33479
-
#6246 Teljes doboz vaníliás MyoMax-ot (1,32 kg) cserélném csokisra, vagy málnásra, vagy ha létezik más íz akkor arra. Ezt ajándékba kaptam és én nem szeretem a vaníliát, nagyon nem! -
#6245 Azt hiszem talán pont a legelsőben. -
Gyúrógép #6244 Melyikben ?
-
#6243 ott -
Hmmmmmm #6242 a BB.tv-ben !!! -
#6241 Tóth Dani mondta egyszer, hogy egy baleset miatt 3 hetet ki kellett hagynia, de utána teljesen regenerálódott az izomzata, sokkal jobban érezte magát - természetesen nem volt akkora mint előtte, de mégis jót tett. -
#6240 én? rosszat :)
mell-bic, váll, hát-tric, láb
has és alkar ahová éppen befér :)
és mostanában mell-bic 2x megy 1 héten, mert úgy érzem, hogy azokban magamhoz képest el vagyok maradva (mondjuk lábra is jobban kéne koncentrálni) -
Gyúrógép #6239 Te amúgy milyen edzéstervet használsz ?
csuszi lehet hogy igazad van csak én mindig félek ezektől kihagyásoktól, mert ilyenkor mindig lelkiismeretfurdalásom van... -
#6238 biofeedback... a szervezet mindig tudja mi kell neki. pihire vágysz? nosza pihizz egy pár napot, rögtön visszatér a kedved.
pyrex is erre gondolt(?);) -
#6237 Multkor velem is ez volt: nem volt kedvem edzeni. És elkedzetm tök mással foglalkozni 2 napig, nem is gondoltam az edzésre. Harmadnap megjött a kedvem és jó formában éreztem magam és meg is lett az eredménye: egy qrva jó mell-bic edzés :) -
Cmdr #6236 Szerintem inkább valamilyen érzelmi lejtőn vagy, és azért nincs kedved semmihez! Tegyél ellene! -
#6235 lehetséges..jó bekajálok, nem esik jól semmi se, csak feküdni:D -
somati #6234 nem vagyok távolbalátó, szóval nemtom. de létezik idegi kimerültség is, sztem pihizzél pár napot, de lehet, hogy elég lenne beiktatni 1-2 olyan edzést, amin nem mész el a végsőkig, inkább csak "pumpálgatsz" kicsit magasabb ismétlésszámokkal. -
Gyúrógép #6233 Szerinted mi okozhatta ezt nálam ? Túledzés ? Pedig kajáltam rendesen és pihiztem is amennyit kell.
Bár aszongyák mindenkinél befékeződik a tömegelés 3 hónap körül.A másik meg az hogy a kajából és edzésből nem vettem vissza mégis össze vagyok esve mint a tejszínhab.Pedig Ch van rendesen.
Ez mitől lehet ? THX ! -
somati #6232 pár napig pihizzél és vegyél vissza a ch-ból (2-3 gr/tskg-ra) mintha diétáznál, utána nem lesz gond az étvágyaddal. -
#6231 lehet baromság, csak egy tipp: a sok szénhidrát feldolgozása (gyomor felé) vért von el az agytól (mint amikor jól bezabálsz egy vas du. ;) :) ), ami ugye mentálisan lefog, fáradtnak érzed magad. ez a tippem... -
#6230 jah és én vissza vettem, annyit ettem edzés előtt, vagy előtte lévő napközbe, hogy amennyi jól esik..érdekes jobban ment -
#6229 Én is csináltam olyat hogy edzés előtt nagyon sok szénhidrát, hogy legyen energiám, ha ésszerűen gondolkozunk, és egyszerűen nem ment az edzés, nem voltam toppon, utánna olvastam egy cikket, hogy a túl sok szénhidrát fáradság érzését kelti...érdekes -
Gyúrógép #6228 Volt már vki itt úgy hogy 3-3.5 hónap tömegelés /5gr ch/tskg és 2-2.5 gr fehérje/ után már rá sem bírt nézni a kajára mert az inkább kifele ment volna nem befele.Szal teljes kajaundor, valamint nagymértékű fáradtság és kedvtelenség ha edzésről van szó.Ilyenkor mi a teendő és ez mitől van ?
Thx ! -
#6227 lol vagy:) hála isten, az előttem írók mindent leírtak, így nem kell rád az időm pocsékolni ;)
jah, és tudnám miért nem elég nektek egy nick, faszé váltogatjátok állandóan?? önigazolásképp? -
#6226 brutális! -
#6225 Ha rajtam múlna, nagyon szívesen! De ez nem úgy megy, hogy kölcsönkérek egy stábot, vagy egy (több)milliós kamerát :( SAJNOS! -
#6224 Izé, bocs, hogy beleszólok, de szerintem sem volt kötekedő a hangnem. Nem kellett volna túlreagálni a dolgot.
PyRex: viszont ha meg kerTV-nél dolgozol, akkor esetleg nem tudnál Te megfelelő technikai hátteret/szakértőt biztosítani egy jobb minőségű film készítéséhez? -
#6223 Te teljesen hülye vagy? Vagy nem tudsz olvasni? Fogd már föl, hogy nem belekötöttem, hanem pontosan azért szóltam, hogy JOBB MINŐSÉGŰ legyen, amit kiraknak. Elvégre egy igen rangos esemény beharangozójáról van szó ugye...
Ergo ez egy épíptő jellegű kritika akart lenni, de látom, hogy a testépítők között tényleg sok az idióta seggfej (akinek nem inge...), akik nem tudnak értelmezni 5 mondatot.
Ha szerinted egy videoklippnek olyannak kell lenni, hogy a háttérzaj elnyomja a lényeget, akkor tényleg nincs miről beszélnünk...
Ha pedig ennyire érzékenyen érint az, hogy ehhez jobban értek, az kizárólag a te irigységedet tükrözi, semmi mást. -
somati #6222 edzés után igen. de amúgy nem kéne, mert van benne fehérje is meg egy csomó más dolog, ami miatt a kreatin lassabban halad át a gyomron, és kárbavész egy része. -
skygt90 #6221 Hali! vettem creatin monohydrate-ot és én úgy hallottam hogy célszerű valamien szénhidráttal eggyütt szedni(pl:szőlőcukor).
Na most azt szeretném megtudni hogy a szőlőcukor helyett használhatok-e Volumass 35-öt mint szénhidrát-ot ? -
Gyúrógép #6220 Sztetek milyen lett az új bbtv ? -
BodyMan #6219 FFX, csuszi:
"aki hulye az is marad!
meg-meg-meg-meg-meg,
ennyi nem eleg!"
-
FFX #6218 te most minek kelted itt fölöslegesen a flémet ? Érdekes módon csak te sértődtél meg PyRex kritikáján. -
#6217 te amúgy szerelmes vagy steve-be? :):):):):) -
derrick #6216 Hello Steve,
még csak válaszolni sem érdemes. Az ilyen fickóknak alapból tudnia kellene, hogy ha már 50 éve a ker. TV valamelyikében húzza az igát (de sajnálom, már mint a TV-t), hogy nagy merészség egy kereskedelmi TV-ét összehasonlítani egy amatör dologgal. Nagyon rossz példát említett, már csak azért is, mert milliós felszereltségű kamerákkal az utca szélén hasonló zajokkal nem egy s nem kettő riportot láttam még a nagy kereskedelmi tv-kben :))) röhejes kifogások. Az ötlet alapból jó a plakát dolog, a klip is tökéletes, én pl. érthetően hallom amit mondtál. Ugyan kérem kit érdekel az ilyen zörejes handabanda.
A ker. TV-kel meg jobb ha nem hozakodik elő, mert azokról aztán lenne mit mesélni (((( Nyomdafestéket nem tűrő lenne amit itt oldalakon kersztül írhatnék róluk. DE minek, semmi értelem.
Meg ez a bolt előtti plakát megemlítése is. Olyan kis stílű és gyermeteg.
Látható csipkelődések, hogy Steve Namatba és a vele körülötte forgó rendezvényekbe, fellépésekbe bele lehessen kötni. Tudod Steve a rendezvények és minden ami ezzel jár előtte és utánna nem ilyen embereknek készül, de nem lehet szeletektálni el kell őket türni még a rendezvényeken is.
-
#6215 Nem engedik a bolt közelébe :)))))) -
Cmdr #6214 Tényleg, a lurdy ház szimpada nem túl kicsi erre? Valamit az ottani extremefitt bolt pont az ő ellenfelének a több méteres képeivel van díszítve(ha jól emlexem), azzal mit csináltok? :) -
Steve Namat #6213 Így már érthető... -
#6212 Ez nem kötekedés, sorry. Ez egy fórum ahol leírom valamiről a véleményem. És a véleményem az, hogy kurvára érthetetlen sok helyen, amit TE MAGAD mondasz a videóban mert éppen elmegy egy busz vagy akármi a háttérben.
Én úgy gondolom, ha már csinál az ember valamit, akkor csinálja rendesen. Gondolom Te is ezt vallod pl. a testépítés szempontjából.
Nem beléd kötöttem, mert nem te tehetsz róla, hogy ilyen a videó, amilyen. De esetleg tudod tolmácsolni annak, aki készítette. Értsd meg: én azt szeretném, hogy ha már foglalkoztok valamivel, akkor az minőségínek hasson. Mert - már bocs, de - ez a videó a hangja miatt szerintem nagyon gáz. A Béci-féle meg hihetetlen. Alapból egy üvöltő tucctucc zene nem illik a képhez, de hogy még Bécit is "rákeverték" mint valami hülye Dévényi Tibibácsis videóban... Hát nem tudom, ha szerinted ez igényes, akkor nem fogok többet beleszólni, de én nem égetném magam ilyen videókkal.
Jó, hogy szóba hoztad a televíziót, mert 5 éve egy kereskedelmi televíziónál (is) dolgozom, talán picit van rálátásom erre a témára. Nem véletlenül mondtam el, hogy miért rossz a videó.
A végére egy kis bölcsesség: ne vegyél minden negatív kritikát személyes támadásnak, mert nem biztos, hogy minden ellened irányul. Peace!! -
Steve Namat #6211 Rex:
1. pls, ne köss bele mindenbe
2. majd ha nem tetszik vmi hír este a TV-ben köss bele az Erős Antóniába is...hogy ne mondjon ilyet. Mert kb. nekem is annyi a közöm a videó készítéshez. -
#6210 "mert a gyúráshoz nem sok közöd van"
szerintem ez már rég kiderült :) -
#6209 csak szeretnéd. ekkora baromságokat is régen olvastam amit te hadováltál össze-vissza :) kox miatt rázza a fejét. én is rázom néha,mondjuk egy laza triszett után, ha tudod egyáltalán mi az. már sry, de ha szrtd azért rázza a fejét mert koxol, és kox kérdése az egész, akkor szerintem gyorsan essél neki egy kis infónak itt a neten, mert a gyúráshoz nem sok közöd van ;) -
#6208 Steve: pls, egyszer csináljatok már egy olyan videót, amin nem nyomja el a háttérzaj azt amit mondasz, vagy az idióa discozene azt, amit Béci mond. -
derrick #6207 alfadomináns hímek ez jó szöveg Kati Bécitől
gyerünk póz - Béci akár énekelni is elmehetne :))))
EZ JÓ SZÖVEG
Varga Dani nagyon fel lett kapva, vajon miért?!?
Láttam a BB-tv-ben
A muscleteam meg egy egész kis honlapot összehozott
neki. Jók lettek benne a videok. Király sirály úgy az egész.
Srácok nekem is egy oldalt összedobhatnátok :))))