9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yosimicu
thx! akkor lehet csak a nukereknek van az a típus <#rinya> kár pedig az tetszett.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Sok suttyó, asszem vége lett a Blood Dragonznak, ha meglátok 1 demon ex membert, nem marad sok belõle... haha

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Atti12
emléxem. <#vigyor3>

Sziasztok!

US szerveren keresnék magyar klánt ha van 😊.
(OC5 SF)

Ha jól emlékszem az basic és az advanced (Great valaki) veditáció néz ki ugyíanúgy: egy lábon áll, kicsit behajlítva, a másikat meg elõtte keresztbe teszi. A 2. és 3. meditáció (nálam ez a clan role sajátját jelenti, sima és greater) szintén egyforma, itt is egy lábon áll, a másikat pedig felemeli a füle mellé. Láttam még olyat, hogy leguggol és egyik lábát elõre kinyújtja, de szerintem ilyen csak a nukereknek van. Ha tévedek bocsi, de medi közben ált. összecsukom a játékot és a Winampot rendezgetem... <#circling>

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

hierro86
A Shaolin Basic Meditation-nél teszi az egyik lábát keresztbe át a másikon. Erre gondolsz? Mert ezt a technikát a Training Groundon tudod megtanulni adománypontért cserébe. Utána ezt a meditációs formát használd! Remélem erre irányult kérdésed! 😊

Yosimicu
Guys a Shaolin 3. meditációja úgy néz ki mint a 2-es?? Ma tanultam ki és nem akartam hinni a szememnek. Azt tudtam hogy a Wu-Tang nél ugyanúgy néz ki a 2es és 3as de itt is?? ha igen akkor meik az ameikben legugol a kari és valahogy kitekeri a testét meg lábát? vagy azt venni lehet?

Spike MGP3
akinek van sun and moon fölösleges karija az ingyen is odaadja... ^^

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Spike MGP3
aragorn te emléákszel rám?

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Atti12
és kinek kell tört serveres L2 kari? 😄

Spike MGP3
nincs vkinek egy fölös Sun and moonos karija? tõlem kap ajándékba lineage ][ full karikat, full cuccba...

hierro86
Köszi! 😊)

Atkamon
Az Wu Tang, és GC 12-tõl lehet belépni.

Atti12
a dokinál rákattintassz a heal gombra.

áh köszi mûködik .... az utolsó kérdésem: external wounds-ot h lehet csökkenteni?
hierro86
Sziasztok! Tesóm Wu-teng-es és Gathering Chi 7-en van, de még mindig nem engedik be a Wu-teng templomba. Valamilyen levél kellene, de nem derül ki, hogy lehet megszerezni. Tudnátok segíteni? Köszi

Atkamon
enter

okés már lvl 15 vok és már megy... de arra még mindig nem sikerült rájönnöm h h kell a chatbe írni...
Atkamon
De miért nem tudod megvenni? Mit ír ki?

De, már beléptem és el is mentem a trainerhez, és ott szépen ki van írva mindenféle sikll, és egyiket sem tudom megtanulni... a klán támogatást is fizettem vagy 200 pontnyit, szóval nem értem.... /losing self 12 és minden küldit meg csináltam/
Mert még fogadok nem léptél be, ha meg már beléptél akkor trainertõl kell tanulnod , bent a bázison ott lesz a bábúkhoz közel, a maunallal csak gyorsabban tudsz fejleszteni egy skillt.

Valaki tudna segíteni? a League of Beggars klánhoz csatlakoztam és szeretném tanulni a kung fu-jukat , de egyiket sem tudomm, a manualokhoz pedig azt írja h appropriate clan kung fu kell...
ui.:a közös chatbe h kell írni?
Atkamon
Aha majd próbáld meg akkor, amikor megjavították a dc hibákat.

Atti12
valószinüleg szarakodik a server. Próbáld meg késõbb

hierro86
Sajnos még mindig nem tudom megcsinálni idõre az egyik küldetést. Amint odaérek az "Exit to Zengzhou" kapuhoz és átmennék a városba, beugrik egy ablak, hogy "moving to Zenghzou", majd hirtelen eltûnik és egy másik ablak ugrik elõ, hogy "connecting to a server", de ez sem az utolsó ablak, mert végül a "logging out" ugrik be. Mindezek cirka 3 mp alatt váltják egymást, és végül újra be kell jelentkeznem, de akkor az óra nem jelenik már meg. Ha valaki tud segíteni, nagyon jó lenne, mert így mondhatni semmit nem ér amit eddig elértem, mert egyfolytába ezt a küldetést kellene megcsinálnom. Egyébkén bármikor akarok átmenni egyik városból a másikba, mindig ez van, de eddig limitidõs küldetések csak egy városon belül voltak, így nem zavart ez a tortúra annyira, mint most. Köszönöm, ha valaiki segít!

aki ismer az írjon nekem légyszi hol az oreg 9Dragons Nirvánás gamerek 😞😞😞

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Majd írjátok be lécci ha nincs dc 😄

asd

Atkamon
Nos a Messenger már jó, de még mindig 5 percenként DC...

ZzoleE
kijött a 24-es peccs, remélem megoldja a gondokat..

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Atkamon
hát nem tom nem igazán lenne szabad, hogy kiléptessen attól, hogy átmész egy másik városba, de ezek a bugok amik most vannak már nem okoznak meglepetést...

hierro86
Sziasztok! Segítsen valaki, hogy lehet megcsinálni a limitidõs küldetéseket, amikor át kell menni egy másik városba. Teljesen reális idõt kapok, de amint elhagyom a várost és átlépnék egy másikba, mindig kijelentkeztet és újra be kell jelentkeznem, és csak akkor tölti be a karakterem a másik helyre. Persze a visszaszámláló óra addigra régesrég eltûnik a monitorról, és jön egy Sorry, de próbáld újra a küldetést. De hiába próbálom, a szisztéma ugyanaz lesz, mint elsõre. Köszönöm!

Nekem is ilyen karim van és megy vele.
De nemtom sajnos mitõl lehet ez neki.

asd

Yosimicu
HÉéy guys!! Spanomnak gondja van! Tanácsomra leszedte a gémet felteszi, update stb indítja és elkezd betölteni a kurzor már átvált a 9dragons-osra pár másodperc feketeség és kilép. Semmi üzenet.Geforce mx 440 es vidikártyája van. Nem a legjobb sõt de ettõl mennie kellene! szal help pls

SchG
Nem tudja valaki hogy mikor javul a helyzet? Elég idegesítõ így játszani...<#boxer>

Egyébként javult már valamit a helyzet, vagy még minidg csak 2 DC között botorkál az ember? <#wow3>

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Ha jól emléksze, csak GC 10 körül kapod azt a küldetést, ami "beteleportál" a városba. Ez szerintem a játék leg idegesítõbb questje és ezen a szinten segítség nélkül nagyon nehéz. Nekem csak OC1-en sikerült

Megtudná nekem valaki mondani,h miert nemtudodk csatlakozni a Heavenly Demon-okhoz? mert Ghatering Chi 3-nál tartok és az össze küldit megcsináltam már amit eddig adott megsem enged be a városba. Elöre is köszi...
Hát jah ez ennyi... amíg nem csinálják meg én fel se megyek. 2 percenként dc az már elég durva.

asd

Atkamon
Úgy bírom, hogy kijön egy update, aminek elvileg javítania kéne a játékon, ehelyett csak szarabb az egész update után... Most pl megölök két szörnyet és disconnectel... Messenger nem mûködik... elég idegesítõ...

Atkamon
De mi van Asurával?

Nah de jó végre be tok lépni a játékba erre csak nirvana van egyedül én meg pont bardon vok. 😄
Ez nem a maszk leszedõ skill?
Mert ha az, akkor csak olyan játékoson tudod használni, akin maszk van (nem írja ki a nevét, epi-jét stb.) Ilyen embereket ált. BP-n lehet látni. Ha most kezdted a játékot akkor ne nagyon mászkálj arra, de magasabb szinten, war alatt jó vicc ezzel szivatni a maskos embereket. <#vigyor1>
Amúgy egyik haver azt mondta, hogy a skill nem fejlõdik semmit, ha használják sem.

hierro86
Shaolin tanonc vagyok, de köszi az infót, ha beggerem is lesz, majd hasznosítom. 😊

hierro ha begger vagy akkor innod kell
he nem begger vagy akkor nem tom mert csak beggerem van
hierro86
Úgy emlékszem, a PST -9 óra hozzánk képest. Elvileg d.u. 2-re végezhetnek a frissítéssel. Asszem...

hierro86
Sziasztok! Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy tudom használni és fejleszteni a "kézi manõver" képességet. Minden más képességet tudok fejleszteni, de ezt nem értem, mikor kéne használni, mindig érvénytelen célpontot ír ki. Köszönöm a választ!😊

Jah na most van 2 pst, akkor lehet nem 5 órára na mindegy 😄 Pedig úgy emlékszem azt írták 2tõl 5 ig. Mindegy...

asd

2-3 órás szerver frissítés van ha jól emlékszem 5 pst -t írtak h vége de nemtom az mennyi nálunk.

asd

Nem vagy egyedül, nyugi.

SickRat - GB8 (Bardo, Wu-Tang Clan, Blue Dragon) Band Leader of HoltPont

" We're sorry, the link that you clicked on could not be served. We are experiencing a temporary delay due to high volume. Please click RELOAD and try again. We apologize for the inconvenience. " Update vagy egedülálló probléma nálam ?