33479
-
csakkk #6286 Felnőtt Európa-bajnokságra utazó csapat névsora
hát nem egy vásziszdász csapat :(( -
#6285 diéta + aerób edzés, amit te is meg én is írtam: gyaloglás.
és a másik fontos dolog: valóban nem lehet helyileg zsírt égetni, sokan el vannak tévedve -
#6284 Hasi-zsírleszedés nincs, és ne hullahoppozz mert nagyjából fölösleges csak fárasztod magad:)
Zsírt csak mindenhonnan lehet égetni egy helyről soha.
Ha ezt szeretnéd akkor napi 45-50 percet gyalogolj normális tempóban egy héten 4-5x és DIÉTÁZZ!
Zsírt égetni diétával lehet, mással nem! -
#6283 Ne szedd a trans-x -et mert abszolút fölösleges.
Változtass az étrendeden ( ha nem tudod hogyan és nem találsz semmit akkor segítek szívesen csak mondd meg hány kiló vagy milyen magas mióta edzel mit akarsz elérni stb ), vegyél a pénzből inkább elsődlegesen VITAMINT és fehérjét. A vitamint azért írom nagy betűvel mert az nagyon fontos, aki nem testépítő annak is szednie kéne vitamint.. -
#6282 Irigyellek, nekem a kreatin soha nem hatott :( -
somati #6281 kreatinfeltöltéssel kapcsolatban nekem is volt ilyen tapasztalatom, igaz én simán szőlőcukrot (20 gr)+monohidrátot ittam reggelente, és 1 hét feltöltés alatt feljött 2 cm a derekamra. semmi más nem változott az étrendemben (teljesen tisztán kajálok 2 óránként, csak csirkemell/rizs/zabp/fehérje/tojás/stb-t eszek). viszont rajtam erőben is elég sokat dobott. -
#6280 Bocs de Cmdr-nek igaza van. SZENDVICS? Atyaég, nemár... Sajtok? Pff.. Max. zsírszegényt, de még azt se szerintem. Tej? Minek?? Meg hullahopp?? Meg mi az, hogy nem lehet napi 3x-4x csirkét enni, nem megoldható. Hogy ne lenne az? Állítom olcsóbban kijön, mint az a kaja, amit leírtál és amúgy megeszel (aminek a fele minimum "szemét") és még csak az sem igaz, hogy hosszú idő elkészíteni, napi kemény 20 perc.
Másik dolog: most el kell dönteni, hogy mi a fontos. Nem akarsz zsírt a hasadra vagy jót akarsz enni?
Hullahopp helyett meg állj rá a futógépre és kezdj el gyalogolni, pulzusod tartsd 120-125 körüli szinten és csá, ott van neked az AERÓB (nem kardió) edzés, ami zsírból fogyaszt, de szénhidrátot nem sokat vesztesz. -
viizo #6279 nem lenne olyan méretű karika ami rájuk menne :D
egyébként viccesen hangzik ez a hullahopp dolog, viszont sokak szerint nagyon viszi lefelé a zsírt a derékről, több bodybuilder site-on is olvastam már, és nem vesztek semmit, ha kipróbálom :)
és persze hogy ott gyakorlatozom, ahol senki nem lát :) -
BPeti2 #6278 Lol -
Cmdr #6277 Most elképzelem ahogy Vörös Zoli, vagy Namat, vagy Coleman hullahoppozik... -
viizo #6276 ha már itt tartunk, Te pedig megtanulhatnál olvasni is néha, ugyanis a 3-4 szenya mellett mintha lenne ott más is, arról nem is beszélve, hogy már írtam lentebb a 3 literes vízfogyasztást ;)
egyébként változtatni fogok az étrenden, bár nehézkes lesz, de megpróbálom.
kardió mozgásnak beiktattam napi fél óra (nem nevet!) hullahoppozást hasi-zsírleszedés céljából, viszont ezt csak pár napja csinálom még, meglássuk mit használ pár hét alatt... :) -
Cmdr #6275 Én nem tudom te mi a fenét akarsz a napi 3-4 szendvicseddel és a napi 1.5 liter tejeddel, és a 0 vízfogyasztásoddal! Erre még zabálsz tömegnövelőt, semmi kardió mozgást nem végzel, és erre itt sírsz, hogy hízol! Nézzel már magadba, és gondolkozzál már! -
viizo #6274 így kezdetnek csak a kilós Trans-X-et vettem meg, amolyan próba jelleggel, és már nem is maradt belőle csak 2-3 napra való adag.
Akkor nem marad más hátra, mint bevásárolnom csirkemellből és rizsből :)
Igazából nálam az a baj, gondolom sokan vannak így ezzel, hogy munka mellett nagyon nehéz beosztani az étrendet, és odafigyelni a rendes táplálkozásra, nehézkes 2-3 óránként enni és utánaszámolni minden gramm szénhidrátnak és fehérjének. :( -
Gyúrógép #6273 Má bocs de sztem qrvára kár beléd az Trans-X.Ha a 3.5 kilajossat vetted abból is kijön majd 10 kilaj csirkecsöcse.Abbó bezúzol napi 1kg-ot meg kezdetnek fél kg rizst és az már látható eredmény hozna... -
viizo #6272 ezt maximálisan aláírom, hogy rengeteg edzés, lemondás, szenvedés van a teljesítményük mögött, és én tisztelem is őket ezért ;)
az étrendemen megpróbálok változtatni a továbblépés reményében, aztán meglássuk :)
ezzel a trans-x kúrával kapcsolatban mit javasolsz, folytassam még 2 hétig a kúra végéig, vagy esetleg hagyjam abba, és egy étrend-váltás után 1-2 hónap múlva vágjak bele?
-
#6271 Az emberek 80%-a úgy áll hozzá ahogyan te.
Nem baj ha valakit taszít a látványuk, de elismerést mindenképpen érdemelnek mert nem kis dolog amit ők megtesznek és megtettek ezért.:)
Nyugodj meg nagyon nagyon kevés esélyét látom hogy olyan genetikád legyen hogy 130 kilós lehessél:) -
viizo #6270 köszi, visszanézek ;)
mellesleg nem vágyom testépítő babérokra, isten mentsen, az emberek nagy részét, köztük engem is, taszítja ezeknek a 130 kilós nagy állatoknak látványa, és nem is megoldható hogy állandóan napi 6-szor csirke-rizs-csirke-rizs legyen az étrenden, egyszerűen csak kell egy kis izom, egészséges mértékben :)
-
viizo #6269 :DDD
kivi lennék rólad egy képre... -
Cmdr #6268 "két szelet szendvics"
Ennyit erről... ennek semmi érteme nincs, felesd el ezt a sportot! -
#6267 Hát nem a trans-x zsírosított el mostmár nem kérdéses.. olvass vissza kb 5000. hsz körül írtunk elég sok embernek étrendet. -
BPeti2 #6266 Elég szar:(, Olvasd el itt az alapismereteket:link -
viizo #6265 jah, és 73-74 kiló vagyok 176-os magassághoz, képem lásd a fórumozók képei között -
viizo #6264 mert sosem ugyanaz :)
de itt egy példa: reggelire két szelet szendvics, vastagon feltéttel (sonka, tojás, rengeteg zöldség (retek, saláta, stb), trap. sajt), utána 10 körül 3 tojásfehérje, ebédre leves után bőségesen rizs vagy krumpli + hús, délután 3 körül 2-3 tojásfehérje, 5 körül 1 szenya a föntebb leírt konfigurációban, utána vacsira 7 körül szintén vmi olyasmi mint délben, csak kevesebb adag... hozzáteszem még, hogy elég sok tejet iszom ezekhez, napi másfél litert kb.
nasst nem nagyon eszem, 2-3 naponta max egy csoki, gouda sajt vagy ilyesmi. -
BPeti2 #6263 BSN no-xplode + cellmass, vagy olcsóbb alternatíva: scitec no-burst + attack -
Cmdr #6262 Aha, csak még mindig nem írtad le a napi kajád! -
viizo #6261 a trans-x szedése előtt semmi ilyesmi nem fordult elő, úgy nőtt stabilan az izomtömegem, hogy az ősszel / télen felszedett kis zsír is már majdnem teljesen lement, szal a kajával nagy gond nem lehet...
igazából csak azért kezdtem el a trans-xet, mert utóbbi időben lassult a növekedésem, dacára az elég sok elfogyasztott fehérjének, és rá akartam kissé turbózni, mondván úgyis jön a nyár :)
most meg ott vagyok majdnem kétszer annyi felesleges zsírral a hasamon, mint ami télen volt :/ -
#6260 pont ezt akartam írni -
Cmdr #6259 Leírhatnád a napi kajád, mert, hogy nem attől a trans-x-től zsírosodsz, az tuti! -
viizo #6258 akkor tudnál ajánlani helyette valami mást, ami jobb, akár priviben is jöhet. köszi!
azért kezdtem el a trans-x-et mert nagyon sokan el vannak tőle ájulva, hogy milyen jó is ez...
sajnos nekem csak fölösleges pénzkidobás volt, nagyon nem vált be :/ -
BPeti2 #6257 1 50g-os kanálban van 40 g cukor, ettől ne várj szárazt izomtömeget.Csak közvetlen edzés után használd, feltölteni biztos nem használnám, különben is vannak már sokkal jobb termékek. -
viizo #6256 találkozott innen valaki azzal a problémával, hogy a trans-x elzsírosította?
kb másfél hete kezdtem a kreatin-kúrát, de nálam totál fordított a trans-x működése, mint másoknál :S
először is a hasamon a szedés óta szép kis zsírpárna keletkezett, és nemhogy erőt nem ad, de az izomtömegem is mintha csökkenne...
előírásszerűen szedem, megvolt a feltöltés is, az adagokat fél liter folyadékban iszom meg, + napi 3 liter vizet iszom mellé, rengeteg fehérjét eszem, és mindennek az a hatása, amit fönt írtam, már kezdek lassan kétségbe esni... így nyárra nemhogy formába hoznám magam, de teljesen elcsesződök.
túledzés kizárva, 2-3 naponta edzem...
aki tud vmit ezügyben, plíz help! -
derrick #6255 Nem is tudtam, hogy a magyar testépítők ilyen nagy létszámban kint voltak a sógoroknál versenyezni.
Az eredményeik nagyon jók lettek. -
Steve Namat #6254 A magyar testépítés legnagyobb versenye a 2007-es tavaszi szezonban Május 14.-én a Lurdy Házban:
BSN IFBB Hungarian Grand Prix
Sztárvendégek:
Ronnie Coleman
Timea Majorova
Klaudia Larson
Versenykiírás
A verseny plakátja
Infók a versenyről (videó)
Mellesleg Ronnie május 13-án ünnepli a 43. születésnapját, így a rendezvény egyben szülinapi buli is lesz!
Mégtöbb info Ronnie-ról:
www.bigroncoleman.com
www.ronniecoleman.com
www.ronniecoleman.net
Musclememory
Videóklipek Ronnie-ról:
Youtube
-
almafank #6253 ops, a kajás piramis elv :D akkor pl.
http://www.elelmezesvezetok.hu/szamok/02/03/11.htm -
almafank #6252 Szia gyúrógép
Először is ezt nézd meg!google
egyébként az a piramis elv, hogy minden sorozatnál növeled a súlyt és csökkented az ismétlésszámot -
Gyúrógép #6251 Csirke,pulyka,hal,rizs,zab,whey ezek mennek nem hiszem hogy ezek rossz kaják...
Mi ez a piramis elv kifejtenéd részletesebben? -
#6250 Ez jófajta versenynek tűnik. -
csakkk #6249 Kathi Béci az iwiwen teljesen jogosan írta az üzenőfalra, hogy most vasárnap a
LURDYBAN Pum and Run, fekvenyomás versenyek lesznek
Én ott voltam Debrecenben akkor hatalmasra sikeredett, szerintem itt is jó lesz. Minden információt megtalálsz ha a linkre kattintassz. -
greg223 #6248 Sziasztok.Most láttam meg ezt a fórumot,még uj vagyok itt.Figyelj Gyurogép,ha ugy érzed nem fejlödsz rendesen,fáradtnak érzed magad,az lehet attol mert tul sokat edzel meg attol is hogy sokat eszel,de nem jo kaját,igy nem tudom miket eszel,de nem minden a szénhidrát.Próbálj egy két napot visszavenni a kajálásbol.Probáljátok ki a Piramis-elvet nagyon hatásos -
Gyúrógép #6247 MD versenysorozatról tud vki vmit ? Színvonal, szervezettség ez+az...