33479
-
Steve Namat #6123 A verseny plakátja -
Steve Namat #6122 BSN IFBB Hungarian Grand Prix 2007 -
#6121 de erősítenie kell...pont az az hogy inkább ott erősít mint máshol
mert ugye a fekvenyomáshoz az elülső delta is kell -
#6120 őő hát nemtom, szerintem az nem nagyon. persze ha valaki a súly mellett fogja a rudat és a nyakára ereszti, akkor lehet :))) -
#6119 sztem a sima fekvenyomás is erősíti -
#6118 szrtm a gépi tárogatás épp fasza erre, nagy súllyal, az se baj ha nem tudja összenyomni teljesen, a külső rész a mozgás induló szakaszában kapja az ívet;) meg persze a ferde pad :P de az alap -
#6117 őőő, 30 fokos összetolás? bár franc tudja. :) -
mkrisz90 #6116 udv
az utan erdeklodnek hogy tud e valaki olyan gyakorlatot mondani ami a mellizom kulso vallak fele eso reszet erositi???
koszi -
#6115 jééé. már 8-nál jár a licit. nem is 10-et, 20-at kellett volna:) -
#6114 nekem megvan, de az életben nem adom el:)
vatera-n árulják, 6 rugó körül. 3 ért vettem:) ha tudtam volna veszek vagy 10-et... -
Simansky #6113 Szeretnék hozzájutni ehez a könyvhöz: A testépítés nagy enciklopédiája, Arnold Schwarzenegger, Bill Dobbins közreműködésével.
Ha valaki megszabadulna tőle, jó $ ellenében? -
#6112 Mondjuk az elején még nekem volt kényelmetlen...de hát ezen szétröhögtem magam. -
FFX #6111 mindkettő. Ahhoz nagyon debilnek kell lenni hogy valaki ilyet bevállaljon. -
#6110 Amúgy nem értem hogy most ezek direkt csinálták, vagy alapból ilyen debilek? -
#6109 Ááá ez annyira gáz, hogy nem akartam blinkelni :))))))
"Mutasd meg fiam" OMG, te jó ég.. :C -
#6108 hát bazdki, hogy mer egy ilyen helyre elmenni, ráadásul ha lenne rajta valami tömeg, de.áhhhh:XDDDDDDDDDDDDDD -
#6107 Na emberek tanuljatok pózolni. -
somati #6106 hát persze... -
#6105 :DDDD -
#6104 OFF: Ááááh, múlt héten vettem egy kondigépet 250 ropiért. Gondoltam jó pár izom megmozgatására elég lesz. Mindenféle kis kézisúlyzókkal, rudakkal, tárcsákkal kiegészítve. Aztán olvasgattam a topikot, átolvastam máshova is. És a nagy flémelés, meg harcok láttán elment a kedvem az egésztől. Tegnap eladtam a felszerelésem 350-é', oszt vettem egy sakk készletet. Inkább azzal folytatom... -
csakkk #6103 HANGOSAN MEGKÉRDEZEM DRUGS BUNNYTÓL, HOGY EZEK SZERINT A GABE D. (HÍRES FOTÓS) ÁLTAL KÉSZÍTETT VARGA DANI HONLAPRÓL IS EZ A VÉLEMÉNYE?!?! MIVEL A ZENE OTT SEM METAL-ROCK, ÉS A KALAPOS FOTOZÁS SEM EGY EDZÉSRŐL SZÓL.
AKI NEM ISMERNÉ VARGA DANI HONLAPJÁT AZ KATTINTSON IDE. -
#6102 mostmár kezd tényleg kúrva unalmas lenni! új hsz a topikba, nézem DB. ez is, akkor az fikázza azt..utánna a másik a másikat...fejezzétek már be. -
#6101 részemről befejeztem... és mondhatom csalódtam a magyar testépítő "társadalomban". nem tudom, máshol hogy van ez, de nálunk a teremben tök jó a hangulat, nem baszogatjuk egymást, itt meg csak ezt látja az ember... -
kritikuss megfogatdam többet ien gyökerekkel mint ti,nem állok le vitázni. megteszi helyettem más... -
#6099 Ez jó... Te beírsz egy DB fikázó kommentet, amire egyértelmű, hogy DB is válaszol, utána meg "megkész mindnekit" hogy ne csinálják.. Őőő, most hogy is van ez? Enyhén átlátszó csak a dolog, azért ne nézd már a többi embert teljesen hülyének. Ha nem akarnád, hogy Bunny-t bárki is "inzultálja", akkor te magad sem írtad volna be a #6093 hozzászólást...
(vagy éppen azért tetted, hogy utána ismét fikázhasd DB stílusát...) -
kritikuss #6098 El is vártam tőled, mint a topic házigazdája, hogy a kritikámat leadd, és csak köszönni tudom, hogy Drugs Bunny (Zsolt) viszont válaszát nem "fütyülted ki". Ez így korrekt!! Megnyugtatlak nem válaszolok Drugs Bunnynak, elég sok baja lehet ezen kívül is, főhet a feje. Akik pedig az én véleményemnek adnak igazat és ezen a topicon vannak azokat már most kérem ne válaszoljanak semmilyen inzultáló Drugs Bunnys stílusú beírásra. -
#6097 Tényleg kezd unalmas lenni, hogy egyesek élete abból áll, hogy Bunny-t és a BBTV-t szarozzák és akkor csodálkoznak, hogy ha ilyen választ kapnak...
Srácok: lehet jobbat csinálni, meg ugye nézni sem kell, ha nem tetszik. -
#6096 Ezt a bunny hszt most azért hagyom meg mert mostmár én is csak ilyen hangnemben tudnék lassan válaszolni:
Mi a picsáért nézed ha egyszer szar, unalmas, szánalomra méltó?!
NE NÉZD.
Ez ilyen egyszerű. Minden hszed kisregény, kezd unalmas lenni:\ -
Hmmmmmm #6095 ezt nézd nah ha a BBtv24-nél rosszabb műsort még nem láttál akkor ez az oldal biztos az újdonság erejével fog hatni....
-
dbunny #6094 szerbusz homokos!
jot nevettem a kis kriitkádon. tudjuk hogy valami dani seggmutogatos videonak jobban orultel volna. a musor nem szellemi toprongyoknak szol.nem is kifejezetten gay kozossegnek.
nem tudom daninak mi a jobb reklam, egy intelligens portrefilm, vagy egy homokos oldal cimlapja?
bár most hogy mondod, elgondolkoztam hogy lebasszuk a kamerat a stativra es felvegyunk egy kilmometerrol valamo fos edzest buzizenére! :DDD
ja hogy te nm tusz beszélgetos anyagot csinálni? szar ugy, bár megnéznélek akamera elott! (de nem pucsitva')
a tunde nevet nem kel kiirni gyoker. ez sima marketing. nincs szuksge ra, mindenki ismeri, aki nem azt pedig furdalni fogja a kivancsisag - ilyen egyszeru ez kis buzi, nem annyibol all hogy a seggebe dugjuk a srácoknak a kamerát!
tudom hogy izgalommal varod a kovetkezo reszt, remelem nem vered ki rá' :DD ja es mielott tovig nyalsz a dnainak: en segitek neki iden felkeszulni, ugyhogy kezdheted fikazni, patkány! vajon igy is kiraktad volna-e az oldaladraÜ (ugye véletlenől pont a bbtv bmutato után)
bandus: semmilyen kocsog ceget nem fogok reklamozni a rovatomban. arrol beszelek amiben hiszek. ezt a scitec es a peak. semmi tobb.ez ingyen reklám nekik. a tobbi ceg szépen vegye meg a reklamot penzert!johogynem majd ingyen dolgozom barkinek, van nektek agyatok? persze szart en enm fogok penzert se reklamozni.
pistikenek meg nezz utana jobban mielott hulyesegeket beszelsz!
-
kritikuss #6093 Nem volt időm, így csak most tudtam megnézni nagy dirrel-durral beharangozott BB-tv.
30 perc hihetetlen gyötrelem adását. Ennél rosszabb adást még életemben nem láttam.
Első 10 perc megtudom, hogy valaki még mindig az őskorban él. Sajnálatos, de biztosan vannak még ennél sanyarúbb körülmények is. Ha belegondolok az ötlet nem is olyan rossz.
Ha sok pénzem lenne megvalósítanám, mert Drugs Bunny által oly lenézett pénzes edzegetős társaság kemény pénzeket fizetnének egy ilyen helyért már csak "brahiból is". Az ötletet már is levédetem. Amúgy látható, hogy a csillogó villogó, minden jóval ellátott edzőtermekkel szembeni fricska, lenézés, mert köztudottan Drugs Bunny ezeket lenézi.
Azzal nekem ne jöjjön, hogy ez bármely mai tini srácot a testépítésre, a kitartásra, az önnevelésre, meg stb. fog késztetni. Ahogy én a tiniket látom, ezen csak egy jót nevetnek, s továbbra is csak arra néznek fel, aki a luxszusban él és edz, és mindent meg tud szerezni.
Varga Dániel újabb 10 perc, amiből kb. 1,5 perc ami edzés, a többi meg egy dokumentumfilm egy épülő hídról. Ismét egy rájátszás a múltkori kritikára. Nem érdekli senkinek a véleménye, már pedig Drugs Bunny megmutatja a meztelen valóságot. Ismét a tanítóbácsis szerepjátszás, már pedig a testépítők (nem a műkörmős kifestett k..., és stri...) azok igen is dolgoznak és e mellett edzenek. Most ez mi volt. Mert mindenki tudja, hogy az élet nem egy tejfelesfazék, és dolgozni kell. Az hogy valaki ezen felül a szabadidejében, bodyzik, boxol vagy birkózik (akár verseny szerűen), hát ez nem újdonság! És ehhez Varga Dani aszisztál, hát nem semmi. Ráadásul próbálja felvenni Drugs Bunny stílusát, modorát, mivel azt hiszi ezzel aztán ő egy nagy legény!! Ez valami iszonyat. Varga Dániel nem attól lesz az én szememben nagy, hogy úgy beszél, mint Drugs Bunny műveltségi színten?!?! Hát ha ezzel most ő bemutatta hogy egy kemény testépítő!!! Kész röhej. Bodys témában semmi különleges nincs. A 1.5 percbe belesűrítve egy kis edzegetés, és régmúltból egy versenypóz. Dani csak ennyit érdemel? Kérdem például tőle. Még egy kérdés. A bodybuilder honlapján pár héttel ezelőtt rövid hírben közölték, hogy Dani Londonba utazik fotózásra. Vajon ezzel a filmbejátszással a kezében ha megérkezik, akkor mi lett volna a fotostudio reagálása? Ebből mit tud meg róla egy külföldi idegen, aki angol esetleg német nyelven kommunikál?
Következik 3 vagy négy perc, látható töltelék Tündével. Ha jól láttam még a nevét sem írták ki a filmklip elején. Semmit nem tudtam meg róla. Egy gyors maszlag az egész. A végén az MD kupa reklámja pedig mint egy könyörgés. Ki hiszi azt el, hogy ha nem lenne MD kupa, akkor már semmi sem lesz Magyarországon? SuperBody ősszel, Mátra Kupa, Magyar Kupa, Tisza Kupa, most belép egy Baján megrendezésre kerülő májusban. Készül a jövő évi "elit" kupa. S még amiről nem tudni, mert szervezés alatt, esetleg gondolatban ötletként.
Én várom a BB tv folytatását nagy izgalommal...
-
bandus #6092 Jó dolog amit csinál a buni, meg a bbtv-t ezután is nézni fogom, de egyszerűen annyira elszállt magától.. és még a Pistire mondja azt, hogy nagyképű (jó, van benen vlami, de legalább annyira az) a stílusa pedig sajnos minősíthetetlen lett. bb fúrumon ha nem scitec termékől van szó, azt rögtön törli, ha valaki nem neki tettsző dolgot említ, az meg sem jelenik..szóval még csak a kritikát sem bírja. ez pedig mindent el mond róla:
Sziaaa! Képzeld ma mi történt az edzőteremben rámszólt az edző (B. László) hogy a szabadsúlyos t-rúdas evezést ne csináljam amikor ott van az előre legyártot T-rúd is használjam azt mert ha meglátja a tulaj ( f2000) akkor abból baj lesz! Pedig nem dobáltam a súlyt full szabályosan edzettem! Gondoltam magamban miért??? Már az is baj hogy az ember rendesen edz??? Bezzeg a papucsos farmeres hülye gyerekekre nem szól senki! Én szerintem pedig ez az egyik legjobb hátgyakorlat amitől kurvára érzed hogy nősz! Kivagyok ettől na mind1 Szerinted hülyeség ez a gyakorlat?
kinai
szerintem menj a picsába patkány. majd szólok a balogh lacinak hogy basszon nykon!
bunny
-
#6091 ez a san-francisco utcái, sorozatba volt az egyik rész... -
Cmdr #6090 Arnold ideges lesz, és gyilkol! -
#6089 ez is egy vélemény -
bandus #6088 Itthon most a Zoli,a Dani, meg a Viktor van a toppon, buni ezért az ő seggüket nyalja. egy másik fórumon jól jellemezte egy tag az év testépítője díj átadását is: mindenki aki haver, annak találjunk ki egy címet... szánalom lett ebből a nyúlból -
#6087 'Miért fáj az báninak ha azt mondja Danira vagy Vörös Zolira ,hogy jobb nála'
pl.mert még valaki elhiszi hogy igaz is? :)) -
#6086 sok sikert neki hozzá :D -
nemlényeg #6085 Én azt nem értem ,hogy miért foglalkoztak ennyit azzal,hogy Pisti mit mond és ,hogy mit írnak neki?Ezt nem értem bániban sem.Ő állandóan gyalázza Pistit,pedig nem őt fikázza,fikázta.Miért fáj az báninak ha azt mondja Danira vagy Vörös Zolira ,hogy jobb nála vagy bármi mást.Szerintem ők is megtudják védeni magukat.... -
bandus #6084 hát kb.
viszont, nézzétek meg buni honlapját, linkelt ott pisti egy fórumot, amit kb 100 hsz-en keresztül telenyomott a saját képeivel.. először még dícsérték, de azt nem volt képes elolvasni, hogy elég lesz a képekből...:D
NO MORE PHOTOS DUDE------- WE ARE STARTING TO THINK YOU ARE LOOKING FOR SOME MAN ON MAN ACTION HERE !!!!!
meg ilyeneket kapott:D