok enni és ha nem para a joghurt akkor maradok ennél
  • CeeZee
    ha natúr és kevés benne a zsír akkor nem gáz. persze nem erre kell alapozni a kaját. de sztem ezzel nem mondtam újdonságot. én jelenleg tömegelek és kb napi 150g joghurt megy le. veszek hozzá öntet fűszereket/porokat és azzal locsolom le a csirkét, hogy jobban csússzon. a kapros pl. nagyon finom!
  • Atrium
    hello megint! az érdekelne -most-, hogy a natúr joghurt mennyire megengedett?
  • CeeZee
    idén korábban jött el a karácsony! :D

sztem a világítás nem volt az igazi
  • CeeZee
    hát igen... :D
    még engem is meglepett, pedig elég sűrűn láttam a teremben

amúgy üdv! rég "láttalak"
  • a zsírkereskedő
    én azt hittem eresebb lesz meg keresztszálkásabb de a régi önmagához képest kvanagy és jobb is
    fiatal és remélem összejönnek neki a dolgok meg zolinak és bernátnak is:D
  • BPeti2
  • bdanoo
    khruntor.fw.hu
    nézzétek meg az oldal céljait is
    thx
    Dano
  • CeeZee
    Steve Namat (Németh Pisti) megnyerte az NPC Border States Classic-ot az USA-ban! félnehézsúlyban és az abszolútban is ő lett a bajnok! gratula neki!

képeket még nem találtam a hivatalos oldalon sem, de sztem nemsokára fennt lesznek
  • CeeZee
    amikor én élőben láttam Jablonicky-t, akkor Darrem Charles-ot és Melvin Anthony-t utasítva maga mögé lett az 1. bár akkor ott jobb formában is volt, de amint kiderült, hogy nem Darrem nyert a füttyszóból le lehetett venni a közönség véleményét.
    ja és Nicu ott volt a Superbody-n is legalábbis begurult a corvette-jével. :D
  • kritikuss
    Igazad van, Nicu valóban nem volt a dobogó egyik fokán sem.
    CSAK (!!!!!) 9. lett. Bárki, aki belegondol óriási eredmény !!!!!!
    Személy szerint én gratulálok neki.

http://www.muscleteam.hu/masterpro.htm

további képek a fennti címen!!!muscleteam
  • a zsírkereskedő
    mindenkinek ajánlom
    azt hiszem egyszer ki kell próbálni majd:)
    és egyébként sztem erről szól ez a sport illetve nagyban
    nem hagyjuk el magunkat az idő múlásával sem:)
  • a zsírkereskedő
    2006 IFBB Masters Professional World Championships Show
    Bob Cicherillo (1st), Johnny Stewart (2nd), Pavol Jablonicky (3rd)

nicu nem ért el helyezést...

groulx 4ik lett

jablonicky meg 3ik

nekem bejön a masters
    főleg h pavol meg bob most ilyen jók nem beszélve groulx-ról
    picit nem olyan a hasuk mint fiatalabb társaiknak - igazad van
  • a zsírkereskedő
    szerintem nincs túl sok összefüggés bár az tény h megersezkednek és nehezebben reagálnak az izmok

amúgy itt egy nagyon zúzós válledzés(angol szaknyelv de érthető)
    anthony féle válledzés
  • CeeZee
    szar a link! na mind1, a lényeget úgyis leírtam
  • CeeZee
    hírek Bernátról

a NABBA világbajnokságán lett abszolút győztes idén, spanyolhonban
  • Ramore
    Köszi, a Bernát hol nyert legutóbb? Én még valami junior 3. helyezésére emlékszem, jó régen volt...
  • bdanoo
    khruntor.fw.hu
    nézzétek meg minél többen az oldalt nemsokára lesz frissítve is.
    bocs a helyesírási hibákért:P
    ja és az "oldal célja" rovatra feltétlenül menjetek rá
    thx
    Dano
  • CeeZee
    Lee Apperson, gyerekkori nagy kedvencem. ő az a "baywatch"-típusú testépítő aki pl egy dupla bicepsz pózban szinte elveszik, viszont a "csípőreteszem a kezem és úgy csinálok, mintha nem is feszítenék" vagy alapállású pózokban elég jó.

a szemüvegét biztos a TV-Shopból rendelte, de ezzel ne törődjetek :D
  • CeeZee
    Claude volt egyszer a Fit Muscle TV-ben (ez is egy netről letölthető kb 1/2 órás részekből álló műsor volt még a BB TV előtti időkben, Hankó Dáviddal, Gárgyán Ritával, Eszteró Zsoltival) és egy edzését mutatták be, ha jól emlékszem a hátát edzette. nagyon komoly volt ott a háta és az még pluszban rátett, hogy UV fénnyel volt megvilágítva

• CeeZee
    pl. Don Youngblood:

• CeeZee
    kíváncsi leszek rá, hogy Ronnie fog-e indulni majd mastersben. elvileg már megtehetné, de még hajtja a bosszúvágy a Mr. Olympia-n elszenvedett veresége okán.
    azt észrevetted, hogy az idösebb versenyzőknek olyan egybefüggő (értsd: nem elég formás, tagolt) a hasizma? vagy csak én látom rosszul?
  • a zsírkereskedő
    claude groulx master mr olympia
    elég konkrétan néz ki...

• CeeZee
  • a zsírkereskedő
    hát ha ez szteroid és legálisan interneten és boltokban lehet venni akkor te vagy a májkl dzsekszon!

nem beszélve arról h amit beszúrtál el se olvastad h micsoda:)

idióta vagy-kvajókat röhögtem rajtad
    egyél hurkát kenyérrel mert az 100%természetes
    és halj meg 30 évvel azelőtt mint amennyit élhetnél

a piros kapszulákat meg hagyd meg nekünk kokszosoknak akiknek nem áll fel a dákó
    viszlát a pokolban:D
  • Brolly
    A kreatintól semmi bajod nem lesz, alig van olyan, még aki hobby szinten is gyúr, aki kine próbálta volna a kreatint. Méghogy ettől impotens legyél, beb*szna, esetleg csak azt fogod észrevenni, hogy izmosodsz, meg hogy jobban bírsz, de ezektől a "mellékhatásoktól" nem kell félned.