21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8605 Madnessel kapcsolatban egy jó hír. És minden Hyb selfbuffal kapcsolatban.
Dear Tomi,
Thank you for contacting 9Dragons Support.
The issue you are facing is due to a bug, we are working on this bug and will be fix as soon as possible.
Please feel free to contact us for any additional queries.
Sincerely,
Sam
9Dragons Support
Acclaim Games Inc.
Ez a bug abban merül ki, hogy c10 en ad 80 defet, c11 en 45 re lemegy, és c12 őn ad +5 öt a 45 re...
-
#8604 Azta mennyi "ÉN" huh... Nem vagyok egoista... Csak jobban szeretem magam kicsit.^^ -
#8603 Jó reggelt!
Én már az éjjel írtam, hogy jelentettem... Látjátok ki is lett tiltva. Ha másképp nem megy akkor in-game is így fogok eljárni vele.
Amúgy eszembe jutott a sztori, hogy min is kaptunk össze.
Egyszer pont WT ben voltunk mikor lekesen anyázva belogolt, és elkezdte mesélni hogy szétverete egy cigány fejét mert nekimentek a pajtijának. És hogy minden cigány fejét szét fogja szabni, ha lesz rá lehetősége. Én megkértem, ha lehet akkor ne folytassa ezen irányú észosztását allycseten, mert sosem tudhatja kit bánt meg. Én spec részemről nem fordulhatok semmilyen kissebbségi ombudsmanhoz ha valami bajom van. De lehet mást érzékenyen érint a téma. A játék nem az etnikai nézetek megosztására szolgál, hanem JÁTÉKRA.
Én magam részéről be is fejeztem ezt a Legendás témát. De így már tudjátok, hogy mi baja velem. És remélem megértitek, hogy nem áll szándékomba direkt módon rombolni sem a JÁTÉK, sem a FÓRUM hangulatát.
Indulatos vayok. Na és? Aki nem tud ennyi idő után némi szenvedélyességet vinni a dologba csak fapofávl bámulni a monitort az nem is ember.
Pusziiiii!!! =)
-
kalidor #8602 Sziasztok!
Ejj srácok, mi a fene folyik itt...Ennyi postot elpazarolni, ilyen értelmetlen vitára. Főleg, hogy egyszer Legenda és Doz között már volt egy ilyen vita még régen FS-ben is, ha jól emlékszem. Doz akkor megígérted nem állsz le vele mégegyszer veszekedni... :)
A TGW-hez meg gratula Tee, szép munka. :)
Ryo, bár általában nem zavar ha más hibásan ír le valamit , de Doz-nak abban igaza van, hogy kicsit jobban oda figyelhetnél, főleg hogy elég sok mindenkit zavar a dolog. Veszteni nem fogsz vele semmit, hidd el, max nem fognak érte piszkálni. :)
Jah és gogo FS, ti vagytok a legjobbak!!! -
bomb1111 #8601 hmmm.Pedig biztosan Kellemes-et írtam nem hellemes-et se nem szellemeset.Hahó SG !!!! ideje lenne egy utólagos javitási lehetőséget beszúrni. -
bomb1111 #8600 Még nem untátok meg ?
Látom már ezt a forumot sem érdemes olvasni-böngészni.Kár érte.Csak azt nem értem hogy az sg rendfentartó erők merre egerésznek ?
Amúgy mindenkinek egy hellemes napot kívánok ! -
cucu00 #8599 hahahaha, elvagytok :) -
#8598 Ha ennyire akarsz valamit tőle, megmondhatod te a címed neki, ha már ő nem akarja. -
#8597 Dózi 20 perce nem írt,esélyes hogy már rég elment "pihizni egy picit".Neked is ezt ajánlom.No nyugodalmas joccakát SG! -
WLight #8595 Nah, uzsgyi aludni. Elég a köpködésből, semmi köze ennek a beszélgetésnek ehez a topikhoz, vagy folytassátok PM-ben, ha feltétlen muszáj.
Remélem ha magához tér egy moderátor, rendet tesz itt. -
#8594 ha ez nekem szólt,akkor:
Attila vagyok és gépfüggő. *Szia Attila!*
Nem oltottam se Nano-t se Ryo-t,tudod miért?Mert volt elég eszük,hogy értsenek a szép szóból és amúgy egyikük sem írt olyat,ami indokolta volna.Te viszont...pff...minősíthetetlen stílusban írsz,ami egyszerűen bántja a szemem.ezzel nem vagyok egyedül,lásd #8575.Ha lehet inkább írd meg neki PM-ben mi mindent csinálnál a péniszeddel és minden eddig nem említett testnyílásával...előre is kössz! -
Norbi300 #8593 figyelj már ide kis hülyének nézed az embereket lealázod itt az arcok amikor neked nem írtak semmit és bezzeg te neked be kell szólni nekik mondd már meg ki vagy te???? ne gép elött legyen nagy a pofád álljá ki magadért az igazi életbe vagy ott már nem tudsz szegény nano-t meg ryo-t osztod napok óta hát öszintén kinek képzeled magad??? mielött megkérdeznéd én kinek? én az apád vagyok és szétrugom a segged ha ilyen nagypofájú maradsz továbbra is kis pöcs -
#8592 Sólyom lett?Gratulka nekije!Ha figyel akkor ott nem csak kosz ragad rá
Legendás bátyám,ha lehet hagyjuk a személyeskedést...abbafejezem a szájtépést,mert rád nem hat a józan ész és a szép szó...Gondolom nem mondok újat azzal, hogy most sg olvasók nagyrésze,kiv. Ryo,bunkó tajparasztnak néz.És a buta boxoló sztereotípiát is erősíted
(A mókás az egészben,hogy az abbafejezem FF szerint szép,ízes magyar kifejezés,ami nem szorul javításra ) -
#8591 Nem nem meri. Nem fogja. Teljesen más perspektívából közelíted meg a helyzetet. Mert agyatlan boxzsák vagy . -
#8589 Nano-nak tudunk segíteni allyban is... =) -
#8588 Koldus,ha megmondod ki vagy én PMelem a storyt elejétől a végéig
Félreértés ne essék,csak egészséges kívááncsiságból kérdezősködöm már megint -
#8587 Hogy őszinte legyek.. Fogalmam sincs róla. Kissebségi komplexusa van a gyereknek. Esetleg feltűnési mániája. De nyaktól felfelé tuti kirakhatja a rokkant táblát. -
#8586 Mert a spammom miatt nem bírtad volna screenelni egy szavát sem.
Szerintem a játékból bunkóság lenne törölni...nem figyel oda mit ír,de ezért nem kell elszakítani a jáktól,amit szeret és sok energiát fektet bele.
Isten áldja a frissítés gombot
Rohadt jó a műsor!Hajrá Legenda!Még 5-6 ilyet légyszi!Egyébként ha boxoló vagy használd picit az agyadat is...súlyos testi sértés miatt és a kötelező pszihológiai elemzésen való bukás okán gyorsan eltüntetnek a ringből.
A csetszóbás kijelentés igaz!!!Nano,ha ébren vagy és sg-t is olvasod most kérdezz,azonnal válaszolunk!
Dózi mielőtt parádésan ellent mondanál mindennek amit korábban írtam,légy oly jó és tartsd magad a kulturált vitaformához! -
#8585 UI.: Barátod Neked a 230V az. De szerintem itt most nem lettél túl népszerű. -
#8583 Ha már így belemelegedtetek engem azért érdekelne, hogy honnan is indult ki ez az egész, mert így sajnos a kívülállók nem sokat értenek az egészből. Azt látom, hogy nem most kezdődött a 3 felkiáltójel szerint már vagy fél éve. Bocs, nem akartam megzavarni semmit, csak tudni miről is van szó :)
Tusy, nem ismersz, én a napfényes fehér oldalon vagyok, nem roarozok egész nap, nem PK-zok orrba-szájba hogy ismert legyek, de az Unicum azért elfogad így is :D -
#8582 Mondtam hogy sérült az agyad... Gondolom gonosz boxolótársaid téged használnak boxzsáknak + kikorodban a Nagybácsi... ehh Mentehtetlen vagy. Menj ki Ferihegyre és ugorj bele egy turbinába. Vagy fogj kezet egy magasfeszültségű vezetékkel, vagy nemtudom. -
#8580 ejha! átalakult a fórum csetszobává. Jellemzésed tökéletesen helytelen pubi. A probléma az, hogy keményen kevered a cybert a valósággal. És idáig úgy fest cyberben bukós vagy. Nem érintenek meg különösebben gyenge próbálkozásaid, mert hozzászólásaidból is látszik hogy egy lelkileg (és szellemileg sem kisssebb mértékben) súlyosan megnyomorodott ember vagy. Téged egy erős Trauma ért kiskorodban. Talán egy Nagybácsi volt. Keress fel egy jó orvost sürgősen.. -
Norbi300 #8579 Látod ez a gyengeség még mindig csak ingame tudsz fenyegetözni..:) mért nem vagy ember mért bujsz mások mögé mért vagy kutya?:)megmondom miért mert egy gyáva alak vagy a valóságban sose állsz ki magadért és mindenki megaláz itt vagy kemény soha nem leszel ember mert egy gyáva kutya vagy legszívesebben pofán köpnélek és beléd rugnék te rohadt féreg:):) -
#8578 Szerintetek postás, és mérges az ajánlott levelek miatt hogy ennyire kell neki a címem? -
#8577 umm. Valaki más is jelentené? Én már megtettem. Nem kell ide ez a gyök. Remélem in-game is elkapom egy SS erejére.^^ Mondjuk akkor kellett volnamikor cigányozott... Miért is nem tettem meg? ehh -
#8576 Nem küldök senkit
Előszöris rettegek,ha kinyírja a fejvadászom,akkor én következem
Amúgy meg jómagam is bőven elég lennék a helyzet rendezésére BP-n,de mint azt írtam az alacsonyabb inteligenciára vallana és nem szeretném,hogy a jelenleginél is hülyébbnek nézzetek.
Egyébként helyesírási hibák kiküszöbölésére mindenkinek FF-t ajánlanék,abban autómata helyesírás ellenőrzés van.
Azt hittem azóta megint belekezdtél egy +2634598-as fegyóba,de ha nem akkor még képben vagyok
Tiszta szerencse,hogy nyomtam egy F5-öt még post előtt
"Hát drága barátom" Legenda,állj le szépen légyszíves ezzel a címes baromsággal...a játék és a fórumozás lényege az anonimitás.
Hühhhűűűűű de jó,hogy megint frissítettem...ezzel a hozzászólással minden határt átléptél...gondolom a modik még szunyókálnak,de remélem holnap benéz egy.A legutolsó hatszor bukott nyolc általánost elvégzett alpári mucsai paraszttól sem várnék ilyen igénytelen,rendezetlen,trágár,kifejezéstelen szóegyveleget.
ReszegKoldus,ha lehet PM-ben vagy itt írd már le in-game neved légyszíves.Kíváncsi vagyok ismerlek-e.A hszek alapján jóarc vagy (és a plebsz utalás miatt eszed is van) -
#8575 Panem et circenses! -
#8572 pedig direkt megnéztem neten. ;)
De Tusy. Leálltam miután 80 BE-t, és 20k "értékes" forintot kivágtam az ablakon...
Én Permanent Ban-t ajánlanék Legendásan idióta pajtinknak IP alapon... Ugyanis itt a fenyegetőzéssel kissé túllépett minden határt. Pláne hogy még fikázta is élő személyek (pajtik/haverok/barátok/osztálytársak) kinézetét.
Tusy! Küldd rá Tee-t =) Majd ő lerendezi. xD -
#8571 Hühühhűűűűűűha...és jujj!
Na most becsináltam Legenda bácsi...nem volt veled személyes problémám,de úgy látom te mindenképp szeretnéd hogy legyen...
Ne haragudj,de egyre mélyebbre süllyedsz...már "kiskorúakat" is fenyegetsz...ez kezd egy picit szánalmassá válni...Te tényleg nem veszed észre milyen alacsony inteligenciára utal,ha egy jól felépített érvrendszerre csak erőszakos fenyegetéssel vagy képes válaszolni?Hmm...most rettegnem kéne minden alkalommal amikor kimegyek az utcára,nehogy feltűnj az egyik sarkon és csúnyán eldádázz?Szerintem először vegyél nyelvleckéket,menj el pszichiáterhez,aztán folytasd a fórumozást...A tiedhez hasonló hozzászólások miatt zuhan a legtöbb fórum színvonala "anyád!a te anyád!nem,a ti anyátok!" szintre...szerintem ez nem csak engem zavar.Nem ez az első eset és legutóbb is én voltam az első,aki reagált.Most hogy így gondolkodom bevillant az ominózus black list-es történet és láss csodát ott is spammolnom kellett,hogy FS-tagok ne undorító szitkokat olvassanak játék közben.Lehet,hogy egy minden lében kanál kis "beképzelt köcsög" vagyok,de szerintem a színvonal fenntartásának érdekében illene reagálnunk a céltalan beszólogatásokra...
Dózi nem azt mondtad leállsz a refivel? -
#8570 Én is gondolkodtam "valyon" hogy sikerült -
#8569 Ezt az érdekes-furcsa dolgot hogy a francba tudtam összehozni?... ehh
Lehet rossz hatással van rám ez a Legendás Helyesírási verseny... -
#8568 Kösz Tusy! Tőled olvasom ezt az "én tudom milyen vagy-ot" másodszorra ma. És jól esik!^^
murmurka (Legenda) Nem vagy black listemen de kb le se kakilom a fejed. Se itt se in-game. Dóz nem fog senkit bántani BP-n sosem. Majd a kis angyalkája, akiről sokat nem szeretnék elárulni. De axe-d valószínűleg el fogod ejteni párszor miatta. De még hízz addig egy kicsit. Amúgy elég érdekes, hogy furcsa módon NEM MAGYAR allyban vagy. Valyon miért? Lehet bírják a stílusod.(ezt hangsúlyoznám)
Kis helyesbítés Tusy! Én a refi áldozata lettem. =) córó vagyok mint állat.. xD (igen córó nem csóró)
-
#8567 Nem ismerem, csak abból tudnám megítélni, amit ezen illetve a hivatalos fórumon látok, az alapján ítélkezni...mondjuk úgy, hogy túlreagál néha egyet s mást, de ezzel nincs egyedül egyébként, csak furcsa :)
Ami azt illeti rám is mondtak már érdekes dolgokat, de hát ők a kisebbség és azok is maradnak mindörökkön örökké, Ámen :D
Remélem ők is olvassák a fórumot, ha épp van idejük kihúzni egyik testrészüket egy másikuk másik testrészéből ^^ -
#8565 Ó elnézést,a magyartalan kifejezések sajnos megfertőzték a generációmat...kérlek nézd el nekem újabb botlásomat.
A Dózer ellenesek csoportjára céloztam,hmm nem is tudom...lehet hogy még nem szerveződtek csoportba -
#8564 Előbb érdekelne mi az az "antyfan klub" aztán majd meglátjuk tag vagyok-e. :) -
#8563 Jaj majdnem elfelejtettem!!!Hála Potnak megtudtam mi lett war vége...
NAGY GRATULA TEE A TGW KILLERHEZ!!!
-
#8562 Sűrűbben kéne frissítenem,így talán követni tudnám az eseményeket
Legenda szerintem maradjatok BP-s meetingnél...értelmes felnőtt emberekhez nem méltó a "gyere ki a hóra" felfogás... -
#8561 Koldus Te is az antyfan klub tagja vagy vagy csak szellemi támogatást nyújtasz nekik?
Ez persze nem kihívás,csak egészséges kíváncsiság. -
Dialosa #8560 és mindez egy hülye játék miatt, grat -
#8558 Ezt írtam én is,csak picit nyakatekertebben...tudod...a hozzám hasonló "beképzelt köcsögök" szeretnek villogni a nagy szókincsükkel meg a puccos taníttatásukkal.
Örülök,hogy e korai órán megtisztelő figyelmeddel illettél és jelenléteddel emelted gondolataim satnya megfogalmazásának elektronikus kivetülését.
Kösszcsi...vilcsi???