9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: Gabor
NEktek jo a 31es patch?
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nemrég kezdtem játszani nagyon tetszik a játék.
Bocs ha nagyon hülye kérdés, de nem tudja valaki, mikor lehet belépni a Wu Tang Shan "lezárt" területeire ? Egy másik karim (Shaolin) már 10 szinten bejárást kapott ...
elõreis kösz.
EU szerver, az idö többnyire megfelel a dupla xpre,és egy "pár" eventre...
De a többi szerverröl nem nyilatkozhatom, lehet h ott többen vannak, ott még nem jártam...(de sztem nem is fogok:-) )
Bardo n vagy egy csomó banda , league, ahova csatlakozhatsz^^
De persze ez a te döntésed...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Szerintem ez egy jó kis játék, de csak az elejérõl kezdve! Megszenvedni mindenért amit elérhetsz, ez az igazi 😊 !!!!
(Lehet már kikapcsolták, nem tudom pontosan, mert minden skill maxos 😛😛)
És egy FDssel nem tudsz sok mindent csinálni, még BP-ben sem, a játékosok 70%a SM++
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer
bocsánat még kezdõ vagyok? 😊
Szép...de ez a 13. pont kicsit idegesít (13. Elrontottam a karakterem pontjait! Mit csináljak?) :-)
Nem ártana odaírni, hogy ezt csak FD ig lehet megtenni...(RL12 100%, FDn már nem!)
Csak egy észrevétel...
Amúgy még nem értem rá ide is írni...de azé : BUÉK! :-)
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Zixia dongban csináltam ezt a karimat a questet a Doctor of zixia Clinic adta.
A quest neve Avilable Quest/ és a doki ezt kérdezi Well,What is the name of the green herb?
Nem tudom hogy ez mennyit mond nektek kérlek segítsetek.
Nagyon kéne!
köszike
Nekem még karácsony elõtt volt a tavalyiból 1 darab süti 😉
Meg már megint van vagy 50 db 😛 Jó dolog az a +10 mindenre.
**-**
Nemtudjátok, van magyar SF band ??
Elakadtam az eggyik quest-ben.
amikor a doktor a feledékenységi tesztet teszi fel hogy mi a neve a zöld teának és be kéne írni nem tudom mit kell beírnom segitsetek légyszi!
most vannak ezek a fir treek,mit érnek? mer tavaly be lehetett váltogatni ládára meg kulcsokra,idén is?
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
De inkább beggart kezdek... (<3 Részeges karatemester és ALKOHOL XD)
DrGenya