33479
12316971501353788406.png
  • efitmaster
    Egyébként az árakat érdemes hetente vagy legalább havonta csekkelni, mivel elég gyorsan változhatnak.
  • efitmaster
    Mi vettük fel velük a kapcsolatot természetesen. Ryan De Luca-t(a tulajt) eléggé nem érdekli, hogy van e itt vagy nincs.:)Több mint 100ezer regisztrált felhasználóval az oldalán.
  • bandus
    én is körülnézetm külföldön, pá árura, pl az universalos storm még szállítással együtt is majnem 4ezerrel lett volna olcsóbb. de az tény, hogy a bbuilding.hu-nak most nagyon jó árai vannak. ennek az oldalnak egyébként mennyi köze van a bodybuilding.com-hoz, mert nagyon hasonló hozzá. ők kértek meg titeket, hogy szerkesszetek nekik egy magyar oldalt, vagy ti vettétek fel velük a kapcsolatot? netán teljesen független? (amit azért nem hiszek)
  • efitmaster
    somati,

egyébként megnéztem jobban ezt az angol céget, mert kiváncsivá tettél http://www.thesupplementsite.co.uk , amit belinkelték és összehasonlítottam az árait a mieinkkel.

BSN, MuscleTech, Gaspari, Anabolix Xtreme, MHP, ALRI termékeknél szinte az összes árban jobbak vagyunk náluk.

Pár példa:

MuscleTech-HydroxyCut Hardcore 120 caps 32,99 Font, ami 12,536Ft, a www.bodybuilding.hu - pedig 11,680Ft

BSN - No-Xplode 36,99 font és 34,99 ha kettőt veszel, ami 14,056Ft és 13292Ft, az extremefit -en most éppen 13,874Ft.

MHP - A-BOMB 45,99 Font, ami 17,476Ft,ami most az extremefit-nél:15,149Ft

Anabolic Xtreme - Hyperdrol X2 47,99 font, ami 18236Ft és ami most a bodybuilding.hu -n 20,485Ft.

Anabolic Xtreme Mass FX 46,99Font 17,856Ft, ami a bbuilding.hu 17850Ft

Gaspari - Novedex nálunk 13,770Ft, az angoloknál pedig 41,99Font, ami 15,956Ft.

stb

Szóval, keményen turkálnod kell, ha európában jobb árakat akarsz kapni most nálunk ezekre a brandekre.
  • efitmaster
    Akkor férfi.:-) bocs a srácért. Biztos öregebb vagy már.

Örülök, hogy nem kell vámot és áfát fizetned. Bár mi is így hozhatnánk a cuccot Magyarországra.:-) Majd talán gyurcsány vagy orbán elintézi.:-)
  • somati
    "Srác"... :))
    Efitmaster: tőlem még nem kértek vámot az europeansupplements.com-tól jövő cuccokra. És nem BSN termékeket szoktam rendelni kintről.
  • efitmaster
    somati nem húzom fel magam, mivel rengeteg ilyen srácot ismerek mint te és megértem az indokaidat.

Gondolod, mikor mi indultunk, nem láttuk ezeket a dolgokat?
  • efitmaster
    Ahhh, most látom, hohy a europeansupplement az nem is angol, hanem amerikai cég, tehát az árút amerikából postázza. Úgy pedig, ha megfizettetik veled a vámot és az áfát, akkor drágábban kapod meg mondjuk a BSN Nitrixet, mint most az extremefit-en.

Az angol cég, amit belinkeltél a http://www.thesupplementsite.co.uk/, az meg a BSN-Cell Mass-t 34.99 fontért adja, ami 13.290 FT kb és plussz még ide küldik neked. Az extremefitnél a BSN-CellMass most 13650 Forint. Tehát jobban jársz, ha a BSN termékeket az extremefit-nél veszed.

Persze más terméken lehet, hogy tudsz spórolni, mivel nem minden amerikai cég ad nekünk jó árakat sajnos. A Muscletech és a BSN a két legnagyobb támogatónk. a többi eléggé leszarja egyenlőre, mi folyik itt.:-)
  • somati
    Nyugi efitmaster, nem kell felhúznod magadat. Teljesen normális hangvételben írtam neked, te meg faszozod az angolokat, és cinikusan "kedves somati"-zol.
    Eddigi rendeléseimmel nem 1-2000, hanem (legalább) 300-400000 forintot spóroltam meg (hozzátok képest), azt hiszem ez nekem elég érv az angol boltok mellett. Mo.-on nem kolbászból van a kerítés, és nem azért keresem a pénzt, hogy másokat méggazdaggabbá tegyek, de szerintem ezzel sokan mások is így vannak. Nehéz lenne megmagyarázni, hogy x helyen vásároljak y helyett 30-50%-kal drágábban, mert x újságot ad ki, versenyt szervez, stb. Sajnos ez a világ nem szeretetszolgálat, komolyabb dolgokra fordítok pénzt, amiknek van is értelme, a megspórolt pénzből pl. környezetkímélőbb autót, energiatakarékos izzókat veszek és még sorolhatnám.
    Mindettől függetlenül jó boltot csináltok (különösen tetszik, hogy sok termékteszt van nálatok és lehet belőlük okulni), csak gondoltam hozzászólok, hogy látszódjon az alternatíva is.
  • efitmaster
    Rengeteg vevőnk van szerencsére, különben már rég éhenhaltunk volna és köszönet ezért mindenkinek, aki minket választ www.extremefit.hu vagy akár www.shopbuilder.hu, hogy csak két magyar céget említsek, aki támogatja a magyar testépítést többé kevésbé.

somati, bárki bárhonnan rendelhet ilyen termékeket és nem hiszem, hogy magyar forgalmazó bármikor is versenyezni fog árakban akár angol cégekkel is.

Van pár dolog, amit már lehet, hogy említettem, de azért leírom neked újra, még akkor is, ha nem nagyon érdekel téged.

Az angol cégeknek nem kell termékleírásokat, ismertetőket, magyar nyelvű katalógusokat fordítania és készítenie. Az amerikai gyártók megteszik helyettük.

Még magazin reklámokat sem fontos megjelentetniünk a termékeikről, mivel a cégek kifizetik helyettünk az amerikai FLEX és hasnló reklámokat és ezek megjelennek angliában is, magyaroszágon meg mi fizetjük ki helyettük. Teház az angol forgalmazó elég lusta és dől hozzá a lé. Azután, hogy mi Magyarországon megismertettünk ezeket a termékeket.:) Mivel előtte szinte a kutya nem rendelt ilyen termékeket se angliából, se amerikából. Csak a scitecet nyomta itt mindenki évekig.(nagyon nagyon kevés kivétel volt, aki tudott angolul és felment pár külföldi oldalra stb.)

Továbbá az általad belinket angol cég úgy szar le téged és magyarországot, ahogy kell. nem fog neked 200 oldalas testépítő magazint kiadni 10.000 példányban magyarul. Ez lehet, hogy neked nem fontos, de sokan szeretik az ilyesmit, hogy épüljön kicsit jobban a magyar testépítő kultúra. Az angol nem fog olcsóbb magazinokat sem támogatni, mint a Pump&Flex.

Nem fog neked testépítő videókat és TV műsorokat készíteni magyarul, mint a Musclebuilder(bunny) vagy az extremefit(Sport1-Gyurma) lehet, hogy te leszarod ezeket, de sok ember szereti és valakiknek ezeket ki kell fizetnie.

Nem fog neked testépítő versenyeket szervezni magyarországon az angol fasz, és díjakat felajánlani magyar versenyzőknek vagy támogatni versenyzőket, és a büdös életben nem fogja neked idehozni Ronnie Colemant vagy mondjuk Jay Cutlert. Lehet, hogy ezt is leszarod, de azért nem rossz az ilyesmi a mi kis országunkban.

Szart se fog itt tenni senkiért az angol céged, kedves somati. Csak levesz rőlad pár fontot és ezer vagy 2 ezer forintot megtakarítassz egy Nitrix-en mondjuk.

Hát ennyi még ehhez hozzátartozik szerintem.;-)
  • somati
    Még annyit hozzátennék, hogy az USA-ból is lehet rendelni, csak az USA-beli boltokkal néha pepecselni kell a szállítás miatt, és ha nagyobb összegű cuccot rendelsz, akkor lehet, hogy megvámolnak, bár az a helyzet, hogy még VÁM-mal együtt is jóval olcsóbb kintről rendelni.
  • somati
    Efitmaster: a bodybuilding.hu árai már nem rosszak, mégis angliából szoktam rendelni, mert onnan még szállítással együtt is (néha jelentősen) olcsóbbak a tápkiegek, mint ha tőletek venném. Pedig az angol font még drágább, mint az euro.

itt egy bolt:
    http://www.europeansupplements.com/
    másik:
    http://stores.ebay.co.uk/Beyond-Health-Nutrition-Centre
    mégegy:
    http://www.thesupplementsite.co.uk/

Csak nézelődni kell, összeírni, hogy hol mi olcsóbb, rendelni, és 1 héten belül megjön az árú.
    Persze belátom, hogy sokan ódzkodnak az ilyesfajta netes, külföldi vásárlástól, tehát biztosan van jópár vevőtök. :)
  • efitmaster
    Ja és még a magyar és az EU árakhoz nem is tettem hozzá, hogy Magyarországon és más pországokban is, teljesen érthetően, a Márka forgalmazójától a kis és nagykersekedők elvárják, hogy biztosítson 30-40%-os kis és nagyker árrést minden terméken a viszonteladóknak, hogy megérje nekik az üzleteiket üzemeltetni és fenntartani, akár még kis városokban is. Tehát reklámozzon elég magas listaárakat a forgalmazó. Ez kereskedelmi elvárás. Tehát a dolgokat nagyon sok nézőpont, érdek és tényező szabályozza. Például, ha mi nagy akciókat reklámozunk a termékeinken mert megtehetjük, mint közvetlen gyártói forgalmazó, akkor a vevőink örülnek, a viszonteladóink pedig mérgesek ránk, akiknek ugyanúgy vannak törzsvevőik, viszont a viszonteladók(keresekedő partnereink) árrése csökken, ha mi nagy kedvezményeket reklámozunk és mindenki nagyon happy lesz, csak a kereskedők nem, mert éppen éhenhalnak.

Szóval hosszú előadásokat lehetne tartani az árképzésekről...és sok szempontot figyelembe kell venni...
  • efitmaster
    Bocs a kicsit hosszúra sikeredett válaszért.:)
  • efitmaster
    Hát ez az, amit senki nem fog tudni megválaszolni soha.

A legegyszerűbb válasz az, hogy a magyar cégek és emberek mind pénzéhesek és le akarnak húzni pénzzel mindenkit.:)
    Ez a magasabb iq-s olvasóknak a válasz.:)

Na most komolyabban megnézve kicsit:

Először is például a BSN termékek ára nem triplája, hanem a duplája az amerikai árnak kb. Csak egy durva megközelítő példát vegyünk, mert vannak különbségek. Először is meg kell különböztetni egy webáruház árait amerikában és egy fizikai áruház árait amerikában, mint például a GNC. A GNC áruházakban majdnem dupla annyiba kerül minden, mint amit a különböző amerikai webstore-okban látsz.

A bodybuilding.com-on például egy BSN-NO-Xplode most 38.95 USD. A GNC-ben kb. 50-60USD. Ha a bodybuilding.com árát beszorzod mondjuk 200Ft-al(durván, mivel ez napról napra ingadozik), akkor az 7790Ft. Most a bodybuilding.hu ugyanez a termék 14.800Ft, ami tartalmazza a 20% áfát és a 12.8% vámot. Ha csak ezeket az adókat levennénk, mivel ez az állam bácsihoz kerül, akkor 11.000Ft lenne kb. Az extremefit.hu weboldalon most az No-Xlode 13.874Ft, ami szintén tartalmazza a fenn említett magyar forgalmi adót és vámot. Amiket az amerikai árakon nem látsz.

Továbbá, amit az amerikai webáruházaknak nem kell megtennie a magyar áruházakhoz képest:

1. Az amerikai webstore-oknak nem kell előre fizetniük az árújukért és várni rá minimum 3-4 hetet, hogy odaérjen hozzájuk a gyártótól! Tehát az amerikai webstóroknak egy fillért nem kell befektetniük áruba. ez nagyan nagyon nagy előny!

2. Nem kell reklámozniuk a gyártók áruit, mivel a gyártók amerikában megfizetik a reklámokat nagyon sok pénzért havonta. Ellenben a magyar forgalmazókank a gyártók reklámjait fordítaniuk kell, újraeditálniuk és megjelentetniük magazinokban, amikkel informálják a magyar embereket a termékekről, különben szinte a kutya nem foglalkozna a BSN-nel és más jelentős márkával és termékkel Magyarországon. csak a magyar Extremefit/MuscleMag magazin egy számának költségvetése kb. 10 millió forint.

3. Az amerikai gyártók árain nincs 20% ÁFA és 12.8% vám és amerikából szállítás magyarországra, ami 15-20% többlet az árakon.

4. Magyaroszágon fenn kell tartani egy raktárat és több üzletet, személyzetet és vezetőt, akik be vannak jelentve és adót fizetsz meg társadalombiztosítást utánuk, elvárják, hogy legyen magyar katalógusod, szuper minőségű magazinod, rendezz versenyeket, szponzorálj magyar versenyzőket, tarts fenn szuper weboldalakat, mindig legyen fullig a magyar raktárad, ami légkondis, hogy a hatóanyagok ne menjenek tönkre stb. és add ingyen az árút mindenkinek.:) És válaszolj mindenki kérdésére és lehessen téged baszogatni is.:)

5. A magyar forgalamzók az amerikához képest jelentéktelen eladási mennyiségek miatt kicsit le vannak szarva minden szempontből, árak támogatás stb...Nem tudsz a gyártóknál hihetetlen olcsó árakat elérni, csak elég hosszú idő és sok befektetés után.

Szóval ezek csak rövid és tömör példák, miért magasabbak itt az árak. De ha megnézel egy EU webáruházat, akkor ezeket a termékeket mindenhol ugyanilyen magas áron kapod meg az EU-ban, vagy még magasabb áron. Az EU az nem amerika.

Az USA import termékeknél mindig meg lesz ez a különbség. Nézd meg a szoftver árakat, a benzin árát, a parfüm árakat stb...mind féláron van amerikában a magyar árakhoz képest.
  • Gyúrógép
    A kinti és itthoni árakat összevetve pld. a Bsn cuccoknál triplája minden mint kinn.Mitől lesz ez ilyen drága?
  • efitmaster
    eredeti musclebuilder copyright.;)
  • bbcolos
    Elírtam, ALC :))))
  • bbcolos
    Tetszik a CLA leírása ;)
  • efitmaster
    Bizony bizony, nagyon kellemes kis nyitási árakat használunk és tartjuk is remélem egy jó ideig.;-)
  • bandus
    áááá, pont most nézem a shop ajánlatait. a dymatize elite whey kurvajó áron van!!!!!!!!
    vegyen mindenki ilyet:D most már bánom h megvettem a roszabbat, de hát kellett valami protein, és akkor ez még nem volt ilyen áron..
    majd még írom a véleményeket, ahogy folyamatosan nézem át az oldalt.
  • Piller11

nagyon zsír

+fav
  • efitmaster
    Szerintem dobj egy emailt David Robsonnak, a cikk szerzőjének, hogy miért gondolja úgy ahogy, és írj egyet doberman dan-nek is, a másik cikk szerzőjének és a végén eldöntötd, melyik hazudik.:)

Az egyik itt van:

http://www.davidrobsonelite.com/

A másik itt:

www.drugfreebodybuilding.com

Szerintem egy portálnak érdemes sok nézőpontból közölni cikkeket és hagyni az olvasót dönteni arról, hogy mi működik a számára és mi nem. Jobb mint ráerőszakolni egy dogmát az emberekre. Jobb ha az emberek kitalálják maguk a dolgokat maguknak, és a különböző cikkek csak inkább ráirányítják a figyelmüket egy egy témára, amiről a végén maga az olvasó hozza meg a végső döntést úgyis.

Örülök, hogy teszik a felépítés. Bármilyen kritikát szivesen veszünk!

• bandus
    mondjuk most nézem, hogy a cikkek csak fordítások, de akkor se értem, hogy minek két teljesen különböző álláspontot leközölni?:S
    amúgy viszont szimpatikus oldal, jó felépítéssel.. +fav
  • bandus
    hát, az építő kritika, hogy ez az oldal eléggé nevetséges? de legalábbis pontatlan....
    10 tény, amit minden testépítőnek tudni kellene:

6: Végezz Aerobic Edzést Is.
    Az aerobic izomromboló hírnevével ellentétben, ez a fajta edzés valójában nélkülözhetetlen az izomnövekedéshez.

10 gyors tipp a tömegépítéshez:
    4. Állj Le Minden Aerobic Edzéssel
    Az aerobic edzés rossz hatással van a tömegnövelésre

namost akkor hogyisvanez?
  • efitmaster
    ja és elnézést az idiótázásért.
  • efitmaster
    Teljesen lenyűgöztek enigma fotói.:-) Tudod mit, iszok inkább egy scitec whey delitet, az finomabb.:)

www.bodybuilding.hu

Még nagyon visszafogottan, de elindult pár perce.

Egyébként én a versenyből kb 10 másodpercet láttam élőben, mivel kb 50 ember munkájáért feleltem a helyszinen és a helyszinen kívül, tehát én is csak most nézem a képeket a versenyről.

• derrick
    efitmaster vissza az agarokkal, nem egy útszéli kocsmában vagyunk hanem jelenleg a leglátogatottabb gyúrós fórumban. Ez nem egy üzletemberhez méltó (idióta ez azért durva). Ha már nem bírod a gyűrődést, akkor ajánlok egy biotech turmixot, abban sok a nyugtató. Esetleg a Dudás fotója ennyire meggyőzően hatott rád? Nem csodálom :))
  • efitmaster
    Bodó Imi forever!:)
  • info
    kösz a linket
    no 1 szerintem is Enigma volt
  • efitmaster
    derrick,

valószinüleg te nem értessz valamit pontosan.

Nekem a végeredményekhez kb. annyi közöm volt, mint neked. Én nem vagyok bíró és kb annyi közöm volt a versenyhez mint neked. Az én dolgom egész más volt, mint amiről itt szó van. Ugyhogy nem tudom, miért engem próbálsz baszogatni itt. Az én véleményem, ahogy én is kb. a képeket megnézem, hogy enigma nagyon jó formában volt!! Nekem semmi bajom enigmával, sőt éppen tegnap vett nálunk át 75 ezer ft értékü BSN kiegeket. Örülök, ha segíthetek neki ezzel is.

Meghívtam az extremefit fórumra Tozót is pár napja, hogy fejtse ki a véleményét a versenyről és a kérdéses kategóriáról, amit remélem hamarosan meg is tesz. Ha akarod idióta, akkor meghívom az ott résztvevő IFBB bírokat is egytől egyig és akkor azokat oltogathatod, jó?

A verseny bíróit az IFBB hozta a versenyre, plusz volt egy külső bíró, Tozo ebben a ketegóiában.

Te hülye vagy, vagy mi van veled derrick?
  • PyRex
    Miért nem fejezitek már ezt be? Most komolyan meg akarsz győzni mindenkit, hogy ki volt a jobb? Vagy nem értem, mire jó ez az egész. Csomóan ezért nem versenyeznek amúgy ebben a sportban, mert csak a szarkeverés megy szinte mindig, mindenhol :(
  • derrick
    Efitmaster barátom, én is (mint magánnyomozó :(( ) pénzből élek. Bár nem vagyok olyan nagy étkű Berkes 2 millája nem kell. Sőt az extremefit munkaajánlat sem érdekel, de barátom nyílt titok, hogy Bodó hol is dolgozik, ezzel nem mondtál sem nagyot sem újat. Továbbra is hányás az hogy Dudást a harmadiknak hoztátok ki. Tőlem az összes pontozó bírót idecsődítheted hogy magyarázzák a megmagyarázhatatlant. Piller11 idenyomott a fórumra egy-két linket.Meg ezt is? gye vetted a fáradságot, ha nem akkor ideteszem neked ezt a képet. Barátom ne ne a bikinisre koncentrálj :))Szóval ő volt a bajnok a versenyeden!!! Minden más csak kacsa.

• Gyúrógép
    Pisti nem mész ki amcsiba végleg ?Komoly a levelezésed k.zs-vel...
  • PyRex
  • Steve Namat
    King Coleman
  • Piller11
    még két szó a versenyről: se képekben, se videokban nem lehet visszaadni egy rendezvény hangulatát, főleg egy olyanon, mint ez volt!
    aki nem volt ott, az egy nagy élményt hagyott ki, csodálatos színpaddal és a világ legnagyobbjával: Ronnie-val!!!
    Frankó rendezvény volt, egy nagy show, így kell csinálni.
    Reméljük még sok ilyen színvonalas versenyt megélünk még
  • Piller11
    PyRex: a hang most is katasztrófa, a mélynyomó mellett nem csak én szenvedtem meg a rendezvényt :-) ezért mindenkitől bocs
  • Piller11
    Hát igen, a testépítés is egy pontozásos, szubjektív sport, de döntse el ki-ki maga, hogy ki volt a jobb: szabadpózban és összevetésben

további részletek
  • FOXX supreme
    túl nagy, nem szép stb...de hogy lenyűgöző, és tiszteletre méltó az biztos !

Vitaminokra visszatérve :

Én Animal Pakot használok, a napokba fogyasztom el a 2. dobozzal, nyerő, és ebben nem csak vitamin van, ásványi anyagok, csont és izület erősítők, edzés, és teljesítmény fokozó, és van benne egy kis aminosav is...komplett. tolod és kész, nem kell utánna már ezzel a részével foglalkoznod..9400 ft... de hát istenem, ez van:)