33479
-
Steve Namat #6530 Ööö...már nem azért de ezt KIBASZOTT JÓ!!! -
efitmaster #6529 bocs, rossz link ment be. shittt. Itt van a jó.
Remélem ez sikerül...
-
efitmaster #6528 Kukkold meg inkább ezt.:)
He is foocken huge!:) -
efitmaster #6527 Nem akarunk versenyezni velük.:) Ez az igazság. Túl sok más dolgunk van.:) -
Gyúrógép #6526 Szerinted megtudjátok szorítani Cytogenes véjprot komolyabban az eladott mennyiségben? -
efitmaster #6525 Vagy marad az MHP - Simple Whey mondjuk. Ha rákattintasz látni fogod, hogy elég kellemes áron van és elég jó minőségü termék!
Ez kifogyott most pár hete sajnos, de úgy néz ki korlátozott mennyiségben lesz jövő héttől egy ideig. Aztán ennek is megy fel az ára keményen. -
Gyúrógép #6524 Akkor marad a konkurencia vagy az amerikai unokatesó vagy a tejgyárból csempészett fehérje 1000ft/kg :DD -
efitmaster #6523 ha ennyiért hozol nekünk számlával, áfával minden, akkor rögtön veszünk tőled minimum 1 kamionnyit.:) Vagy még többet.
Deal?:) -
Gyúrógép #6522 ON whey-t nem reszelitek lejjebb még eppicit?
17-18 + posta még meg is érné talán... -
somati #6521 Már nincs túl sok ebből a hétből, szóval igyekeznetek kell. :) -
efitmaster #6520 Szinte minden ár megy még le most a következő napokban(héten) a bodybuilding.hu -n és az extremefit -en(alri, AX, Gaspari, MuscleTech.... Csak közben mi vagyunk a hivatalos disztribútorai Romániában is a MuscleTech-nek, BSN-nek és az MHP-nak és az ottani kampánnyal is mi foglakozunk, ami pár hete indult. Szóval az átárazások lassan haladnak itt, de junius elejére végzünk remélem és látható lesz minden a weben:) kb. 250 féle termékünk van...És majdnem naponta érkeznek szállítmányaink.
Pihenni jó ezen a fórumon.:)) -
somati #6519 Nézz utána a neten.
Vannak tesztek az extremefit fórumon, meg a bodybuilding.com fórumon is. -
Gyúrógép #6518 Amúgy ez stack mit tud ? Érdemes ennyit rákölteni?
-
somati #6517 Úgy legyen. Csak a félreértés elkerülése végett Mass FX, Hyperdrol X2 és Retain 2 van a stackben. Én a tietekből sajnos már nem fogok venni, mert a csomagom holnap vagy hétfőn kézhezkapom. :) Nemrég az ALRI evolution stacket vásároltam kintről, annál is hasonló volt az árarány, akkor most az ALRI stack árát is leviszed? :D -
efitmaster #6516 Nényán nap múlva nálunk is kb. 40.000Ft lesz az Anabolic Xtreme Stack(Az a bizonyos:) A következő napokban lesz kész az új árlistánk. Érdemes lesz azért lecsekkelni pár dolgot, mielőtt bárhonnan rendelnél. -
somati #6515 Fehérjét, vagy ilyesmit ami több kg nem érdemes külföldről hozatni, csak kis kiszerelésű dolgokkal érdemes foglalkozni.
Én most rendeltem ezen a héten egy Anabolic Xtreme stacket, ami itthon a bodybuilding.hu-nál 50000 forint lenne, azt angliából postával együtt megvettem 40000-ért. Az USA-ból ugyanez kb. 33000 forint ha sikerül elsunnyogni az áfát és a vámot. Ha viszont kifizettetik, akkor kb. ugyanannyi, mint ha angliából rendeltem volna. -
efitmaster #6514 Bár nem tudom, most milyenek a hagyományos, Magyarországon régóta menő fehérje árak, de biztos vagyok benne, hogy a scitec fehérje is még mindig jobb áron van, mintha angliából rendelnél fehérjekieget. A hajadat is kifizeted a szállítási költségre több kilós fehérjénél!:) -
efitmaster #6513 Ha rendesen végig olvastad volna, amit írtunk korábban, abban arra a megállípításra jutott a téma, hogy most nem éri meg Angliából rendelni. Főleg fehérjét nem!
Esetleg amerikából érné meg néhány termék, de onnan sem fehérjét szabad hozni.(my god...:) Fóleg akkor nem ha véletlenül olyan vámhivatalnál vámolják a megrendelt cuccaidat, amelyiknél igenis megfizettetik veled a vámot és az áfát is a szállítási költségen felül.(ez szerencsejáték, hogy melyik vámos mennyire képzett vagy szigorú)
Bár Angliából nincs vám. De a minimum szállítás 11Font egy kis csomagra, ami 4000Ft plussz kb.
Mégegyszer iderakok egy példát neked, hátha fefogod, hogy most fehérjét jobban megéri Magyarországon venni!:(Olvasd el figyelmesen)
Abban az angol webáruházban, amit a srác belinket:
www.thesupplementsite.co.uk
Az Optimum Nutrition - ON 100%Whey 4.7 kilós protein most 58.49 Font itt, ami egyenlő 22226Ft -al, és ugyanezt a terméket most pl. a bodybuilding.hu -n 21760Ft-ért kapod meg itt és nem kell iszonyat szállítási költséget sem fizetned.
Ha kiszámolod egyébként is az árát kilóra ennél a terméknél, akkor 1 kiló ON100% Whey Gold Standard fehérjét 4619Ft-ért kapsz most, ha ezt a 4.7 kilós változatot veszed.
Csak kicsit számolnod meg gondolkodnod kellene jobban...
Egyébként az ON 100% Whey Gold Standard mostmár két évben egymás után lett az év fehérjekiegészítője a bodybuilding.com -on amerikában. -
0o #6512 Sziasztok. Végigolvasva az előbbieket néhány kérdés merült fel bennem.
Angliából nincs vám behozatalnál? Mekkora az a mennyiség (forintban) ami felett már érdemes külföldről rendelni?
Én most üzletből veszem a cuccot, de elég húzos 1 kiló fehérjéért 6 ezer forintot fizetni, ráadásul ez még csak scitec minőség. Ha lehetne szívesen megoldanám én is olcsóbban (vagy jobb termékekkel ugyanannyiért )
Szóval ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata (honnan rendelt, mikorra ért ide, mennyibe került) szívesen venném ha megosztaná velem. -
pavelcs #6511 Nem egészen értelek. Mi múlik rajta? Hogy megőrzöm e a kondim amit majd elérek, és nagyjából megmaradok egy 80-85kg-os súlyon? Ha ezen múlne egy alaktartás mindenki formátlan lenne, vagy nem? Nem ebből és nem ezért élek, tanácsot kértem, kaptam, meg is fontolom, a magam módján hidd el be is építem. És persze köszönöm. -
Gyúrógép #6510 Ha nem állítasz össze egy hasonló étrendet mint #6507-es hozzászólásban és nem tartod be ill. nem edzel kőkeményen+annyi aerob amennyi belefér akkor csak idő és pénzpocsékolás az egész.Itt 70%-ban a kaján múlik minden... -
pavelcs #6509 Ok, párolt zöldség vagy nyers zöldség? Vagy esetleg ilyenek mint rántott cukkini, patiszon, karfiol, gomba? Ezek beleférnek? Párolt zöldséget is eszek rendszeresen. Az esti kajáktól ódzkodom, de lehet hogy visszaszokom :) A chipssel meg egy gondom avn, rendkívűli módon tud hiányozni a sós kaja. Az ellen mit lehet tenni? A gyümölcsjoghurt és a chips azért úgy értendő, hogy chips heti egy, joghurt kéthetente 1. nem gyakoribb. kb ennyi a tejszelet is. A kajára én sajnos nem tudok így odafigyelni, mert ennyi étkezés nemigen fér bele az időmbe, nem csak ezzel foglalkozom :) Pulyka helyett nekem a csirke az adott, mert az van :) A reggeli szeletek meg sztem a müzlikkel lehetnek kb egyben, talán több benne a cukor. Az alkoholt pedig tényleg. Az elmúlt 2 hónapban azt hiszem összesen 2 sört ittam meg, de ki is mutatta a mérleg. Bár havernál a napokban jön a baba, oda azért be van készítve a bacardi+kóla/tonic+citrom :) de egy szülinapot és egy ballagást kibírtam pia nélkül :)
Én mondjuk azért kezdtem bele a kondiba, hogy fogyjak. 4 hónap telt el, mikor még egy dekát sem fogytam, viszont átalakultak dolgok, ill. azért jóval erősebb lettem. A zsírégető csak megindította a dolgot, ami azért kellett. Az edzést nem akarom abbahagyni, mert igen megtettszett a dolog, meg a társaság is jó, de nagyot nőni, versenyre járni nem akarok. Elsődleges cél a pocak és az úszógumi eltűntetése, némi izomtömeg növelés, majd annak megtartása. nem fog zavarni ha csak 90kgal tudok szériázni :) Most kb 75tel. versenyszerűen én íjászom, az elég emellett, ill. arra már így is kevesebb időt fordítok mint kondira :) -
#6508 Huh, győri édes reggeli szeletek, chips, egy szelet vmi, vacsora el van felejtve+gyümölcsjoghurt, gyümölcsök ezeken változtass sztem, az alkoholt jól csinálod, bár én nem tudom elképzelni hogy néha nem megy le vmi még ünnepeken sem:) -
bandus #6507 nos, sokan ott vannak eltévedve, hogy a zsírégetőktől várják a fogyást, de a kulcs a helyes étrend. először is a szervezet először az izmot bontja le, csak utána a zsírt. az egyszeri diétázónak mindegy h izmot vagy zsírt veszít, csak a mérleg mutasson kevesebbet. aki viszont edz, az nem a nehezen megszerzett izomzatot akarja elveszíteni. ezért figyelj az alacsony zénhidrátra, és a magas fehérjebevitelre. ch források:rizs, krumpli, durumtészta. fehérjeforrások: főleg fehérhúsok, csirke, hal, pulyka, atán tojás, túró, tejsavófehérje. meg zöldségek. ezekből kell egy változatos étrendet összeállítanod. fontos hogy 2-3 óránként egyél, így a szervezet hozzászokik a folyxamatos tápanyag ellátottsághoz, így nem érez kényszert hogy raktározzon. mintának ittvan az énmostani étrendem:
9:00 müzli + turmix
11:30 rizs+pulyka
13:30 rizs+pulyka
17:00 rizs+pulyka
19:00 tojás+pufirizs
22:00 túró
bár ez tömegnövelésre van kihegyzeve. diétánál indulj mondjuk napi 180g ch-ról, és hetente csökkents 20-30g-ot, ezzel arányosan emeld a fehérjét. ez az étrend természetesen kiegészül fehérjeturmixxal edzés után, és este/reggel. diétánál annyit változtass, hogy a 6 utáni étkezéseknél kerüld a rizst, egyél helyette zöldséget, pl brokkoli, karfiol. -
pavelcs #6506 Már van azért olyan ami még sohsem volt :) mellizom pwa :) de azért még nem tetszem magamnak :) Méretszkedni most nem tudok.
Étrend: Győri Édes Reggeli szeletek, ebéd normálisan, de semmi zsíros, vacsora az el van felejtve, néha egy chips, vagy egy szelet vmi, de általában semmi. Esetenként egy gyümölcsjoghurt, vagy gyümölcsök. Az alkoholt raktam le teljesen, az ünnepeken sem.
Mit javasolsz fogyás utáni kajára?
Jelenleg a főzelékfélék és a rizs van előnyben, disznóhús nem, kenyér és szintén mellőzve.
-
bandus #6505 esetleg mellbőség, meg derék, meg főleg az étrended. de szerintem nyugodtan diétázzál csak addig, amig nem teccel magadnak mikor tükörbe nézel. ha jól kajálsz jöni fog majd az izom is. -
pavelcs #6504 November vége óta járok heti 3 alkalommal terembe. Kiptróbáltam a Bioteches Fat Burnert, nem jött be, majd kb 6 hete az Universal Animal Cutsot, az bejött. 104 kgról indultam, 2 hét kihagyás után most vagyok a második adag felénél. Jelenleg 90kg a testsúlyom. Kb mennyire lenne érdemes lemennem, hogy utána ne az legyen a problémám, hogy ugyan mikor jön fel két kiló izom? Magasságom 174 cm, hasam még van, gyak 9 év irodai munka és semmittevés gyümölcse :) Fekvenyomásnál pl. 90kg volt a csúcs, guggoltam 100kg-al is, de ez annyira nem mérvadó, mert 22 éve 5. emeleten élek, lift nincs :) Ha kell még vmi adat hogy belőjenek a hozzáértők, kérdezzetek. Előre is köszi a segítséget! -
#6503 nah úgy látom ott van a toppon ez a BSN, majd lehet ilyen cucc lesz a következő:) -
somati #6502 A Scitec meg Cytogen fehérjék árait már megemelték itthon... :( -
efitmaster #6501 Ez így van, Mindennek meg van a maga célpiaca. Végül is nem jár mindenki ferrarival stb...
Egyébként az amerikában nagyon népszerű SixStar termékek például a MuscleTech olcsó termékvonala és most kezdtük el hozni azt is, és nagyon jó minőségű cuccok az áraihoz képest. Érdemes megnézni azt a bodybuilding.hu -n most, vagy érdemes rátekinteni az Optimum Nutrition és Dymatize fehérje áraira és akkor látod, hogy nem is olyan rosszak azok most.
Egyébként csak mondom, hogy hetek óta minden amerikai cég bejelenti folyamatosan egymás után, hogy a nyersanyag árak miatt a fehérjét(tejsavót) tartalmazó termékek árai 20-30%-al mennek most felfelé. Van aki már emelt és van aki hamarosan fog, de mindenki fog! So, aki tud az vegyen mostanában. Amelyik cég árai pedig nem emlkednek a közeljövőben, annak a dobozában pedig nem fehérje van:) -
Gyúrógép #6500 Zoli a flytek persze ilyen, de ócsó vagy ócsóbb mint a BSN stb.És itthon ez a lényeg mivel magyarisztánban no della.Sőt van aki még ezt se tudja megfizetni...
Sajna egy BSN termék egy olyan egyénnek aki 80-ért szakad egy gyárban, elérhetetlen ill. max nagyon-nagyon ritkán... -
efitmaster #6499 Szerintem ezeket a cégeket nem lehet így hasonlítani, hogy hogy viszonyul. A magyar piac elég jelentéktelen a táplálék-kiegészítő iparban, tehát az is más, ami itt van és az is, ami a világ többi részén.
Szóval ez kb. olyan kérdés, hogy hogy viszonyul egymáshoz a pesti Duna, a londoni Big Ben és az egyiptomi piramisok. Szóval mind szép és jó, így vagy úgy. Csodás dolgok. A cégek és termékeik összehasonlítása pedig oldalakat venne igénybe. A BSN-nek van összesen kb. 8 terméke, és mindegyik remekmű a maga nemében és szinte az összes díjat elviszi a kategóriájában amerikában már két éve. A scitecnek van vagy 200 terméke és mind másolata egy másik amerikai cég termékének. (Ez nem azt jelenti, hogy nem jó cég!). Az Universal az 5. a bodybuilding.com összesített eladási listáján, ahol eddig 2 millió csomagot postáztak ki. Ugyanezen a listán a scitec a 110. kb és a BSN a második helyen van. Az Optimum Nutrition az első. -
#6498 nah akkor én is szétnézek ezek a cuccok között
, bár én eddig a universal nutrition cuccait használtam -
bandus #6497 sajna csóró magyarként én is suzukival járok :( -
zotja #6496 mi a véleményetek a szójagranulátumrol:? szálkásításhoz jó? -
Steve Namat #6495 Ismerősek ezek a gépjárműves hasonlatok. -
bandus #6494 scitec mondjuk egy tuning suzuki, bsn meg legyen egy toyota supra ;) -
#6493 Ezek a "BSN" cuccok jók? kategóriába hol helyezkedik el? Universal,Scitec és ezekhez hasonlítva? -
efitmaster #6492 Minél több vevőnk van, annál jobb árakat tudunk mi is biztosítani. Sok kicsi sokra megy. Egyetértek veled! -
somati #6491 Efitmaster: ebből a boltból még csak 1-2 cuccot rendeltem. A legtöbbet az ebay-es boltokból szoktam rendelni, ahol a bodybuilding.hu-s áraknál olcsóbbak a dolgok általában pár ezressel, ami ha sok mindent rendelek összeadódik.
Azt azért tegyük hozzá, hogy a bodybuilding.hu csak pár napja létezik, eddig nem voltak ekkora akciózások nálatok, szóval az extremefit áraihoz mértem a dolgokat, és ahhoz képest igenis nagy a különbség. Sok kicsit sokra megy.