Szisztok! e kis vallomásom ittasan írom,de vann benne valami!nagyon bejött ez a game mert imádtam ezeket a tipusu filmeket pl részeges karate mester stb és végre találtam ehez hasonló MMORPG-t.Jött az első kari meg aztán még öt,hát a noob osság ra ráment 1-2 ő,aztán van 1 ec 6 HD healer meg 1 GB 6 HD wari m és hol tartok?ott hogy azt is megbántam hogy nekiáltam játszani mert anyira rákockultam hogy 5-6 órákat aludtam munka elött és hanyagoltam a haverokat mert EVENT lesz meg a NŐIMET akikkel piáltam nap mint nap meg stb..aztán jött a pénz költés a gamera premi meg restatt meg stb.Anyira rákockultam a game ra hogy oda menekültem a napi problémáim elől 1 nap 10-12 órát toltam vele,a legjobb dolog az életembe a LUP volt.aztán nekiált baszogatni a családom a volt nőim meg a haverok hogy mi van velem én meg leráztam őket mert EVENT lesz!!!Hála isten 1 csodálatos nő kirángatott ebből a szar virtuális faszságból, ha ő nem lenne akkor még mindig nyomatnám az sms t a coins ért.De mi értele van a gamenak?elbujni a bajok elől?és ha HM vagy akkor mi van?bemész bp-re pk zni?KOS ra kerülsz.akkor?semmi értelme nincs!!!ezt a játékot GYEREKEKNEK találták kik aki suli után 12 évesen nekiáll kockulni.Hát sok sikert a játékhoz mindenkinek és nem akartam elvenni a kedveteket tőle de ha nem akartok kockulni lépjetek ki a ligátokból és nyomjátok akkor a gamet mikor jól esik vagy unatkoztok,mert akkor talán boldogabbak lesztek és nem kell bizonyítani se a ligának se magatoknak.