12316971501353788406.png
  • Padlócsempe
    Szép jó estét mindenkinek!
    Nem terveztem erre a fórumra a beirogatást, de hirtelenjében annyi butaság hangzott el egy rendezvénnyel kapcsolatban (MD kupa), amin ott voltam, hogy úgy éreztem segíteni kell egyeseknek a gondolkodásban, hátha majd képesek lesznek megérteni akár bővített mondatokat is.
    Bár nem szívesen írok ilyen stílusban, de muszáj lesz.
    Kezdjük mondjuk csakkk hozzászólásával.
    Ott voltál a versenyen? Ha igen, akkor szépen megbeszélhetted volna mondjuk bunnyval az észrevételeidet. De szerintem nem, te nem voltál ott. Bárhogy is töröm a fejem, nem sikerült rájönnöm, hogy akkor mégis mi vezérelt arra, hogy egy darab szót is írj róla? Hogy vetted a bátorságot, hogy egyetlen szó is elhagyja erről fogaid kerítését?
    Ezt arra tekintettel kérdezem, hogy sikerült jó nagy hülyeségeket írnod:
    Szóval érdekes pontozás és eredmény... Tudod kik voltak a bírók? Segítek, például Lauter Viktor. Tudom, nem annyira hozzáértő, mint te, de azért megpróbált pontozni. Fütty kíséretében lett 3. helyezett Dudás Antal? Érdekes én nem hallottam, de ezt tudjuk be annak, hogy rossz volt a terem akusztikája, bár valószínűbb, hogy szimplán hülyeség. El kell ismerni, nagyon jó formában volt, szerintem is remek volt a fizikuma, lehet én is előrébb tettem volna, de úgy érzem a bírók jobban értenek hozzá, mint én. Ettől még óriási fütty nem volt. Vicc, hogy a Jenei Pisti utolsó? Ha otthon, a számítógép elől próbálod elemezni az eredményt lehet annak tűnik, de sajnos ez úgy működik, hogy a versenyzők felmennek a színpadra és pontozzák őket. Nem pedig felírják a nevüket egy papírra és akkor aki a legnagyobb név azt teszik az első helyre. Valószínű, hogyha csúcsformában van, akkor megnyeri a versenyt, de nem abban volt, így szerintem reális volt az eredmény.
    Arról nem is beszélve, hogy feltételezted, hogy itt több versenyző csak erre a versenyre készült, és 100.000 Forintokat költött rá. Semmi baj, legközelebb majd megnézed a versenyt.
    Nos, Attilahun. Látom, nem sikerült elvégezni az általános iskolát, így egy kis gyorstalpaló tanfolyam szövegértelmezésből:
    "ja 150 ember km/sor egészen Szegedig (csacskaság)"
    Tudom, ez rögtön felső tagozat, de hátha megérted. Ha valaki azt mondja, hogy kilóméteres sor van valahol, az nem azt jelenti, hogy 1 km hosszúságú az a sor, hanem azt, hogy nagyon hosszú. És tényleg nagyon hosszú sor volt.
    "akkor minek pontoztatok, ha meg pontoztatok, akkor meg most show volt (csacskaság)"
    Rendkívül nehéz lehet megéreteni, hogy ez egy verseny keretek között zajló show, bemutató volt. Képzeld, volt élőzenekar, pózolt a Vörös Zoli, bemutattak egy filmet. Ez ugye a show része. Emellett a résztvevő, tulajdonképpen bemutatózó versenyzőket lepontozták, és adtak nekik óriási kupákat.
    "a többi 50 magyar bodybuilder meg közben áttért a sakkolimpiára (csacskaság)"
    Ott volt Tóth Dani, Lauter Viktor, Vörös Zoli, Szakács Sándor, Dudás Antal, Jenei István, Bodó Imi, Lakatos Mihály... na gyorsan mondj 50 hasonló kaliberű magyar testépítőt. Vagy tudod mit? Mondj csak 5-t.
    Nem adsz igazat abban bunnynak, hogy "ezt a témát a tápkieg. cégek nem tudják finanszírozni"
    Szóval szerinted tudják? Hogyne, ezért olyan sűrű a tavaszi versenyszezon. Meg volt olyan sűrű tavaly is. Amiket most csinál a bunny az is magánpénzből megy. Évi egy-két verseny szponzori pénzből édeskevés.
    Bunny azt mondta, hogy nem tudta nézni a versenyt, ezért nem tudja milyen formában volt a Dudás Antal, te erre azt mondod, hogy miért nem tudja, hisz kezet fogott vele... :D Nem vagy egy okos gyerek.
    "Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni "
    Te már csak tudod. Egyébként te hogy-hogy nem felejtessz el lélegezni ennyi ésszel?
    "csacskaság"
    Szép szó. Bár általános iskola 3.osztályban már különbeket tanítanak.
    Bodyman: Te annyi hülyeséget hordtál össze, hogy felesleges kommentálni is. Betűnként baromság. Úgy tűnik van élet 20-as IQ alatt is. Csak az a baj, hogy valahogyan gépelni is tudsz.