21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
BrightSky #8765 RYO! Az a baj, hogy ezek a "haverok" nem veled nevetnek, hanem rajtad. És az a szomorú, hogy ezt nem veszed észre. -
RYO123 #8764 aminek mások be állítanak ?aha persze akkor azért kb fél szerver haverom. -
#8763 Nem igazán értem mit jelent hogy "ahol a healer is jó" Hol nem jó?
Van különbség egyáltalán a fegyveren, amit használnak, meg a clan protection buffon kívül? Esetleg beggar, mert a healernek a const a "büntetett" statja és a clan protection 200 hp-t ad (10-es szinten). -
NanoHun #8762 Tudom már kezdek nagyon idegesítő lenni.
Csak valaki mondana egy f*sza karit?? klánnal együtt csak bot ne legyen! -
Nem nagy divat itt visszaolvasni. :)
Egyébként azt hiszem a basic skilleknek 2-es szintűeknek kell lenni minimum, hogy beléphess. -
Mikike94 #8760 Ja jó vissza olvastam. Szóval 20-szintnél. Akkor kell még 8-szint. -
Mikike94 #8759 Hello . Kb hányas szintől lehet wu-tang lenni. Mert most wu-tang shul-ban vagyok. -
NanoHun #8758 Üdv!
Mondanátok egy jó klánt ahol a healer is jó? KIVÉVE BoT! -
#8757 De használhatod. Csak hogy egy kicsit sejtsd mit jelent nuker PvP ben: FD1 (lvl 61 es) nukeremmel hazavágtam egy GB4 +os (lvl 88) warriort mert leölt BP-n heccből. És semmi extra stat csak Nuker. -
lolkaésbolka #8756 Ryo! Kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan vagy-e amilyennek mások írnak és ezt beigazoltad. Részemről a témát lezártam. -
#8755 Ha az elmédnek nem lett volna egyértelmű...
ReszegKoldus =/= (nem egyenlő) lolkaésbolka
Semmi olyat nem írtam, amire neked ilyen stílusban kéne írni. Legalább bebizonyítottad viszont, hogy #8731 nagyon is igaz -
RYO123 #8754 ha az rajtam át kell nézni akkor minek kezdtél el hozzám fűződő "levelet" írni ? hajrá tőlem hihetsz azt amit akarsz, nem foglalkozok ilyen emberekkel na csá -
Raziel0209 #8753 Köcce a helpet!
Sejtettem, h nem puding bossok lesznek, viszont akkor hajrá annak, aki ütheti őket :D -
#8752 Használhatod, de csak akkor van konkrét haszna, ha messze vagy az "áldozattól" és harc közben tudod regenerálni a hp-d /kg/.
Igen...folyton kg-t emlegetem, de más esély nukerekkel szemben nincs, max non-stop heal... -
#8751 Használhatod, csak korlátozott sikerrel. -
HUNgarocell #8750 Vagyis akkor azt a skillt nem is használhatom pvp-ben -
#8749 hehe köszi Zsele, nem mertem lm-et írni.
Hajrá toplistások, öljetek le minden bosst és kaptok meglepi-epit -
#8748 Elvileg baromi magasak (gl++) és ötletem sincs hol vannak.
Hungarocel a nukereknek lehet hogy nagyon kevés élete van,de van kb 5-6(összesen,nem gc1-en) féle pajzsuk,amik miatt meg se tudod sebezni őket.Az említett skilltípust finishingnek hívják és miután használtad meghalsz, mielőtt castelhetnéd a következő skillt.Pvp-ben warri számára minden csak kg kérdése,de erre majd magad is rájössz... -
zsele1000 #8747 A NCIP-n lévő új bossok HM12n narancsok és pirosak. Tehát LM+ok. -
Raziel0209 #8746 Szép jó estét mindenkinek!
Egy kérésem lenne: elvileg vannak új bossok, amik epit adnak icyban. Ha vki tudja merre vannak, meg mekkorák,az írja meg legyen szíves. Köszi előre is!
Joccakát midekinek =) -
#8745 Csoki!
Ha gémbe nyomsz egy V betüt akkor megjelenik a band amiben vagy, és a bal also saroknál ott van hogy Leave, na arra katt és már szabad préda vagy ismételten! :)
Játékban meg irj rám (puniella) és elintézzük a magyarbandot!
Arra a skillre visszatérve, nem rossz skill csak mobokra 6mp ha pvp van az max olyan 2-3 mp és nem mindig segít, de ha jobban megy ugyis meg fogod tapasztalni xD
Na Tsók -
#8744 Ez még talán működhetne is alacsony szintűek ellen, a gond abból adódik, hogy pvp módban, mint minden más is le van redukálva, szóval az a 6 mp inkább 1 vagy annyi se.
Kilépni úgy tudsz bandből, hogy (például) V betűvel behozod a communities fület és bal alul ott egy Leave gomb. -
HUNgarocell #8743 Bevettek egy szövetségbe én meg nem tudtam mi az és hirtelen leokéztam, de nem magyar szövetség, és ezért ki akarok lépni . Valaki aki HD-s be tudna venni egy magyar szövetségbe . ja am a nyukerekhez pedig csak azt tom mondani, hogy szerintem nekem és a HD warioroknak könnyű, mert van egy "Flaming Saber of Lightning" nevű képességünk, amivel odafutunk(nagyon gyorsan,szinte egy pillanat alatt) és bestunnoljuk 6 mpre ameddig kinyírjuk mivel már ott vunk mellette és amúgy sincs sok élete. -
#8742 Elhiszem, hogy nem izgat, de azért a tökéletes jellemzésed ott van a #8731-ben.
Egyébként igazad van, az ilyeneken (mint te) csak át kell nézni és kész. -
RYO123 #8741 Elhiszed h egyáltalán nem izgat ? az ilyeneken csak át kell nézni, és kész és te is nagyon okos vagy, hogy hallgassam meg? ;d max elolvasóm lehet h én azt írtam de attól még "ki javíthattad vólna ahogy sokan mások szeretik" ;) -
bomb1111 #8740 Hááát én tévedtem,HUNgarocell,nincs valami kérdésed ? Aztán ha "Kussolok" akkór írd a bunkóságom számlájára.Inkább bunkó legyek mindsem müveletlen,neveletlen meg a franc tudja micsoda csodabogár.De azért kedves sorstársaim,változtassak szótárt,avagy kapcsiljam az IQ szintet alacsonyabbra ? Nem másért csak hogy én is összhangba legyek a fórum hősies,1000 éves kúltúrahagyományával ? Na tehát ti szemét......a többit kitörőltem,nehogy 25 éves kényszer9dragonos munkára itéljenek..A lényeg megfogalmazására csupán Einstrein proffeszórt idézném.Két végtelenséget ismerek.A világűr végtelenségét meg az emberi butaság végtelenségét,ami a világűr végtelenségét illeti,nem vagyok meggyőződve hogy végtelen......
Cak pihenjetek tovább mert e fórum kóveti a Bólyai-Lobacsevszki anti-Euklidiánszi mértan logikáját.Csak egy baj van,sokszór nem követri a jóérzés törvényeit.
Bocsánat a zavarásért -
#8739 Ha nem érdekelt, minek mondtad, hogy meghallgatod? -
RYO123 #8738 hát nagyábol nagyon nem érdekel én csak reagáltam arra amit írtál 1 hete nem írtam semmit most meg semmiből ide írsz? ki vagy te gondolkozzál már ha problémád van ne fórumon mond b+. -
#8737 Nem muszáj játszani. Gondolom épp fegyverrel kényszerítenek rá.
Szemetek! -
#8736 Jah...majd elfelejtettem...szarklém még a nyalieventeket se képes jól csinálni...ez egyre szánalmasabb...kárpótlásul csinálhatnának végre egy hosszú sokszoros xp eventet. -
#8735 Nevetséges...a nukerek nagyon elkanászodtak...szarklém csinál végre ckdmg csökkentést vagy valamit? Dehogy...egy FC+ nuker lemegy cc-be és gyönyörűen leölhet mindenkit, akit lenn talál...ciki...
Ráadásul most lemegyek def bosshoz erre egy SR-es barom rögtön elkezd lődözni,támasztom magam,szólok hogy csak gb11 vok szal álljon le,erre megint leölt...aztán meg jön a szar duma,hogy mindjárt kinövi a bosst és most muszáj hogy az övé legyen.Érdekes...mikor már 8-10en álltak ott nem lövöldözött senkire.
Fújj de utálom a nukereket...és mi kell ahhoz hogy írthasd őket?Csinálnod kell egy saját nukert. -
#8734 *nem primitív kicsit se -
#8733 Azért vicces, először azt írja szívesen meghallgat, aztán meg hogy kussolj...nem primitív kicsit -
HUNgarocell #8732 HÁHÁ Ezt jól meg mondtad XD -
lolkaésbolka #8731 "kussoljál" - pont erről akartam beszélni. Ez a stílus gyerekes. Jártam eleget BP-re és CC-re is. Nem volt bajom senkivel. Csak próbáltam rájönni, hogy mi az oka a fura/agresszív viselkedésednek. A stílusodból és a helyesírási hibáidból, maximum 13 éves lehetsz. Nem akarlak megsérteni, de egy gyerek is viselkedhet intelligensen. Én legalább próbállak megérteni. Sosem késő megváltozni! Tudom, a tinédzser kor nem könnyű, de túlleszel rajta hamar. Idővel elmúlnak a pattanások, a hajad és a bőröd sem fog zsírosodni. Szóval kitartás! Az agresszió nem megoldás! -
RYO123 #8730 lol valószínű..akkor te már csak tudod h nem vagyok népszerű ha nem jársz bp cc be te már csak tudod, lehet h IA meg 1-2 nyomoréknál nem vagyok népszerű de többivel jóba vok SR,NP,Des,Uf,Fb, stb stb szóval inkább kussoljál mert nagyon nem vok rád kíváncsi . És Holpont fórum ról ki indulhatsz engem nem nagyon érdekel akikkel jóba akarok lenni azokkal jóba vagyon pl.: hungarian-nal,Holtponttal sincs semmi bajom meg Imiékkel sem enyi -
lolkaésbolka #8729 A holtpont fórumából indultam ki. Nem megint mit csináltál, hanem folyamatosan. Velem semmit, mert én nem keresem a bajt(BP és CC). Nem vagy túl népszerű, ennyi. Másik dolog, hogy nekem semmi bajom veled és semmi közöm hozzá. Csak megyjegyeztem. -
RYO123 #8728 És piknik mit csinál? -
RYO123 #8727 Igen, és mit csináltam megint ? elmondanád ? azon kívül, hogy fehéreket ölöm + néhány noob ot? szívesen meghalhatlak csak mond el. -
lolkaésbolka #8726 RYO sok a panasz rád, kezdesz olyan lenni mint Piknic