33479
12316971501353788406.png
  • PyRex
    De nekem Ronnie-ról az olyan amorf formák jutnak az eszembe, mint pár barom, aki Synthol-t tol magába...
  • PyRex
    Nem, ez már aberráltság. Van sok body builder is, de basszus Ronnie már tényleg túl nagy. Egyszerűen nem szép, na. Persze kinek a pap, kinek a paplan...
  • Steve Namat
    Ez bodybuilding...
  • jazzy
    ISS = multi-x más néven.
    Animal pak erősebb mind2nél ha van pénzed azt vedd.
    Gyúrógép hszát pedig nem teljesen értem, hogy miért..
  • csuszi
    1 ISS?? az mi? mert én most gondolkodok rajta hogy meik vitamint is szedjem. eddig multix a nyerő, egyéb ötlet? Ez az ISS az jó? és mi a rák az?;)
  • Brolly
    jaja már túl..., sztem vagyis nekem 100x jobban tetszik Shawn Ray vagy Flex Wheeler.
  • PyRex
    hát ez ritka gusztustalan, amúgy szerintem Ronnie úgy egészében már gusztustalan :(
  • Gyúrógép
    Hát az MHP vitaminja jó drága /nálatok 8100 kinn köbö 19.49$/gagyi vitamintartalommal.Kb 4 tabi tartalmaz FELE annyit mint egy csomag Multi-X ill. ISS PAK.
    Animal Pak biztos jó.Valamire...
    De hogy vitaminnnak kevés az is fix.Kb 2 Animal =1 ISS
    Sztem...aztán ki-ki döntse el maga
  • Brolly
    Láb... mekkora lehet ennek a kerülete, meg aztaaaa:)
  • csuszi
    thx inf
  • PyRex
    Bodó Imi forever! :)
  • efitmaster
    Ja és IFBB-s bírók mellett, akik szintén nem rajongó a scitec-nek.
  • efitmaster
    Igen derrick, már küldtünk is Zsoltinak 1 milláért kiegészítőt még tegnap este.:)

Te egész nap ilyen összeesküvéselmélet gyártással foglalkozol?:) Nagyon bele vagy ebbe a dologba gabalyodva, ahogy látom, már bocs, hogy így megjegyzem.

Egyébként derrick nyomozó, segítek neked tovább is bonyolítani a dolgokat, ha már itt vagy. Akkor most azt is fejtsd meg nekünk légyszives, hogy Bodó Imre, aki scitec versenyző, sőt ha jól tudom, akkor a scitec westendi boltját vezeti, hogy tudott második helyezett lenni az extremefit-es versenyen? Miközben az extremefit nem bírja annyira a scitecet, finoman fogalmazva?:)
  • derrick
    Sziasztok skacok!

Egy apró megjegyzés a fizikumok és fizikumok közti csatáról.Berkes Lacit a szezon összes versenyén "végigkísértem".Lehet kritikával illetni amiatt hogy nem épp egy Frank Zane...de amit ebben a szezonban letett az nem kis teljesítmény.Izomtömegben és izomdefinícióban egyértelműen évekre visszamenőleg a legjobb formáját hozta.
    Igen...vannak Berkes Lacinak érdekes beállásai amelyeket az ember sokszor "furcsának" titulál,mégis az első összbenyomása az embernek az hogy az izomtömeg a helyén van és a definiáltságban sem találhat senki kifogást. A keresztcsíkos farizom mindent elárul azthiszem... ( bár ez adottság is aszonta Melvin Antony )

Üdv: Eszteró Zsolt

Train Hard,Train Nutellar!

azért vannak nyelvicsapások!! Pár évvel ezelőtt Esztero Zsolt a BB forumán ünnepelt sztár volt. Drugs Bunny balkezes jobb keze. Most meg mit kell olvasnom az egyke extremefit forumon. Talán Esztero Zsolt is szeretné ha 2 millát belépumpálnának, mint Berkesbe?
  • efitmaster
    Hi csuszi,

nem gondolom, hogy rossz lenne az sem, de az is csak egy a multivitaminok tengerében. Multivitamint elég nehéz elk.rni. Ott az ISS multi csomagja, Az Optimum Nutrition új Optimen és Optiwomen-je, ami nem rossz egyáltalán, natures best csomagja is elég jó és még vagy másik ezer...
  • csuszi
    és a scitec multija?:)
  • efitmaster
    :)Hát nézd a vitamin piacon akkora a verseny és a kínálat, hogy szinte a kutyát sem érdekli, hogy milyen vitamint szedsz. Én a Lenkeit javaslom ezen a területen, pedig azt sem forgalmazzuk. Na jó, az MHP-Activite Multivitamin szerintem egy nagyon kimagaslóan jó termék még ezen a részen és az Universal Animal Pak természetesen. Bár szerintem az Animal Pak az már egy kicsit olyan mint a túlpakolt pörkölt, amiben van disznó, marha, borjú, csirke és pulyka is egyszerre.:)
  • bandus
    Rendben, köszönöm a lehetőséget! akkor talán még ma összedobom a kezdő hozzászólást :)ahogy nézem daily one nem kapható nálatok, de ugye ez is universal. szóval ez említhető?
  • efitmaster
    Nyugodtan vezethetsz nálunk naplót, bár nálunk inkább a termékeink teszteléséhez indítottuk a naplókat, amikből kiderülhet, hogy a való életben "hogyan" vagy "hogyan nem" működnek a termékeink.
    Ha olyan márkát használsz most éppen, amit mi nem forgalmazunk, akkor a nevét légyszi ne írd le a naplódba, csak úgy ahogy említetted, mivel a mi fórumunk egy magán cég által üzemeltetett fórum elég látogatott ma már, és amelynek működéséhez esetleg a te általad használt márkák semmilyen támogatást nem nyújtanak.

Egyébként a mi fórumunk egy elő-moderált fórum, tehát minden poszt csak moderátor engedéllyel megy ki, kivéve azt a kb. 30 embert, aki moderálás nélkül írogat most és évek óta ott van.
    Ha a naplód jó és úgy látjuk, akkor a következő tesztelésekben is részt vehetsz esetleg. So let's see what you've got.:)
  • bandus
    efitmastertől kérdezném, hogy mennyire van az extremefites edzésnapló rész mindenki számára fenntartva. szóval ha vezetnék ott egy naplót a kúráról beírhatnám, hogy milyen márkájú cuccokat hasznáok, avyg csak "fehérje"-ként és "kreatin"-ként emlegessem őket? vagy így inkább bele se fogjak :) ez utóbbi lehetőséget is megértem, és el is fogadom, ha így inkáb ne ágjak bele. magamnak lusta lennék írogatni a dolgokat, de így kicsit több kedvem van hozzá, hogy más is elolvasná. sajnos az általad árult termékekre még csóró diákként nem igazán van pénzem :) ami meg nálatok volt akciós pre-load creatine abból sajna már nekem nem jutott, pedig szívesen kipróbáltam volna.
  • atesz75
    Sziasztok Nemrég regisztráltam,így csak most tudom hozzászólni az IFBB BSN verseny végeredménye körüli vitához.Berkes Laci felkészülését hónapok óta követem,nagyon sokszor edzünk-edzettünk együtt,és láttam hogy milyen fanatizmussal és elszántsággal küzd azért, hogy az idei versenyszezonban a legjobb formáját hozza.Hónapok óta készítek róla képeket verseny és edzés közben is,mindegyik versenyén ott voltam.Az összehasonlító képek alapján még a laikusok ( kivéve a teljesen elvakult Enigma és Bodó Imi rajongók,akik szerint még Jay Cutlert is megvernék egy versenyen..)is úgy nyilatkoztak egytől egyik hogy Laci jobb volt náluk.Amúgy azt meg butaság gondolni, hogy Laci csak az extremefit támogatásával és befolyásával nyerte meg a versenyt,az extremefit a köflachi Austria Kupán(ahol Laci nyert) illetve az ausztráliai rendőrolimpián -ahol IFBB világbajnokot megelőzve lett Laci első - ott sem volt. Felesleges a vita,a legjobb formát hozó versenyző nyert. Amúgy köszönet az extremefit csapatának hogy elhozta Magyarországra Ronnie-t.
  • 170Kg
    Igen, ez igaz.
  • csuszi
    nem mindegy?:)
  • Gyúrógép
    A teremben ma volt lenn egy belgyógyász és szerinte az edzéssel megdolgozott izomban az izomsejt nem lesz több csak megnagyobbodik és ettől néz ki nagyobbnak.Tehát új izomsejt nem keletkezik.Igaz ez ?
  • Brolly
    Jah értem, de én nem bírnám ki hogy csak fekve meg ferde, tárogatás az egyik kedvenc gyakszim + tolózkodás is jah emg az áthúzás is, szűken is, nem bírnám ki, ezeket imádom mind:)
  • csuszi
    az én mellemnél nem volt hitványabb a világon, és láss csodát egész tűrhető lett: első évben semmit nem csináltam rá csak fekvenyomtam és ferdepadoztam, nuku trükkök. még ma (7 év után)sem bonyolítom túl. eleinte sok fekve, kevesebb ferde, aztán szép lassan támadhatod minden oldalról, a többi sajna genetika...
  • Brolly
    Hát csak az a baj hogy lent már "jó" a fentihez képest nagy, és a kulccsont körül meg egyszerűen "lapos". Meg ha a kezemet felteszem, akkor van egy jó nagy lyuk a vállam és a mellem között, az alapból ilyen vis az mindig is iylen lesz vagy azt fel lehet "tölteni"?
  • jazzy
    Ha nem edzel még 2 éve vagy több akkor nem érdemes felső mellizomra dolgoznod mert nincs még akkora mellizmod hogy külön a részekre tudjál hatásosan edzeni. Szerintem maradj a Sima alap mellgyakorlatoknál.
  • Brolly
    hehe, hát én csinálnám addig, csak aza baj hogy nem csak tőlem függ.
    Meg az hogy felsőmellizomra mit szoktál csinálni, csak 45fok, mi van még rá ami jó, az áthúzás is oda megy nem?
  • PyRex
    én=év
  • PyRex
    3-4 én növi és megtudod :)
  • Brolly
    Ez gecii jóó, gyóó nagy arc lehet a csávó, nagyon vicces, egyszer én is kipróbálnám milyen lehet ha így néznének:)
  • FOXX supreme
    hát én meg angolos vagyok:D
  • csuszi
    lehet. mindegy, szarok bele, mintha meg se történt volna;)
  • Hmmmmmm
    ha nem lógok németről a gimiben most érteném mit beszél
  • Hmmmmmm
    Csuszi egy kicsit túlkomplikálod szerintem...
  • Brolly
    ehhh, mondom engem annyira nem érdekel, de nehogy -fav legyen neked is, alig lesz itt már vki aki nem "harcol", Ceezee se jár már ide pedig ő is normális volt, nah mind1, csak aztmondom hogy maradjon csak fav neked is meg mindenki másnak.
  • FOXX supreme
    csöppet nézik:)
  • FOXX supreme

Markus Rühl vásárol
  • Breki33
    Arnold Schwarzenegger Mr. Olympia 1975

http://www.youtube.com/watch?v=HEgVM3bzN_Y&mode=related&search=