21072
  • ReszegKoldus
    "Dózer nem jobb vagy rosszabb egyikünknél sem."
    Ez nem kérdés, ők azt vetették fel, hogy jobbnak képzeli magát :)

Látom másnak is kijut a jóból, nem csak nekem.
  • Dialosa
    újfent, köszönöm Tusy

akkor én mi vagyok, ha ezt, hajnalok hajnalán még el is olvastam?

mellesleg Dozi nem olyan rossz ember, csak jól leplezi
  • LordTusy
    (Egy apró baki,ami máris egy jó kiindulási pont a válaszotokhoz: "ha a barátomnak nevezem magam".Helyesen: ha a barátjának nevezem magam.Ezt a hibát leginkább a fáradtság vagy az áradó gondolatözön számlájára írnám./Vagy esetleg komplett idióta vagyok,aki képes hajnalok hajnalán egy "beképzelt köcsög" védelmében felszólalni,aki ráadásul még mindig nem hajlandó helyesen írni a nevem./)
  • LordTusy
    gratulálok...ügyesen bemutatkoztok mindenkinek,aki eddig nem ismert...
    Ryo nem kifejezetten a helyesírásoddal van baj...de ha már azért kezdesz egy fórumon vitázni,mert szerinted valaki "beképzelt köcsög",akkor nem igazán mutatnak jól a betűtévesztések és az indulatból eredő önismétlés vagy önmagagad cáfolása.Ezekkel az apróságokkal ezüst tálcán kínálsz neki néhány új lehetőséget,hogy belédkössön egy olyan bakiért, amit mindenki más is észrevesz.Dózer FS mastere (Hangsúlyoznám,hogy csak az egyik mastere,nem felejtjük el Free-t.),de ez csak formalitás.Senkinek se mondja meg,hogy mit csináljon vagy hogy mit ne.Nincs hatalma felettünk,nem vagyunk a talpnyalói.Minden tag önálló akarattal bír és saját belátása szerint cselekszik.Ha valakinek valami nem tetszik szól vagy radikálisabb esetben távozik FSből.Ezzel arra próbálom rávezetni a díszes társaságot,remélem utoljára,hogy ha Dózer "beképzelt köcsög" módon bánna a kicsikkel vagy ha egyáltalán be se engedné a kicsiket FSbe szó nélkül lelépnénk és újraalakulnánk nélküle.
    Egy számító kis rohadék vagyok,csak ezért van tervem erre az esetre is...de természetesen nem látom okát ehhez hasonló lépéseknek.Dózernek salyátos egyénisége van,ami néhányakra rossz hatással van.Remélem nem sértem meg,ha a barátomnak nevezem magam...szóval mi a barátai is néha összekapunk vele valami baromság miatt,de ez szerintem mással is így van és amúgy a játék módfelett unalmassá válna,ha nem csipkelődnénk néha.Dózi,hozzád hasonlóan Ryo,sokszor indulatból cselekszik...ez néha jó,néha rossz.Ha két hozzátok hasonló "hangulat ember" azonos környezetbe jut,abból eddig sok jó nem származott.
    Dózer nem jobb vagy rosszabb egyikünknél sem.Egyébként ha objektíven nézed elég sokat elért ebben a khm..."játékban",ami talán okot adhatna neki egy kis büszkeségre...magas karakter,anyagi jólét,sok barát,had ne soroljam tovább.Külön kitérnék a sok barátra...Szerinted ilyen sokan kedvelnénk ezt a "beképzelt köcsögöt",ha tényleg az volna?Vagy talán mi is "beképzelt köcsögök" lennénk,akik "azt hiszik ök at istenek" ?
    Újabb hosszú hozzászólás,amiért újra elnézést kérek.Csak még annyit tennék hozzá,"drága" Legenda,hogy ez a hangnem,stílus és szóhasználat nem őt,hanem téged minősít.
    "ennyit erről" Mégegyszer bocsánat a hosszú hozzászólásért.
  • Dialosa
    ezek a mai fiatalok
  • RYO123
    hát dózi roszul hiszed akikkel beszéltem mindenki azt mondta.
    volt SM,Fc,Cs, minden lvl volt ojan is aki az FS ben volt/van leszállhatnál a magas lóról vagy néz tükörben.és Nano nem miattad csak már mindenkinek megongya h mit csináljon és csak a helyesírással tud jönni mással nem mert azt hiszi ö at "isten" ennyit erről
  • ToshiBá
    Ryo. Akik ezt gondolják rólam, azok szerint nekünk EC alatti tagunk nincs. (és a kicsiket gátlástalanul kifosztjuk, minden epit maguknak kell megszerezni a megfelelő szinten.)

Pot. No komment. Igazad van. De az idő engem igazolt...

Nano. Semmi bajom Veled. Csak nem tetszett a reakciód. Ha valami bajod van in game tudod a nevem.

Tusykeka. Ennyi. Eret vágok magamon és rádfojatom a gépolajat. Egy világ omlott volna össze bennem, ha nem kommentelsz hozzá.
  • LordTusy
    Reméltem jól megfogalmaztam,de nem jött össze...szóval amiket írtam azok 2nd role előtti,pve,Bk pontelosztások.Még mindig bele lehetne kötni,de több most nem jut az eszembe.
    Még egy kis apróság...elvileg BOT hyb/healer, Shao nuker (Ezt csak hallottam,szerintem BOT nukerek is jók.), BOT vagy Shao warri a legelőnyösebb törzs és kaszt párosítás.

Dózi Te beképzelt köcsög, Te ne ugassá helyesírás miatt!!!Következetesen rosszul toldalékolod a nevemet, Teeeeeeeeeeeeee!!!Már meséltem az eredetét és úgy amúgy minden mást. Mély hangrendűen toldalékolódik a tusy, szokj hozzá vagy hívj a valódi nevemen, ha még emléxel rá, Te vén beképzelt talpnyaló köcsög!!!
    (Elég inteligensnek tartlatak ahhoz, hogy érezd az írásomban rejlő iróniát, de mielőtt rámfognák, hogy puccsra készülök utálatod miatt előre elnézést kérek! Ja és mégegyszer boldog 9. születésnapot!)

A malee melee szótévesztés remélem megbocsátható, de köszönöm ReszegKoldus!
  • NanoHun
    ja okok
  • ReszegKoldus
    Én úgy értettem, hogy a BoT és a SF hybriden kívül mindnek kesztyű...
  • NanoHun
    és wu-tang??
  • ReszegKoldus
    Kesztyű, kivéve BoT, annak axe, sacred flowernek dagger
  • szabi34
    Demon: Gloves
    Bot: Axe
    SF: Dagger
  • NanoHun
    Még 1 kérdésem lenne a hyb-nek melyik fegyver alkalmas....
  • NanoHun
    Tusy kössz a leírást!
  • NanoHun
    Üdv mindenkinek!
    Végig olvastam z egész fórumot mióta bekapcsolódtam...és úgy veszem észre h miattam estetek egymásnak.. ha tényleg így van bocsánat
  • RYO123
    mondom engem nem érdekelsz a helyesírásoddal attól még ugyan olyan beképzelt ....ög leszel, majd ha észreveszed magad és nem csak másokat fogod fikázni. am mindenki egyet értett velem 9d ben h eby beképzelt k.. vagy ennyit erről.
  • P0Th3aD
    LOL!

Gyerekek csak okosan, nem kell itt szitkozódni, ez nem az a fórum!
    Aki nem tud helyesen irni, nos részemröl leszarom mert nem ez a lényeg ugyis megértem mit akar!

Nona vagy kicsoda, Te meg légyszi tényleg gyere be mert ez olyan mint a távszerelés telefonon, nem megy! Nagyobb a rálátás dolgokra ha ott vagy közöttünk virtuálisan, bár ha nemis közöttünk hiszen szépen elvagy kedves Mesterünkkel, attól még van 2-3 fajta magyar band!!!

Dózi Te meg okosan de tényleg, ne boruljál ki ien hülyeségeket nem kell egymás torkának esni, elvileg ez egy játék ahova kikapcsolodni jönnek az emberek de ha még itt a fórumon is megy az attack annak semmi értelme!!!

És teljesen mind1 hogy Ő kezdte vagy Más esetleg Tamás :)))

Písz

UI.: Tusy jo hogy leirtad hogy csak azért nem jössz mert gémmel van vmi, már azt hittem bekoccolsz! Nem ajánlom!!! :D
  • ToshiBá
    Helyesírási szösszenetek RYO-tól. Aki nem így írja mostantól az írástudatlan, beképzelt köcsög.

#8518 : warior,wari,ö (mint Ő),igy (vagyis: így)
    #8527 : wari (megint), tol (túl akart lenni szerintem)
    #8532 : szánalmasba,emberel (Itt egészen a végéíg bírta cérnával, de aztán csak hozta a formáját.)

Akarod, ogy folytassam takonyeke? Vagy lepihensz? Először néha olvass vissza mielőtt beugatsz valakinek. Nem én kezdtem a szarozást Nanoval. Hacsak azt nem vesszük annak, hogy jeleztem lehetne normálisan is köszönni. Erre ugyanúgy beintegetett nekem, mint Tusynek. Én meg nem vagyok az a túl toleráns fajta. Mellesleg ha a pofádra sz*rnék gépezés helyett ahoz sem lenne semmi közöd.
  • ReszegKoldus
    Melee, nem malee
  • cucu00
    hehe, most én is írhatok egy újat, szóval, szerintem pvpben ess 14 relic miatt, wis 8, fölösleges több, ck def úgyis szar, dex 150-200 között warriorok ellen és crit miatt, str csak annyi hogy meglegyen a 3000 def, a többi con nukerek/hybek ellen
  • cucu00
    tusy, ha grind statot írtál, akkor ok, ha nem, akkor ezt a buildet pvpben rommá verik :))
  • LordTusy
    Remek...hála SG csodás rendszerének hiába néztem át, még így is sikerült szétkúrnia a hozzászólás healerre vonatkozó részét. A rendszer áldozata vagyok (honnan ilyen ismerős ez??khm...szarklém).Szóval healernek szerintem ugyanaz a pontelosztás megfelel,mint hybridnek.
    (Azt a zsenit meg csókoltatom, aki szerint a hibák korrigálásának lehetősége luxus.)
  • LordTusy
    Köszönöm Free
    "hát én nem értek egyet ezzel mert a warior nem tud leölni nukert,vagy hyb ed csak ha a wari jóval magasabb szintű hyb vagy nukert (cs wari nem tud leölni egy ec hyb et vagy nukert)amikor ec 11 voltam dueleztem tran1234 el ö volt magas GL kis HM vagy valahogy igy és a 2nd role előtt és legyőztem nem 1x. szerintem most a legerőseb a healer,nuker,"

Ryo, részben leírtad azt, amit én, részben önmagad ellen "beszéltél". A hszemben benne volt,hogy nukert pvpben csak nuker ölhet le és az is, hogy malee hyb nála 6-8 szinttel nagyobb warrit is leölhet. Én is elrontottam, mert nem írtam oda,hogy 2nd role előtt vagy ha mind2 fél 2nd role után van. Gondolom nem kell írnom mivel mondtál ellent magadnak. Azzal viszont nem értek egyet, hogy healer benne lenne a top 2ben. Szerintem, ha az elmúlt pár napban nem történtek radikális változások, akkor healer még mindig a leggyengébb. Ha esetleg ck healerre gondoltál, abban én is látok fantáziát, de elvileg még buggos healerek wisdoma és ezért nem elég jók a statjaik. Ha ezt javították, akkor bocs nem szóltam.

Nano, előző kis leírásomban nem került szóba, de szerintem kb személyes támadásnak vetted, hogy nem írtam buildeket...nem szokásom ismeretlenekkel szívózni, aki ismer az tudja. Jóindulattal írtam, hogy lépj be egy szövibe. Kezdéskor hatalmas segítség tud lenni, ha aktív kapcsolatban vagy néhány tapasztalt játékossal, akik segíthetnek a karakterfejlesztésben. Ezt én a saját káromon tanultam meg. Kb rl közepe körül járhattam, amikor bekerültem FS-be, de addig sikeresen tönkrevágtam warrim pontelosztását, bagóért árultam a collecteket,stb. (Nem röhög,rl-en 200k is nagy pénz!)
    Csak itt, csak most, csak neked leírom mind a 4 kaszt alap pontelosztását BK-hoz:
    warri:
    dex: amennyi a fegyverednek kell
    wis: alap 8,tehát 1et se rakj rá
    ess: 14 relic miatt (kezdetben 10 vagy 12 is elég)
    con: annyi hp-t csinálj vele,hogy kényelmes legyen a grind
    str: a maradék (Warrinak mindig str-ből kell a legtöbb!)

nuker:
    dex: alap 8,tehát 1et se rakj rá
    str: 14 (kezdetben 10 vagy 12 is elég)
    con: kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
    ess: annyi ve-t csinálj vele, hogy kényelmes legyen a grind vagy amennyit fegyó kér
    wis: a maradék (Nukernek mindig wis-ből kell a legtöbb!)

hybrid:
    con: kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
    ess: annyi ve-t csinálj vele, hogy kényelmes legyen a grind
    wis: alap 8, tehát 1et se rakj rá
    dex: amennyit a fegyód kér (Miután maxolják str-t, általában dex-et kezdik húzni.)
    str: a maeadék (Malee build, tehát mint warrinál itt is ebből van a legtöbb.)

healer:
    kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
    Igen, healerre ugyanazt írtam, mint hybridre, de a nagyobb buffok miatt kevesebb con/ess is elég lehet. (Bár szerintem ezzel megfosztjuk healert a non-stop +25 attribute /vagy több/ előnyétől.)
    Mint azt már írtam, ezek alap pontelosztások bad karma relicek használatához igazítva. Természetesen írhatjátok ck hyb/healer, str nuker vagy wis warri pontelosztását is,de azokat LM szintek alatt szerintem teljesen felesleges próbálgatni, mert kevés a chi egy ütőképes karaktert.

Dóz, reméltem nem veszitek észre távollétemet,na de mind1. Nem kívánom SG-sekkel megosztani az okát, egyenlőre legyen elég annyi, hogy a játékkal kapcsolatos és ha minden jól megy 1-2 héten belül meglátjátok az eredményét.

Ez most tényleg nagyon hosszú hsz lett,ezért elnézéseteket kérem. Remélem hasznos, amit írtam, ha nem véleményeteket itt a fórumon vagy obszcén kifejezésekben bővelkedő PMekben megoszthatjátok velem.
  • RYO123
    hát ha te nem tudod a helyesírást akkor sajnállak. és jobb lenne ha informálódnál néha. és akkor örülhetsz magadat nem kicsinyíted le.
    majd ha nem egész nap a gép előtt ülsz lehet észreveszed magad. ennél szánalmasba emberel nem találkoztam
  • Dialosa
    Na ki lettél osztva Te "beképzelt köcsög"

mellesleg minden karinak megvan az ellenfele, csak tudni kell okosan csinálni, ettől függetlenül Tusy jól általánosít

na pápás
  • ToshiBá
    Grat Ryo... Ennél lejjebb nem is süllyedhettél volna. =) És most sem ment a helyesírás.

Nano. Gyűjtsed csak az ilyen "jó" embereket.^^ De megvan! Csatlakozz hozzá. BloodLustban van asszem Bardón. GOGO! A kicsiket nem nézem le.
  • NanoHun
    NA végre egy jó ember[#
  • RYO123
    Csak egy beképzelt köcs*g
  • RYO123
    hogy nem a wari a másik legerösebb

Dozer sztem kussolhatnál tol sokat képzelsz magadról.
  • NanoHun
    Dozer mondd már meg h mi a bajdod, mért kell másba belekötnöd ha neked nem tetszik vmi? Légyszíves ne legyél nagyképű mert nagyon idegesítő.. és ne nézd le a kezdőket
  • ToshiBá
    Nem Tusy az első. Szerintem nem is az utolsó. Mondom. Menj pokemonozni/máriózni. Azokhoz nem kell agy.

Bomb. Cinkes. Remélem nemsokára lesz ideje pihenni. =) Kellene nemsokára védelem cc5 előtt...
  • bomb1111
    patratel nagyon el van foglalva.A tegnap beugrott hozzám egy kávéra,de még azt sem tudta rendesen meginni mert egyfolytában csörgött a telefonja.Vasárnap elött nem hisazem hogy föntlessz.Esetleg szombat este a warra.
  • NanoHun
    Dozer.Ne keménykedj már.Amúgy sem neked mondtam és nem kéne beleszólni meg nagyképüsködni! -.-
  • ToshiBá
    Nano. Ha nem megy a logika akkor Pokemonozz... Nem kell mindenkinek beszólni itt.

Tusy. Mi is okozza jelenlegi offline módodat?

Bomb. patrával mi van?
  • ReszegKoldus
    Bocs nem te, Ryonak ment a #8518-ra
  • ReszegKoldus
    És akkor most mégis mivel nem értesz egyet?
  • RYO123
    hát én nem értek egyet ezzel mert a warior nem tud leölni nukert,vagy hyb ed csak ha a wari jóval magasabb szintű hyb vagy nukert (cs wari nem tud leölni egy ec hyb et vagy nukert)amikor ec 11 voltam dueleztem tran1234 el ö volt magas GL kis HM vagy valahogy igy és a 2nd role előtt és legyőztem nem 1x. szerintem most a legerőseb a healer,nuker,
  • LordTusy
    Én is szeretlek Noobzer

Nano már ezt is írták,de ám legyen...írom még egyszer...a speart a BOT warriorok, a polet a shao warriorok használják.A warriorok a legnagyobb fizikai sebzők.Nem lehet ilyen elhamarkodott kijelentéseket tenni, hogy warrik a legerősebbek.Egy jó pontelosztással hybrid nála 6-8 szintel nagyobb warrikat is kinyírhatja.Warri amúgy nukerrel kézrnfogva a legköltségesebb kasztok.Apropó nuker...pvpben semmi se lehet jobb egy nukernél,csak egy másik nuker.Összegezve, nuker és warri a két "legerősebb" kaszt,de egy bizonyos szint után veszettül lelassulnak a fejlődésben már a kezdetektől party és buff függők,magányos grind kb felejtős,ha normálisan akarsz fejlődni.Healer és hybrid ezzel szemben tökéletesen fejleszthető kasztok,könnyű velük a grind és healer ugyan gyengusz pvpben,de malee buildes hybrid nagyon jó.Nem fogok pontelosztást írni semmihez,mert az is csk attól függ,hogy grindelni vagy pvpzni szeretsz jobban.Lépj be egy szövibe és majd ott mondanak egy jó pontelosztást!
  • ToshiBá
    És mielőtt elfelejtem...

Pussy. Kabbe!

Bomb. Köszi a jókat. De én államtól nem nyerek majd nyögdíjat. Magánnyugdíj kötelező. De lehet jobban járok azzal.