9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kisebb hibám a játékkal!Tegnap lazán ment de ma leszedte az új patchet és nem tok játszani!valami Xkernel és GameGuard hibát ír ki.Tudom,hogy mik ezek,csak valami hibát észlel,ha tudjátok,hogy mi a gond és válaszoltok elöre köszönöm!
http://nine.nexon.com/community/screenshot/co_screen_list.asp
Olyanok vannak hogy ..... pl +11-es LS Spear meg ilyenek...
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Látom, mindenfélével próbálkozol, hátha felébred a BAND, remélem sikered lesz!
Nem jó egyedül játszani...
Üdv: Gábor
lenne egy kis gondom 1 quest-el:
26 os wu-tang a karim és kaptam egy autómatikus quest-et "Master Xu's treasure" megöltem a 10 Suspicius Travellers-t beszéltem Piao Daming-el.
ez után vesztettem el a fonalat, mert innen nem tudom hogy mit kell csinálni
Köszönöm a segítséget hát próbálkozom meg remélem most ez a 26 patch segített ha jó lesz akkor újra leszek.
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Sajnos a "leszed, defragmentál, újrarak" dolgon kívül én sem tudok más megoldást, de majd megkérdezem a többieket, hátha vki tud jobbat.
(Tûzfal állítgatással próbálkotál már?)
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
LVL 64 Full str Glavie KAri elado Pm -Rám!
Sajna nem tudok játszani mert ezt írja ki: A "0x10007d77 címen található utasítás a "0x7e36eae3 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: written"
Próbáltam amit a fõoldalon írtak de úgy se lett jó. Aki tudja hogy mit kell csinálni az írjon.
Egy Fes7o nevû eltünt BoT-ot keresünk az ally-val.Utoljára nov 25 körül látták a Bardon.Kérjük szépen jöjjön vissza,mert mi nagyon bírjuk a buffjait<#nyes>#nyes> .Meg nincs aki felélesszen engem <#rinya>#rinya>
Tessék szépen jelentkezni,de izibe mert hiányolunk
Üdv : DrGenya
DrGenya
Remélem hamar ráérzek majd a játékra, egyenlõre nagyon tetszik
EXTASI RC7
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Menj ki a faluból és gyilkold ott a GDI-t... <#violent>#violent>
Fegyverben szerintem nem rossz a kard sem, csak nem tudom, arra vannak-e shash skilljei a hybridnek. (A healer fegyver szempotjából hasonló és én vele mind a két fajta fegyvert használom, csak aktívval.)
Ha ugyanazt a kasztot választod, akkor szerintem a képességeket nem kell újra tanulni, bár én sose próbáltam.
Ezen felröhögtem
és ha nincs ! a térképen, akkor ölj a város szélén mobokat.
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
asd
Szeretnék egy magyar csapatba is bekerülni feltéve ha van.
Köszi elõre is az infót.
Üdv.
Zsu