9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Van egy kisebb hibám a játékkal!Tegnap lazán ment de ma leszedte az új patchet és nem tok játszani!valami Xkernel és GameGuard hibát ír ki.Tudom,hogy mik ezek,csak valami hibát észlel,ha tudjátok,hogy mi a gond és válaszoltok elöre köszönöm!

ZzoleE
Sziasztok! nem tudom hogy láttátok-e már a kóreai honlapon a képeket,de ha nem akkor ez kötelezõ!

http://nine.nexon.com/community/screenshot/co_screen_list.asp

Olyanok vannak hogy ..... pl +11-es LS Spear meg ilyenek...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Hátha az új map majd visszacsalogatja a nagyokat (persze ha egyszer majd mûködni is fog...)

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Atkamon
Menj fel a 9Dragons fórumra, ott kattincs a "QUESTS"-re, azon belül pedig a "Wu-Tang Quests Guide (and other white clans)" topikra. Abban minden le van irva minden questrõl hogy mit kell csinálni.

Szia Dr.
Látom, mindenfélével próbálkozol, hátha felébred a BAND, remélem sikered lesz!
Nem jó egyedül játszani...
Üdv: Gábor
hy
lenne egy kis gondom 1 quest-el:
26 os wu-tang a karim és kaptam egy autómatikus quest-et "Master Xu's treasure" megöltem a 10 Suspicius Travellers-t beszéltem Piao Daming-el.
ez után vesztettem el a fonalat, mert innen nem tudom hogy mit kell csinálni
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget hát próbálkozom meg remélem most ez a 26 patch segített ha jó lesz akkor újra leszek.
Csa. Én azt szoktam csinálni, hogy amikor kidobja a hibaüzit, egyszerûen Alt+Tabbal kimész lehúzod a monitor sarkára hogy neis látszódjon (de nem nyomsz semmire csak húzod)És vissza Alt+Tabbal. Nekem mûxik 100%osan

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk

hierro86
Szia! 1-2 alkalommal nekem is írt ki ilyet, fogtam és újra próbálkoztam az indítással, és ez eddig bejött. Újabban klappolnak a dolgok egészen odáig, hogy "initialization complete", után visszahajít a bejelentkezõ oldalra. De ez vszínû a 25-ös patch hibája. Állítólag most is karbantartják a servereket, remélem nagyobb sikerrel! 😊

Szia!
Sajnos a "leszed, defragmentál, újrarak" dolgon kívül én sem tudok más megoldást, de majd megkérdezem a többieket, hátha vki tud jobbat.
(Tûzfal állítgatással próbálkotál már?)

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Hi JOSHI mikor leszel elérhetõ a gameben?

LVL 64 Full str Glavie KAri elado Pm -Rám!

Üdv mindenkinek!

Sajna nem tudok játszani mert ezt írja ki: A "0x10007d77 címen található utasítás a "0x7e36eae3 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: written"
Próbáltam amit a fõoldalon írtak de úgy se lett jó. Aki tudja hogy mit kell csinálni az írjon.
ZzoleE
De miért mindig a 2X alatt nem tok belépni?<#rinya>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Még mindíg magyar beggar klánt keresek Nirvana serveren ha van pm---me

Mi is reméljük! Ha valami nehézség adódna, majd segítünk.

SchG
Hi
A beggaroknál hol lehet a pontjaimat újraoszani?

Jabbba
Üdv mindenki.
Egy Fes7o nevû eltünt BoT-ot keresünk az ally-val.Utoljára nov 25 körül látták a Bardon.Kérjük szépen jöjjön vissza,mert mi nagyon bírjuk a buffjait<#nyes> .Meg nincs aki felélesszen engem <#rinya>
Tessék szépen jelentkezni,de izibe mert hiányolunk

Üdv : DrGenya

DrGenya

Köszi! Épp ott kezdtem el 1 bagger karaktert MusaHun néven, már lvl8 😊
Remélem hamar ráérzek majd a játékra, egyenlõre nagyon tetszik
hierro86
Szia! A Bardo híresült el arról, hogy sok magyar játékos van ott, de tapasztalatom szerint egyre tööben kezdenek feltûnni a másik kettõn is.

Sziasztok még csak most ismerkedem a játékkal a 3 szerver közül melyikre érdemes menni, hol van a legtöbb magyar?
Erõt egészséget hello! Még mindíg Klánt keresen magyar Beggart a Nirvanan ha van szoljon mar valaki nekem thx

EXTASI RC7

RETRO,TAMAS,SENSEI-t KERESEM ha valaki tud rájuk adni valami elérhetoséget akkor azt várom.....légyszi valaki helpezhetne 😊 koszi elore is !

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

skrimer
angol tudás nélkül is lehet élvezni a játékot.csak nehezebb felfogni mirõl szól.amugymeg azért is van ez a fórum hogy segítsünk az angolul nemtudoknak,beleértve engem is😊

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Atkamon
hát igen vannak magyarok bõven... ebben a játékbsn is de ebben többet kell felfogni, mint a SRO-ban... it a questekben nem mindig csak az ölés a lényeg, hanem mittomén van olyan, hogy kérdeznem tõled valamit az NPC-k és neked kell beírnod a választ.

mama2
angolokkal az SRO-n nem beszélek😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Yosimicu
Nemcsak a történet de az emberek 90% ávál angolul beszélsz. Nekik olyankor elmutagot vagy mi? Én is SRO-ztam meg néha fellépek de ott is angolul beszélek a külföldiekkel (mondjuk az igaz a questek nem iyen bonyolultak csak olj le 3000 ilyet...gyûjts 600 olyat)<#idiota>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Atti12
lehet jobban jársz 😊

mama2
Hát nem értek angolul az iga(csak nagyon picit), de tényleg csak "ész nélkül gyilkolok".De akkor ezek szernt maradjak a Silkroadnál? Merta annak szvst nincs története:S😛.

Atti12
na ezaz 😊 semmit nem ért a történetbõl, csak észnélkül gyilkol. Én nem tudnék igy játszani 😄

Atkamon
hát ha nem tud angolul, akkor nem sokat ér a questekkel... mongyuk nem igazán értem, hogy hogy lehet elkezdeni egy mmo-val jáccani angoltudás nélkül...

De azért ne pusztítsd ki az egész falu állatvilágát!
Menj ki a faluból és gyilkold ott a GDI-t... <#violent>

A haverjaim majdnem úgy vejlõdnek a híbriddel is mint a harcos. Sok str, valamivel kevesebb dex (hogy mennyi a kettõ között a különbség, az vérmérsékleten múlik, a dex-es lassabban öl mobokat, de állítólag jobb PvP-ben <#boxer>). Kell még némi ess, hogy legyen mannád gyógyítani magad és ne kelljen állandóan meditálni. Cons nem kell olyan sok, mert van valami teázós skill, amit ha maxra kihúzol, akkor rengeteg életet fog adni, meg ott van a buff-od is.
Fegyverben szerintem nem rossz a kard sem, csak nem tudom, arra vannak-e shash skilljei a hybridnek. (A healer fegyver szempotjából hasonló és én vele mind a két fajta fegyvert használom, csak aktívval.)
Ha ugyanazt a kasztot választod, akkor szerintem a képességeket nem kell újra tanulni, bár én sose próbáltam.

Atti12
egyébként mindent leír a questekbe

Atti12
békés módba nem tudsz kungfut használni. Nyomj egy tabot, vagy a skillbar közepén lévõ lándszára katt. De ne kérdezz meg mindent ha lehet.. próbálj magadtól rájönni 😊

mama2
ezt írja ki amikor valakit megtámadnák: One Cannot use Kung Fu in pace mode. Ez mit jelent?

mama2
Értem. Kösz. Én mondjuk a kutyákat, meg a tehenekt akartam ölni, csak kiírt valamit, hogy a kungfu nincs kifejleszte. Vagy valami ilyesmi.

Atkamon
Brother of nood xDDDDDD
Ezen felröhögtem
és ha nincs ! a térképen, akkor ölj a város szélén mobokat.

mama2
Már sikerült😊. Most ott vagyok, hogy ahol kezdõdik a játék, ott minden leckét megtanultam, és átkerltem valahova. Brother of Nood valami ilyesmi(C&C beütés?), ott voagyok ahol a kutyák vannak, ugatnka, akkoir tehenek. Nagyon az eleje. Ott beszéltem egy öreggel, és passz. Nem jelez semmi feladatot. Mit kell csinálni?

hierro86
Egy White Tigernek hogy kellene optimális esetben szétosztania a pontjait? Fegyverei közül melyikre érdemes jobban gyúrni? És ha újraosztja vki a pontjait, úgy hogy ugyanazt a kasztot választja, akkor is újra kell tanulnia a kaszthoz tartozó speciális technikákat? Köszi a segítséget 😊

Nekem sem a C-n van és nincs is rajta túl sok hely (mondjuk a 1GB-nél több) Szerintem csak ideiglenesen kell neki hely a teléepítéshez, aztán felszabadítja, úgyhogy addig pakoljá át valamit.

skrimer
akkor törölnöd kell a C:\ rõl vmit

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

mama2
Nem a C-re telepítem, hanem a D-re akarom, de a c-re is akar valamit csinálni:S.

Yosimicu
Ne C:\ re telepítsd ha nincs elég heyed <#idiota>

mama2
Ja, és van rajta 10001 mb:/. HELP PLS, mert nagyon játszanék😊.

mama2
Letölöttem, fel akarom telepíteni, de a c-n, 1600. megabájtnak kéne lenni. De egyszerûen nem tudok annyi helyet felszabadítani a c-n. Mer ugye amikor elindítom, a telepítés elõtt, még valamit ki is csomagol sztem a c-re és már nem tudok semmit tenni, hogy elég hely legyen a c-n😞. Nincs valami megoldás, hogy ne keljen ennyi helynek lennie a c-n?

skrimer
Valaki mondja meg hogy ezt a funkciót hogy lehet használni "Purity Art of The Deva King" ???

Yosimicu
Ha Shaolint akkor alulu néven megtalálsz.

Legtöbb magyar sztem Bardo-n van, van fehér és sötét szövetség is 😊

asd

Sziasztok ! Most töltöttem le a játékot. Melyik szerveren érdemes kezdeni és melyik oldalon ?
Szeretnék egy magyar csapatba is bekerülni feltéve ha van.

Köszi elõre is az infót.

Üdv.

Zsu
Hi all!Nirvana Serveren keresek magyar beggar klánt!