33479
12316971501353788406.png
  • Steve Namat
    Infók a BSN IFBB Grand Prix-ről (video)
  • KeKKSZike
    bogyesz kérdése... :D
  • Hmmmmmm
    a gyengébbek kedvéért: hiába koxol attól öreg korában nézhet ki jól!! és nem a tojástól néz ki úgy ahogy ...
  • Hmmmmmm
    miben van igaza????

"jah bocs neki nem ment agyára csak a nyers tojás mi....." szerinted ez mit takar?
  • PyRex
    "olyan fizikumot épített fel, amit valószínűleg pár évig még senki nem fog az egész Földön..."

Nekem amúgy ő az, aki már az "amorful undorító" kategória. Bár nem, mert az inkább Gregg Valentine alias Mr. Synthol volt, de Ronnie sem "szép" szerintem egyáltalán.

Viszont akárhogyan is, tiszteletre méltó, amit elért.
  • somati
    van törülközője, ha letörli, utána már nem rázza a fejét. érdekes módon akkor sem rázza a fejét, amikor nem edz, hihetetlen ugye?
    mellesleg szomorú, hogy ilyen dolgokon akad meg egyeseknek a szeme, miközben 8-szoros Mr.O. és olyan fizikumot épített fel, amit valószínűleg pár évig még senki nem fog az egész Földön...
  • PyRex
    jajjmá', ezzel a koksztémáddal uncsivagy...
  • KeKKSZike
    Igen, valószínűűű! Miért nem próbálkozik a törölközővel?
  • KeKKSZike
    Legyen neked igazad!
  • somati
    Coleman az izzadtság miatt (ami belemegy a szemébe) rázza a fejét.
  • bandus
    Nem jó érzés, hogy cmdr-nek van igaza, de ez most bekövetkezett:D

Sylvester Stallone nem jelent meg kedden a sydney-i bíróság előtt, ahová azért idézték be, mert tiltott testépítő hormonokat akart bevinni Ausztráliába, amikor a múlt hónapban új filmje promóciójára érkezett - jelentette az AP hírügynökség. A következő tárgyalási napot április 24-re tűzte ki a bíróság. Az emberi növekedési hormon Ausztráliában a teljesítményt befolyásoló szernek minősül, és hivatalos engedély nélkül nem lehet bevinni az országba. A vonatkozó jogszabályok szerint beviteléért akár 86 ezer dolláros bírság és öt év börtönbüntetés is kiszabható, ám Stallone valószínűleg megússza 17 ezer dolláros bírsággal
  • Hmmmmmm
    ezzel befejeztem ... mivel túlságosan nagy öröm neked, hogy valaki leáll veled szájkaratézni...
  • Hmmmmmm
    hát fősegg Cmdr ha neked az olasz reptér Ausztrália ahhoz csak gratulálni tudok... hogy a frusztrációidat megpróbálod a neten kiélni ahhoz külön gratulálok...

A szemedbe nem merném mondani? most mondjam,hogy te sem az enyémbe ... kis senkiházi monitorfej vagy aki így online játsza a nagyfiút egyébként meg egy 0
  • Cmdr
    "Nem nézek tv-t, nem olvasok újságot"

Hát ez sem éppen a legjobb megoldás!
  • 170Kg
    Én szoktam ropogtatni az ujjaimat például. Az nem érdekel miért teszem? :)

Ha most azt mondom hogy néha én is rázom a fejem, ha már szürke foltokat látok az utolsó széria végén, akkor összezavarodsz? Hogy tudod majd ezt összeegyeztetni a teóriáddal? Ha vakarná a füle tövét az is a kox miatt lenne okoska?! Milyen furcsa "jelet" vélsz még felfedezni?

Nem nézek tv-t, nem olvasok újságot, és nem nézegetem az interneten hogy mi van a bredpittel, gőzöm nincs hogy mi van vele. Bár nemrég láttam a Babel című filmben. Nem nagyon láttam hogy rázta volna a fejét :D Viszont a rockerek biztos mind koxolnak mert azok állandóan rázzák :D Van is benne valami! Mindnek 50-es karja van!
  • Cmdr
    Szemembe nem mernéd ezt mondani, mi?
  • Brolly
  • Cmdr
    Szerintem azért rázza a fejét, mert spanolja magát, nincs ebben semmi különös. Néha van a teremben egy srác, valamilyen idegi betegsége lehet, mert elkezdt rángatózni mondjuk fekvenyomás közben, vagy bármikor. Na, olyankor mindig kiugrik a szivem a helyéről, annyira ilyesztő látvány! Szerintem Brad Pitt mindig is izmos volt, nem? A TRÓJA-ban azért annyira nem volt nagy szám!
  • KeKKSZike
    PONTOSAN ezt akartam mondani! :) Most fogják majd Slyt kihallgatni, meg ilyenek! Áááh, ŐŐ nem kokszol! :D Azért néz ki még úgy 60 évesen! Nem érdekel engem, hogy valaki ki/mit csinál magával, csak elájulni se kéne tőle szerintem!! Ezek a "méretek" természet ellenesek, cuccnak köszönhető.

170kg: Magyarázd már el, hogy miért rázza a fejét?? Biztosan van rá valami okosságod! ;) Elmondom én neked, mert az agyára/idegeire ment már az a sok xar, amit beszedett. Hallottunk mi olyanról, hogy Brad Pitt a TRÓJA forgatása alatt teljesen bekattant, mert nyomatták belé a cuccost! ;) De erre is biztosan mondasz majd valami okosat.
  • Hmmmmmm
    már bocs de az ausztrál reptér volt... és úgy érzem szövegértelmezési gondjaid támadtak :D
  • Cmdr
    Itt szokott edzeni emberünk. :)
  • PyRex
    Biztos véletlenül került oda
  • Cmdr
    Már bocs, de Stallone seggében találtak pár hónapja az olasz reptéren egy valag kokszt...
  • PyRex
    Abban igazad van, hogy fikázhatna szinte akármilyen élsportolót, de hogy Arnold egészséges lenne... PFFF LOL :) Maradjunk annyiban, hogy nyilván nem teregeti ki, hogy folyamatosan orvosi felügyelettel tud csak élni. Májáról, veséjéről túlzás lenne azt állítani, hogy rendben működnek. :) Erre persze lehet azt mondani, hogy kamu, meg pletyka... Én orvos ismerőstől tudom, aki konkrétan ismeri az orvosokat USA-ban, akik "karban tartják", neki elhiszem, amit mond, de mindenki azt gondol, amit akar ;)

Stallone meg más tészta, össze sem lehet haosnlítani Arnolddal, mondjuk méretbeli különbségek is voltak ugye mindig is a 2 emberke között :)

Szerintem amúgy lehet kokszolni, de kizárólag orvosi felügyelettel. Aki mást mond, azzal majd szívesen találkozom 30 év múlva :)
  • Hmmmmmm
    agyára ment a koksz áááááááááááhhhhhhh neked ment a sok hülyeség az agyadra .....
    Stallone egész jól tartja magát például.... jah bocs neki nem ment agyára csak a nyers tojás mi.....
  • Cmdr
    Igen, azért elég komoly lehet kinyomni egy, azaz két egykezes 130 kilós súlyzót 4*12-er! Az edzője meg majd belefosik amikor visszatesz egyet a helyére!
  • 170Kg
    Arnold 60 éves. Hogy nézzen ki? Lehet egészségesebb mint az átlag... te hogy fogsz kinézni 60 évesen? És mit teszel ezért? És ha már koxról beszélünk, miért nem fikázod az olipmiai bajnokokat? Miért nem a focistákról, vagy a kerékpárosokról beszélsz? Az nem érdekel hogy ők hogy fognak kinézni 30-40 év múlva?

Ha valaha is edzettél volna keményen, lenne tipped miért rázza a fejét...
  • KeKKSZike
    Ááhh, ezeknek az embereknek már az agyára ment a koksz. Megtámadta az idegrendszerüket, az tuti!! Másképp nem lehet így kinézni, az 100%! :D De hát ha nekik ez jóóó! Amúgy annyira kíváncsi vagyok, hogy az "ilyen" emberek hogy fognak kinézni öreg korukra? Arnold is nagyon szép látvány... :D :D
  • Brolly
    Jaja, az a fejrázás az olyan furi, meg amit mindig kiabál a jepppáré vagy mi, lehet így spanolja föl magát.
  • KeKKSZike
    Miért rázza a fejét?? Már biztosan agyára ment a sok koksz!
  • Hmmmmmm
    jah szteroidokat mutogat a videójában .... gondolkodni szoktál ember???

ejha
  • FOXX supreme
    coleman
  • Cmdr
    Tök jó, de nekem az eredeti van meg... ;)
  • Cmdr
    Dehogy steroidok, vitaminok, csak mindegyik egy fiókban, nem zacsiban mint monjduk a multix-nél, meg egy picit több is... Azért elég furi, hogy van az edzője vagy segítője, aki odaviszi neki a súlyzókat, felteszi a súlyokat, ő meg csak nyomja, cipelget semmit... mondanám, hogy így könnyű, de nem mondom. :)
  • Steve Namat
    Ronnie Coleman - Relentless (klippek)

Enjoy!
  • Brolly
    Naon durva, azok meg mik, mind steroidok?:O
    Am én is olyan helyre mennék gyúrni ha már kéne választani, az ilyen helyek olyan Rockys feelinget adnak, az pl. nekem dobna az erőmön, leeht ő is hasonló cipőben jár:) vagy lehet hogy a komolyabb termekből kitiltották.
  • Hmmmmmm
    már akkor is tetszett a dobozka .... nekem is van csak csavarok vannak benne :D
  • KeKKSZike
    mennyi "vitamin"! :D
  • bandus
    egy másik filmjében is ezt a dobozkáját használta már. van vagy 8 kocsija. edzeni meg gondolom ebben a teremben kezdett el, meg elég fílinges a lerobbantságávla meg a zenéjével.. bár sztem az otthon berendezett terme ennek sokszorosát éri:)
  • Cmdr
    Pár kép a dvd-ből.

Majd még teszel fel. (amúgy érdekes, hogy milyen életszinvonalon él, közben meg milyen terembe jár) :))))