33479
-
Hmmmmmm #6369 tanulság: a főmájer, világot látott fővárosi üzletember aki mellesleg az élet császára minden csóró csövesnek eljátsza, hogy ő mekkora király és ráér nekik fél oldalakat írogatni ezek szerint...
-
efitmaster #6368 Hi derrick,
Nem hiszem, hogy vitatkoznom kellene veled, mivel egyetértek veled elég sok mindenben.
1. A testépítés is mint minden sport ma a világon, nagy részben politika, ebben veled értek egyet.
2. Berkes a mi versenyzőnk és nyomni is fogjuk, mivel a mi versenyzőnk. Ez elég egyszerű képlet. Mindenki(és mégegyszer leírom neked, (minden valamire való cég) nyomja a saját "istállóját", már akinek egyáltalán van versenyzője. Ebben nem hiszem, hogy sok újdonság lenne. Németh István szintén a mi versenyzőnk. Mindent meg fogunk érte tenni, ami csak lehetséges, hogy a karrierje alakuljon!
3. Viszont érdekesség képpen elmondom neked a másik oldalt, hogy a versenyzők nyomása, nem a bírók megbundázását jelenti, messze messze nem azt jelenti, hanem a versenyzők felkészülésének a teljes segítését. Egy példa: Van egy lány versenyzőnk is, aki indult most, Németh István az edzője, Varga Lindának hívták és csak a 2. lett most a versenyünkön és az egész verseny alatt szivatták keményen, de erről Németh istván többet tudna írni nektek. Akkor ezt is magyarázd meg nekünk, derrick, ha úgy történik, ahogy te gondolod, (bár nem igazán úgy történik), akkor miért nem nyert ez a lányunk most a kategóriájában? Kevés vagyok, hogy megbundázzam, vagy, mi? Fóleg úgy hogy az egész rendezvényt mi szerveztük. Akkor ez most hogy történik? Sok más dolog van ebben a sportban derrick, ami nem ilyen egyzserű, mint azt néhányan gondolják.
Mint már mondtam neked derrick, neked van egy elképzelésed és azt hiszed, hogy tényleg úgy történnek a dolgok, ahogy az a te fejedben le van írva, de sok minden sajnos nem úgy van és van pár dolog, amiben viszont teljesen egyetértek veled.
4. Tudtad te derrick például, hogy annak idején mi szpozoráltuk Dudás Antalt is? Nem hiszem, hogy tudod. Én személyesen kedvelem enigmát az első pillanattól kezdve, ahogy a cég itt van Magyarországon és látom, hogy mennyit dolgozik hogy eredményt érjen el! És én évek óta drukkolok neki!!!
5. A vidékiekkel pedig semmi bajom nincs, mivel én is vidéken születtem, úgyhogy ha csak kötözködni akarsz velem, akkor nem hiszem, hogy ilyesmibe kellene belekötnöd. A véleményem a vidéki művházakról és az oda szervezett versenyekről megint egy más dolog. Ugyanúgy ahogy te, rossz ötletnek tertom és kész.
Bár ehhez hozzátartozik, hogy a mult évi Mátra Kupa fószponzora Salgótarjánban is az Extremefit volt és valószinüleg ebben az évben is az lesz. Valószinüleg te nem sokat tudsz ezekról a dolgokról, de szivesen válaszolok legjobb tudásom szerint bármilyen kérdésedre.
6. Berkes Laciról is pár szó. Az előző hónapokban majdnem minden nap és héten találkoztam vele és személyesen állítottam össze a kiegészítő programját, ami elég jól sikerült. Berkes Laci fanatikusan és nagyon durván készült erre a szezonra. kevés ilyen embert láttam, aki ennyire elszánt, mint ő! tudtad te viszont, hogy lacinak Ausztráliában az utolsó két napban elfogyott a pénze, mert fotózásra költötte és két napig szinte semmit nem evett Ausztráliában? Pedig ő a nr. 1 testépítő ebben a tavaszi szezonban Magyarországon. Sok mindenről fogalmad sincs derrick, csak azt hiszed, hogy van.
Ne félj, nem moslak össze senkivel. Számomra te is csak egy fórumozó vagy, aki szereti ezt a sportot, ugyanúgy mint sokan mások itt.
-
Steve Namat #6366 Hopp, itt van velem a Berkes Laci... De mivel Ő nincs itt regisztrálva ezért most az én nevem alatt fog írni pár sort:
Sziasztok, Berkes Laci vagyok. Nem mocskolodni akarok itt ezen a fórumon, és nem másokat támadni, csak tényeket írok.
Tudjatok 10 évesen kezdtem sportolni és azóta több sportágban letettem pár dolgot az asztalra. Nem kérkedni akarok ezzel csak arra utalok 20 év alatt sokmindent láttam tapasztaltam a sportvilágba. Aktív sportoloként éltem meg egy rendszerváltast az állami támogatási rendszer összeomlását és a sportolók elbizonytalanodását saját bőrömön éreztem meg. Amikor testépitő lettem akkor kaptam elösször újra támogatást a munkámhoz de ezek a támogatások esetiek voltak és szerények. Igazábol használták a sikereim értékét megalázóan kevés pénzért. Nem panaszkodni akarok nincs rá okom, mások sajna ennyit se kaptak. Az extremefit volt az első aki előre bízott bennem, Nagy Zoli volt aki látott bennem fantáziát mint sportolóban és emberben. Nélküle soha nem szerzek 4 aranyat egy akkora világversenyen mint most Ausztráliába, két aranyat az osztrák nagydíjról, 2 aranyat a nemzetközi magyar kupáról, két aranyat a BSN GRAND PRIX-ről.
De ö sem támogat akárkit valamit elötte is letettem ám!
30 éves elmultam és az eddigi életem a sport jegyében telt, én dolgoztam a sikerekért nem kaptam őket. Rengeteg önfelláldozás és lemondás ez. Aki sportoló ezt tudja és ezért tiszteli a sporttársait akkor is ha ellenfelek. De ismétlem ezt csak egy sportoló érti meg és az tud így viselkedni. Erre formálódni kell aki kivülálló nem érti ezt és nem ismer tiszteletet, mert nem járta be azt az utat ami a megbecsültséghez vezet, neki ez túl kemény lenne és nem állna fel az első vagy második esés után. A sport sokmindenre megtanít erre is, ne mocskolódjatok, hanem induljatok el az úton amiről azt hiszitek mindent tudtok, talán ha a felén túlvagytok megtanuljátok tisztelni az elöttetek járókat és azokat akik segítenek nekik önzetlenül nem pedig a hátukon kapaszkodnak fel az emelkedőn és aztán leugranak a hátukról mintha ott sem lettek volna. Gondolkozzatok el ezen és menjetek edzeni inkább mint itt vitatkoztok. Az hasznotokra lesz, ez viszont nem. -
#6363 -
#6362 -
#6361 ja. értelmes kajának hijják:) többi csak kamu -
skygt90 #6360 Hi minenkinek! Szálkásítani szretnék csak nemtudom hogy meik kieget válasszam! tudnátok ajánlani valamit ami be is vált ? -
efitmaster #6359 Ja nevetséges, ez igaz.:-) egy magyar testépítőnek honnan lenne menedzsere, mi?:-) micsoda vicces dolgokról beszélünk, nem?:-) Ez a föld legnagyobb vicce egyébként is.
Akkor most én nem igazán értem, bár nem vagyok egy einstein, de segíts akkor. Az egyik gyerek itt a fórumon azt mondja, az egész politika és valaki nyomja Berkes-t és azért nyer, aztán idejön egy másik kis faszos és azt mondja, hogy az nem létezik, mert egy magyar testépítőnek sem lehet managere. Szóval akkor most mi az igazság? valaki itt hazudik egyfolytában, nem?
Annyit azért elárulok, hogy Berkes Laci csak az előző 6 hónapban majdnem 2 millió forint értékű kiegészítőt kapott az extremefit-től. Vicces dolog, nem, hogy ilyesmi balesetek történnek vele? Berkes utazását egy kajás cég fizette, a következőt pedig egy repülő társaság fogja szponzorálni és éppen most nyert 300 ezer forintot meg 200 ezerért kiegészítőt. Berkes országos tévécsatornákon nyilatkozik és ilyesmi balesetei vannak. A többi testépítő meg éppen éhen hal.
Nem érzed REWwrites egészen véletlenül úgy, hogy van pár dolog, amit te nem tudsz, mások meg igen? Szerinted értelmes cég szponzorálna egy kis büdös művházban a világ végén sportolókat és versenyeket? Nem, soha nem is fog. A cégek nem hülyék, akárhogy is úgy néznek ki. Szerinted Ronnie hogy került ide magyarországra pár napja? Biztos nincs magyarországon olyan, akik ilyesmit képesek megszervezni. Ezt is ufók intézték biztos. Akkor lehet, hogy van olyan is, aki még pár dolgot képes elintézni, a te képességeidet meghaladva, nem gondolod?
A szponzor, meg olyan valaki, aki a pályádat kicsit egyengeti nem fog az öledbe hullani, csak azért mert van rajtad pár kiló izom, kedves barátom. Rajtad kívül még pár százezer emberen van felesleges izom ezen a bolygón. Lehet, hogy én ufó vagyok és rosszul látom a dolgokat, de majd te elmagyaráod, hogy hogy is van az élet valójában.
Az a baj, hogy itt a testépítésben a legnagyobb csövesek járatják a pofájukat évek óta, akik nemhogy segítik a testépítőket, hanem totál a szarban hagyják őket és már észre sem veszik, hogy a valóság az nem egyenlő azzal, ami az ő fejükben megy mint valóság. Hazudnak hetekig, hogy a másik cég kamuzik, Ronnie nem is jön, ez csak etetés, és jééé, Ronnie tényleg itt volt. Nem érzed úgy, hogy valakik itt hazudnak kicsit? Menj be REWrite a szálltek központba és kérd meg őket szponzornak, mivel ők csinálják az egész testépítést itt, nem tudtad? Vagy menj oda bunnyhoz mert ő minden testépítőnek megoldja a gondját.
Nekem az a röhejes REWrites, hogy a nagypofájúak ilyenkor nem mennek oda hozzád, hogy itt a kieged barátom.
Akkor most röhöghetünk együtt, nem igaz? -
REWRITEs #6358 akkor is bele kellene gondolnod abba, hogy manapság minden valamire való sportolónak van managere
Ne röhögtesd már magadat. Itt élsz, röhej Te egy Ufo vagy? Ennyire felvitte a dolgát az Isten a magyar testépítőknek már saját managerük van (jól írtam angolosan). A magyar testépítőknek efitmaster arra alig van pénzük hogy tápkieget vegyenek. Az oklevelből, meg a gagyi serlegekből nem lehet managert fizetni. De áruld el Berkesnek ki a managere, mert ha ingyen vállalja engem is managelhet. Apám még most is röhögök ez kurva nagy duma volt. Manager -
efitmaster #6357 Még annyit hozzátennék, hogy Dudi jól néz ki, de ez nagyon kevés manapság ahhoz hogy valaki versenyeket nyerjen, mivel sokan mások is jól néznek ki. A profibbak törődnek a saját menedzserlésükkel, és nem csak saját magukat nézik a tükörben egész nap és siránkoznak, hátha isten seggbedugja őket egyszer. Ha manapság valamit el akarsz érni az életedben, akkor tenned kell érte sokkal többet, mint lejárni a terembe. Ez a különbség az izmos gyerek és a profi között. Az hogy Te a menedzserlést és lobbizást nyalásnak nevezed, az a te saját félreértésed az életről szerintem. Lehet hogy update-elni kellene a szótáradat kicsit. -
efitmaster #6356 szerintem derrick te csak nyomod a magadét, de nem biztos, hogy belegondolsz, mit beszélsz. Berkes nyert ebben az évben Ausztráliában, Ausztriában a saját kategóriáját, és a Lurdy-ban és stb. Ehhez túl sok nemzetközi nyalás kellene, nem gondolod? Szerintem kicsit sokat nézel sci-fit, mert amit te írsz az minimum kissé félrebeszélés. De ha még igazad is lenne, akkor is bele kellene gondolnod abba, hogy manapság minden valamire való sportolónak van managere, aki nyomja a sportolóját és ez teljesen elfogadott dolog a sportban. A testépítés pedig nem Dudás Antalról szól. ár van dudásnak is szpozora, méghozzá a biotech, aki az egyetlen olyan cég volt a főszponzor mellett, aki kiállító is volt ezen az eseményen a precor gépekkel, tehát dudi barátunk érdekében is szólhatott volna pár szót, ha ez így menne, ahogy te azt álmaidban elképzeled.
Annak hogy Dudás mindenhol évek óta csak az élmezőny végén kullog semmi köze a magyar testépítéshez és ezt így nem lenne fair összekapcsolni. Ez a tavaszi szezon egyedülálló és kiemelkedő a magyar testépítésben! évek óta nem volt ilyen, ha egyáltalán bármikor is volt.
Ronnie pedig teljesen szezonon kívül van most azt ne feljetsd el! Még csak most fogja elkezdeni a felkészülését a Mr. Olympiára és ahhoz képest így kiállni a szinpadra...Nem hiszem, hogy rajta kívül sokan megcsinlnák 15 óra repülőút után, úgy hogy ráadásul semmilyen bemelegítést sem végzett mielőtt szinpadra ment.
az extremefit fórumon sok link van az eseményről egyébként... -
derrick #6355 A mai testépítők egymást kivédenék, vagy melléjük állnának?!?! Meg hazai rajongók, akik felszólalnak kedvencük nevében akár ezen a fórumon? Bodyman ugye most a szakácskönyvet olvasod!!! Hányás az egész sport ami itt van. Ilyen ítélet, s senki nem áll mellé láthatod, mindenki csak kussol, meg esetleg most is belerugna. Hányás az egész -
derrick #6354 A link nem jó nem lehet megnézni semmit. Ettől függetlenül nyalás volt az egész Berkesnek győzni kellett. Ha nem tudnád akkor nézd meg a szervezők névsorát ahol ő is dolgozik. Szerencsétlen Dudás Anti sajnos nem nyalt, nem elég hosszú a nyelve. Berkes nem nyert csak egyeseknek. Remélem boldog, én nem lennék az. -
derrick #6353 Nekem címezted a kérdést. Szerintem azért nem írnak még róla mert meg kell emészteni. Sokan most meg fognak kövezni, de nekem egy kis csalódást okozott. Egyépként az iwiwről szedtem a következő linket itt lehet látni a teljes pózolását. -
#6352 De most 140 vagy 150kg, vki ezt mondja vki azt, múltkor meg azt mondták hogy 130... -
efitmaster #6351 Még néhány kép itt is a Lurdy-s eseményről.
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-122142 -
#6350 én 100-at, amiből befogyhatok 90-re :) -
#6349 szép kerek szám :) 80kg... ezt tűztem ki célul, semmi különös:D -
#6348 nincs valaki aki VIP jeggyel volt és megosztaná az általa készített fotókat velünk? -
efitmaster #6347 Egyébként hihetetlen volt Ronnie!!!!
Kb. 7.40-kor lesz a RTL Klubbon a fókuszban. Már megy az előzetes. -
Steve Namat #6346 Ronnie látogatásáról nagyon sok szó fog esni még, de emellett megjegyezném, hogy aki a tegnapi napon (ami vissza nem térő alkalom volt a Coleman-téma szempontjából) aki nem volt képes ejönni a Lurdyba...vállalva X mennyiségű utazást, szabadnapot a munkahelyen, egy vizsga vagy tanulás kihagyását stb...az soha nem is szerette igazán ezt a sportot...vagy másszóval marhára nem is veszi komolyan az egészet. Ez az én véleményem és ez teljesen függetelen most a rendezvénytől vagy az Extremefit-től! -
efitmaster #6345 ja, az ilyen kis formátumú fazonok senkit nem érdekelnek, csak enigma.:-)
Itt egy kép: Coleman vs Toth Dani
http://download3-8.files-upload.com/2007-05/15/17/gp_IMG_4863.jpg
A többi képet itt is megnézheted:
http://velvet.hu/celeb/roni0515/
-
#6344 És ronnie milyen volt, róla senki nem beszél. -
#6343 kössz:) am miért pont 6 kg, így vágod mennyi kéne még? -
efitmaster #6342 Egy kép összehasonlításnak. Ezen úgy tűnik nem csak a bírók látták jobbnak Berkes Lacit, ha megnézed a kart, vállat, csuklyát...Enigmának is van min javítani. Majd remélem valaki feltölt más pózokat is.
http://download3-8.files-upload.com/2007-05/15/17/gp_IMG_4628.jpg
-
derrick #6341 Gyomorfacsaró volt a Lurdy-buli. Dudást ismét a 3-diknak hozták ÉRDEMTELENÜL!!!! Ő volt az első és vele együtt abszolutban is első. Vajon Berkes szívből örül egy meg nem érdemelt első helyezésnek? Miért kellett ezt csinálni? Hányás! No én ezért nem fogok soha versenyen részt venni. Tanulság, ne légy testépítő idehaza, ha meg nincs más lehetőséged akkor nyalj amekorrát csak tudsz. -
#6340 még 6kg, aztán Hawaii:) mai kép -
Gyúrógép #6339 Nem értek hozzá azért kérdezem, most mi ez az egész az Enigmával? Miért is van ő ahogy mondod "lepontozva" mostanában? Valakinek az útjában van? De kinek?
Nekem úgy jött le hogy egy szimpatikus arc... -
#6338 Jah, amúgy engem is érdekelne a kép, szal ha tudsz akkor pls csinálj egyet:) kösz:) -
#6337 Voltál a versenyen? -
BodyMan #6336 tenyleg bocs mindenkitol, de mivel a testepitesnek van versenysport resze is, arrol is beszelni kell (ennek ugy is csak tavasszal es osszel van idoszaka)
Lurdy-haz: hogy Enigmat megint 3-nak hozzak ki, IGAZSAGTALANUL, meghozza egymast koveto versenyeken, ez mar gusztustalan. az MD kupan sem bronzermes volt, es most az Extremefit-en sem, es most egyertelmuen verte a mezonyt! a Bodo Imit nagyon verte, a Berkes Lacival lett volna egy kis "kuzdelme", de hatarozottan vitte a primet Enigma, de a POLITIKA miatt megint csak 3-dik lett.
Igazsagtalan, es egy nagyszeru testepito karrierjenek vetettek valoszinuleg veget - lelki es anyagi serelmekbol adodoan.
Szerintem ha Drug Bunnyt, akitol annyit tanultatok, megveditek, akkor itt az ideje, hogy legalabb a rajongok tartsak a lelket Enigmaban, aki naploival, irasaival, es cikkeivel nem kevesebbet segitett es tett lett az asztalra!!!
ENIGMA, CSAK IGY TOVABB, MOST IS NAGYOT ALKOTTAL ES JAVITOTTAL A HIBAIDON!!! -
#6335 Hát az rajtad múlik hogy kűldöd, de nem tom, azért kérdem, de most már látom hogy jó lesz mert nem naon mondták hogy szar, nah mind1 kipróbálom:) -
#6334 box...mé valaki mást ért alatta?:) -
170Kg #6333 Srácok, zsákolás alatt mindannyian ugyanazt értitek amúgy ? :DDDD -
bandus #6332 kaja betárolva, sztem jó lesz az étrendem, daily one megrendelve, fehérjét még nemtudom mi lesz, vagy 100wheyprotein, vagy anabolic whey. asszem az ideális edzéstervem is meglesz, szóval ezt a 6hetet szeretném nagyon keményen végignyomni, figyelve mindenre.. -
#6331 +fav again z, majd lekopnak, ha meg nem, ugord át a gyökszik hsz-át, én már ezt teszem egy ideje... -
#6330 pláne hogy cirka 2-3 ember írogat egymásnak 10 néven, és saját magukat sztárolják. mi az égő, ha nem ez?? pyrex baszki elfelejtettem képet nyomni magamról, ha egyáltalán érdekelmég. zsákolást szoktam látni a teremben elég jó fizikummal megáldott emberkéknél, szal jó az, csak gondolom a fokozatosság elve itt is fontos, ne essél neki ezerrel elsőre.
bandus: szerintem a piramis: 1. igazi kaja tökéletesen 2. vitamin ezerrel 3. fehérje és csak ezután a sok hókusz faszom, ha jók egyáltalán valamire... de sry, nem a kedved akarom elvenni. -
#6329 Jah...
-fav sajnos. Pedig hogy örültem az elején. Csak ez az állandó flémelés... -
Gyúrógép #6328 Szerintem kicsit túl intenzív nem ? -
#6327 Szálkásításnál a zsákolás az jó?