12316971501353788406.png
  • drugs bunny
    nos bodysegg.

1. áruld el, hogyna lehet ugy megvágni egy videót hogy máskép mutatssuk be? pl. cgi digitális technikávalé feljavítsuk az enigma hátsó pózait 5 millió dollárért? vagy letomptísuk azt a hatalams füttyköncertet? :DDD

2. hát nem tudom, gondoljuk, de mondjuk irhatnál valami értelmese butaságot is erre! netán még én vagyopk a hülye hogy összebasszák az öltözőt?

3.nálam a köszönés nem benyalás éppen! mondjuk ha valakit leszrnak az általáéban a sunnyogó kis férgekre jellemző! de a többi kis haverod - bár az itteninél jelentősen mérsékeltebb pofával - meg se pisszentek - legalább ott volt, bár nekem nem fedték fel magukat!

4. nem a szájtek fizette, de te biztos mindent jobban tudsz nálunk!

a másik beidézett kis butaságokon jót röhögtem, vicces amikor okosok megmagyarázzák a tápkieg cégek finanszírozási lehetőségeit hivatkozva olyanokra akik pl a mátra kupán semmi díjat nem adtak a szokásoshoz képest VÁNDOR kupát adtak mert még arra se volt pénzük! mintha mi csinálnánk bajnokok éjszakáját megint fél milla helyett egy kupával és slussz. a ronniet a bsn küldte ide a saját költségén pl. . ja és az 50 magyar bodybuilder biztos a multifos kupán indult! :DDDDDDDD

ja bodyman, asszem nem én vagyok a homokos, a homokosok gyakran két ssel írjék anevüket, meg iylesmi buta neveket választanak mint "bodyman" hogy mdenki tudja, micsoda kis idióták.

várlak szeretettel holnap!