Padlócsempe#6315
Megpróbáltam értelmezni derrick mondatait (Már amiben volt alany és állítmány, esetleg még összefüggés is köztük). Én Tóth-Lauter-Vörös szinttű testépítőkről beszéltem, ahogy bunny is, mikor azt mondta, hogy Kistelken ott volt a magyar testépítés krémje.
A netes körlevelekre való hivatkozás sajnos cáfolhatatlan érv. Én múltkor olyat kaptam, hogyha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nőtt a homlokára, elég pénzt gyűjthet a műtétjére, még mielőtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak. Ez is tuti igaz volt.
A Magyarországban szó helyett használd a Magyarországon szót ;)
1990-ben megszűnt a Német Demokratikus Köztársaság. Ma Német Szövetségi Köztársaság van.
Nem hiszem, hogy lakosság függő volna, hogy nálunk nem lehet tavaszi versenyszezont csinálni. Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem. Erre fogni butaság.
Látom neked még morfondíroznod kell ezen a verseny/show dologon. Valaki mondja már meg, hogy miért fontos, hogy most melyiknek hívjuk?
Élőzenekar, filmbemutató, sztárvendég pózolása, dedikálás, verseny 3 kategóriában. Ez történt. Döntse el ki-ki maga, hogy minek hívja.