33479
12316971501353788406.png
  • bandus
    Inkább akkor beírom hogyan állok. rendeltem egy 1,82 kilós optimum pre-load creatine transzportot, mer ócsó volt. 38 adagos, adagonként 6g krea, 1g taurin, 1g glutamin, és 250 mg aginin. Talán ezek a főbb ismérvei. már csak 1 volt belőle, szóval ennyi adag tölteni nem elég, ezért rendetelm még egy sima 100g-os cytogen monohidrátot is kiegészítés képpen. majd összekombinálom őket, az eredményt pedig megosztom:)
    csak hogy legyen valami "értelmesről" is szó
  • PyRex
    Mi lenne, ha befejeznétek? Kibaszottul unalmas, hogy már egy hete ez megy...
  • info
    padlócsmpe nincsenek érveid csak nyelvtani kötözködés, csakk neked meg jó a stílusod, és én értem a mögöttest. Engem nem győztél meg padlócsempe.
  • 170Kg
    Csakkk ba*dmeg te ennyire hülye vagy? A Robi sokkal okosabb annál, minthogy egy ilyen fórumba írkáljon, és noname senkikkel vitatkozzon egy versenyről, amit szerencsétlenek nem is láttak! Ide nem írna soha, főleg nem padlócsempe álnéven! :D

Persze hogy bevállalták a versenyt! Szerinted szégyen az ha valaki pár héttel a nagy megmérettetés előtt megmutatja magát a nézőknek egy ilyen "showműsor" keretében? Szerinted Vörös Zolinak sem lett volna szabad pózolnia? Nem volt száraz, de ki nem szarja le? Mindenki örült neki. Volt verseny, és ez a lényeg! A kezdők megmutathatták mit tudnak, mi meg láthattuk őket. Nem elég?

Nem hiszem el hogy még mindíg a kisteleki verseny fáj. Mi lesz ha hírt kapsz a legutóbbiról? Egyszerre kettő versenyt fogsz fikázni, vagy mindíg csak a legutóbbit? Én az utóbbi variációt válaszanám, mégha nehéz is feldolgzni hogy Enigma csak 3. lett.

Lépj tovább.
  • csakkk
    errick tényleg ráhibázott volna, s SztripityR. válaszol padlócsempe néven? Ez nem baj, sőt jó dolog. Tudod Robi derricknek nem csak alany és állítmány volt a mondandójában hanem még helyes rálátás, és némi irónia, amit 20 Q alatt sokan nem tudnak felfogni. Üsd fel az értelemező kéziszótárt. Vannak ilyen meg olyan körlevelek. S vannak tények amik elhangoztak nem csak Jenei I esetében igazak, mert ami több ember előtt szóban elhangzott az tény. S tény az is hogy neves bírók ítélkeztek egy showműsorban. Ez nem baj, de ahogy Te felsoroltál még pár neves sztár testépítőt akik ott voltak, úgy azok közül bizony valaki szintén mondott egy mondatot a DudásA eredményére és az is egy érdekes megszólalás volt. Lehet hogy ez még nem ment körlevélben a neten, de ha igen akkor majd megkérjük Derricket tájékoztasson minket, nagyon úgy látom ő sokat tudhat még. Az egyik barátomat szeretném idézni,

"érdekes ez az egész reakció. főleg hogy annyiszor hangsúlyozzák, hogy az csak egy show volt, versenykeretek között - eddig is tudtuk, de most meg aztán teljes mértékben tisztában vagyunk vele, hogy egy testépítő kényesebb a külsejére mint egy nő... szóval akkor hogyhogy formán kívül bevállaltak egy VERSENYT?????!!!!!! azért ezek is elég érdekes dolgok..." Én meg hozzátenném, miért pont az az 5, és nem a többi 50.
  • Brolly
    gyóóó a negatívot kipróbáltam de nekem naon nem jött be.
  • PyRex
    mell alsó részére egyesek negatív fekvenyomást nyomnak, vagy sima fekvenyomásnál lejjebb eresztik a rudat
  • Brolly
    Mellet külső-alsó részét fekvenyomással, tárogatással,tolózkodással, bicepszet meg scott paodn kétkezessel vagy 1kezessel.
  • mkrisz90
    udv!!!
    az utan erdeklodenk hogy hogyan lehet erositeni a mellizom kulso -also rszet es a bicepsz also (konnyok fele eso reszet)reszet????
    koszi
  • FOXX supreme
    én is vettem észre olyat magamon hogy, nem változott a súlyom, sőt talán még több is lett, és mintha jobban látszanának az izmok, főleg a bicepsznél vettem észre
  • Brolly
    Az hogy lehetséges hogy vkinek nem változik a testsúlya de szálkásodik, mert nekem nem változik, de észreveszem magamon hogy jobban kirajzolódnak "vonalak".
  • Padlócsempe
    Megpróbáltam értelmezni derrick mondatait (Már amiben volt alany és állítmány, esetleg még összefüggés is köztük). Én Tóth-Lauter-Vörös szinttű testépítőkről beszéltem, ahogy bunny is, mikor azt mondta, hogy Kistelken ott volt a magyar testépítés krémje.
    A netes körlevelekre való hivatkozás sajnos cáfolhatatlan érv. Én múltkor olyat kaptam, hogyha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nőtt a homlokára, elég pénzt gyűjthet a műtétjére, még mielőtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak. Ez is tuti igaz volt.
    A Magyarországban szó helyett használd a Magyarországon szót ;)
    1990-ben megszűnt a Német Demokratikus Köztársaság. Ma Német Szövetségi Köztársaság van.
    Nem hiszem, hogy lakosság függő volna, hogy nálunk nem lehet tavaszi versenyszezont csinálni. Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem. Erre fogni butaság.
    Látom neked még morfondíroznod kell ezen a verseny/show dologon. Valaki mondja már meg, hogy miért fontos, hogy most melyiknek hívjuk?
    Élőzenekar, filmbemutató, sztárvendég pózolása, dedikálás, verseny 3 kategóriában. Ez történt. Döntse el ki-ki maga, hogy minek hívja.
  • efitmaster
    Nem tudom, ki mit mer ma 2007-ben show-nak nevezni, de szerintem só és SHOW között hatalmas a különbség.
    Nem sok testépítő esemény kapott Magyarországon bármikor is ekkora média megjelenést, mint amit a holnapi BSN GP fog kapni a Lurdy-Házban:

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=204958
  • bbcolos
    Bocs mindenkitől, ezzel befejeztem.
  • Brolly
  • bbcolos
    Istenem derikk te ezt magadtól találod ki vagy valaki segít neked? :DDDDD IDE írt Robi? Beteg vagy te? :DDD Netes körlevelekre hivatkozol?:)))) Az, hogy a Gym meg a Pump anf Flex hogy jön ide azt végképp nem értem, de lehet, hogy te sem, csak úgy odaírtad hogy úgy tűnjön, van tartalma a hozzászólásodnak.
    Tudod, miről szól ez a tavaszi szezon te nagyokos? A LEHETŐSÉGRŐL, hogy úgy mutathassák meg magukat a versenyzők, hogy annak valóban show jellege legyen, és hogy ezzel egy kis népszerűséget hozhassanak a sportnak, ami lássuk be, sajnos ráfér.
    Ott volt a tegnapi verseny. Kis verseny volt, egy Kiss Jenőnek - akinek a teljesítményét itthon senki még csak megközelíteni sem tudta eddig - valamiért mégsem volt ciki eljönnie műsorvezetőnek, egy Tóth Daninak nem volt ciki eljönnie, Kathi Bécinek sem esett le az aranygyűrű az ujjáról mikor bíráskodott, és még sorolhatnám. Ha ezek az emberek úgy érzik valamiért, hogy érdemes eljönni egy ilyen rendezvényre, akkor nem tudom, hogy hogy jössz te ahhoz, hogy otthonról a kalviatúra mögül baromságokat írkálj olyan dolgokról, amikről nem tudsz semmit. Bár ez tőled nem állt távol eddig sem.
  • derrick
    Srácok, valszínüleg az SG-hu a legnézettebb testépítő fórum, mivel Sztripity Róbertnek is muszály volt ide beírnia és kivédenie Bunnyt, azok a buta hozzászólok, akik merték megírni a véleményüket a verseny/show/verseny/show kupáról. Mind vak volt, és félreolvastak, mindent. Nem csoda mivel még csak ovisok, s ott először az angolt tanítják, csak utána a magyart. De sebaj, jött ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ és megírta, kénytelen volt megírnia mert a Bunny semmitmondó honlapján erre eddig egy árva beírás nem érkezett (de majd most majd pótolja ott az övén csak egy két nick és kész), a BB forumon meg valahogy mostanában mintha akadozna a bitáramlat. Valszínüleg hiába fogja bárki nézni az RTL adását a Berkest bemutatták anno, meg a magyar testépítőkről is valamit, de ej a betyár mindenit az MD kupáról nem szólt a fáma. No remélhetőleg valaki ebben intézkedni fog az annya keservit? Srácok az újságárusnál még nem kell tipródni a GYM magazin meg a Pump and Flex még nem jelent meg, abban biztosan több oldalas hír lesz megcáfolva ezt a két gyenge véleményt amit csakk meg valami attylahun irogatott. S hogy ki az a többi 50 magyar bodybuilder akik állítólag közben áttértek a sakkolimpiára? Kedves barátom azt kéred bárki itt mondjon 5 magyar testépítőt ne 50-et. Nem kell a klavit ütögetni ezért csak fel kell utaznod Szegedről Budapestre a Lurdyba (a reklámokat biztosan olvastad az eseményről) és összeszámolhatod a többit. De ha kényes megjelenned, akkor lesz egy Superbody is. "Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni "Te már csak tudod. Egyébként te hogy-hogy nem felejtessz el lélegezni ennyi ésszel?"csacskaság" Ezt még én is tudom, mert kering a Neten a körlevélben, hogy a pesti fellépésért Jenei István 30-40 ezer forintott bezsebelt. Még ezt sem olvastad barátom.
    Hogyne, ezért olyan sűrű a tavaszi versenyszezon. Meg volt olyan sűrű tavaly is
    Barátom ne keverd a fazont a stílussal, hány éve is ilyen a tavaszi verseny Mországban? Tudod ha neked is 20 feletti lenne az IQ-ud mint pl. bodymannek akkor számolni tudnál, hogy hány ember is él Mországban. Ez nem ámériká, de nem is németdemokratikusköztársaság. Ott milliós városok ahol meg sem kottyan akár területi, akár megyei akár tartományi verseny/show/verseny/show kupa. Barátom ez van ezt kell szeretni, ja és tisztelni a hisztis bodysokat de nem csak azt az 5-öt, aki annyira sietett, hogy az ingyen kaja sem kellett nekik.

• FOXX supreme
    uh..milyen vita lesz itt :D
  • Padlócsempe
    Szép jó estét mindenkinek!
    Nem terveztem erre a fórumra a beirogatást, de hirtelenjében annyi butaság hangzott el egy rendezvénnyel kapcsolatban (MD kupa), amin ott voltam, hogy úgy éreztem segíteni kell egyeseknek a gondolkodásban, hátha majd képesek lesznek megérteni akár bővített mondatokat is.
    Bár nem szívesen írok ilyen stílusban, de muszáj lesz.
    Kezdjük mondjuk csakkk hozzászólásával.
    Ott voltál a versenyen? Ha igen, akkor szépen megbeszélhetted volna mondjuk bunnyval az észrevételeidet. De szerintem nem, te nem voltál ott. Bárhogy is töröm a fejem, nem sikerült rájönnöm, hogy akkor mégis mi vezérelt arra, hogy egy darab szót is írj róla? Hogy vetted a bátorságot, hogy egyetlen szó is elhagyja erről fogaid kerítését?
    Ezt arra tekintettel kérdezem, hogy sikerült jó nagy hülyeségeket írnod:
    Szóval érdekes pontozás és eredmény... Tudod kik voltak a bírók? Segítek, például Lauter Viktor. Tudom, nem annyira hozzáértő, mint te, de azért megpróbált pontozni. Fütty kíséretében lett 3. helyezett Dudás Antal? Érdekes én nem hallottam, de ezt tudjuk be annak, hogy rossz volt a terem akusztikája, bár valószínűbb, hogy szimplán hülyeség. El kell ismerni, nagyon jó formában volt, szerintem is remek volt a fizikuma, lehet én is előrébb tettem volna, de úgy érzem a bírók jobban értenek hozzá, mint én. Ettől még óriási fütty nem volt. Vicc, hogy a Jenei Pisti utolsó? Ha otthon, a számítógép elől próbálod elemezni az eredményt lehet annak tűnik, de sajnos ez úgy működik, hogy a versenyzők felmennek a színpadra és pontozzák őket. Nem pedig felírják a nevüket egy papírra és akkor aki a legnagyobb név azt teszik az első helyre. Valószínű, hogyha csúcsformában van, akkor megnyeri a versenyt, de nem abban volt, így szerintem reális volt az eredmény.
    Arról nem is beszélve, hogy feltételezted, hogy itt több versenyző csak erre a versenyre készült, és 100.000 Forintokat költött rá. Semmi baj, legközelebb majd megnézed a versenyt.
    Nos, Attilahun. Látom, nem sikerült elvégezni az általános iskolát, így egy kis gyorstalpaló tanfolyam szövegértelmezésből:
    "ja 150 ember km/sor egészen Szegedig (csacskaság)"
    Tudom, ez rögtön felső tagozat, de hátha megérted. Ha valaki azt mondja, hogy kilóméteres sor van valahol, az nem azt jelenti, hogy 1 km hosszúságú az a sor, hanem azt, hogy nagyon hosszú. És tényleg nagyon hosszú sor volt.
    "akkor minek pontoztatok, ha meg pontoztatok, akkor meg most show volt (csacskaság)"
    Rendkívül nehéz lehet megéreteni, hogy ez egy verseny keretek között zajló show, bemutató volt. Képzeld, volt élőzenekar, pózolt a Vörös Zoli, bemutattak egy filmet. Ez ugye a show része. Emellett a résztvevő, tulajdonképpen bemutatózó versenyzőket lepontozták, és adtak nekik óriási kupákat.
    "a többi 50 magyar bodybuilder meg közben áttért a sakkolimpiára (csacskaság)"
    Ott volt Tóth Dani, Lauter Viktor, Vörös Zoli, Szakács Sándor, Dudás Antal, Jenei István, Bodó Imi, Lakatos Mihály... na gyorsan mondj 50 hasonló kaliberű magyar testépítőt. Vagy tudod mit? Mondj csak 5-t.
    Nem adsz igazat abban bunnynak, hogy "ezt a témát a tápkieg. cégek nem tudják finanszírozni"
    Szóval szerinted tudják? Hogyne, ezért olyan sűrű a tavaszi versenyszezon. Meg volt olyan sűrű tavaly is. Amiket most csinál a bunny az is magánpénzből megy. Évi egy-két verseny szponzori pénzből édeskevés.
    Bunny azt mondta, hogy nem tudta nézni a versenyt, ezért nem tudja milyen formában volt a Dudás Antal, te erre azt mondod, hogy miért nem tudja, hisz kezet fogott vele... :D Nem vagy egy okos gyerek.
    "Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni "
    Te már csak tudod. Egyébként te hogy-hogy nem felejtessz el lélegezni ennyi ésszel?
    "csacskaság"
    Szép szó. Bár általános iskola 3.osztályban már különbeket tanítanak.
    Bodyman: Te annyi hülyeséget hordtál össze, hogy felesleges kommentálni is. Betűnként baromság. Úgy tűnik van élet 20-as IQ alatt is. Csak az a baj, hogy valahogyan gépelni is tudsz.
  • efitmaster
    Steve, a BSN verseny és csak a hétfői nap költségvetése csak az Extremefit részéről több mint 5 millió forint, csakhogy kicsit tisztábban lásson néhány ember, aki szeretne ezügyben. Ez csak a Magyarországi költségvetése az eseménynek, Ronnie nélkül. A BSN senkinek nem küld Ronnie-t ingyen!!!! Ezt csak pár full idióta képzeli így. Ahhoz hogy Ronnie kitegye egyáltalán a lábát az USA-ból és egy ilyen országba eljöjjön mint Magyarország, ahhoz elég sok minden kell, amit eddig nem sokan tudtak itt ebben az országban összehozni eddig.
    Ronnie most a következő napokban összesen 3 országba megy Európában. Magyarország, Spanyolország és Anglia. Az hogy ebben a háromban Magyarország benne van, azt valakiknek össze kellett hoznia először is, mivel a versenyben ott vannak az olaszok, németek, osztrákok, hollandok és még jópár EU ország! És ennek az összehozásnak az alapja mindenek előtt pár százezer dolláron alapszik, mielőtt bárki szóba állna veled a BSN-nél ezügyben.

A lényeg viszont az, hogy a hétfői egy olyan esemény lesz a testépítésben itt Magyarországon, ami még nem volt.

• Brolly
  • danybuilding
    Szevasz mindenkinek! Eddig tudtam nézni, hogy az ember háta mögött fikázik valaki valakit, de ez szerintem gusztustalanság. Gyerekek, rá kellene jönni, hogy a testépítés nem attól jut előre, hogy másokat fikázunk, hanem elindulunk versenyeken, vagy beülünk és fizetünk érte és edzünk. A testépítést nem emberekért tesszük, nem azért mert "tartozom valakinek", hanem saját magadért és a szeretteidért, barátaidért műveld! Tök mindegy, hogy kinek a veresenyén és miért indúlsz, indúlj azért hogy jobban érezd magad, s hogy a rajongóidnak (ami vagy van most, vagy csak késöbb lesz) örömet szerezz. Gondolom qrva sokan fognak most fikkantani engem is, de hogy őszinte legyek, kicsit kezdett elegem lenni abból, hogy mindenki mindenkit fikázik és nem tudnak leállni. Én is kapok hülyéktől leveleket, de gyerekek. Gondolkodjunk! Szeresd a sportot és műveld, ne dumálj!
  • Steve Namat
    Áhh, bele se szólok...

Csak kijavítok...mert uncsi már...

Ugye tuti a Ronnie-t a BSN küldi ide a saját költségén (ezt biztos köremail-ben dobták szét a neten minden kompetens személynek és nyúlnak) + szóltak nekünk, hogy "szervezünk nektek egy versenyt is vazze'..."... nesze itt van 1.5 milláér por, meg van felesleges 750 ezer Ft-unk is osszátok szét a versenyzőknek, meg küldünk még + 1.5 millát a kupákra, szervezésre stb...ezen ne múljon kedves seggrémfit kft.

Én sok sikert kívánok a további MD kupákhoz és gratulálok a kezdeményezéshez, de ha vkik csinálnak egy másik rendezvényt...ráadásul sokkal komolyabbat és rengeteg pénzből + el tudják érni, hogy végre életében először és utoljára vendégpózoljon nálunk a Coleman 8-szoros Mr. Olympia-ként (ha már a 2005-ös Superbody-ra nem jött el...)...akkor könyörgöm ne kezdjen már minket szidni egy olyan ember akinek elvileg az lenne a célja, hogy elősegítse a magyar testépítő versenysport kiemelkedését a szarból. Ez ám az összefogás! Jah elfelejtettem, hogy ahol "HU"-t ír ki a telefonom ott soha nem lesz összefogás...soha nem is volt a történelemben. De ha nem segítjük egymást, legalább ne hátráltassuk!

Azon meg ne szépítsünk, hogy a versenyzőknek igenis komoly DÍJAZÁS KELL! Mi éppen ezen (is) vagyunk! Tökjó ez a "vidék tour", semmi bajom vele, de ez csak a közönségnek jó... Én érdekes módon 17 évesen fel tudtam utazni Pestre a Superbody-t megnézni...mert már akkor is ez a sport volt a legfontosabb az életemben és szartam a kilométerekre. Szegény 2007-es nézőknek meg nehogy fel kelljen utazni mert pénzbe kerül... A versenyzők min. 3-12 hónapot készülnek egy versenyre SOK pénzből, majd leutaznak vidékre (vagy vidékről vidékre...mindegy) további X Ft-ért, hogy 10 ezerért lekenhessék magukat és küzdve a rosszulléttel és a diéta + felkészülés miatti kimerültséggel megmutathassák magukat a nézőknek. Namost itt van ez a múltheti szituáció..."bemutató verseny"...azért van, hogy népszerűséget megszerezzék a versenyzők... Nem értem. Nincsenek még formában, nincs fotó róluk (OK, remélem videó lesz...), nincs kellő honoráriumuk, de van elköltött pénzük felkészülésre, utazásra, barnítóra stb. A végeredmény pedig egy nagyon jó hangulatú kis összejövetel amit nem is kétlek, hogy élveztek a nézők, de hogy ez a versenyzőknek miért jó azt nem tudom, de majd megkérdezem tőlük....

OK, ezek gyermekbetegségek + részemről szőrszál hasogatás...csak felhúz, hogy emellett lépten nyomon obszcén stílusban van leszólva (nem pont ezen az oldalon) a szezon egyetlen komoly szervezésű és díjazású rendezvénye a BSN Grand Prix. Ennyi.

Az MD kezdeményezés jó és sok sikert hozzá még egyszer! Az alábbi stílus meg uncsi, erőltetett és NAGYON béna.

• drugs bunny
    nos bodysegg.

1. áruld el, hogyna lehet ugy megvágni egy videót hogy máskép mutatssuk be? pl. cgi digitális technikávalé feljavítsuk az enigma hátsó pózait 5 millió dollárért? vagy letomptísuk azt a hatalams füttyköncertet? :DDD

2. hát nem tudom, gondoljuk, de mondjuk irhatnál valami értelmese butaságot is erre! netán még én vagyopk a hülye hogy összebasszák az öltözőt?

3.nálam a köszönés nem benyalás éppen! mondjuk ha valakit leszrnak az általáéban a sunnyogó kis férgekre jellemző! de a többi kis haverod - bár az itteninél jelentősen mérsékeltebb pofával - meg se pisszentek - legalább ott volt, bár nekem nem fedték fel magukat!

4. nem a szájtek fizette, de te biztos mindent jobban tudsz nálunk!

a másik beidézett kis butaságokon jót röhögtem, vicces amikor okosok megmagyarázzák a tápkieg cégek finanszírozási lehetőségeit hivatkozva olyanokra akik pl a mátra kupán semmi díjat nem adtak a szokásoshoz képest VÁNDOR kupát adtak mert még arra se volt pénzük! mintha mi csinálnánk bajnokok éjszakáját megint fél milla helyett egy kupával és slussz. a ronniet a bsn küldte ide a saját költségén pl. . ja és az 50 magyar bodybuilder biztos a multifos kupán indult! :DDDDDDDD

ja bodyman, asszem nem én vagyok a homokos, a homokosok gyakran két ssel írjék anevüket, meg iylesmi buta neveket választanak mint "bodyman" hogy mdenki tudja, micsoda kis idióták.

várlak szeretettel holnap!

• drugs bunny
    bodyman, hogy is hivnak téged?
  • BodyMan
    maga Bunny egy hatalmas nagy csacskasag!!!

"tízezer néző, aki majd letölti a videót!"
    vigyazzunk ezzel, mert egy videon keresztul nagyon egyszeruen lehet maskepp bemutatni a dolgokat, mint ahogy azok valojaban zajlottak! Csak vagdosas kerdese.

"13 embernek is sikerült összebaszni a fóliázás ellenére az öltözőket"
    szoval megiscsak volt "par paraszt, akik miatt nem lehet jo kapcsolatot kialakitani a epulet uzemeltetoivel" (Bunny) - hogy is van ez, gondoljuk csak szepen vegig?!

"Megemlíthetném persze azt hogy jól esett volna nekünk verseny után, ha odajön egykét versenyző, hogy sziabazdmeg vagy valami, nem rohanna mintha kergetnék."
    valakit ennyire leszarnak, csak azt hittek, hogy ez egy bazi nagy lehetoseg lesz - Bunnynak benyalni.

"Ez nem ájefbibi, mi barátként vártuk őket és a magam részről személyesen hívtam volna meg mindenkit kajálni kis bankettünkre"
    de kurva jol fizet a száj(ba)tek!!!
  • BodyMan
    Bocsi Bunny, nem volt sajtovisszhang? Azok utan, hogy az egesz vilaghalon a nogyuloleteddel (ami egyertelmu homokossagra utal) kivivtad a vilag ellenszenvet a testepitokkel szemben? Ezek utan mit vartal? Es a versenyzoktol? Jenei Istvan tartozott a BME fellepes es a boszniai ut miatt; Varga Daniel fosott (fosik), mert nem tudja, hova huzzon, mit kezdjen magaval; Enigma szinten; Pokroczos Gyuri mint mindenen, ezen is ott volt; Lakatos Mihaly megint csak az elkotelezetted; Micke Gumse sem veletlenul "csoppent" oda. Ezzel szinte felsoroltam az osszes nevezot. Valahgy nem a veletlen vak szerencse hozta ossze a versenyzoket

Es ebbol lesz meg ketto verseny a tavasszal??? Legalabb lesz egy Superbody, aminek lesz is ertelme!

Szoval volt akkor egy pontozasos show az (elore tervezett csucsforman kivuli) versenyzokkel???

• Hmmmmmm
    kár volt ezt a segg hsz-t leírnod... csacskaság khm khm jó szó ..kicsit langyos
  • PyRex
    a válaszokat ki írta...?
  • Attilahun
    Ezt olvastam a témába vágó úgy hiszem...

A támadásdedikálás kilométeres sorral azt hiszem önmagáért beszél(Bunny)
    ja 150 ember km/sor egészen Szegedig (csacskaság)

A verseny valójában nem igazi verseny volt. Inkább egy show, bemutató (Bunny)
    akkor minek pontoztatok, ha meg pontoztatok, akkor meg most show volt (csacskaság)

Most mindenki itt volt aki számit. Kevés? Ennyi versenyző van, maroknyi! Ennyien akartak tenni

valamit saját magukért! (Bunny)
    a többi 50 magyar bodybuilder meg közben áttért a sakkolimpiára (csacskaság)

ezt a témát a tápkieg. cégek nem tudják finanszírozni (Bunny)
    a Superbodyt a jézuska pénzeli, a Colemann meg Steve Namath két szép szeméért jön ide, a Tisza Kupát

önkéntes adományokból hozzák össze, a Mátrát meg a Buranits csapat társadalmi munkában ingyenesen

önkéntes felajánlással dalolja össze (csacskaság)

Enigma nem tudom milyen formában érkezett, nem volt alkalmam nézni, felsőtestre elég jónak tűnt de

valószínűleg a lába, hajlító farizom még mindig a gyengéje – mindesetre úgy tűnik, magára talált

idén! (Bunny)
    akkor kivel fogtál kezet,Dudás havert már kevered valakivel. Kell egy kis fényezés, hogy mennyen már

a következő showra, mert nem lesz induló 3. hely(???) (csacskaság)

Ez egy bemutató verseny volt - Jenei Pisti el sem akart indulni de én külön megkértem rá (Bunny)
    Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni (csacskaság)

Megemlíthetném persze azt hogy jól esett volna nekünk verseny után, ha odajön egykét versenyző, hogy sziabazdmeg vagy valami, nem rohanna mintha kergetnék. Ez nem ájefbibi, mi barátként vártuk őket és a magam részről személyesen hívtam volna meg mindenkit kajálni kis bankettünkre (Bunny)
    bizony ez durva minden sportembertől, de már tanulhattál volna, megismerhetted volna a körülötted lévőket is (csacskaság)

Talán majd egyszer rájönnek többen, mi a különbség! Talán majd egyszer megértik a versenyzőink, hogy ha nem indulnak ott ahol eddig leszarták őket, akkor egyesek el fognak gondolkozni azon hogy mindent megtehetnek-e. (Bunny)
    no comment (csacskaság)

• 170Kg
    Ott voltál? Neeeem? Akkor minek jár a szád feleslegesen? Én láttam a versenyt, laikus szemmel ugyan, de véleményem szerint a pontozás igenis korrekt volt! Mellesleg egy bundához szervezés is kell, ezen a versenyen viszont független bírók voltak. Olyan függetlenek voltak, hogy bunny az egyiküknek a nevét se tudta :)

Nem igazán volt fütyülés. Ezt honnan veszed aranybogár? Enigma azért lett harmadik, mert volt két nála jobb formában lévő versenyző. Mellesleg akár lehetett volna második is, olyan szoros volt a verseny. Ahogy bunny is írta, a szabadpóz döntött. A győztes szabadpóza kiemelkedően jó volt. Ötletes volt. Kár hogy nem láttad ;)

Jenei Pistire nem is ismertem rá amúgy. A bbtv-ben láttam, de akkor sokkal jobb formában volt. Tudtam hogy nagy nevű versenyző, de az a forma nem volt AZ a forma. Ezt el is mondta akkor. Jah, és mellékesen megyjegyzem nem a MD kupára készültek fel, a diétából még elég sok volt hátra, nagyobb versenyre időzítik a formát, de majd meglátod.

Ez a verseny azért volt hogy legyen. Csak úgy. Hogy lássuk a Lauter Viktort, a Tóth Danit, meg a Vörös Zolit, és persze a vesenyzőket. A Lakatos Misin kívül senki nem volt csúcsformában... bár állítólag ő se :D

A csajokat mondjuk én is hiányoltam... na, azért nem volt minden szavad hülyeség :D
  • csuszi
    hétfőn tolok egyet az edzőteremben ;)
  • PyRex
    képet! :)
  • viizo
    nekem ilyen szempontból szerencsém van, a gyaloglás, kocogás, futás, nem állnak messze tőlem, középsuliban versenyszerűen futottam, és azon kevesek közé tartozom, akik kifejezetten szeretnek pl. futni, csak a fránya idő, sosincs elég idő ilyesmire :(

de most eldöntöttem a változtatásokat és azon leszek hogy tartsam magam az új menetrendhez :)

• csuszi
    és még néha egy kis csoki is belefér. a lenmagolajat kihagytam, az napi 3 evőkanál. jah és aerob nuku, utálom, tudom hogy kellene,lehet oltani, de énmár régóta úgy edzek,hogy csak azt csinálom amihez tudomhogy van akaratom hosszútávon csinálni. és ebbe a hasazás és az aerob nem tartozik bele...
  • csuszi

jó hozzáállás, már csak meg kell fogadni.
    érdekesség: mielőtt értelmesen kezdtem diétázni (jó régen:)), sokkal kevesebbet ehettem szemét kajából térfogatra, mint most. én ezért lettem egészséges diétás, mert imádom a hasam, finomat is eszem, és sokat is:) még a középiskolában ez egy szendvics egy nap volt;) ma meg megeszem 60-70 deka cicit, 125 gramm rizst, reggelire zabot (10dkg), fehérjeturmixot, brokkolit vagy parajt vagy spenótot vagy sóskát tükörtojival, és lassítanom kella a fogyást:) úgy hogy az anyagcserém sokkal lassabb mint fiatal csikó koromban:) már ezért megéri
  • viizo
    csóri :DDD
    ez jó :)

szerencsére nem vagyok túlzottan sértődős, és jó tanácsokat kaptam, mégha soxor olyan stílusban is, amilyenben :)
  • csuszi
    azért ennyire nem kellett volna csórit leoltanotok. bár amit írtatok az igaz, de ti is voltatok kezdők;)
  • bbcolos
    Ne aggódj, még videó is lesz. Vitázni meg nem állok le se veled, se a többi klónnal mert értelme nincs.... Azért azt érdemes megdigyelni, hogy kik kezdik mindig itt a hangulatkeltést ;)
  • csakkk
    Amilyen formabontó volt a kisteleki testépítő verseny (lásd anno megjelent had ne minősítsem beharangozó DB által fogalmazottat), olyan formabontóra sikeredett először is a verseny. Kevés résztvevő. Nők egy szál se. Meglehetősen érdekes pontozás, s vele együtt érdekes eredmény!!! Dudás Antal 3. helyezett (óriási nem tetsző fütty kíséretében). Röhejes eredmény (saját vélemény!!). Gondolom Dudás Antal is egyetért ezzel (ha olvassa). S hogy Jenei István csak az utolsó???? Ugye ez meg vicc volt. Kíváncsi vagyok, ők újból indulnak a következő MD kupán a hétvégén? Nem tartom valószínűnek. Most is csak ülök és ülök és nem tudom megemészteni miért lett a harmadik Dudás? Egyértelmű volt hogy minimum az első. Tegyék már közre a képeket. Lássák már azok is akik nem voltak ott. A formabontó verseny után nagy csend, majd egy formabontó szöveges beszámoló.
    Idézet:" nem kellett az eredményt komolyan venni, mégis hiszti volt, pedig a nézőknek versenyeztek, a sportnak, nem az egójuknak kellett volna, hanem rá kellene jönni, hogy a népszerűséget kel mesgzerezni, mert ez váltható majd később komolyabb dolgokra." Ebből azt kell értelmezni, hogy ne vedd komolyan ezt a versenyt, ne áldozz 100.000 Ft-ot a felkészülésre, ne edz keményen orrba-szájba, és ne hisztizz. Azért ez kemény kritika minden hisztiző testépítőnek. Ugyan nem tartozik szorosan a versenybeszámolóhoz, azért a hosszúra sikeredett utolsó bekezdés nem semmi. Biztos, hogy akiket felsorolt ebben a kritikában, azok ezért bojkottálták a kisteleki versenyt?