33479
-
Cmdr #6163 Király ez a Ronnie Coleman DVD, pontosabban 2 lemez! http://www.mesomorphosis.com/store/videos/ronnie-coleman-relentless.html -
bandus #6162 Akkor feltennék még egy kérdést? inek mi jött be jobban, a designer kreatinok(attack, storm), vagy ugyanúgy megteszi a kreatin monohidrát is? Külön érdekelne Pisti véleménye is, egy másik testépítő szerint tökmindegy, csak legyen megfelelő kaja. -
170Kg #6161 Miért? Ideges voltál? :) Amúgy a szója azért jó mert olcsó. Ha nem gázosít nagyon, és elviseled az ízét, akkor jó választás lehet. Az hogy diétában mennyire sokat számít, azt nem tudom, nem próbáltam még. Próbáld ki, de ne várj tőle csodát, nem a szójától fogsz lefogyni.
Vegyél egy kis csomaggal, és ha nem "gáz" akkor toljad nyugodtan. Ártani biztos nem árt. A nőihormon termelés baromság. -
#6160 ha az "alsó" részét akarod érezni akkor scott pad ! -
Steve Namat #6159 Elővételben 1000 Ft, a helyszínen 1500 Ft.
Colemaniaaaaa!!!! -
#6158 Köszi, most ez valamennyire megnyugtatott. -
bandus #6157 Pisti, a kólmenes műsorra lehet a helyszínen is jegyet venni, vagy csak elővételben? -
#6156 th.
Napi 4g ch-t kell bevinni kilogrammonként.
Persze főként rizsből viszem be de azért a szölöcukrot is bele lehet számolni?
-
Steve Namat #6155 Ööö...háááát...azt hiszem...100 g-ot... -
#6154 Hy
100 g szőlőcukor hány g ch-t tartalmaz??? -
170Kg #6153 http://shop.builder.hu/enciklopedia_reszletes.htm4?id=96 -
#6152 Srácok, a szálkásító időszakban valóban érdemes szója proteint fogyasztani?
Egyik helyen azt olvasod, hogy a szója ilyen jó, meg olyan jó. A másik helyen meg azt olvasod, hogy a szója fokozza a nőihormon termelést, meg hogy a sok sportolóhalál ezek fogyasztása miatt következett be.
Na most akkor hogy is van ez? Ki mond igazat?
Valahol meg azt olvastam, hogy Szakács Sanyi eddig szójafehérjét fogyasztott, és ha ránézünk azt látjuk, h milyen jó formában van.
Használt már itt vki szójafehérjét? Tapasztalatok? Tanácsok? -
Hmmmmmm #6151 nem hittem volna de kivételesen egyet értek Derrick-el -
somati #6150 és a hatás sem marad majd el (röhögnek rajtad a teremben)... -
#6149 Bicepsznek nincs also resze viszont ha azt akarod hogy az alja fajjon csinald a ketkezes bicepszet egyenes ruddal marha nagy sullyal es csalj, nekem olyankor fajt az alja :D -
bandus #6148 Hát, szerintem a bicepsz az picepsz. Nincs alsó meg felső része, csak két feje, amiket nemigazán tudsz külön edzeni. Az izom tapadási pontjai pedig adottak, szóval a bicepszed formája nagy mértékben adott. -
mkrisz90 #6147 udv!!!
tudna valaki olyan gyakorlatokat mondani amivel a bicepsz also reszet erositem???
koszi -
derrick #6146 igen itt senki nem jár moziba
mennyi is a beugró?
igen itt senki nem jár discoba
mennyi is a beugró?
igen itt még senki nem volt a suprebody versenyen
mennyi is beugró?
az hogy idehaza is vannak gazdagok és vannak szegények!
és akkor most mi van?
ha nincs 10.000 Ft-od VIP-es belépőre, akkor nem mész el
és akkor mi van?
ha nincs 1.000 Ft-od egy versenyre ahol megnézheted Colemant
nincs semmi gáz, felülsz a vonatra és elmész Kistelekre ahol
ingyenes a belépő, ahol ingyenes minden. Sőt ha még vonat
jegyre sincs pénzed akkor stoppal lejutsz.
nevetséges, ilyen ostobaságon veszekedik egy-két nickes
olyan gyerekes dolog. Vagy esetleg minden áron bele kell kötni
Németh Istvánba? -
#6145 azt mondják a storm elég jó, de sokan esküsznek a scitec-es pumpokra.. -
#6144 a fűrészelés is jó, én szoktam csinálni -
bandus #6143 Felteszem itt is a kérdésem, bár nagyjából kialakult már a véleményem. Ki milyen kreatint ajánl? én az attack és a storm között vacillálok. -
Hmmmmmm #6142 ilyen kérdés után egyenlőre elég.... -
#6141 Ti mit szotkatok csinálni hátsó deltára, mert én csak a döntött törzsű oldalemelést találtam ami konkrétan a hátsó delta fejlesztésére van, nem tom hogy a nyak mögül nyomás is nyomja-e, gondolom edzi de hogy mennyire azt nem tom. -
big bear #6140 na és azt felejtsük,hogy vip jegy épp azért vip jegy -többek között-,hogy ne tudja mindenki megvenni. Mert akkor, ha csak kicsi lenne az árkülönbség akkor ki a fasz akarna állni? :D -
#6139 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 ropi egy VIP jegyért nem is sok. Focivébé döntőjére - ha jól emlékszem - másfél millió HUF körüli összeg volt Euro-ban. Amúgy cégek pl. szoktak venni VIP jegyeket bizonyos rendezvényekre...aztán elajándékozzák össze-vissza...én is kaptam egyszer így a budapesti birkózó VB-re két jegyet. -
bandus #6138 Szerintem a gond csak ottvan, hogy magyarország nem éppen arról híres, hogy az emberek rajonganak a testépítősportért. kíváncsi vagyok az üsszes vip, vagy akár minden jegyből mennyit tudtok majd eladni... persze én is azt szeretném, ha elkelne mind, de ettől még nem fog szerintem. -
Hmmmmmm #6137 a sima jegy kevés neki a vipet meg sokallja ..... -
Hmmmmmm #6136 ti most hülyék vagytok vagy csak nem tudjátok ,hogy a vip jegy nem a minimálbérből élők privilégiuma? beszarás -
Steve Namat #6135 Sajnos még nem "testépítettem" össze semmilyen vagyont, mivel csak és kizárólag a bodybuildingre költök és még arra sem annyit amennyit kellene.
Amúgy meg semmi problem nem volt, csak végre sikerül összehozni, hogy eljöjjön a Ronnie, az utolsó pillanatban tudjuk meg, hogy mikor...de azért gyorsan megszervezzük az ittlétét, rekordgyorsan összehozzuk a versenyszervezést, véleményem szerint nagyon magas díjazással és mindössze 1000-1500 Ft-os belépővel...úgy hogy én már 2001-ben 2000-ért mentem a Magyar Bajnokságot megnézni (ahol mondjuk nem volt a Ronnie pl.)...majd mikor belinkelem az oldalt az első hozzászólások a VIP jegy áráról szólnak...szomorú, de tipikus hozzáállás. Én mindig a jót próbálom meglátni a dolgokban. Mindegy. -
bandus #6134 tudjuk, hogy te már hatalmas vagyont testépítettél össze, de a 10k attól még drága magyar viszonylatban. ettől függetlenül ha időmbe belefér, én megnézem kólment, de persze nem a 10k-s helyről:) -
#6133 Jajjmár Steve, nem kell ez a lesajnáló stílus. Először is nem magamról beszéltem, de igenis van, akinek a 10k is drága. Tudod valaki 60-70 ezer forintért is kurvára megdolgozik ám. Annak drága. Ez van :( -
Steve Namat #6132 Meg az 1000 Ft is drága...
Meg a Ronnie is ingyen jön... -
#6131 Attól még a 10 rugó is k. drága... -
Steve Namat #6130 Fitparádé 2003...a VIP jegy 20-25 ezer volt... -
bandus #6129 kár hogy ennyire elszabták a vip jegy árát.. -
Hmmmmmm #6128 szerinten kva jó termék! sima kreatin nem árt még mellé+ ba -
#6127 Hát valakinek kell...
De én szabálytalanul nyomok fekve (mint Steve is :) és nem tolom ki teljesen a súlyt, pont emiatt, mert a mozdulat utolsó kb. negyedében már csak az elülső delta + tricepsz dolgozik. Annak pedig köze nincs a mellhez. MELLesleg :) sokan pont ilyenkor cseszik szét a vállukat... -
#6126 Erről mi a véleményetek? Próbálta már valaki?
Creapump -
viizo #6125 egyszerű a képlet, szélesen kell fogni a rudat, vagy teljesen széttett kezekkel kell nyomni a fekvőtámaszt ;) -
#6124 a srác a mellet vállat összekötő részre kérdezett. jó hogy a fekvenyomás úgy általában az egész mellet erősíti, de kifejezetten azt a részt a ferde és a tárogatás...