-
Steve Namat #6304 Áhh, bele se szólok...
Csak kijavítok...mert uncsi már...
Ugye tuti a Ronnie-t a BSN küldi ide a saját költségén (ezt biztos köremail-ben dobták szét a neten minden kompetens személynek és nyúlnak) + szóltak nekünk, hogy "szervezünk nektek egy versenyt is vazze'..."... nesze itt van 1.5 milláér por, meg van felesleges 750 ezer Ft-unk is osszátok szét a versenyzőknek, meg küldünk még + 1.5 millát a kupákra, szervezésre stb...ezen ne múljon kedves seggrémfit kft.
Én sok sikert kívánok a további MD kupákhoz és gratulálok a kezdeményezéshez, de ha vkik csinálnak egy másik rendezvényt...ráadásul sokkal komolyabbat és rengeteg pénzből + el tudják érni, hogy végre életében először és utoljára vendégpózoljon nálunk a Coleman 8-szoros Mr. Olympia-ként (ha már a 2005-ös Superbody-ra nem jött el...)...akkor könyörgöm ne kezdjen már minket szidni egy olyan ember akinek elvileg az lenne a célja, hogy elősegítse a magyar testépítő versenysport kiemelkedését a szarból. Ez ám az összefogás! Jah elfelejtettem, hogy ahol "HU"-t ír ki a telefonom ott soha nem lesz összefogás...soha nem is volt a történelemben. De ha nem segítjük egymást, legalább ne hátráltassuk!
Azon meg ne szépítsünk, hogy a versenyzőknek igenis komoly DÍJAZÁS KELL! Mi éppen ezen (is) vagyunk! Tökjó ez a "vidék tour", semmi bajom vele, de ez csak a közönségnek jó... Én érdekes módon 17 évesen fel tudtam utazni Pestre a Superbody-t megnézni...mert már akkor is ez a sport volt a legfontosabb az életemben és szartam a kilométerekre. Szegény 2007-es nézőknek meg nehogy fel kelljen utazni mert pénzbe kerül... A versenyzők min. 3-12 hónapot készülnek egy versenyre SOK pénzből, majd leutaznak vidékre (vagy vidékről vidékre...mindegy) további X Ft-ért, hogy 10 ezerért lekenhessék magukat és küzdve a rosszulléttel és a diéta + felkészülés miatti kimerültséggel megmutathassák magukat a nézőknek. Namost itt van ez a múltheti szituáció..."bemutató verseny"...azért van, hogy népszerűséget megszerezzék a versenyzők... Nem értem. Nincsenek még formában, nincs fotó róluk (OK, remélem videó lesz...), nincs kellő honoráriumuk, de van elköltött pénzük felkészülésre, utazásra, barnítóra stb. A végeredmény pedig egy nagyon jó hangulatú kis összejövetel amit nem is kétlek, hogy élveztek a nézők, de hogy ez a versenyzőknek miért jó azt nem tudom, de majd megkérdezem tőlük....
OK, ezek gyermekbetegségek + részemről szőrszál hasogatás...csak felhúz, hogy emellett lépten nyomon obszcén stílusban van leszólva (nem pont ezen az oldalon) a szezon egyetlen komoly szervezésű és díjazású rendezvénye a BSN Grand Prix. Ennyi.
Az MD kezdeményezés jó és sok sikert hozzá még egyszer! Az alábbi stílus meg uncsi, erőltetett és NAGYON béna.