33479
12316971501353788406.png
  • FOXX supreme
    beszarás mi van itt:DDD
  • csuszi
    :( délelőtt jarmo írását olvasva (igaza volt), úgy döntöttöm hogy nem jövök ide többet, de ha másokat is támadott ez a fasz, akkor maradok, nem hagylak titeket cserben;)
  • jazzy
    A másik pedig: Nagyon látszódik kik írogatnak ide több néven és ezt már régóta figyeltem csak nem akartam hangoztatni.
    Szerintem a moderátorok maguktól is elveszik a jogomat ha úgy érzik, hogy ok nélkül törölgettem.
    De ha megnézed akkor az is feltűnő, hogy kik reklamálnak mindig.
  • jazzy
    Derrick, piller11, stb.
    Nem orrba-szájba törölgetek, a flameszító, kötekető káromkodó hszeket törlöm csak.
    Ez nem részrehajlás, aki normálisan ír, az nyugodtan írhat.
    De ha már így kiemelted a részrehajlást: neked minden 2. hszed flamet szító próbálkozás.
    Emellett aki 150 soros kisregény hszt ír az adjon ki könyvet! Ez fórum és nem blog.
  • Brolly
    Nem, nem nézte el, mert én is betűröl betűre pont ilyen levelet kaptam, nagyon nem foglalkoztat....
  • Jarmo Myllis
    Ahogy olvastam többször is, egyre inkább az az érzésem, hogy azt hitte te vagy a házigazda, és azért oltott. Szerintem elnézte a címzettet.
    Mondjuk nem változtat a dolgon, ilyet nem engedhet meg magának senki, de erről mi is tehetünk. Olyan a fórum, amilyenné tesszük. De nekem se tetszene, ha ilyen levelet kapnék, akár házigazda vagyok, akárnem. Nem vagyok egy vallásos típus, de neked azt ajánlanám figyelmedbe, hogy ha megdobnak kővel... Nem kellene folytatnod!
    Azt hiszem tényleg -fav lesz ebből nálam, már mostanában csak felidegesítem magam itt, ennyi erővel olvasgassam a belpolitikát.
  • gabber_saviola
    akkor most megint megkérek mindenkit, hogy az "egyszerü" stílust itt ne.
    köszönöm
  • csuszi
    bodyman volt a feladó
    szerinted hogy reagáljak rá, hogy reggel arra kelek megfenyegettek privátban, mert más a véleményem mint egyeseknek... nem hinném hogy én bárkit fenyegettem, vagy inzultáltam. nem én keltem az agressziót. te vajon hogyan reagálnál, ha ilyen levelet kapnál..????
    kezdem azt hinni, hogy nem előítélet, hogy a gyúrosok agressziv, kisebbségi komlexussal megáldott koxos, hormonzavarosok. remélem tévedek!!!!!! hol vagyunk?? az oviban??? dádá csuszika
  • viizo
    most figyelem csak, hogy az üzenet alján lévő részt már Te írtad, azért az sem semmi

gyerekek, moderálni kéne magatokat, ne legyen már ilyen alpári a fórum.

peace
  • viizo
    a stílus maga az ember :)

ki volt a feladó? :)
  • csuszi
    jah az aláírás lemaradt: bodyman
    cenzúrázni nem akarsz gyökér??
  • csuszi
    ezt az aranyos kis privát levelet kaptam:

"Figyelj ide Csuszi!

allitsad le magadat, kishal vagy te ebben a nagy vizben, tajekoztatlak, hogy addig, amig nincs az elnevezes alapjan "szakositva" a forum, addig kenytelen vagy minden olyan hozzaszolast is megturni, ami nem a te erdeklodesi korodet es SZINTEDET erinti. Addig, amig a forum elnevezese testepites es alakformalas, addig minden olyan dolgot meg lehet itt beszelni, ami ezzel a sporttal kapcsolatos! Ezt tartsd nagyon a szemed elott, es fogadd el hogy a forumozok (legyenek ok versenyzok, vagy csak hobbisportolok, vagy akar csak rajongok) itt rendezik parbeszedeiket!

Ehhez tarts magadat es vesd nagyon jol az eszedbe! "

1. milyen jogon jössz te ahhoz te gyökér faszláma, hogy engem megfenyegess.
    2. honnan a faszból tudod ki a rák vagyok én? miva? meg akarsz veretni?? lol
    3. ha legközelebb le akarsz fenyíteni, ne titokban privátban tedd szarjankó!!!!!!!!!!!!!! nem 15 éves kis csira vagyok, nem szarok be tőled te nyomorék. várlak szeretettel debrecenben az edzőtermemben...
  • Hmmmmmm
    a mellizom felső részére ... nézzé BBtv-t és fogod tudni ez a 6.részben van Steve Namattal akko még Pisti
  • Brolly
    Az inkább a kulccsont körüli részt erősíti vagyis a mellizon felső részét.
  • Ars3nal
    csak azt szeretnem kerdezni hogy a 45 fokos miben kulonbozik a sima fekvenyomastol, milyen izomcsoportokra megy?
  • efitmaster
    Egyébként az összes beszámoló, média a BSN IFBB GP-ről követhető az extremefit fórumon. Hamarosan összehasonlító képekkel is.

Itt.

Nem tudom, hogy kell linkelni itt egy szöveget. Remélem, valaki lesz olyan kedves és segíteni fog, ha nem működik amit betettem.
  • Magnumrolcsi
    :)
  • xpknight
    köszönöm az értékes tippeket és az értelmes választ annak ellenére hogy kezdő vagyok! máshol ez nem igy megy...
  • FFX
    ja és igyekezz a szénhidrátot a délelött étkezésekre beosztani délután a csirke mellé alacsony cukortartalmú zöldségeket egyél (pl: brokkoli)
  • FFX
    2 g/tskg fehérje és 2 g/tskg szénhidrát. csirkemellnek 20 % a fehérjetartalma, rizsnek kb 70 % a szénhidráttartalma. Ezen kívűl reggelente ehetnél zabpelyhet (60 % körüli a szénhidráttartalma) valamilyen tejsavó proteinnel. Utolsó étkezésnek is egy adag proteint ajánlanék. Emellett még fontos az aerob mozgás gyk séta egyenletes tempóban 45-60 perc naponta a súlyzós edzés mellett. Naponta 6 étkezés 2 óránként.
  • xpknight
    értem, akkor napi mennyi rizs kéne ennem szálkásítás alatt?olyan napi 3-max 4 amit még megtudok csinálni naponta
  • Brolly
    hihi^^
  • Brolly
    hát azért 90kgosan 18%os testzsír sztem az nem rossz, sőőőt...
    Már az elve naon rossz hogy 2x tudsz csak enni naponta, miközbe kéne vagy 6-7szer, meg attól hogy szálkásítasz attól még kell enned rizst, csak kevesebb mennyiségbe. Szenyát nehogy megemlítsd mert vannak itt "rendes" testépítők akik azonnal leoltják a fejedet:) azt végképp felejtsd el sztem. Jah meg azt sztem nem lehet naon meghatározni hogy heti hány % menne le. Jah meg az hogy hogy mérted meg a testzsírszázalékodat? amúgy majd az expertek kijavítanak és reészeltesebb választ fognak adni:)
  • csuszi
    nincs jól felépítve, mindjárt rád ugranak a vérfarkas fórumozók és jól leosztanak:), hogy lehetsz ilyen béna. ami igaz is:D szenyó??:O:P
  • FFX
    kicsit sok már megint az off
  • xpknight
    Szevasztok Amatör vagyok még mind a testépítésben mind a szálkásítás területén is ugyhogy nézzétek el nekem ha hülyeségeket mondanék.Szóval 17 éves vagy 182cm magas és 90kg és ehez társul 17,5-18% os testzsír százalék ezt szeretném a lehető leghamarabb ledobni magamról 10% környékére csak az a gond hogy nem igazán akar menni a dolog ezért fordulok hozzátok.Szóval ha ugy csinálnám hogy napi 2x eszem (többször nagyon nincs alkalmam rá)és étkezésenként 2 evőkanál lenmagolajat és naponta 150g proteint viszek be 100 whey delite ből és a kajám ebédre 150g csirkemell tejföllel...(rizst nem akarok hozzátenni mert igy elvileg kevesebb a szénhidrát tartalma a kajának és elősegiti vagy gyorsítja a fogyást legalábbis ezt olvastam)edzés után pedig megeszem egy szendvicset (kifli sajt sonka vajkrém)ezzel a kajálással mi a javasoltabb hogy csak gyúrjak inkább vagy hogy kardiozzak csak? hetni hány % mehet le a testzsírből ha jól van feléptve ez a kajálás edzés rendszer? előre is köszönöm a válaszokat!
  • Gyúrógép
  • PyRex
    "jó fej pasi"

te jó ég!
  • csuszi
    ezt kérem karácsonyra a jézuskától...
  • Brolly
    hát te nem vagy 100as, mi lenne ha nem írnál, akkor nem kéne sírnod hogy kitörlik a hozzászolásodat, amit sztem jogosan tesz a házigazda, ugyanis ő dönti el hogy marad e vagy sem, mind1 hogy neked tetszik e vagy sem, ha nem teccik akkor nem kell többet írnod ebbe a topicba, lehet nem csak én örülnék ennek a "megoldásnak"...
  • info
    csuszi hagyd Derricket jó fej pasi
  • info

De baró jók lettek a Ronnie oldalak a muscleteamen

annyi szó esett már erről a berkes/dudás párharcról, hogy ha itt vagytok muscleteamesek ezen a forumon, vagy aki tudja ismeri őket szóljon már nekik

tegyetek már fel egy filmrészletet hogy is van ez a győzelem
  • efitmaster
    Ja, üzletemberes mellveregetés, az vicces.:-)) A filmes mellveregetés szerintem ugyanolyan vicces.:-) Ki a nagyobb kutya, meg ilyesmi vicces dolgok. Ki tett többet, meg ilyenek. Ez szintén nagyon viszonylagos dolog és ezért vicces nagyon.

Viszont én szeretem az olyan embereket, aki csinálnak valamit és nem félnek büszkék lenni rá, főleg akkor, ha viszonylag jól mennek a dolgaik az életben.

Bunnynak például elismerem a bunny TV-jét. Bár nekünk csinálta volna meg! De nem nekünk csinálta. stb...
  • Hmmmmmm
    Értem én. Csak tudod üzletemberes mellveregetés aztán meg... viccesen hatott

sakk, repülőmodellezők :)
  • efitmaster
    Nézd, hmmmm, a beszélgetés stílusát a beszélgető partner nagyban meghatározza. Életben nem szoktam kurvaanyázni, ha tárgyalok valakivel és ha bunnyval személyesen egyszer talákozok, akkor nem hiszem, hogy ez lesz a stílusa a beszélgetésnek. Az alpári stílus a fórumokon megy inkább. Szinte minden fórumon. A sakk és a repülőmodellezőket kivéve.:-)) Szegény párák.:-)
  • Hmmmmmm
    irónia irónia
  • efitmaster
    Ha a magyar főmájert és az élet császárát keresed Mr. Hmmmm, akkor azt ne a testépítő fórumokon keresd szerintem, hanem mondjuk menj át egy szoftver fórumra és írd be a keresőbe a Simonyi Károly nevet.:-) vagy rosszabb esteben a Győzike és a Fásí nevet és ott megtalálod az élet császárait.
  • Hmmmmmm
    az egy pozitív dolog, hogy válaszolgatsz ha kérdeznek... de ahogy Drugs Bunnynak írtál az nem üzletemberi stílus asszem
  • efitmaster
    Ha kérdeznek válaszolok. Ennyi. Szerintem ezt meg kellene tenni más cégek vezetőinek is, csak nekik "nincs idejük" "a kis emberekkel" fogalakozni itt ezen a területen". Szerintem ez a tanulság hmmmm. Leesne a karikagyűrű az újukról, ha valamit modani kellene azoknak az emberkenek, akikből élnek. Az igazság elég relatív dolog hmmmm. rajtam kívül egyedül Sztipity Robi ír még fórumokon és senki más.
  • efitmaster
    Egyébként derrck, ha már tudjuk, hogy én ki vagyok és nem vagyok névtelen, akkor megkérlek rá, hogy te is röviden mutatkozz be nekünk itt, mert én nem tudom, ki vagy pontosan. Tatabányai vagy mint dudi? Versenyző vagy, vagy kicsoda pontosan?