170Kg#6296
Ott voltál? Neeeem? Akkor minek jár a szád feleslegesen? Én láttam a versenyt, laikus szemmel ugyan, de véleményem szerint a pontozás igenis korrekt volt! Mellesleg egy bundához szervezés is kell, ezen a versenyen viszont független bírók voltak. Olyan függetlenek voltak, hogy bunny az egyiküknek a nevét se tudta :)
Nem igazán volt fütyülés. Ezt honnan veszed aranybogár? Enigma azért lett harmadik, mert volt két nála jobb formában lévő versenyző. Mellesleg akár lehetett volna második is, olyan szoros volt a verseny. Ahogy bunny is írta, a szabadpóz döntött. A győztes szabadpóza kiemelkedően jó volt. Ötletes volt. Kár hogy nem láttad ;)
Jenei Pistire nem is ismertem rá amúgy. A bbtv-ben láttam, de akkor sokkal jobb formában volt. Tudtam hogy nagy nevű versenyző, de az a forma nem volt AZ a forma. Ezt el is mondta akkor. Jah, és mellékesen megyjegyzem nem a MD kupára készültek fel, a diétából még elég sok volt hátra, nagyobb versenyre időzítik a formát, de majd meglátod.
Ez a verseny azért volt hogy legyen. Csak úgy. Hogy lássuk a Lauter Viktort, a Tóth Danit, meg a Vörös Zolit, és persze a vesenyzőket. A Lakatos Misin kívül senki nem volt csúcsformában... bár állítólag ő se :D
A csajokat mondjuk én is hiányoltam... na, azért nem volt minden szavad hülyeség :D