• bomb1111
    Azt szeretném elmesélni nektek,és főleg a fc körülieknek hogy ma,tiszta k1váncsiságból készitettem egy ec-s wd glovest(kesztyü)Miután cs 12 es vagyok és van egy cs6-os +6 os New BD-os kesztyüm,meglehet hogy pazarlásnak számít.És mi az eredmény ? Mindamellett hogy a WD EC-s kesztyüt csupán +2 esre vittem fől,melynek a sebzése alig éri fől a CS-s keztyü alapsebzését,mégis majdnem annyi idő alatt nyírok ki egy cs 10 es mobot.Tehát e szinten-cs12-tökmindegy hogy ec-s WD fegyóval tolod avagy cs 6-os +6-os fegyóval.A lényeg az hogy ha olyan szerencsés helyzetben vagytok hogy fc körűl kigyűl a 6 os nd elixetek és van 30 BE-tek,bátran váltsátok be egy wd-s fegyóra,mert kitart gl-ig.Ez is egy pénzspórlási lehetőség.Az én tapasztalatom alapján kár és vétek +9-+12 os fegyókra pénzt adni avagy a + olással fáradozni.Legalábbis e szintig.A továbbiakban majd meglátom.Az esetleges téves észrevételem kijavítását a nálamnál sokkal élelmesebb játékosokra bízom.Sőt,megtisztelve érezném magam ha a tapasztaltabb játékosok megosztanák velünk, íly nenü észrevételeiket.Csak úgy,zzorakozásból megmagyarázom miért kerűltem a "nagyobb játékos" megnevezést,noha akár én is beleférnék e játékosok alacsonyabb besorolásába.Volt egy barátom(azért csak volt mert a Jóisten magához szólitotta időnapelött)215 cm magass,+140 Kg.Volt szabadfogásu világbajnok-Simon László- ha hallottatok róla.Na tehát mikór e barátom vaegy töksűlt marhaságot szólt,mindig azt replikáztam neki "Te Laci,igazad van mert egy bunkónak úgy áll jól ha ráadásúl jól megtermett is " Lévén kogy én is jól megtermett vagyok,nem akartam hogy a megtermettségemet összekapcsoltátok volna e játékteri bunkóságommal.De attól még mindig nooob maradok és nem szégyelem bevallani.

Na Jó'ccakát mindenkinek !