21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Thanatos #23 a jelentkezés után auto részt lehet venni a bétában (ala filepalnetes béták) vagy csak tudomásulveszik és meghivnak a bétába ha emghivnak? -
hmm..ha olyan lesz mint a GW, hogy 1szer megveszem és ingyé játszhatok rajta, akkor elkezdek rá gyüjteni ,) -
azt írtam oda..
Gubberx.. ezt hol írták, mert én nem láttam ott..ill. téged már be is választottak a bétára ? írj már vmi infót..mikkel lehet lenni részegesen kívül ? képeket is nyomathatnál.. -
All of Acclaim’s games are free to play. However, the business model for 9Dragons has not been announced yet. Acclaim CEO Howard Marks is scheduled to speak at the Austin Game Conference on September 7 where he will discuss the future of online gaming as well as 9Dragons and the business model. -
Nem feltétlenül lesz fizetős, a hivatalos honlapon azt irják hogy minden Acclaim game ingyenes és még ennél nem döntöttek hogy pontosan hogyan oldják meg, de valszeg ingyenes lesz. Én már lvl 20 részeges vok:) -
Thanatos #18 Mr-t is irhatsz oda vagy Mrs-t vagy hasonlot, kinek mi :D -
kicsit elvan cseszve a béta-tesztre a jelentkezés..kötelező kitölteni a "Title" rublikát, ami Lvileg csak akkor kell, ha doktor vagy vagy ilyesmi.. -
jóvanna -.-" -
...
? -
szvsz fizetős lesz :/ -
Goth #13 VAAAAAZZEGH erre nem tudok mit mondani... rohattul vártam már hogy alkossanak egy rendesen összehozott harcművészeti MMO-t =) meg fogok halni a gép előtt.
Ha olyan zsír a harc mint a részeges videóban, akkor hangulatos lesz. Bár az igazi csak az lenne, ha különböző technikákra különöző technikákkal reaglánának az ellenfelek, nem csak az eszetlen látványos püfölés menne =) mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.
Mikor lesz vége a bétának és dobják élesbe? -
Valószínű mert haver is most jelentkezett pár perce kb. -
hát..a procim gyengébb (1.6-os)
viszont vmiért nem engedett jelentkezni..most vagy a firefox miatt vagy a tűzfal fogta meg.. -
Screenshotok -
-
Én p4 2.66 512Ram Ati9600Pro-val tolom, minden high és szépen fut:) -
bár én japán harcművészetet tanultam, de azért érdekel a gém :) gépigényről tudni lehet már valamit ? -
Jelentkezni itt lehet a bétára -
Részeges stílus forewer -
Ha jól szűrtem le az infókat béta után is marad free, mint pl a heroonline. Eddig amiket kipróbáltam mmo-t messze ez a legjobb csak ajánlani tudom. -
gondolom fizetős lesz :/ -
Érdekes, meglátjuk. -
A 9Dragons az első harcművészeti online játék a piacon, ami az ősi Kínában játszódik.
Szegény emberként csatlakozunk majd a küzdelmekhez, de a tréning és a küldetések alatt a megtalálhatjuk a végzetünket: a harcművészetek mesterei lehetünk.
Néhány fontos pont:
* Minden klánban több mint 400 harcművészeti stílus, valamint 500 fegyver áll majd rendelkezésünkre. Egyesek a fegyver nélküli, míg mások a fegyveres harcra koncentrálnak.
* Körülbelül 450 küldetés vár majd az alapjátékban, és ehhez 20-40 új küldi jön majd minden hónapban.
* A mozdulatok valósághűek lesznek, akár egy mozifilmben.
* A játékban nem csak ember-ember elleni küzdelemre számíthatunk, ugyanis megtalálhatók lesznek a különböző furcsa szerzetek is, akik képesek lesznek átalakulni, hogy erősebbek és gyorsabbak legyenek, ha kell menekülnek, és ha kell bátran kiállnak ellenünk.