9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen jó 😊)
Üdv: Gabor
skrimer
NA jött egy olyan frissítés amit csak félig tölt le és utánna megáll.
NEktek jo a 31es patch?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

nem kell gathering Chi 12, asszem 8-on vagy 9-en kapod meg a kvesztet a bekerüléshez. Ami egyébként nem nehéz. Viszont a démoné... :s
Wu Tang Sword ÉS Fist ? ... Kösz az infót.

LeonSilver
Nekem az utolsó peccs óta nagyon soxxor van xkernel hiba és nemelég, hogy kilép a játékból de az egész hóbelevancot reseteli.Kezd rohadt idegesítõ lenni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Atkamon
Wu Tangnak az egyik legnehezebb bekerülni, Gathering Chi 12-esen kell hogy legyél, és a Basic Wu Tang Sword és Fist 2-es szinten kell hogy legyen.

Heló
Nemrég kezdtem játszani nagyon tetszik a játék.
Bocs ha nagyon hülye kérdés, de nem tudja valaki, mikor lehet belépni a Wu Tang Shan "lezárt" területeire ? Egy másik karim (Shaolin) már 10 szinten bejárást kapott ...
elõreis kösz.

Sztem Bardon van a legtöbb magyar...
EU szerver, az idö többnyire megfelel a dupla xpre,és egy "pár" eventre...
De a többi szerverröl nem nyilatkozhatom, lehet h ott többen vannak, ott még nem jártam...(de sztem nem is fogok:-) )
Bardo n vagy egy csomó banda , league, ahova csatlakozhatsz^^
De persze ez a te döntésed...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

skrimer
Sajnos én azt tom csak megmondani hogy Nirvánán egy nagyon CooL Band jött létre.Másik két szerón még nem volt Karim

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Melyik szerón vannak többen a magyarok???Ha Nirnavan átmeek oda<#vigyor3><#vigyor><#nyes>

Na
Szerintem ez egy jó kis játék, de csak az elejérõl kezdve! Megszenvedni mindenért amit elérhetsz, ez az igazi 😊 !!!!
FD-ig 1 karit kb 2hét kivinni ha belegyorsítasz, fõleg ha pl. healer-t vagy hybridet csinálsz, mert hogy meg10xezték a skillek fejlõdését.
(Lehet már kikapcsolták, nem tudom pontosan, mert minden skill maxos 😛😛)
És egy FDssel nem tudsz sok mindent csinálni, még BP-ben sem, a játékosok 70%a SM++

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Am kösz jani (xD) de nem vagyok noob

9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer

Mondjuk én nekem csak annyira kellene hogy legyen😄 mert a shaolinom viszem közbe... Csak ha azt megunom picit kikapcsolódjak pl

Atkamon
Azt kaptál egy questbõl. Nem használtad eddig egyiket sem?

Nu, van internetem vegre itthon is. 9Dragons, haverok! Jövööööök!!
Vegyel advanced konyvet.
ja és lenne még egy kérdés ha van egy karim és a futás skill 10-es hogy tudnám gyorsítani még a futásomat???
És ezt a Basic Wu Tang Sword és fist attackot hol vagy kinél vkressem
bocsánat még kezdõ vagyok? 😊
Atkamon
fel kell vinned a Basic Wu Tang Sword és Fist attackot lvl 2-re.

hali mindenkinek remélem tudtok nekem segíteni van egy Wu-thang-karim és nem enged be a várba de questem sincs ghathering chi 1 nem tudom mit kell csinálni ????????????????????????
Ja és most olvastam bele a FAQ ba...
Szép...de ez a 13. pont kicsit idegesít (13. Elrontottam a karakterem pontjait! Mit csináljak?) :-)
Nem ártana odaírni, hogy ezt csak FD ig lehet megtenni...(RL12 100%, FDn már nem!)
Csak egy észrevétel...

Ehh ...még ilyet... karaktert venni???? De most tényleg, az ilyen emberek miért játszanak RPGt, MMORPGt? Bocsi thegon16, de ez tényleg szinten aluli.........
Amúgy még nem értem rá ide is írni...de azé : BUÉK! :-)

Tökéletesen igazad van Law!!! Minek játszik az ilyen!!! Attol hogy valki vesz egy tápos karaktret ATTOL MÉG NOB MARAD 😊 Az egész játék igy veszti el az értelmét.
Atkamon
Igazad van úgygondolom... annak semmi értelme, hogy megveszel egy magas szintû karaktert. Az RPG-k lényege, hogy a semmirõl kezdj és úgy építsd a karaktert.

bocsi thegon16 de most olyat fogok írni amit gondolok és ez nem sértésnek szánom...😊 de ilyeneket kibaxnák a picsába az egész 9dbol aki karaktert vesz nemtom ez csak az én véleményem valaki osztja valaki nem 😊 csak ennyit akartam hozzáfûzni 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

jah és lehetõleg nirvanan legyen és cucc nem muszály neki (Legjobb SF lenne vagy HD)

Hellósztok! Vennék fd1-fd12ig valami sötét klános karit 😊 Acclaim coint vennék az illetõnek cserébe (kb 5000-8000 attól függ hanyas)msn:[email protected]

köszönöm szépen sikerült megcsinálni a questet !
miilann
igen,az elsõ 10esért mikulás ruhát+sütit,aztan egyebet.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Van magyar SF hero band. A nevük Vad_Csajok. Pontosan nem tudom, hogy hányan aktívak benne, de 1-2 embert minidg szoktam látni (pl. Eszti, Pillango). De bármelyik Fekete Sólymok szövettségbe tartozó ember tud felvilágosítást adni.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

LeonSilver
Emlékeim szerint Egui Leaf a helyes válasz ha emlékeim nem csalnak.De a quest leírásban is bennevan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Yosimicu
Ha jól emléxem Green Herb a megoldás de csak akkor fogadja el ha Song Shan-ban (asszem a rossz oldalon az Zz megfelelõje) beszélsz az elsõ falu dokijával. Ha ezt megtetted már a quet leírásában is ott lessz a potos név.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Lawless köszi a segitséget de nem ikerült! 😞(
Zixia dongban csináltam ezt a karimat a questet a Doctor of zixia Clinic adta.
A quest neve Avilable Quest/ és a doki ezt kérdezi Well,What is the name of the green herb?
Nem tudom hogy ez mennyit mond nektek kérlek segítsetek.
Nagyon kéne!
köszike
LeonSilver
Tavaly IS mikulásruhát és sütit kaptál érte.
Nekem még karácsony elõtt volt a tavalyiból 1 darab süti 😉
Meg már megint van vagy 50 db 😛 Jó dolog az a +10 mindenre.

**-**

Nemtudjátok, van magyar SF band ??

hierro86
Sziasztok! Szeretnék egy Red Phoenix karaktert csinálni, csak nem igazán értem miért a wisdom és essence pontokat kell leginkább felnyomni. A Red Phoenix pusztakezes healer, nem? A wisdom a ch-kung használat feltétele. Ha az említetteket nyomom fel, ahogy a leírásban írják, akkor hogy tudom felvenni a kesztyût? Valamiképpen csak kiegyenlített pontozása lesz szerintem...

idén belehetett mikulsá ruhára és kapsz 5sutit ami +10ad mindenre 30 percre 😊

talán valami green orchid vagy green orchidea vagy valami ilyen nememléxek pontossan 😊 de majd még megkérdem mástol 😛

hali mindenkinek szeretnék egy kis segítséget kérni!
Elakadtam az eggyik quest-ben.
amikor a doktor a feledékenységi tesztet teszi fel hogy mi a neve a zöld teának és be kéne írni nem tudom mit kell beírnom segitsetek légyszi!
skrimer
shaolin bandbe csak shaok léphetnek be!

skrimer
ahogy mondod! A "fir treek" et meg mikulás ruhára lehet beváltani HEFEI ben,egy Küldi adja a rucit, 10 olyan valamiért😊

miilann
kb tavaly ilyenkor játszottam utoljára...
most vannak ezek a fir treek,mit érnek? mer tavaly be lehetett váltogatni ládára meg kulcsokra,idén is?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hello! ShaoHun-t be tudnátok venni a Zsíroskenyérbe, meg ez a gyorsan fejlõdõ kung fu miért van, csak az ünnepek miatt ilyen gyors?

jah és bocsa atripla postert de ha pl nem shaolin vok akkor nem tok bemenni Shaolin Hero Bandbe?

Bár lehet hogy kezdek vagy beggart vagy (aminek kicsi az esélye) wu tangot
De inkább beggart kezdek... (<3 Részeges karatemester és ALKOHOL XD)

Sziasztok! Most kezdem újra a 9D-t a Nirvanan Monkot kezdek szóval ha valaki majd bevenne 1 bandbe akkor megköszönném 😊

skrimer
JA,és nállunk bugosak a bossok:😊)

skrimer
Csak Ismételni tudom Lawless-t , gyertek a Zsiroskenyer band-be😊))

Ugy nezem ebbol a bulibol nem lesz semmi akkor. Netet probalom bevezettetni de a gyatra t-onlányos "szakember" egy nagy nulla volt, nem birta megcsinalni. Most varok egy masikat ..
Jabbba
Szia Elveszett Eszti 😊)Buliról semmi konkrétat nem tudok,Feceréék máshol játszanak, nem szóltak még eddig.Otthoni internetet tessék nagyon gyorsan megoldani,mert le tetszik maradni mint a borravaló.Én is csináltam kiskarit,flowert,lassan utolérlek 😊Várunk vissza És még mindíg várjuk azok jelentkezését akik tudnak bármit Fes7o nevezetû kollégánkról. Uff,én beszéltem : DrGenya

DrGenya