12316971501353788406.png
  • Attilahun
    Ezt olvastam a témába vágó úgy hiszem...

A támadásdedikálás kilométeres sorral azt hiszem önmagáért beszél(Bunny)
    ja 150 ember km/sor egészen Szegedig (csacskaság)

A verseny valójában nem igazi verseny volt. Inkább egy show, bemutató (Bunny)
    akkor minek pontoztatok, ha meg pontoztatok, akkor meg most show volt (csacskaság)

Most mindenki itt volt aki számit. Kevés? Ennyi versenyző van, maroknyi! Ennyien akartak tenni

valamit saját magukért! (Bunny)
    a többi 50 magyar bodybuilder meg közben áttért a sakkolimpiára (csacskaság)

ezt a témát a tápkieg. cégek nem tudják finanszírozni (Bunny)
    a Superbodyt a jézuska pénzeli, a Colemann meg Steve Namath két szép szeméért jön ide, a Tisza Kupát

önkéntes adományokból hozzák össze, a Mátrát meg a Buranits csapat társadalmi munkában ingyenesen

önkéntes felajánlással dalolja össze (csacskaság)

Enigma nem tudom milyen formában érkezett, nem volt alkalmam nézni, felsőtestre elég jónak tűnt de

valószínűleg a lába, hajlító farizom még mindig a gyengéje – mindesetre úgy tűnik, magára talált

idén! (Bunny)
    akkor kivel fogtál kezet,Dudás havert már kevered valakivel. Kell egy kis fényezés, hogy mennyen már

a következő showra, mert nem lesz induló 3. hely(???) (csacskaság)

Ez egy bemutató verseny volt - Jenei Pisti el sem akart indulni de én külön megkértem rá (Bunny)
    Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni (csacskaság)

Megemlíthetném persze azt hogy jól esett volna nekünk verseny után, ha odajön egykét versenyző, hogy sziabazdmeg vagy valami, nem rohanna mintha kergetnék. Ez nem ájefbibi, mi barátként vártuk őket és a magam részről személyesen hívtam volna meg mindenkit kajálni kis bankettünkre (Bunny)
    bizony ez durva minden sportembertől, de már tanulhattál volna, megismerhetted volna a körülötted lévőket is (csacskaság)

Talán majd egyszer rájönnek többen, mi a különbség! Talán majd egyszer megértik a versenyzőink, hogy ha nem indulnak ott ahol eddig leszarták őket, akkor egyesek el fognak gondolkozni azon hogy mindent megtehetnek-e. (Bunny)
    no comment (csacskaság)